Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ για Ευρώπη Version 2  (Αναγνώστηκε 33064 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ για Ευρώπη Version 2
« Απάντηση #226 στις: Τρι 02 Απρ 2013 11:09 »
Γιατί κάτι μέσα μου με τρώει και πιστεύω ότι ο βάζελος στα 3 τελευταία ματς θα γίνει υπερομάδα, κάνοντας 3 νίκες;

Η συνέργεια με τις άλλες σκοτεινές δυνάμεις του ποδοσφαίρου, πιθανόν να ενεργοποιηθεί ένεκα αόρατων για εμάς συμφερόντων
και να μεταμορφώσει αυτή την κολοομάδα σε τρένο, τώρα στο τέλος.

Γι' αυτό προσοχή! Ούτε πόντο στο ΑΕΚάκι... αν θέλει ας πάρει ποντάκια από άλλα ματς στη συνέχεια.
Ας πάρουμε τους 6 πόντους, μέσα στην έδρα μας και στο τελευταίο ματς βλέπουμε...

Γιατί έχω αυτή την αίσθηση ρε γαμότιμ;

Σαπίλας το εγκώμιον, θα μου πουν κάποιοι και θα έχουν δίκιο...
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #227 στις: Τρι 02 Απρ 2013 12:05 »
Jimako δεν είσαι ο μόνος που έχεις αυτή την αίσθηση . Και απορώ με κάποιους που πιστεύουν ότι μας αρκεί το Χ !ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ 6 βαθμούς πρέπει να πάρουμε με ΑΕΚ και Κέρκυρα για να ''πάμε και βλέπουμε'' την τελευταία αγωνιστική . Για να αποφύγουμε τελέιως την Ξάνθη ( καθώς υπερτερούμε σε ισοβαθμία ) αλλά και γιατί κανένας δεν ξέρει τι θα γίνει στο Καραισκάκης .Ήδη οι γαύροι είναι ''στις παραλίες'' , ο ΠΑΟ θα καίγεται , ενώ ΔΕΝ αποκλείεται να επαναληφθεί μια παρόμοια ''υποθεση των λουλουδιών ''. Τότε που ο Ανδριανόπουλος ως πρόεδρος του ΟΣΦΠ έσωσε τον ΠΑΟ από υποβιβασμό για υπόθεση δωροδοκίας με το σκεπτικό - όπως δήλωσε αργότερα - ότι δεν νοείται πρωτάθλημα χωρίς δυνατό αντίπαλο ! Και φυσικά έχουν ΞΑΝΑΥΠΑΡΞΕΙ ''περίεργα'' παιχνίδια μεταξύ των δύο αυτών μιασμάτων .Ασχέτως του εάν σκοτώνονται οι νεάτερνταλ στις κερκίδες και στους δρόμους ...
2 ΝΙΚΕΣ ! ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ !!!!!!!!!!!!!!

Συνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #228 στις: Τρι 02 Απρ 2013 13:00 »
Συγγνωμη αν θα ξενερωσω καποιους αλλα εγω προσωπικα δεν γουσταρω να πανηγυριζω τζαμπα απο εδω και περα
Αλλωστε δεν εχω κατι να πανηγυρισω μιας και προχτες πανηγυρισα την 5η θεση η οποια ειναι δικια μας μεχρι το τελος οριστικα
Δεν χρειαζεται δηλαδη να περιμενω τις υπολοιπες 3 αγωνιστικες εχει τελειωσει για μενα η ιστορια
Αλλα επειδη ακουω ολο και πιο συχνα και βλεπω παρα πολλα σχολια να γραφονται για την αδειοδοτηση μας εχω αρχισει να υποψιαζομαι πολλα πραγματα
Ας μας ενημερωσει καποιος υπευθυνα τι παιζεται τελικα γιατι νομιζω οτι αυτο ειναι το πιο σημαντικο
Οι παιχτες εχουνε το μυαλο τους εκει που πρεπει και θα ειναι ανταξιοι των προσδοκιων δεν ανησυχω
Αλλα εμεις θελουμε να ξερουμε αν πραγματικα θα παιξουμε ευρωπη και δεν εχω καμια διαθεση να περιμενω 2-3 μηνες για να μαθω τοτε τι συμβαινει

