Αν ο ΠΑΣ ητανε προσωπο θα του ζητουσα μια μεγαλη συγγνωμη γιατι υπηρξανε στιγμες που εχασα την πιστη μου σ'αυτον
Πιστευω οτι θα με συγχωρουσε
Ομως δεν γινοτανε να συμβει κατι αλλο στο τελος
Η ομαδα με την σταθεροτερη πορεια σε ολο το πρωταθλημα πηρε αυτο που δικαιουτανε και δεν την εμποδισε κανεις
Την 5η θεση στη χειροτερη περιπτωση, εξοδο στην ευρωπη και βλεπουμε απο εδω και περα στα πλει οφ
Οτι και να πεις ειναι πραγματικα λιγο γι αυτο το τεραστιο κατορθωμα
Ειναι σημειο αναφορας για την ιστορια της ομαδας αλλαζουνε τα παντα απο δω και περα
Ειναι μια ψυχολογικη αναταση για τον τεραστιο λαο που 30 χρονια τωρα εβλεπε να συμβαινουνε απιθανα πραγματα και εχανε την πιστη του σιγα σιγα
Προσωπικα χαιρομαι πολυ αλλα δεν πεταω απο τη χαρα μου
Δεν πεταω απο τη χαρα μου γιατι αυτα που εχω ονειρευτει γι'αυτη την ομαδα ξεπερνανε με εντυπωσιακο τροπο αυτο το κατορθωμα
Πιο πολυ νιωθω ανακουφισμενος σαν να εχει φυγει ενα τεραστιο βαρος απο πανω μου
Ενα βαρος που κουβαλαγαμε χρονια τωρα βλεποντας κατορθωματα ανυπαρκτων ομαδων τα οποια δεν γινοτανε υπο φυσιολογικες συνθηκες
Αυτο που συμβαινει τωρα θεωρω οτι ειναι το ελαχιστο που αξιζει διαχρονικα αυτη η ομαδα και αυτος ο λαος
Αποκατασταθηκε η ταξη που δεν υπηρχε 30 χρονια τωρα
Γυρισε ο ΘΕΟΣ απο ταξιδι μετα απο 30 χρονια και μας βρηκε στη γωνια πεταμενους
Και θυμωμενος με οτι εβλεπε μας ζητησε συγγνωμη γι'αυτα που μεσολαβησανε οσο καιρο ελειπε
Και πρεπει απο δω και περα να ερθουνε ακομη καλυτερα χρονια
Γιατι αν η τριπολη εχει στοχο και θελει να βγει στο τσαμπιονς λιγκ ε τοτε εμεις πρεπει να παμε να το παρουμε