Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Ευρώπη, ΠΑΣ  (Αναγνώστηκε 75250 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
ΠΑΣ Ευρώπη, ΠΑΣ
« στις: Κυρ 27 Σεπ 2015 18:30 »
Αν οχι αυτοι ΠΟΙΟΙ?
Αν οχι φετος ΠΟΤΕ?

Νομιζω ειναι η τελευταια ευκαιρια της ομαδας ειτε μεσω πρωταθληματος ειτε μεσω κυπελλου......

Αλλιως παμε να κλεισουμε τα 50 χρονια της ομαδας με αλλη μια κοροιδια στο ενεργητικο μας

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Ευρώπη, ΠΑΣ
« Απάντηση #1 στις: Κυρ 27 Σεπ 2015 20:39 »
Ψυχραιμία, είναι πολύ νωρίς ακόμη.
Εχθές φάγαμε 5άρα αλλά ακόμη είμαστε 5άδα  ;)
δίνοντας πολύ δύσκολα παιχνίδια!
Κοιτάξτε τί έχουν πάθει Τρίπολη, Αγρίνιο, ΠΑΟΚ μέχρι τώρα.
Μέχρι το τέλος θα ελπίζω.
ΑΛΛΆ...
η ομάδα χρειάζεται τον κόσμο της!

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Κυρ 27 Σεπ 2015 23:19 »
Μέχρι το τέλος θα ελπίζω...

Α. Οτι η Κιτσιομπιλάρα θα φερθεί μια φορά στη ζωή του αντρίκια
Β. Κι ομολογώντας το διαρκές, απεχθές κι επονείδιστο έγκλημά του..
C. Ζητώντας ειλικρινή συγνώμη κι επιδεικνύοντας πραγματική μεταμέλεια
D. Θα πάρει άδεια. Ε; Αυτό; Μωρέ δεν ελπίζω τίποτα, είμαι (αλλού κι) ελεύθερος.
Ε. Οτι θα σταματήσουν επιτέλους να μας κάνουν πόλεμο ρεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Κυρ 27 Σεπ 2015 23:24 »
Εσυ αλητη αμεσως να τσιμπησεις να περιπαιξεις την κολωνα μας.... :)

Αληθεια που ειναι αυτος?Η ομαδα ειναι λες και παει με τον αυτοματο πιλοτο

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Κυρ 27 Σεπ 2015 23:42 »
Μέχρι το τέλος θα ελπίζω...

Α. Οτι η Κιτσιομπιλάρα θα φερθεί μια φορά στη ζωή του αντρίκια
Β. Κι ομολογώντας το διαρκές, απεχθές κι επονείδιστο έγκλημά του..
C. Ζητώντας ειλικρινή συγνώμη κι επιδεικνύοντας πραγματική μεταμέλεια
D. Θα πάρει άδεια. Ε; Αυτό; Μωρέ δεν ελπίζω τίποτα, είμαι (αλλού κι) ελεύθερος.
Ε. Οτι θα σταματήσουν επιτέλους να μας κάνουν πόλεμο ρεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!

Ε,για όλα αυτά.

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Τετ 07 Οκτ 2015 14:50 »
Ο Τσάβες παντως για την ωρα, ειναι Ευρωπη. :P :P
Στα Παρισια και στις Ντισνευλαντ τον βλέπω....

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Τετ 07 Οκτ 2015 20:23 »
Μπορεί να βρήκε δλειά (εποχιακός) στο θεματικό της "Τσιμπόλα".
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Κυρ 13 Δεκ 2015 20:25 »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Κυρ 13 Δεκ 2015 20:40 »
Οπωσδήποτε νίκη με την Ξανθιά!
Όλο και κάτι παραπάνω θα πάρουμε στον βου γύρο εκτός έδρας.
Αν έρθει κι εκείνος ο Αργεντινός...

Αποσυνδεδεμένος midnight

• Hero Member
  • Once in a BLUE moon
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Κυρ 13 Δεκ 2015 20:45 »
Αν έρθει κι εκείνος ο Αργεντινός...

Θα είναι και αυτός ξανθός?
Θα είναι και μακρυμάλλης?
Έτσι για να ξέρουμε.  :P
«Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασεν η ώρα.
 Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασαν τα χρόνια.»