:pas: :joker: :pashat:

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #229 στις: Τρι 02 Απρ 2013 13:12 »
Συμφωνώ ότι στο θέμα της αδειοδότησης υπάρχει σύγχηση και καθόλου πληροφόρηση . Και δεν μιλάω μόνο για την Ευρώπη αλλά και το ελληνικό πρωτάθλημα . Και παραδόξως το θέμα δεν πολυτίθεται από τους δημοσιογράφους ...

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #230 στις: Τρι 02 Απρ 2013 13:23 »
Παράθεση
Προβάδισμα ΠΑΣ για την 5η θέση
Από Γιώργος Βροντάκης | Τρίτη, 02 Απρ 2013 10:05

ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκός διεκδικούν την 5η θέση και την είσοδο στα πλέι οφ και όπως αναλύει το gazzetta.gr οι Ηπειρώτες έχουν το προβάδισμα.

Ο Παναθηναϊκός έβαλε τα χέρια του και έβγαλε τα μάτια του, όσον αφορά την είσοδο του στα πλέι οφ, αφού δεν εκμεταλλεύτηκε την ήττα του ΠΑΣ στην Κρήτη και ηττήθηκε στο ΟΑΚΑ από τον Πλατανιά μένοντας τρεις βαθμούς μακριά από τον «Άγιαξ της Ηπείρου» και στις τρεις αγωνιστικές που μένουν πρέπει να έρθουν τα πάνω κάτω ώστε το τριφύλλι να τερματίσει στην 5η θέση!

28η αγωνιστική

Παναθηναϊκός - Πανιώνιος

ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ

Μέχρι πριν τρεις αγωνιστικές το μεγάλο φαβορί για την κατάληψη της 5ης θέσης ήταν ο Παναθηναϊκός, όμως, με τις συνεχόμενες γκέλες του έχει έρθει σε πάρα πολύ δύσκολη θέση. Οι πράσινοι για την 28η αγωνιστική φιλοξενούν τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ με τους Νεοσμυρνιώτες να παίρνουν μεγάλη βαθμολογική ανάσα νικώντας χθες τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Παναθηναϊκός με τον Γιάννη Βονόρτα στον πάγκο του μπορεί να πάρει το τρίποντο από τους «κυανέρυθρους», όμως, το ίδιο ισχύει και με τον ΠΑΣ που φιλοξενεί στα Γιάννινα την ΑΕΚ.Οι Γιαννιώτες δείχνουν πως έχουν καλύτερη ομάδα από την Ένωση και με βάση την αγωνιστική εικόνα των δύο ομάδων οι Ηπειρώτες έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη στους Ζωσιμάδες.

29η αγωνιστική

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

ΠΑΣ Γιάννινα - Κέρκυρα

Την προτελευταία αγωνιστική της Super League ο Παναθηναϊκός έχει το πιο δύσκολο έργο του, αφού θα φιλοξενηθεί στο κατάμεστο «Καραϊσκάκης» από τον πρωταθλητή και αιώνιο αντίπαλο Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες δεν πρόκειται να χαριστούν στο τριφύλλι παρότι βαθμολογικά είναι αδιάφοροι, ενώ από την άλλη ο ΠΑΣ παίζει ξανά εντός έδρας και αναμένεται θεωρητικά να προσθέσει τρεις (εύκολους) βαθμούς απέναντι στην Κέρκυρα που μπορεί να έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά.

