Αποστολέας Θέμα: Σεβασμό και θαυμασμό στα ΑΜΕΑ όταν θες να θεωρείσαι άνθρωπος  (Αναγνώστηκε 3974 φορές)

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ
fon7 μήπως εἶσαι ΑΜΕΑ;

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
fon7 μήπως εἶσαι ΑΜΕΑ;
Μήπως είσαι....Τι να συμπληρώσω εδώ;;;;;
Θαυμάζω τα ΑΜΕΑ γιατί έχουν πολύ περισσότερη δύναμη από όλους μας....

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
fon7 μήπως εἶσαι ΑΜΕΑ;

Επειδή δυστυχώς για εσένα δεν είμαι σαν τον Χίτλερ και λοιπά ανθρωποειδή να θεωρώ τα ΑΜΕΑ χαμηλότερης νοημοσύνης, ένα 10% προειδοποιήση και λίγο σου είναι.
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 12 Ιούν 2016 09:50 από ΛΑΜΙΑ FANS »
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος midnight

• Hero Member
  • Once in a BLUE moon
    • Προφίλ
μήπως εἶσαι ΑΜΕΑ;

Τραγικές εκφράσεις...
Δυσάρεστα αναγνώσματα...
 :(
«Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασεν η ώρα.
 Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασαν τα χρόνια.»

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
fon7 μήπως εἶσαι ΑΜΕΑ;
Μήπως είσαι....Τι να συμπληρώσω εδώ;;;;;
Θαυμάζω τα ΑΜΕΑ γιατί έχουν πολύ περισσότερη δύναμη από όλους μας....
γράψε ΝΑΙ είμαι.. την όποια αναπηρία (κινητική,νοητική κλπ)κανείς δεν την επιλέγει,κ με βοήθεια ειδικού,καταφέρνει να την ξεπεράσει στο μέτρο του δυνατού,κ να είναι καθ' όλα  αξιοπρεπής... η μαλακία όμως....

Ανθρώπινη βλακεία
«Ποιο είναι το μεγάλο μυστικό του βλάκα;» ρώτησαν κάποτε τον κ. Κόυνερ. «Αυτό που τον κάνει ακατανίκητο, ανυπέρβλητα κακό και πάντα νικητή;»
— Το μεγάλο μυστικό του βλάκα, χμ, για να σκεφτώ λίγο… Ε… μάλλον ότι δεν του περνά καν από το μυαλό, δεν διανοείται ότι μπορεί για μια στιγμή να ‘χει άδικο. Κι αν του περάσει μια στάλα υποψίας από το μυαλό, γρήγορα τη διώχνει. Αυτός βλαξ; Ποτέ των ποτών. Οι άλλοι είναι πάντα. Έτσι γίνεται αδίσταχτα θρασύς, υπέροχα επικίνδυνος, ανυπέρβλητα αλαζονικός. Και πείθει. Γιατί πάντα υπάρχουν αρκετοί βλάκες για να σχηματίσουν μια πλειοψηφία. Αυτό είναι το μυστικό όπλο του βλάκα. Μα γι’ αυτό ακριβώς πρέπει να εξολοθρεύουμε τη βλακεία, γιατί κάνει βλάκες αυτούς που τη συναντούν.

Μπέρτολτ Μπρεχτ «Ιστορίες του κυρίου Κόινερ»
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος midnight

• Hero Member
  • Once in a BLUE moon
    • Προφίλ
Πραγματικά λυπηρό και ιδίως εν μέσω μιας άκρως ευτυχούς κατάληξης για τον ΠΑΣ, να συνεχίζεται η εκτόξευση ύβρεων και υποτιμητικών χαρακτηρισμών...
Δεν ωφελεί σε τίποτε.
Προκαλεί μόνον την θλίψη στον αναγνώστη που έρχεται στον χώρο να μοιραστεί τη χαρά και τον ενθουσιασμό του, για το μεγάλο όνειρο.

Παρακαλώ ας τα μαζέψει κάποιος, μαζί και τα δικά μου, ώστε να μην σέρνονται άλλον κανένα χρόνο εδώ μέσα...
Το έχουμε ξαναδεί να συμβαίνει και είναι πολύ άσχημο...
Και άλλωστε είναι off topic.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
Τιμητές ή κήνσορες?