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Κυρ 03 Ιαν 2016 21:23 »
Εγώ ξέρω ότι απέχουμε ΜΟΛΙΣ τρεις πόντους από την 5άδα...
Καλά καλά, δουλέψτε εσείς... :)

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Δευ 04 Ιαν 2016 12:47 »
Την πρωτοχρονιά του 2013 και με ένα Α΄ γύρο στον οποίο τα αγωνιστικά πεπραγμένα ήταν εξαιρετικά,
η μεγάλη ομάδα του Χριστόπουλου είχε προκαλέσει σε πολύ κόσμο το ερώτημα:
 "Μπορεί ο ΠΑΣ να μπει στην 5άδα?"...(Κάποιοι βέβαια το είχαν υποψιαστεί νωρίτερα).

Η σημερινή ομάδα, παρόλο που αναγνωρίζω τις συγκινητικές προσπάθειες που κάνει λόγω των δυσμενών συνθηκών που υπάρχουν
(ελέω έλλειψης αδειοδότησης), θεωρώ ότι έχει το εξής μειονέκτημα:
Μας έχει δείξει σε αρκετά ματς ένα κακό πρόσωπο που ταυτόχρονα είναι και αποθαρρυντικό(όσον αφορά βλέψεις Ευρώπης).
Η ομάδα του 2013 είχε μια άλλη αύρα δεν είχε προηγηθεί το πατατρακ της αδειοδότησης που ξενέρωσε απίστευτα παίκτες κόσμο προπονητές,
υπήρχε ορμή, άγνοια κινδύνου και ήταν σχεδόν σε όλα τα ματς το ίδιο αποτελεσματική χωρίς μεταπτώσεις στην απόδοσή της.

Σήμερα για να μπορούμε να ονειρευόμαστε χρειάζεται διάρκεια, βάθος στο ρόστερ...και άδεια άρα θέληση.

Αφού το λένε φανερά πια ...
"Να σωθούμε νωρίς ώστε να μας βγούν οι παίκτες που θα στηρίξουν την επόμενη χρονιά την ομάδα",
γιατί και η αδειοδότηση παραμένει αμφίβολη τη στιγμή που μιλάμε και βασικό μέλημα του πρόεδρα είναι τα έσοδα από καμιά πώληση.

Πως να τρέφουμε εμείς όνειρα και ελπίδες?

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #12 στις: Δευ 04 Ιαν 2016 15:17 »
Οποιαδήποτε κουβέντα για Ευρώπη νομίζω ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου :(!
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Δευ 04 Ιαν 2016 15:28 »
Σαν εμένα, ένα πράμα...  ::)

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #14 στις: Δευ 04 Ιαν 2016 16:27 »
Μακάρι να ήταν εντός η υπόθεση της Αχ Ευρώπης... αλλά δεν... Αυτό λέει η πείρα η λογική και η μπάλα που παίζουμε. Λίγο υπομονή ακόμα και στα επόμενα χρόνια θα το κάνουμε και αυτό.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Δευ 04 Ιαν 2016 16:46 »
Είμαι σίγουρος γι' αυτό!

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Δευ 04 Ιαν 2016 22:20 »
Κι εγώ από μπέμπης.

Κι αφού το είδα να γίνεται μια φορά, θα το ξαναδώ. Κι εύχομαι αυτή τη φορά να κάνουμε και το ταξίδι και να μη μείνουμε με τη χαρτοπετσέτα απ' την τρόπτα.

Για φέτος δεν έχει. Μόνο μέσω κυπέλου και με μεγάλη δόση τύχης.

Σε ότι αφορά αυτό (το κύπελο) θα δούμε και κατάκτηση και χαμένο τελικό. Μοναχά άδεια να έχουμε κι ας τραβήξουμε κουπί Σκάλα Ιωαννίνων (πρ. Ηγουμενίτσα) - Μάλτα. Γιατί με τριήρεις θα πάμε, να το ζήσουμε ρε αδερφέ.

Να σημειώσω τέλος πως και στη χρονιά Χριστόπουλου, το γήπεδο ήταν άδειο. Απαράδεκτα άδειο και ξενέρωτο, τόσο για τις εμφανίσεις της Ομάδας, όσο και για την προσπάθεια των παιχτών αλλά και τη βαθμολογική συγκομιδή. Τα πανηγύρια της πλατείας στο τέλος ήταν καλά για την Πίνδο Κόνιτσας. Όχι για τον Άγιαξ της Ηπείρου.