30η αγωνιστική

Παναθηναϊκός - Βέροια

ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα

Η αυλαία της κανονικής περιόδου της Super League πέφτει στις 21 Απριλίου με τον Παναθηναϊκό να φιλοξενεί τη Βέροια και τον ΠΑΣ να ταξιδεύει στην Τούμπα. Οι πράσινοι είναι το ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη στο ΟΑΚΑ, αν και φέτος δεν είναι έδρα για το τριφύλλι, ενώ στη Θεσσαλονίκη οι Γιαννιώτες έχουν πάρα πολύ δύσκολο έργο με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Πάντως, αν ακόμα παίζεται η 5η θέση ο ΠΑΟΚ θα ήθελε ως αντίπαλο στα πλέι οφ τον ΠΑΣ Γιάννινα και όχι τον Παναθηναϊκό που έχει πιο βαριά φανέλα από τον «Άγιαξ της Ηπείρου». gazzetta.gr

Έγραψαν ολόκληρο κατεβατό υποτίθεται αναλύοντας τις 3 εναπομείνασες αγωνιστικές για να ρίξουν στο τέλος προπαγάνδα κ χολή...
Εγώ τα χω ξαναπεί πιο πάνω για το κλάμα των αλασκούζων κ τις αγωνίες τους.

Τωρα αφού προκαλούν απλά θα γράψω κάτι επιπλέον...

Ο ΠΑΣ και οι Ταύροι του έχουν βαριά Cojones αλλά εσείς βαζελάκια «No tenemos cojones» ;)

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #231 στις: Παρ 05 Απρ 2013 09:01 »
Παράθεση
Το ΠΑΟΚ-ΠΑΣ και το ντέρμπι
Από Κώστας Νικολακόπουλος | Πέμπτη, 04 Απρ 2013 12:57
http://www.gazzetta.gr/olympiakos/article/387010-paok-pas-kai-ntermpi

Ο Κώστας Νικολακόπουλος συνεχίζει να ασχολείται στο blog του με τη μάχη των πλέι οφ και μνημονεύει και το ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού…

Έγραφα χθες ότι θα προτιμούσα τον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ, ώστε να έχει περισσότερο γούστο αυτό το μίνι τουρνουά, αλλά και γενικότερα η ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα.

Βέβαια, άλλο τι προτιμάς κι άλλο τι θα γίνει. Ο Παναθηναϊκός για να έχει ελπίδες σοβαρές, πρέπει όχι μόνο να πάρει σχεδόν το μάξιμουμ των βαθμών στα δικά του τρία παιχνίδια, αλλά και να σκοντάψει ο ΠΑΣ σε ένα, ίσως και σε δύο από τα τρία δικά του παιχνίδια.

Αλλά ο Παναθηναϊκός έχει να περάσει από το Καραϊσκάκη σε δέκα ημέρες. Πόσο εύκολο είναι, όχι να κερδίσει, αλλά έστω να πάρει ισοπαλία από ένα Ολυμπιακό, που θέλει να πάρει μία νίκη φέτος σε ντέρμπι γοήτρου, μετά τις τρεις ισοπαλίες του, δύο με τον ΠΑΟΚ σε Τούμπα και Καραϊσκάκη και μία με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ;…Δε μου φαίνεται και τόσο...εύκολο.

Ο δε ΠΑΣ έχοντας την ήδη υποβιβασθείσα Κέρκυρα μέσα στα Γιάννινα, μάλλον παίζει τα πάντα στον αγώνα του την Κυριακή με την ΑΕΚ. Με νίκη του θα πρέπει να συμβούν πάρα πολλά στραβά κι ανάποδα για να χάσει την πέμπτη θέση.

Όμως, πραγματικά εγώ έχω την απορία, τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ την τελευταία αγωνιστική, υποδεχόμενος τον ΠΑΣ στην Τούμπα. Έστω ρε παιδί μου ότι ο ΠΑΣ φτάνει τελευταία αγωνιστική και χρειάζεται πόντο για να εξασφαλίσει την πέμπτη θέση και τη συμμετοχή στα πλέϊ οφς. Ο ΠΑΟΚ τι θα κάνει σε εκείνο το παιχνίδι, ξέροντας ότι αν κερδίσει μπορεί να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να μπει αυτός στα πλέϊ οφς;

Διότι, τι σημασία έχει τι θέλω εγώ στα πλέϊ οφς; Τι θέλει ο ΠΑΟΚ θα έχει τότε μεγάλη σημασία. Και δεν υπονοώ να κάτσει να δώσει το παιχνίδι. Εννοώ πόσο μπερδεμένος θα είναι τότε ο ΠΑΟΚ, αν εξελιχθούν έτσι τα πράγματα. Π.χ. με καμία ισοπαλία η, διπλό στο ΠΑΣ-ΑΕΚ την Κυριακή κι άσο στο ΠΑΟ-Πανιώνιος.

