Ό,τι κι αν πουν για 'σενα οι Αλβανοί, οι gay και οι ΑΜΕΑ του χωριού σου
εδώ μέσα έχεις καταφέρει να πείσεις (ανευ αμφιβολίας) ένα σωρό ανθρώπους {τους περισσότερους εκ των οποίων γνωρίζω προσωπικά εδώ και 15 χρόνια που συμμετέχω σε αυτό το φόρουμ σαν αναγνώστης, ενεργό μέλος και μοντερέητορ και μπορώ να εγγυηθώ για την τιμιότητα, την ακεραιότητα και τη δημοκρατικότητα τους}
οι οποίοι δεν είχαν κανένα προηγούμενο μαζί σου, ότι είσαι ρατσιστής και φασίστας.
Προκαλείς με αυτά που γράφεις, με τον τρόπο που τα γράφεις ακόμα και με τη γραμματοσειρά που τα γράφεις. Υποθέτω ότι σε οδηγεί κάποια υποσυνείδητη λαχτάρα για μπινελίκια.
Αυτή τη
λαχτάρα να σου αφιερώσω έναν δισέλιδο οχετό ένιωσα από το πρωί όταν διάβασα αυτό που έγραψες, χωρις κάν να γνωρίζω τα συμφραζόμενα. Παρ' όλη τη λαχτάρα όμως,
δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να πέσει στο επίπεδο σου.
Θα σου πρότεινα λοιπόν να προσπαθήσεις κι εσύ να υπερνικήσεις αυτή τη λαχτάρα κι αν δυσκολεύεσαι να αναζητήσεις ψυχολογική ή/και ψυχιατρική βοήθεια για να ηρεμήσεις κι εσύ κι εμείς.
Αυτό όμως που αδυνατώ να αντιπαρέλθω είναι ότι επιστρέφεις,
αντι να σκάσεις και να βάλεις από ντροπή την ουρά στα σκέλια, και απαντάς και ζητάς και τα ρέστα και μιλάς και για γυαλιά.
Αν δε σου αρέσει εδώ μέσα, λοιπόν, πάρε επιτέλους τον πούλο και άδειασε μας τη γωνιά. Τσάμπα το μπαντγουηντθ για ανοησίες, προκλήσεις, προσβολές και ρητορική μίσους.
Επιπλέον, επειδή όλοι έχουν κάποια όρια, θέλω να παρακαλέσω τους αφούς αντμίν, την επόμενη φορά που θα χρησιμοποιήσεις ανάλογη ρητορική (και απορώ γιατί δίνω αυτό το περιθώριο) αν δεν μπλοκάρουν τη δική σου πρόσβαση στο φόρουμ, να μπλοκάρουν τη δική μου.
Δεν ανέχομαι να συναναστρέφομαι ούτε σε ιντερνετικό επίπεδο κατακάθια σαν εσένα. Ηνάφ ιζ ηνάφ, που λεν’ και στο χωριό μου.Υ.Γ.
Μην μπεις στον κόπο να αποστείλεις ΠΜ. Υπάρχει λόγος που γράφω σε κλειδωμένο θέμα. Δεν επιθυμώ να συναναστρέφομαι κατακάθια. Αν τυχόν παραβλέψεις την επιθυμία μου, να γνωρίζεις ότι τα ΠΜ σου είναι εν δυνάμει δημόσια.
Ντοντ ντου ιτ !