Σκεφτομουν απο χτες ολα αυτα που συνεβησαν και προσπαθουσα να τα βαλω σε μια ταξη.Κατεληξα ,λοιπον, στο εξης συμπερασμα-σιγουρος πλεον για την ορθοτητα της αποψης μου- διαβαζοντας ολους τους ειδικους
για την καταντια του Ελληνικου ποδοσφαιρου, την οποια ανακαλυψαν σημερα
Εδω στον τοπο μας θα πρεπει να υπαρχει μια καταρα-καταρα του πασολε την ονομασα-που ριχτηκε καποτε βλεποντας την ανυποληψια,την αδικια, τον διαφορετικο τροπο με τον οποιο μας αντιμετωπιζαν τα κεντρα, τα παρακεντρα και οι μηχανισμοι του κεντρου.
Ε λοιπον αυτη η καταρα (ή το στριμμενο κουμπι της Παναγιας )βαλθηκε φετος να ξεχρεωσει ολα τα γραμματια που ειχαμε υπογραψει χρονια τωρα και εμεναν ανεξοφλητα.
1.Ενας προπονητης, νεος, χωρις εμπειρια που και εγω -συγνωμη κοουτς- ειχα αποκαλεσει στην αρχη της χρονιας βοηθο και διερμηνεα,πηρε νεους παιχτες, τους ανεπτυξε ποδοσφαιρικα ταιριαζοντας τους με τους παλιους και εκανε ενα δυσκολοταταβλητο συνολο που διεθετε ομως και επιθετικες αρετες.
2.Αποκαλυφθηκαν και στα ματια του τελευταιου τα παραδειγματα οργανωσης, επενδυσεων απο παραγοντες γιγαντες που τοσο καιρο τωρα μας ζαλιζουν και προτρεπουν ολες τις ομαδες να ομοιασουν σε αυτες. Αναφερομαι στη τριπολη και στον ατρομητο οι οποιες με την αναξιοπρεπεια τους απεδειξαν και στους αδαεις πως εκτος απο εγκαταστασεις, χρηματα, καλους παιχτες χρειαζεσαι και κουτελο καθαρο, το οποιο ομως δεν διαθετουν.
3.Το παραδειγμα του χρωστω σε ολους,βοηθιεμαι ομως χρονια και χρονια απο το συστημα,κανω και μεταγραφες που μου απαγορευτηκαν φτανει στο τελος του. Δεν λυπουμαστε καθολου περισσοτερο την αεκ που ειναι μεγαλη ομαδα και φουνταρει για Β τουλαχιστον, απο καθε ομαδα που πεφτει κατηγορια.Μας ειναι γνωστο το συναισθημα.Αυτοι εξαλλου πεφτουν αγωνιστικα και οχι για χρεη οπως συνεβη με μας.
4.Οι γαυροι ξυπνησαν.Καταλαβαν πως το μουσατο αγορι κανει μπιζνα και κονομαει!
Η καταρα λοιπον του πασολε επιασε
Υ,Γ.Λες να εχει και αλλα αυτη η καταρα γραμμενα;Ακομη πιο ευχαριστα για τους τζεδες;