Για να γυρίσει ο κόσμος θέλει σκληρό σοκ (αλλαγή ιδιοκτησίας, Όραμα, πολιτική παε, Όραμα, αγωνιστική επιτυχία, Όραμα, σοβαρές κινήσεις προσέλκυσης κόσμου, Όραμα, κύπελο, Ευρώπη, Όραμα, Όραμα, Όραμα)...

Ελπίζουμε...

:mono:   

"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Δευ 04 Ιαν 2016 22:33 »
Τα όνειρα, καμιά φορά, πραγματοποιούνται όταν δεν το περιμένεις,
όταν έχεις χάσει κάθε ελπίδα!
"Για όσο ζω", είχα απαντήσει πέρυσι σε φίλο που με ρώτησε αν ελπίζω ακόμη για Ευρώπη...
ας όψεται η προεδράρα...  >:(
Δόξα το Θεό, είμαι ακόμη εδώ!  :)
 :mono: ρε κουφάλες!!

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Τετ 03 Φεβ 2016 18:42 »
Εχω νέα. Μπορεί τα δημοσιογράφα να κάνουν πως απεργούν αλλά εμείς δουλεύουμε και βγάλαμε είδηση.

Έμαθα ο πρόεδρος είδε ψες γμτο όνειρο και εξηγώντας το σήμερα στην καλή ομήγυρη αισιοδοξούσε.

Είδε λέει μιά ψηλή ξανθιά κοπέλα με μπλε μάτια κι αναλογίες λουκούμι να τον κοιτάει όλο υπόσχεση, να χαμογελάει και να του λέει είμαι δική σου.

Δεξιά της κι αριστερά της κείτονταν λέει ξαπλωμένα και ψυχοραγούσαν ένας τίγρης κι ένας πάνθηρας..

Δικαίως το ερμήνευσε είπε ως αποτυχία της αεκ και του νιόνιου να κερδίσουν μία θέση στην καρδιά της κοπέλας

Κοπέλα που όπως είναι απόλυτα φυσικό με τη σκανδιναβική εμφάνισή της ερμήνευσε πως πρόκειται για την ευρώπη.

Σε ερώτηση σπαστικού-παρατηρητικού αν κοίταγε σίγουρα αυτόν, αν σιγουρεύτηκε και γύρισε πίσω του να δει μη ζαχαρώνει κάναν άλλο δλδ

Ο προεδρούλης απάντησε όχι, δεν γύρισα, αλλά και σαν ποιόν άλλον να κοίταγε δλδ, για να τ πει αυτός

Ξέρω εγώ, μπορεί κάνα χωριατάκι απ τ αγρίνιο ή κάνα σουβλατζή απ την λιβαδειά ή και τς δυό, που να ξέρω

Και να εισπράξει την προεδρική απάντηση.. λες, με προβλημάτισες τώρα γιατί κι εμένα μούκανε εντύπωση τι μ βρίσκει.

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Τετ 03 Φεβ 2016 19:18 »

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Τετ 03 Φεβ 2016 19:23 »
Παράθεση
Εχω νέα. Μπορεί τα δημοσιογράφα να κάνουν πως απεργούν αλλά εμείς δουλεύουμε και βγάλαμε είδηση.

Έμαθα ο πρόεδρος είδε ψες γμτο όνειρο και εξηγώντας το σήμερα στην καλή ομήγυρη αισιοδοξούσε.

Είδε λέει μιά ψηλή ξανθιά κοπέλα με μπλε μάτια κι αναλογίες λουκούμι να τον κοιτάει όλο υπόσχεση, να χαμογελάει και να του λέει είμαι δική σου.

Δεξιά της κι αριστερά της κείτονταν λέει ξαπλωμένα και ψυχοραγούσαν ένας τίγρης κι ένας πάνθηρας..

Δικαίως το ερμήνευσε είπε ως αποτυχία της αεκ και του νιόνιου να κερδίσουν μία θέση στην καρδιά της κοπέλας

Κοπέλα που όπως είναι απόλυτα φυσικό με τη σκανδιναβική εμφάνισή της ερμήνευσε πως πρόκειται για την ευρώπη.

