Τον Απρίλιο του 2004 η μετέπειτα πρωταθλήτρια Ευρώπης Εθνική Ελλάδος έπαιξε φιλικό στην Ολλανδία . Τελικό σκορ, Ολλανδία-Ελλάδα 4-0. Στις δηλώσεις μετά η Α.Μ ο βασιλιάς Οττο απαντώντας στα παράπονα των ελληνων δημοσιογραφων είπε το εξής: Εδώ ήρθαμε για μάθουμε και όχι να κερδίσουμε!
Ελπίζω σήμερα τα παλικάρια μας κάτι να μαθαν από την κατραπακια.
Kαλυτερα φιλε μου ας μην φερνεις παραδειγμα την εθνικη Ελλαδος,γιατι μετα την κουπα αμα θυμαμαι καλα μας νικησε Αλβανια,Ισραηλ και οι νησοι Φεροες αργοτερα
Λοιπον θα προσπαθησω να εξηγησω γιατι αγωνιστικα φετος η ομαδα εχει φτασε ιστα ορια μετα την επιτυχια μας να βγουμε Ευρωπη
Απο το 12 καλως κακως το τμημα σκαουτινγκ του ΠΑΣ κανει φοβερη δουλεια και μας εχει βαλει τα γυαλια,βγαζοντας το ενα ταλεντο μετα το αλλο καιτο μοσχοπουλαει αδρα...Αλλα η αναπληρωση καθε χρονιας μεταξυ πωλησης ταλεντου και νεοφερμενου ταλεντου πανω κατω ειναι 2 προς 1 ουσιαστικα βγαζοντας εξω τους μετριους ποδοσφαιριστες
Περσι ουσιαστικα ας μην γελιομαστε ο μοναδικος που μας βγηκε ειναι ο Καρανικας(και σας το ειχα πει κιολα;ς απο τις πρωτες του παρουσιες κιολας,κοβει το ματι μου λεμε
),ο Ηλιαδης που λενε πολλοι εδω μεσα για εμενα ηταν λιγος,ενω ο Φερφελης η απολυτη μετριοτητα και δεν κανει για επιθετικος...Ουσιαστικα ομως βγαλαμε λαγο απο το καπελο με την προσθηκη του Μανια
Φετος λοιπον με τις πωλησεις των ποδοσφαιριστων οπως του Τσουκαλα,Μανια,Στρουνα ακομα και τον Ιλιτς που τον λοιδωρουν μερικοι αχαριστοι , καλως κακως αποδυναμωθηκε και ας εχουμε παρει δυο τρεις ποδοσφαιριστες...Γιατι το λεω?
Ας παμε στις μεταγραφες μας
Μαλουμπου:Tεχνιτακος καλος με καλη ποδοσφαιρικη ευφοια και θα βοηθησει φετος αλλα απο τον λιγο που τον εχω παρατηρησει εχει ενα κακο!!!!!!!Ειναι υπερβολικα πολυ αργος,και για εμενα αυτο ειναι μεγαλο μειονεκτημα!!!!!!Καποτε ο Αναστασιαδης ελεγε πως οταν αντιμετωπιζεις μια καλη ομαδα πρεπει να δινεις εμφαση στο τρεξιμο και στην ταχυτητα και οχι στην τεχνικη ...Προσυπογραφω επι χιλλια!!!!!Με λιγα λογια φετος τον πηραμε σαν αντιΜανια,διαφορετικοι ποδοσφαιριστες μεγαλο ρισκο και στοιχημα λοιπον
Κοντε:Δεν το εχω παρατηρησει ακομα καλα σαν τον Μαλουμπου και καθε αποψημου ακομα χρηζει αμφισβητησης.......Λιγο που τον εχω δει ειναι ποδσφαιριστης που εκμεταλευται το σωμα του(σαν τον Ιλιτς),για να παρει καλες θεσεις αλλα και αυτος απο οτι νομιζω υστερει σε ταχυτητα ως προς τον Ιλιτς...Κραταω επιφυλαξεις
Μπουκουβαλας:Απο οσο εχω δει απο Ηρακλη.............Ειναι ταχυδυναμικος(καλο αυτο),λιγος τσαπατσουλης αμυντικα αλλα οταν βγαινε μπροστα εχει καλη σεντρα,με λιγα λογια ειναι κοντρα ρολος με τον Στρουνα που ηταν αρκετα καλος αμυντικα αλλα επιθετικα εκανε σεντρες και σημαδευε το μιτσικελι..Και εδω μεγαλο ρισκο
Οσο για το κενο του Τσκουκαλα ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Μπορει να τον βριζουνε μερικοι απο το πρωι μεχρι το βραδυ αλλα το παλικαρι ηταν το αλφα και το ωμεγα ολης της ομαδας και ας μου λετε οτι θελετε...............Οποια μεταγραφη και να παρουμε πολυ δυσκολα θα αναπληρωθει και θα ειναι τεραστια η απουσια του φετος!!!!Δεν το χω πει για Ντεβινσεντι,δεν το χω πει για Τσαβεζ(καλα εκει ημουνα καθετος οτι χαλαει την ομαδα με τις ποδοσφαιρικες του γκλαμουριες) το λεω τωραααα
P.S Τον Ντολοβατς δεν τον βαζω ακομα για ευνοητους λογους