Ας ξεφρακάρει πρώτα το κλειστό πρώτα.Άντε να ανοίξει το καινούριο και μετά τι θα γίνει με το κλειστό του πανεπιστημίου.
Επίσης μην ξεχνάμε ότι έχει και πλέυ οφ με τον άλλο όμιλο.
Έχουμε ήδη 3 ομάδες σε εθνική κατηγορία.Άλλη μια θα μπει φέτος στα πλέυ οφ.Ανεβήκαμε γενικά αλλά θέλει δουλειά ακόμα.Πόσες ομάδες θα αντέξουν σε εθνικό επίπεδο (οικονομικά,υποδομές κτλ).
Υπομονή και θα έρθει και η ώρα του ανδρικού.Τόσο το ανδρικό όσο και το γυναικείο χτίζουν.
Επιμενω πως ειναι πολυ χαμηλο το επιπεδο σε βολει και μπασκετ,χαντομπολ,σε αντιθεση με την μπαλα που εχουμε παραδοση και βγαινουνε οι ποδοσφαιριστες ο ενας μετα τον αλλον
Μου λες για τρεις ομαδες
Εγω θα σου φερω παραδειγμα με την πολη που μενω που ειναι υποδιπλασια και βαλε πλυθησμιακα
Αυτη την στιγμη η Κορινθια
Στο Βολει(ειδικα στο Βολει εχει την μεγαλυτερη παραδοση στην πελοπονησο)
Αντρικο
Παμβοχαικος) Α εθνικη προπερσι παραλιγο να χτυπησει το πρωταθλημα στους τελικους κοντρα στον Γαυρο
ΑΣΠ Κορινθου)A2 κατηγορια
ΑΣΠ Κορινθου)Β εθνικη
ΑΟΛουτρακι)Γ εθνικη νομιζω
Μπασκετ
Αρης Αρχαιας Κορινθου)Β εθνικη
Τηρων Αγιων Θεοδωρων Γ εθνικη νομιζω
Για γυναικειο δεν γνωριζω
Χαντμπολ
Ποσειδωνας Λουτρακιου:A εθνικη και προπερσι παραλιγο να χτυπησει Ευρωπη
και το σημαντικοτερο,οτι παντα οι Κορινθιακες ομαδες αντιμετωπιζανε της Αθηνας πραγμα που το κανανε τρις φορες πιο δυσκολο στο να ανεβουνε κατηγορια !!!!Εδω θυμαμαι εγω που επαιζα Βολει ειχαμε βγει χαλαρα πρωταθλητες Πελοπονησου και με το που αντιμετωπιζουμε τον Παναθηναικο(ταφος του Ινδου,τι γηπεδο και αυτο)χαναμε αμηχητι 3-0 σετ(επαιζε και ο Πανταλεων σκεψου τοτε)τι να λεμε τωραααααα
Αλλα σε αυτο που θα συνφωνησω 100%
Ειναι για το κλειστο!!!!Ειναι ντροπη γη 6η πολη της Ελλαδος να εχει τετοιο χαρχαλο κλειστο.....Ανεπιτρεπτο και σε αυτο φταιγανε νομαρχες και περιφερειαρχες που πετουσανε αετο και οχι τοσο η Αθηνα ,ας μην γελιομαστε