Τραγικό φαινόμενο στο χώρο.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος midnight

• Hero Member
  • Once in a BLUE moon
    • Προφίλ
Όχι φίλοι μου, αυτό δεν είναι σεβασμός ούτε και θαυμασμός για τα ΑΜΕΑ και για κανέναν αγωνιστή της ζωής.

Αποτελεί μόνο αντιπαράθεση μεταξύ των μελών ενός forum και μάλιστα εξαιρετικά κακής ποιότητας, που δεν διασώζεται με την μεταφορά του απλώς σε ένα ξεχωριστό topic.

Αν νομίζετε πως προάγει τα φιλάνθρωπα ήθη... συνεχίστε το.

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
Συγνώμη, έχασα επεισόδια μάλλον. Δεν ξέρω αν μεταφέρθηκε από αλλού κι από πού αλλά κάτι χρειάζεται σβήσιμο μάλλον.

Γιατί τέτοιες κουβέντες; 
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος midnight

• Hero Member
  • Once in a BLUE moon
    • Προφίλ
κάτι χρειάζεται σβήσιμο μάλλον.

Όλα.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
midnight,

Μια χαρά είναι ο τίτλος. Αυτός που αρμόζει......

Δεν υπάρχει καμία αντιπαράθεση ανάμεσα σε μέλη του φορουμ. Υπάρχει ανάμεσα στην ανθρωπιά και στην απανθρωπιά.  Μπορεί κάποιες εκφράσεις να μην είναι οι πρέπουσες άλλα όταν βγάζεις ράτσισμο και κακία για τα ΑΜΕΑ, δεν υπάρχουν χάδια.

Να σεβαστώ και να μην έρθω σε αντιπαράθεση με ποιον;
Με κάποιον που θεωρεί τα ΑΜΕΑ χαμηλής νοημοσύνης;
Με κάποιον που δεν αντιλαμβάνεται τον καθημερινό αγώνα αυτών των ανθρώπων και των δικών τους ανθρώπων;
Με κάποιον που δεν καταλαβαίνει ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν επέλεξαν να μην μπορούν να απολαμβάνουν κάποια από τις καθημερινές δικές μας συνήθειες;
Με κάποιον που δεν βλέπει ότι ο καθένας από εμάς θα μπορούσε να είναι ΑΜΕΑ ή τα παιδιά του;

Και τι θα έπρεπε να τον λούσουμε με ροδοπέταλα ή να του δώσουμε βραβείο φιλανθρωπίας ή μήπως να μην απαντήσουμε καθόλου. Αυτό θα ήταν ντροπή!

Πολύ πολιτισμένη ήταν η αντίδραση για αυτό που γράφτηκε και πολύ επιεικής ο τίτλος.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Συγνώμη, έχασα επεισόδια μάλλον. Δεν ξέρω αν μεταφέρθηκε από αλλού κι από πού αλλά κάτι χρειάζεται σβήσιμο μάλλον.

Γιατί τέτοιες κουβέντες;

Γιατί να διαγραφεί Μιχάλη; Γιατί να γίνει το χατήρι του drakou και να διαγραφεί αυτό που έγραψε. Αυτό θέλει!

Να μην εκεί, να βλέπουμε ποιος είναι ποιος, τι απόψεις εκφράζει και  το ποιον του.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Εγώ προσωπικά θέλω να μείνει.Ένα θέμα που ξεκίνησε με αλβανούς και πέρασε στα ΑΜΕΑ.Μετά ίσως περάσει και πουθενά αλλού.Ούτε υπάρχουν κόντρες.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
Συγνώμη αλλά σήμερα τα μπερδέψατε  :)

Εμένα ούτε λίγο ούτε πολύ με βγάλατε άθελά σας προβοκάτορα στο EURO 2016, με ανακατέψατε με τους τσάμηδες και άλλα κουφά...
Συμμερίζομαι το μπέρδεμα...
Συμβαίνουν αυτά σε 1 πολυσύχναστο forum φίλων και συγγενών ευρωπαϊκής Ομάδας.

Σε ό,τι αφορά το θέμα ΑΜΕΑ   :(...  "verba volant, scripta manent" και "μηδένα προ του τέλους ξεμαρκάριζε"
Παλιό το έργο και πάντα σε ακραίες προβολές...

