Για τις προπονητικες ικανοτητες του Ντεμολ δεν εχω καταφερει να μαζεψω κατι απτο. Δεν εχω ακουσει ιδιαιτερα κακα πραγματα, αλλα ουτε κ τιποτα καλο.
Στην πατριδα του ειναι γνωστος απο την καριερα του ως ποδοσφαιριστης, οντας κ μελος της καλης φουρνιας του Βελγιου στη δεκαετια του '80. Ως προπονητης εχει δουλεψει σε ομαδες Β' κατηγοριας της χωρας του, εχει ενα περασμα απο την Α' κατηγορια στις αρχες της δεκαετιας (η ομαδα υποβιβαστηκε ως τελευταια, αλλα δεν ξερω για ποσο καιρο ηταν ο δικος μας στον παγκο), 2 θητειες ως βοηθος (στην Εθνικη ομαδα οπου ειπαμε πως ηταν με "μεσο" για μια 2ετια κ στη Στανταρ) κ ενα περασμα για καμια 10ρια αγωνες απο τη Σαρλρουα στην Α' κατηγορια το '09 απο την οποια εφυγε ως 2ος ή 3ος απο το τελος. Απο κει κ περα υπαρχουν το περασμα απο το Αιγαλεω κ οι ομαδες της Κυπρου (οπου αληθεια, τι εκανε? ξερει κανεις?). Γενικα καθολου ζουμερο βιογραφικο......
Μια μικρη ιστορια που μου προκαλει το ενδιαφερον για τη συνεχεια ειναι η εξης. Απο τη Σαρλρουα δεν τον διωξανε, παρα τη φτωχη βαθμολογικη συγκομιδη του, αλλα παραιτηθηκε. Προεβαλλε λογους "διαφορας φιλοσοφιας" κ αυτο που ακουστηκε ηταν οτι τσαντιστηκε επειδη υπηρχαν παρεμβολες απο τη διοικηση στο εργο του, του στυλ "βαλε αυτον να παιξει" (η ομαδα εχει ενα πολυ ιδιορρυθμο διοικητικο καθεστως). Αν δε σηκωνει μυγα στο σπαθι του, ειμαι περιεργος πώς θα τα παει στο δικο μας "υγιεστατο" περιβαλλον......
υ.γ.Ποιος λεει οτι τα τσουζει? Πολυ ψαγμενη πληροφορια.......