Αλλά σαν κάτι να μου λέει ότι δύσκολα θα φτάσουμε ως εκεί, ώστε το ΠΑΟΚ-ΠΑΣ να έχει τέτοιο μεγάλο ενδιαφέρον. Μάλλον την άλλη εβδομάδα, στην προτελευταία αγωνιστική, θα έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση…

Ο Παόκ στα πλέι οφ θα προτιμούσε τη μικρή ομάδα Παό, για αγωνιστική ευκολία ... αλλά το πρόβλημα θα είναι με τα κοράκια του Παό.
Οπότε ΠΑΣ Νικολακόπουλε, ναι μεν δύσκολα αγωνιστικά, αλλά πιο απλά και κανονικά μπλα - μπλα ...

« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 05 Απρ 2013 09:12 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #232 στις: Παρ 05 Απρ 2013 10:54 »
Έγραφα χθες ότι θα προτιμούσα τον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ, ώστε να έχει περισσότερο γούστο αυτό το μίνι τουρνουά, αλλά και γενικότερα η ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα.

Επειδή τον λένε βάζελο σημαίνει ότι έχει κάτι καλύτερο να παρουσιάσει στον αγωνιστικό χώρο;Αυτή η νοοτροπία πια....Μην δούμε άλλους παραπέρα...ΠΟΚ και ΠΟΘ.....
γαυροβάζελοι οι χειρότερες ομάδες είσαστε....καλά για τα χανούμια ούτε λόγος...αρειανά κλάφτα...άντε παλεύει λίγο ο μπάουγκ αλλά όχι σπουδαία πράγματα.Η τρίπολη πιο ομάδα είναι από εσάς.Να μην πούμε για τον ΠΑΣ...
Ζήστε την ψευδαίσθηση του τι έχει γούστο...Και για εμάς η Ευρώπη έχει γούστο....Ειδικά όταν τρώτε 5αρες,6αρες,7αρες.....

Αποσυνδεδεμένος baggelhs o bageremenos

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #233 στις: Παρ 05 Απρ 2013 12:20 »
Μην μασατε ωρε πασολεδες.....αυτος ο "πολεμος" που μας κανουν με ολα τα μεσα και καθε τροπο 8α ενταθει το σ/κο και ακομα πιο πολυ μετα την τελευταια αγωνιστικη......περι αδειοδοτησεων και τα συναφη......το προβλημα που εχει η ομαδα μας για αδειοδοτηση ειναι το γηπεδο....μονο εκει μπορει να μας κοψει η ουεφα........και μονο εκει επαναλαμβανω....οσο για την επο οτι θα κανει για τους αλλους θα κανει και για μας....οποτε μην μασατε....
ελπιζω μονο να βοηθησουν σε αυτην την φαση οι τοπικοι αρχοντες βγαινοντας μπροστα και οχι μονο λογια ηρθε η ςρα για εργααα.....

