Απάντηση σε δημοσιεύματα που αφορούσαν τον ΠΑΣ Γιάννινα και συγκεκριμένα τον νομικό σύμβουλο της ΠΑΕ κ Βήτα υπήρξε πριν λίγο επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ μας. Ιδού η ανακοίνωση
"Πρός την εφημερίδα SPORDAY
Το διήμερο 21 και 22 Απριλίου 2010, δημοσιεύσατε δισέλιδα ρεπορτάζ στην έγκριτη εφημερίδα σας, με τα οποία κάνετε εκτενείς αναφορές στην ομάδα του ΠΑΣ Γιάννενα για την αγωνιστική περίοδο 2009-2010. Είναι θέμα άλλων να σας αντικρούσουν την αλήθεια, ή όχι, των αναφερομένων σας και δεν επιθυμώ να επεκταθώ, αν και έχω ασφαλώς προσωπική άποψη.
Όσο με αφορά όμως, θα επιθυμούσα να σας επισημάνω τα ακόλουθα:
Αναφέρεστε στο όνομά μου, σχετικά με τη μεταγραφή του κυρίου Mπακαγιόκο, αναφέροντας τα εξής «...όταν για παράδειγμα επιτρέπεις στο δικηγόρο της ΠΑΕ να ενεργεί ως υψηλόβαθμο διοικητικό στέλεχος και αφήνεις πάνω του τις τύχες μιας σπουδαίας μεταγραφής, τότε η σοβαρότητα έχει χαθεί. Είναι σαφής η καταφρονητική σας διάθεση για το πρόσωπό μου, αφού προφανώς θεωρείτε ότι στερούμαστε σοβαρότητας εγώ και η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ενώ ακόμη και ότι η δράση ενός δικηγόρου αποτελεί απόδειξη έλλειψης σοβαρότητας. Επιτρέψτε μου να μη συμφωνώ.
Η επιλήψιμη και προσβλητική αναφορά σας, γίνεται χωρίς να γνωρίζετε και να έχετε διασταυρώσει, καταρχήν, εάν μου επέτρεψε απλά κάποιος να ενεργώ αυτοβούλως όπως δίδετε την εντύπωση , ή πήρα προς τούτο εντολή. Δεύτερον, ο συντάκτης σας αναφέρθηκε για το ότι μετέβην στη Θεσσαλονίκη, ενώ θα μπορούσε εύκολα να γνωρίζει, ότι δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στην πόλη αυτή. Τρίτον, δεν γνωρίζετε και δεν πληροφορηθήκατε, κακώς, ότι υπάρχοντος ενός σοβαρού νομικού θέματος με τον κύριο Μπακαγιόκο, έπρεπε να διερευνηθεί τούτο από μέρους μου, καθώς αποτελούσε προφανή προϋπόθεση για τη μεταγραφή. Τέταρτον, για τις επόμενες δηλώσεις που έκανα πράγματι, φαίνεται να μη έχετε πληροφορηθεί επαρκώς, εάν έγιναν σε γνώση όσων ή οποίου έπρεπε, όπως και δεν θέλησε να περάσει από το μυαλό του συντάκτη σας, πως ορισμένες δράσεις ή δηλώσεις αποτελούν θέμα στρατηγικής και τακτικής.
Το γεγονός ότι η μεταγραφή επετεύχθη, νομίζω αποτελεί ατράνταχτο δείγμα και σοβαρότητος και αποτελεσματικότητος τουλάχιστο στον τομέα που αφορά εμένα αλλά και τη διοίκηση."
Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία
Θεσσαλονίκη 23.4.2010
Με εκτίμηση
Γιώργος Χ, Βήτας
Νομικός Σύμβουλος ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966
http://www.sportsioannina.gr/pas-giannina/3556-2010-04-23-12-40-56.html