Σε ερώτηση σπαστικού-παρατηρητικού αν κοίταγε σίγουρα αυτόν, αν σιγουρεύτηκε και γύρισε πίσω του να δει μη ζαχαρώνει κάναν άλλο δλδ

Ο προεδρούλης απάντησε όχι, δεν γύρισα, αλλά και σαν ποιόν άλλον να κοίταγε δλδ, για να τ πει αυτός

Ξέρω εγώ, μπορεί κάνα χωριατάκι απ τ αγρίνιο ή κάνα σουβλατζή απ την λιβαδειά ή και τς δυό, που να ξέρω

Και να εισπράξει την προεδρική απάντηση.. λες, με προβλημάτισες τώρα γιατί κι εμένα μούκανε εντύπωση τι μ βρίσκει.

αλλες πληροφοριες ομως θελουν τη ξανθια γαλανοματα να εχει το ζορι και το θκο μας ανετο..........με καθε επιφυλαξη απο δικες μου πληροφοριες ο παρακατω χθεσινος διαλογος...........

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #21 στις: Τετ 03 Φεβ 2016 19:27 »

Ο Νιόνιος έχει τα γνωστά θκα τ με την αδειοδότηση.
Η κούλα κυκλοφορεί εβραίος  :) ότι δε δικαιούται ευρωπαϊκό εισιτήριο γιατί πρέπει να περάσουν τρία χρόνια από την εκκαθάρισή της.
Ε αυτά περνάν τέλος της σεζόν.
Εκείνο που περνάει μέχρι στιγμής στα ψιλά, είναι ότι η κουλίτσα του οπάπη, κουβαλάει και ενός χρόνου τιμωρία από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, τιμωρία που δεν έχει εκτίσει.
Εκείνο που ελπίζουν τα χανούμια είναι ότι ο χρόνος θα συμψηφιστεί με τους τρεις της εκκαθάρισης και δεν θα έχουν πρόβλημα
Αλλά Ντρέβ, πολύ κακώς το ξέθαψες το θεματάκι, γιατί μπορεί κάποιος να σκιαχτεί και να μη στοχεύει καν στην 7η θέση που θα κάνει ΤΖΙΖ, αν δεν ευοδωθούν οι χανουμελπίδες.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Τετ 03 Φεβ 2016 19:39 »
Ο Νιονιος δεν υπαρχει περιπτωση να μην παρει αδειοδοτηση για ευρωπη,γιατι θα ξηγηθει καλα το σωματειο της σαπιλας........Εδω μεχρι προπερσι ανηκε υποτειθεται στον Βεντουρη τον χρεωκοπημενο που πλεον ολα τα βαπορια του ανηκουν στον χοντρο και πλεον τον εχει στην δουλεψη του,και η ΑΕΚ δεν υπαρχει περιπτωσση να μην παρει και αυτη την αδεια για ευρωπες....Γιατι?γιατι ειμασε στο Ελλαδισταν και δεν προκειται να βγαλεις ακρη

Εμεις απο την αλλη και εβδομοι να ερθουμε δεν υπαρχει περιπτωση να προσφυγουμε πουθενα γιατι δεν συμφερει τον καλο μας προεδρο

Αποσυνδεδεμένος stefpas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Τετ 03 Φεβ 2016 19:51 »
Ένα περσινό άρθρο για το συγκεκριμένο θέμα