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #234 στις: Παρ 05 Απρ 2013 13:49 »
Ας το γράψω μήπως κ το διαβάσει κανένας υγιής φίλαθλος του ποδοσφαίρου άλλης ομάδας γιατί εμείς το ξέρουμε...
Λοιπόν αν πάει ο Άγιαξ μας στα play off να αγοράσετε κ ένα εφεδρικό ζευγάρι μάτια γιατί θα δείτε μπαλάρα...
Θα απλωθούν τα παλικάρια στο χαλί των Ζωσιμάδων (γιατί θα χει αρχίσει να πρασινίζει κ το χορτάρι) αλλά κ στα άλλα γήπεδα, χωρίς άγχος χωρίς σκοπιμότητες κ θα παίξουν μπαλίτσα που θα αγαλλιάσει κ ο κάθε ταλαιπωρημένος φίλαθλος μετά το εξαμβλωματικό ποδόσφαιρο που μας έχει παρουσιάσει φέτος το σύνολο των ομάδων της σκουπρολιγκ...
Βέβαια ενδέχεται να μας ανοίξει η όρεξη για τσου λου κ να το ρίξουμε στη σκοπιμότητα :P
Πάντως σε κάθε περίπτωση...για το καλό του ποδοσφαίρου αφήστε τον ΠΑΣ να παίξει play off κ σταματήστε τον υπόγειο πόλεμο... λαμόγια.

Αποσυνδεδεμένος yazid

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #235 στις: Παρ 05 Απρ 2013 15:01 »
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΣ!
Τους έχει κάνει όλους τόσο κομπλεξικούς που φτάσαμε στο σημείο να βλέπουμε το νικολακόπουλο να καταγγέλει συνομωσία εις βάρος των βάζελων.ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ!
Τώρα που πάμε να μπούμε σφήνα,υπερασπίζονται όλοι το μαγαζάκι (παο,οσφπ,αεκ,παοκ και κανας τσατσος για την τελευταία  θεση στο UEFA).Aυτό είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο και πάμε να το βγάλουμε από ρυθμό του φετος.Γι'αυτό θα μας την πέσουν όλοι. 

ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΣ. ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ/ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΤΑΓΑΡΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΙΝΟΣ.Θα ανησυχούσα αν έγραφαν τίποτα καλό για εμάς.

Αποσυνδεδεμένος astralon

• Hero Member
  • Plavo srce
    • Προφίλ
« Απάντηση #236 στις: Παρ 05 Απρ 2013 18:13 »
-Εγώ
αν ήμουν ΠΑΟΚ...

...θα προτιμούσα να πάιξω τον ψόφιο κ άθλιο βαζελο στα play-off

παρα τον ανώτερο ΠΑΣ... ;)

KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος REX

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #237 στις: Δευ 08 Απρ 2013 18:46 »

Δεν ξερω τι θα γινει σημερα, αλλα δεν με νοιαζει.
Για πρωτη φορα μετα απο χρονια, δεν εχω καμια εγνοια.
ΚΑΜΙΑ.
Ε, ωρε καμια.
Το νερο βρηκε το δρομο του
και τα ποταμια δεν γυριζουν στα βουνα...

Αποσυνδεδεμένος djtonakos

• Full Member
  • ΠΑΣ,γιατί έτσι!!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #238 στις: Δευ 08 Απρ 2013 22:31 »
Εγώ αγχώθηκα, παιδιά!!!!!!!!!! Έχω πολλά να μάθω σε πολλούς!!!!!

Λοιπόν πάμε όλοι μαζί!!!!!

My name is (το όνομά σας).                   ---   Με λένε ...
We are PAS Giannena's fans.                ---   Είμαστε πασολέδες.
We came to play against your team.     ---   Θα σας γ@μhσ0υμε.
How much does this cost?                     ---   Αξίζει να το πιτζάρω;
Is this free of charge?                           ---   Είναι μπέχο, ωρε;
Were is the bathroom, please?             ---   Που είναι ο χαλές;
What time is it, pal?                               ---  Τί ώρα είναι ωρε χαμόρι;
Slice the beetroot.                                 ---   Κόψε το παντζάρι.

:mono: :mono: :pas: :pas: :joker: :joker: :pashat: :pashat:
Αν είναι να πέσω,ας πέσω.Όμως δε θα κάνω σε κανέναν αυτά που κάνανε σε μένα.Γιατί αν αρχίσω να τα κάνω κ εγώ θα είναι σαν να δικαιολογώ αυτά που μου κάνανε.

