(...)
- Τέλος πρέπει να αναγνωρίσουμε σε ένα μέλος του φόρουμ την επιμονή του και κυρίως τη πίστη του στην ευρωπαϊκή έξοδο. Κρίμσον συγχαρητήρια. Δεν ξέρω αν το πίστευες τόσο πολύ όσο το έλεγες, γιατί εγώ δεν το πίστευα καθόλου αλλά αν υπήρχε κάποιο βραβείο στο πας.γρ θα έπρεπε να το πάρεις.
(...)
Σ' ευχαριστώ Mpakoulieros!
Οφείλω να πω κι εγώ κάτι:
Δεν ήμουν ο μοναδικός, κι άλλα παιδιά από εδώ μέσα το πίστεψαν και το κουβεντιάζαμε είτε με πμ είτε σε κουβέντες τετ α τετ.
Όντως λίγοι ήμασταν αλλά τη φλόγα της Ευρωπαϊκής εξόδου μας την άναψε ο ίδιος ο ΠΑΣ την τελευταία 4ετία.
Μας την έσβησε ο πρόεδρας το '13 και μας έστειλε στον Παράδεισο φέτος. Θεωρώ ότι ήταν θέμα χρόνου βάσει σωστού σχεδιασμού της Ομάδας.
Το άξιζε ο πρόεδρας το φετινό, όπως άξιζε και την κριτική τις προηγούμενες σεζόν. Μόνη μου ένσταση τα ακραία βρισίδια που άκουσε.
Το άξιζαν οι ποδοσφαιριστές, που ουκ ολίγα ακραία άκουσαν κι αυτοί.
Το άξιζε ο Αρχηγός Γιώργος Ντάσιος.
Το αξίζαμε εμείς οι 2000 που στηρίζαμε.
Το άξιζαν οι 15000 που πήγαν στο Αλκαζάρ και είδαν το κάστρο να γκρεμίζεται εκ των έσω.
Το άξιζαν οι δημιουργοί του ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΓΙΑΞ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ, από τους εκάστοτε προέδρους εκείνης της εποχής μέχρι και τους φροντιστές.
Το άξιζαν οι Καραμανωλάκης, Αλβαρέζ, Πρίσκας, Παπαγεωργίου, Ράντισιτς...
Ζήτω συγνώμη εάν ξεχνώ κάποιους πάνω στη συγκίνησή μου.
Το άξιζαν οι ήρωες της εξέδρας που πέταξαν για τον ουρανό έχοντας στη σκέψη τους τον ΠΑΣ.
Το άξιζε ο Θεόδωρος Γκόλας, ένα από τα ιερά τοτέμ της Μεγάλης αυτής Ομάδας, του οποίου η εικόνα του, ακόμη και τώρα που σβήστηκαν τα πάντα και αυτοδίκαια χάθηκαν στη λήθη και στην περιφρόνηση, συγκλονίζει ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.
ΠΑΣ ΣΕ ΑΓΑΠΩ!!