Παράθεση
Κόκκινο στην Ευρώπη για Ηρακλή… κίτρινο για ΑΕΚ

Συντάκτης : ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΕΝΔΡΙΝΟΣΚόκκινο στην Ευρώπη για Ηρακλή… κίτρινο για ΑΕΚΤου ΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕΝΔΡΙΝΟΥΟ Ηρακλής ακόμα κι αν φθάσει στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και κατακτήσει το τρόπαιο δεν θα μπορέσει να υλοποιήσει το όνειρό του να παίξει στην Ευρώπη!Τον «γηραιό» τον κυνηγούν τα χρέη που έχει δημιουργήσει η ποδοσφαιρική ομάδα τα προηγούμενα χρόνια. Χρέη που προσπαθεί να ρυθμίσει η νυν διοίκηση, αλλά κανείς δεν ξέρει που μπορεί να φθάσουν.Ο Ηρακλής δεν άλλαξε ΑΦΜ και δεν διαλύθηκε ως ΠΑΕ όπως η ΑΕΚ. Αντίθετα η ΑΕ Ποντίων μετονομάστηκε σε Ηρακλής, πήρε το σήμα της ομάδας και με αυτό τον τρόπο ακολούθησαν και τα χρέη προς τους ποδοσφαιριστές που είχε δημιουργήσει η προηγούμενη ομάδα.Όμως πρόβλημα στη συμμετοχή της θα είχε και η Ένωση σε περίπτωση που απέκλειε τον Ολυμπιακό και στη συνέχεια έφθανε στην κατάκτηση του Κυπέλλου. Η ΑΕΚ ναι μεν διαλύθηκε ως εταιρεία και η «μητρική», η ερασιτεχνική δηλαδή, δημιούργησε νέα εταιρεία με άλλο ΑΦΜ, αλλά η ΟΥΕΦΑ της επέβαλε ποινή αποκλεισμού τριών χρόνων από τις διοργανώσεις της.Αυτός ήταν και ο λόγος που η ίδια η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε την άποψη της ΟΥΕΦΑ, πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό, εάν μπορεί να αγωνιστεί σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις την περίοδο 2015-16. Το «pamesports» αποκαλύπτει σήμερα ότι ήρθε απάντηση στην ΕΠΟ από την ΟΥΕΦΑ που γνωστοποιούσε ότι η ποινή αποκλεισμού είναι σε ισχύ και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.Ο αποκλεισμός στο Κύπελλο έβαλε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τη πιθανότητα συμμετοχής. Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που στο επόμενο πρωτάθλημα η Ένωση εξασφαλίσει τη συμμετοχή της; Θα μπορεί να πάρει μέρος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις;Το «κλειδί» στην περίπτωση αυτή είναι το πώς μετρά την τριετία του αποκλεισμού η ΟΥΕΦΑ. Από τη μέρα που διαλύθηκε η προηγούμενη εταιρεία ή από τότε που ιδρύθηκε η νέα Ανώνυμη Εταιρεία; Στη πρώτη περίπτωση δεν υπάρχει πρόβλημα. Στη δεύτερη η ΑΕΚ θα περιμένει ένα ακόμα χρόνο αφού η ΠΑΕ ιδρύθηκε μόλις πέρσι με τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Φουτμπολ Λιγκ.Έτσι κι αλλιώς η Νομική Υπηρεσία της ΟΥΕΦΑ θα κληθεί να αποφανθεί στο θέμα αφού όπως έλεγαν πηγές της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας δεν έχει αντιμετωπιστεί ξανά ένα τέτοιο θέμα για να υπάρχει «νομικό προηγούμενο».Προφανώς η ΑΕΚ με την έναρξη του νέου πρωταθλήματος θα στείλει και πάλι επιστολή στην ΟΥΕΦΑ ζητώντας νέα γνωμοδότηση.
:mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono:

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Τετ 03 Φεβ 2016 19:54 »
Γιατί να σκιαχτεί άμα κάνει την ανάγκη φιλότιμο και βγει όσες θέσεις παραπίσω χρειαστεί; Είναι ντροπή; Υπάρχουν κι ατυχίες στη ζωή. Κι οκ, μπορεί μέχρι κι ο Χάβος νάχει πει για φέτος πως όποιος δεν βγει τουλάχιστον 6ος θάναι αποτυχημένος, αλλά εδώ υπάρχει και η ψυχρή λογική "η ευρώπη θέλει άλλα πράματα, δεν είμαστε έτοιμοι" εγώ θα ξεκινήσω αντάρτικο και θα κάνω τον ήρωα να τα βάλω με τον Μελισσανίδη, όχι δα, μπριτς, πιάσε ακόμη μία κοκορέτσι, ρίξε και μια μπριζόλα στη θράκα να πάει κάτω η στεναχώρια που τερματίσαμε σε μη εκλόγιμη θέση.

Υ.Γ: Αγιούτο γιατί εσύ παιδί μ είσαι προκατειλημμένος πως ο προεδρούλης θα πάθει τσιρλιό άμα τ πεις ξεμπρόστιασέ τους τς ψευαδειοδοτημένους και παίξε εσύ ευρώπη που έχεις και άδεια σωστή; Εγώ λέω θα το κάνει.