Αποσυνδεδεμένος giorgos-pagouras

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #239 στις: Δευ 08 Απρ 2013 23:42 »
Καιρός πια να σταματήσουμε να είμαστε η γενιά που μεγάλωσε με τις ιστορίες των πατεράδων μας για τον Ajax της Ηπείρου και να αρχίσουμε να τις ζούμε.  ;)

:mono:

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #240 στις: Τρι 09 Απρ 2013 01:00 »
28 αγωνιστικη αδερφια και ειμαστε στην πριζα κανονικα ,και ετοιμαζομαστε για δορυφορικα καναλι

Ω ΡΕ ΤΖΕΔΕΣ ΒΑΛΤΕ ΚΛΑΡΙΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ

KABΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Τοσα χρονια υπομονης σε χωρια και σε λαγκαδια επιτελους πιασαν τοπο

Ο ΠΑΣ ειναι χιλιες πικρες και μια χαρα αλλα αυτη μια χαρα που μας δινει μας αρκει για να ονειρευομαστε για την καψουρα μας

<iframe width="420" height="315" src="
el=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #241 στις: Τρι 09 Απρ 2013 17:10 »
Για να αρχιζουμε να μαθαινουμε λιγακι απο ευρωπας

http://youtu.be/acelTlPN8uc
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #242 στις: Τετ 10 Απρ 2013 11:12 »
Τρεχάτε για διαβατήρια.

Παράθεση
Υπήκοοι χωρών της ΕΕ
Διαβατήριο ή ταυτότητα

Οι έλεγχοι στα σύνορα μεταξύ 22 χωρών της ΕΕ έχουν πλέον καταργηθεί. Και αυτό χάρη στους κανόνες του Σένγκεν που αποτελούν μέρος της νομοθεσίας της ΕΕ. Σύμφωνα με τους κανόνες αυτούς, καταργούνται όλοι οι έλεγχοι στα εσωτερικά σύνορα της ΕΕ, ενισχύονται τα συστήματα ελέγχου στα εξωτερικά σύνορα και καθιερώνεται κοινή πολιτική για τις θεωρήσεις.

Όλες οι χώρες της ΕΕ είναι πλήρη μέλη της συμφωνίας του Σένγκεν εκτός από τη Βουλγαρία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία, την Κύπρο και τη Ρουμανία. Η Ισλανδία, το Λιχτενστάιν, η Νορβηγία και η Ελβετία είναι επίσης μέλη της συμφωνίας Σένγκεν, παρόλο που δεν ανήκουν στην ΕΕ.

Συνεπώς, θα πρέπει να έχετε έγκυρο διαβατήριο ή δελτίο ταυτότητας όταν ταξιδεύετε με προορισμό τις πέντε χώρες εκτός Σένγκεν και όταν διέρχεστε τα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ. Φροντίστε να τα έχετε πάντα μαζί σας όταν ταξιδεύετε εντός της ΕΕ γιατί μπορεί να σας ζητηθούν για λόγους ταυτοποίησης ή ασφαλείας. Και πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι έγκυρα είναι μόνο τα έγγραφα ταυτότητας που εκδίδονται από τις εθνικές αρχές.

Βεβαιωθείτε ότι τα παιδιά που ταξιδεύουν μαζί σας έχουν δικό τους διαβατήριο ή ταυτότητα, ή ότι το όνομά τους έχει καταχωριστεί στο δικό σας διαβατήριο. Ωστόσο, από τις 26 Ιουνίου 2012, κάθε παιδί που ταξιδεύει πρέπει να έχει το δικό του διαβατήριο ή ταυτότητα (ακόμα και αν δηλώνεται στο διαβατήριο των γονέων του, το οποίο πρέπει να είναι έγκυρο).

