Αποστολέας Θέμα: Νέο μέλος  (Αναγνώστηκε 2833 φορές)

Αποσυνδεδεμένος DeletedMember23042020

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
Νέο μέλος
« στις: Κυρ 05 Ιούν 2016 12:35 »
Καλημέρα σε όλα τα μέλη  και καλη Κυριακή ειμαι φιλάθλους του ΠΑΣ απο την Αθήνα(καταγωγή  απο Μυτιλήνη)  δεν εχω καμία  σχεση με την Ήπειρο ή τα Γιάννινα  και παρόλο  που δεν εχω κανένα  στην οικογένεια  μου ΠΑΣ αποφάσισα να υποστηρίξω με περιφανεια την ομάδα των Ιωαννίνων.Διότι  μου αρέσει  πολύ  ο κόσμος  του ΠΑΣ και η ιστορία  του. Μόνο  ΠΑΣ χωρίς  παρεκτροπες σε άλλες  ομάδες!!!! :mono: :mono: :mono:

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
Απ: Νέο μέλος
« Απάντηση #1 στις: Κυρ 05 Ιούν 2016 12:50 »
Καλώς ήλθες φίλε!
Ο ΠΑΣ είναι τρόπος ζωής...να το θυμάσαι πάντα!!!
 :mono:
Blue to the hair...

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Κυρ 05 Ιούν 2016 13:20 »
Σε ευχαριστώ  φίλε  μου είμαι  πάρα πολύ  χαρουμενος που επέλεξα τον ΠΑΣ έναντι  των θεωρητικά  μεγάλων  ομάδων των αστικών  πόλεων  και δεν εγινα μέρος του συστήματος  αλλα τελικά  αγαπησα μια αγνη ομάδα  εστω και αν δεν είμαι  απο τα Γιάννινα   ;) :joker:

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Κυρ 05 Ιούν 2016 13:22 »
Καλώς όρισες στη μεγάλη μας οικογένεια, Ραφαήλ!  :)

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Κυρ 05 Ιούν 2016 15:55 »
Σας ευχαριστώ για την υποδοχή  χας στην ομάδα  του Αίαντα  της Ηπείρου !!!! ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ για πάντα   :joker:

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Κυρ 05 Ιούν 2016 17:23 »
καλώς ήρθες στη παρέα μας Ραφαήλ...μας τιμάει να έχουμε φίλους που δεν έχουν καμία σχέση με Γιάννενα.
....και μην ξεχνάς ΠΑΣ στα εύκολα ...Γιαννενάρα στα δύσκολα....
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Κυρ 05 Ιούν 2016 17:29 »
Σε ευχαριστώ  πολύ φιλε. Εμένα  με τιμαει που είμαι η ομάδα  της περιοχής σας,της ομορφης πόλης  των Ιωαννίνων. :mono: ΠΑΣ στα εύκολα  ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ στα δύσκολα ! !!!

Αποσυνδεδεμένος doorsas

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Πεμ 16 Ιούν 2016 07:56 »
ένα κέρασμα στον φίλο μας τον Ραφαήλ  :pas:   :mono:  ... ένα τσιπουράκι Ηπειρότικο ....και ένα τραγούδι απο τον τόπο του

https://www.youtube.com/watch?v=FIgFizhjHiY

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Δευ 28 Νοέ 2016 11:06 »
Να είστε καλά όλοι τέτοια ομάδα οικογένεια σαν του ΠΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! !!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Τετ 26 Απρ 2017 16:48 »
Που είναι ο Ραφαήλ ρε μαλάκες; Δεν πιστεύω να άλλαξε πάλι ομάδα;;;; :joker:
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
  • Η αρχή του τέλους ... ή ... το τέλος της αρχής;
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Πεμ 27 Απρ 2017 01:22 »
Που είναι ο Ραφαήλ ρε μαλάκες; Δεν πιστεύω να άλλαξε πάλι ομάδα;;;; :joker:

χαχα αυτό άρχισα να ψιλιάζομαι και γώ  :P :P :P

Τσεκάρετε κάμια Δοξα Δράμας, Ολ. Βολου, Νικη Βόλου, Παναχαϊκή, Παναιτωλικό,ΑΕΛ,ΑΟΤ,Αναγεννηση Αρτας, Αναγεννηση Καρδιτσας, Εθνικός Πειραιώς, Λαμία,Πανσεραϊκό, Α.Ο. Καβάλας, Α.Ο. Ξάνθη, Πανθρακικό, Εδεσσαϊκό,Κιλκισιακό,Αναγεννηση Γιαννιτσών, Φ.Σ. Κοζάνη, Εορδαϊκό, Καστορία, Φλώρινα, Θεσπρωτό, πας Πρεβεζα, Α.Ε. Καραϊσκάκης,οφη,πλατανια,Α.Ο. Χανιων,Κισσαμικό,Εργοτελη,Ατσαλένιο, Ε.Α.Ρ., Αστερα Τριπολης, Παναρκαδικό,Παναργειακό,Πανηλειακο,πας Κορινθος, Α.Ε. Σπαρτη, Καλαμάτα, Μεσσηνιακό, Αχαϊκη, Ζευγολατιό, Παναιγιάλειο, Ναυπακτιακό Αστέρα, Ιωνικό, Προοδευτική,Φωκικό, Λεβαδειακό,Ατρόμητο,Πιερικό, Αιγινιακό,Διαγόρα Σεβαστής ,Ρήγα Φεραίο, Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου, Πυρσος Γρεβενών,Απολλων Λάρισας, Αιγάλεω, Α.Ο. Χαϊδαρίου, Ηλυσιακό, ΠΑΣ κράψης, ΑΕ ΓΙΑΝΝΕΝΑ, ΑΟ ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΥ, Απείθαρχος , Αμβούργο Ηπείρου, Δόξα Κρανούλας, Μακεδονικός Φούφα, Πύδνα Κίτρους, Βέροια, αο κασσιώπη-κερκυρα.

Κάτι άλλο δεν με έρχεται στο μυαλό.

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Πεμ 22 Ιούν 2017 00:25 »
Καλησπερα φιλοι μολις τωρα ειδα τα μυνηματα σας.Ειχα αποσυρθει για λιγο καιρο απο το forum αλλα εδω και περιπου δυο εβδομαδες εμπαινα και διαβαζα για την ομαδα μας.Λεω μας γιατι εξακολουθω να υποστηριζω μονο την ομαδα των Ιωαννινων χωρις σκεψεις για να επαναλαβω λαθη του παρελθοντος.Χαιρομαι που με θυμαστε και εγω θαυμαζω τον τρομερο κοσμο του ΠΑΣ της καλυτερης ομαδας του κοσμου.σας αγαπω χαιρετισμους στην ομορφη Ηπειρο  :mono:
ΥΓ Φιλε PaS0L3s μονο και μονο που εγραψες ολες αυτες τις ομαδες εχεις τεραστιο RESPECT απο εμενα.Να σας εχει ο θεος καλα :pas:

Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.

Προσοχή: αυτό το θέμα δεν έχει λάβει απαντήσεις για τουλάχιστον 120 ημέρες.
Αν δεν είστε σίγουροι ότι θέλετε να απαντήσετε, παρακαλούμε σκεφτείτε την περίπτωση να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα.

Όνομα: E-mail: