GOOGLE translation
Αυτό ή; ΠΑΣ Γιάννινα είναι πολύ καλύτερη από ό, τι Μάριεχαμν;(οπαδά Odds… και 1ς Telemark)
20.6.16
Ελληνικά για ODD. ξεκινώντας πάνω
Η Ελλάδα είναι λαμπρή.
Ελλάδα τον Ιούλιο είναι ζεστό ούτως ή άλλως.
Θα πρέπει πιθανώς να είναι διαχειρίσιμο γενικά θετική σε ομάδες δεν έχω ακούσει ...
καλό με τα πόδια πρώτα. Ίσως θα είναι ένα ταξίδι στην Ελλάδα τότε .. :-)
Ποτέ δεν άκουσα από πριν ΠΑΣ Γιάννινα .
Έλα 6η τις δύο τελευταίες σεζόν. 11η θέση πριν από τρία χρόνια.
Πρέπει να είναι δυνατόν για να νικήσει τότε. Φαίνεται καλό αυτά τα δύο πρώτους γύρους τώρα
Άρεσε καλύτερα πραγματικά.
Αλλά γιατί να μην μπορεί η ομάδα που προσγειώνεται στις 6 έρχονται να σπείρουν ΕUROPA L; Είναι Ελλάδα τόσο καλό;
Κατάλαβα ότι έξω. Η ομάδα που θα πρέπει να έχουν χώρο ήταν πετάξουν έξω λόγω των οικονομικών χάος .. (PANIO)
Μια «διασκέδαση-γεγονός." Στο ΕUROPA L; τελευταία έπαιξε ΑΙΚ κατά τον Ατρόμητο.
Ατρόμητας μειώθηκαν κατά 3 βαθμούς πίσω από τον αντίπαλό μας στη φετινή σειρά.
Ατρόμητας νίκησε AIK 6-1 στο σύνολο. Είναι κατά πάσα πιθανότητα δεν περίπατου εδώ.
Ατρόμητας νίκησε AIK 6-1 στο σύνολο. Είναι κατά πάσα πιθανότητα δεν περίπατου εδώ.
Ελληνική μπάλα είναι καλή.
Ίσως να πάρω τα πράγματα εκ των προτέρων με Μάριεχαμν γυρίζουμε από 9 στις 10 φορές. Lite συναρπαστική ομάδα ως επισφαλείς έρχεται με περισσότερα από Sheriff (διάβαζε: 0) για να ταιριάζει στο Skien.
ΠΑΣ Γιάννινα ωστόσο, είναι ένα εντελώς διαφορετικό πλήθος.
Έψαξε λίγο στο Youtube.
Έχουν καλή υποστήριξη στις κερκίδες, καθώς και.
https://www.youtube.com/watch?v=cuhKBMyQ58sΣυμφωνήστε σχετικά με την ελληνική ομάδα.
Με βάση τις ομάδες που ήταν στη λίστα, έτσι ήμασταν τυχεροί που τράβηξε αυτή την ομάδα. Χωρίς να γνωρίζει τίποτα γι 'αυτούς. Με βάση αυτά που έχω βρει, είναι πολύ κατώτερα από τις κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα, ευτυχώς.
Έχουμε καλή στάση μια ευκαιρία για τα δύο από αυτά. Είμαστε καλύτερα από πέρυσι όπου χτύπησε έξω Elfsborg και σερίφη που βλέπω ως σημαντικά καλύτερα από εκείνους που δεν έχουν που ξέρω Έλληνες ιδιαίτερα καλά.
ΠΑΣ Γιάννινα είναι πολύ καλύτερη από ό, τι Μάριεχαμν