Παράθεση
Συνθήκη «ΣΕΓΚΕΝ»http://europa.eu/legislation_summaries/justice_freedom_security/free_movement_of_persons_asylum_immigration/l33020_el.htm
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #243 στις: Τετ 10 Απρ 2013 11:12 »
Παράθεση
Χωρίς μπάτζετ ΠΑΣ, χωρίς μυαλά πού να ΠΑΣ;

10.04.2013 - 10:30

"Ντου στα Αποδυτήρια" με μια σύγκριση που …σκοτώνει ανάμεσα στο μπάτζετ του ΠΑΣ Γιάννινα και σ΄ αυτά του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ. Γράφει ο γνωστός - άγνωστος του sportdog.

Για να το καταλάβω κι εγώ, δηλαδή. Ο ΠΑΣ που πάει φέτος φυσέκι, τι μπάτζετ έχει; Μεγαλύτερο απ' αυτό του Παναθηναϊκού; Ή μήπως κι από της ΑΕΚ; Δεν νομίζω.

Ούτε, βέβαια, ο ΠΑΣ έδωσε τίποτα εκατομμύρια σε συμβόλαιο για προπονητή. Δεν νομίζω, δηλαδή, ότι ο Χριστόπουλος παίρνει περισσότερα απ' όσα έπαιρναν ο Φερέιρα ή ο Λίνεν.

Στο τσεπάκι

Το ρόστερ του ΠΑΣ, λοιπόν, είναι πιο οικονομικό και από του Παναθηναϊκού, αλλά ακόμα κι από της ΑΕΚ. Γιατί, όμως, η ομάδα των Ιωαννίνων ήδη έχει βάλει στο τσεπάκι την 5η θέση και την έξοδο στην Ευρώπη, όταν ο Παναθηναϊκός μένει εκτός, ενώ η Ένωση χαροπαλεύει για να σωθεί;

Τα τρία …μυστικά!

Τα λέμε αυτά για να φύγει και η καραμέλα περί μπάτζετ και ρόστερ. Ο ΠΑΣ με τις μικρές οικονομικές του δυνατότητες πήρε έναν αξιόλογο νέο Έλληνα προπονητή και τον άφησε να δουλέψει ήσυχα κι ωραία.

Το δεύτερο που έγινε είναι να κάνει καλό σκάουτινγκ (όχι μόνο φέτος) και να ανακαλύψει παίκτες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν.

Το τρίτο …μυστικό είναι ότι η ομάδα έκανε το αυτονόητο. Δούλεψε! Έφτιαξε έναν τρόπο παιχνιδιού, απέκτησε κάποιους αυτοματισμούς και μπόρεσε να έχει μια φιλοσοφία μέσα στο γήπεδο.

Ανταμοιβή χωρίς πολλά λόγια

Αυτά τα απλά πράγματα τα κατάφερε μια χαρά ο ΠΑΣ και ήρθε η ώρα της ανταμοιβής. Ούτε με πολλά χρήματα, ούτε με φουσκωμένα λόγια και με πρωτοσέλιδα.

Αυτός θαύμα, οι άλλοι βολοδέρνουν

Και τα λέμε αυτά επειδή πιπιλάνε όλοι συνέχεια τα εύκολα άλλοθι για τα μικρότερα μπάτζετ και τα ρόστερ. Να, όμως, που ο ΠΑΣ χωρίς μεταγραφές εκατομμυρίων, συμβόλαια και φίρμες έχει φτάσει να πετυχαίνει ένα μικρό θαύμα. Τη στιγμή που ομάδες όπως ένας Παναθηναϊκός ή μια ΑΕΚ κι ένας Άρης βολοδέρνουν…

http://www.sportdog.gr/article/164032/xoris-mpatzet-pas-xoris-myala-poy-na-pas
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος rusis

• Hero Member
    • Προφίλ

Συνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #245 στις: Πεμ 11 Απρ 2013 15:58 »
Αν ο ΠΑΣ ητανε προσωπο θα του ζητουσα μια μεγαλη συγγνωμη γιατι υπηρξανε στιγμες που εχασα την πιστη μου σ'αυτον
Πιστευω οτι θα με συγχωρουσε
Ομως δεν γινοτανε να συμβει κατι αλλο στο τελος
Η ομαδα με την σταθεροτερη πορεια σε ολο το πρωταθλημα πηρε αυτο που δικαιουτανε και δεν την εμποδισε κανεις
Την 5η θεση στη χειροτερη περιπτωση, εξοδο στην ευρωπη και βλεπουμε απο εδω και περα στα πλει οφ
Οτι και να πεις ειναι πραγματικα λιγο γι αυτο το τεραστιο κατορθωμα
Ειναι σημειο αναφορας για την ιστορια της ομαδας αλλαζουνε τα παντα απο δω και περα
Ειναι μια ψυχολογικη αναταση για τον τεραστιο λαο που 30 χρονια τωρα εβλεπε να συμβαινουνε απιθανα πραγματα και εχανε την πιστη του σιγα σιγα
Προσωπικα χαιρομαι πολυ αλλα δεν πεταω απο τη χαρα μου
Δεν πεταω απο τη χαρα μου γιατι αυτα που εχω ονειρευτει γι'αυτη την ομαδα ξεπερνανε με εντυπωσιακο τροπο αυτο το κατορθωμα
Πιο πολυ νιωθω ανακουφισμενος σαν να εχει φυγει ενα τεραστιο βαρος απο πανω μου
Ενα βαρος που κουβαλαγαμε χρονια τωρα βλεποντας κατορθωματα ανυπαρκτων ομαδων τα οποια δεν γινοτανε υπο φυσιολογικες συνθηκες
Αυτο που συμβαινει τωρα θεωρω οτι ειναι το ελαχιστο που αξιζει διαχρονικα αυτη η ομαδα και αυτος ο λαος
Αποκατασταθηκε η ταξη που δεν υπηρχε 30 χρονια τωρα
Γυρισε ο ΘΕΟΣ απο ταξιδι μετα απο 30 χρονια και μας βρηκε στη γωνια πεταμενους
Και θυμωμενος με οτι εβλεπε μας ζητησε συγγνωμη γι'αυτα που μεσολαβησανε οσο καιρο ελειπε
Και πρεπει απο δω και περα να ερθουνε ακομη καλυτερα χρονια
Γιατι αν η τριπολη εχει στοχο και θελει να βγει στο τσαμπιονς λιγκ ε τοτε εμεις πρεπει να παμε να το παρουμε

:pas: :joker: :pashat:

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος spyros_porsche

• Hero Member
  • DjS
    • Προφίλ
« Απάντηση #247 στις: Παρ 12 Απρ 2013 12:24 »
Φέτος είναι μια χρονιά που δύσκολα θα ξανασυναντήσουμε .Με παναθηναικό χάλια με αεκ για την β εθνική όποια ομάδα είχε τα χαρακτηριστικά που είχαμε εμείς φέτος θα έκανε την υπέρβαση (πενταδα). Ευτυχώς  ο Θεός μας έστειλε καλό προπονητή και καλούς και φιλότιμους παίκτες και το όνειρο γίνετε πραγματικότητα .Τεράστια ευκαιρία να αλλα ξουμε επίπεδο σαν ομάδα οχι τοσο βαθμολογικά οσο οργανωτικά και στα επόμενα χρονια να υπάρχουν γερες βάσεις σε ταλεντα ,διοίκηση ,γηπεδο  εγκαταστάσεις.

υγ.Ονειρο ζώ...Μην με ξυπνάτε

Αποσυνδεδεμένος midnight

• Hero Member
  • Once in a BLUE moon
    • Προφίλ
«Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασεν η ώρα.
 Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασαν τα χρόνια.»

Αποσυνδεδεμένος XARIS1966

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #249 στις: Παρ 12 Απρ 2013 16:34 »
Η χρονια αυτη πρεπει να αξιοποιηθει σωστα και να αποτελεσει την αρχη μιας χρυσης τουλαχιστον δεκαετιας...

Αυτο ειναι σωστο καθε χρονο να παιζουμε για ευρωπη , ενα κυπελλακι κανα δυο
Πρωταθληματα και ειμαστε κομπλε...