:mono:

* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Δεν ειδα ενα συγνωμη και περασαν ηδη 20 ωρες.
Και οχι συγνωμη στον φον. Στα αρχιδια του του φον για τη γνωμη του καθενως εδω μεσα. Ενα συγνωμη για το ρατσισμο που εβγαλε προς αυτους τους ανθρωπους που ειναι αξιοι θαυμασμου.

Ειπαμε ολοι μπορει να ξεφυγουμε ολοι εχουμε ντενουαρια αλλα υπαρχουν και ορια. Και σε θεματα ρατσισμου το φορουμ ειναι και πρεπει να παραμεινει σκληρο

Αποσυνδεδεμένος midnight

• Hero Member
  • Once in a BLUE moon
    • Προφίλ
Τέτοιες λέξεις και εκφράσεις των συνανθρώπων φίλε μου Λαμία, στη ζωή είναι σφαίρες, που διαπερνούν και σημαδεύουν τον ευαίσθητο, καμιά φορά ακόμα και τον δυνατό άνθρωπο.
Και τον κάνουν να σπάει και να γονατίζει πολύ περισσότερο από το όποιο κινητικό πρόβλημα ή μη.
Ειδικά αν συμβεί και απρόκλητα, απροκάλυπτα ή κατ' εξακολούθηση, ακόμα πιο άσχημα. Το έχουμε ξαναδεί στη ζωή και στο forum. Είναι πραγματικά άσχημο...

Μα να έχεις υπ'όψιν σου, πως όσο και αν επιμείνεις να συνετιστούν ή να τους ανακαλέσεις στην τάξη, δεν πρόκειται ποτέ σου να θεραπεύσεις την αναπηρία τους στο συναίσθημα και την ανθρωπιά.
Και πολύ περισσότερο αν κανείς το επιχειρήσει με τον παρόμοιο τρόπο...

Δική μου άποψη. Εσείς κάντε όπως νομίζετε...

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
Δεν τα διαβάζω όλα. 'Ετυχε και συγνώμες. Πραγματικά, δε βλέπω το αρχικό. Αυτό είπα και πριν. Από πού προκύπτουν αυτοί οι χαρακτηρισμοί; Αν έχει νόημα κρατήστε το, δε λέω να το σβήσετε. Λέω οτι δεν ξέρω από πού προέρχεται όλο αυτό.
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Πριν λίγες μέρες πετύχαμε ένα όνειρο 50 ετών.Είμαστε πιο κοντά από ποτέ.Ας βάλουμε τα καλά μας και αυτή η συμμετοχή,μικρή ή μεγάλη δεν έχει σημασία,να μας αφήσει κάτι σαν παρακαταθήκη σε όλα τα επίπεδα.

UEFA's anti-racism resolution

NO TO RACISM

Say NO to racism 2014

No to Racism

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Μη βλεπετε σαν κακια εκεινο που αναφερε ο δρακος απλα εξηγειται πληρως απο τη βλακεια
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
Τελικά τίποτε δεν αυτονόητο.

Κόβεις φάτσα και αναλόγως σέβεσαι, αυτό κατάλαβα... και αν έχεις και παρέα την ΠΑΣ άνετα την ρατσίλα.

Τι θα πει ΑμΕΑ, τι θα το 1, τι θα πει το 2, το 3... βρε Πασολέδες!!!???
Απορώ για τις κατηγοριοποιήσεις και διακρίσεις!
Και εννοείται ότι τα μέλη δεν γνωρίζονται, ούτε ως φυσιογνωμία, ούτε ως φυσιολογία, ούτε ως ψυχολογία!!!

Ωστόσο οι απεχθείς χαρακτηρισμοί γενικά, δεν είναι πρωτόγνωροι... αν δεν κάνω λάθος, έχουν ιστορία.
Απλά η μεροληψία, τους απαλείφει.
Απρόκλητοι και απροκάλυπτοι, δυστυχώς... ούτε στα οπαδά δεν συμβαίνουν αυτά.

Ας ενοποιήσουμε επιτέλους κάποια στιγμή τα 1,2,3 και ας σεβαστούμε την ανθρώπινη υπόσταση, αξιοπρέπεια και αυτοδιάθεση.

Αυτά δεν είναι για διάβασμα. 

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
midnidht,

Ας μη ζητήσει συγγνώμη, αφού τίποτα δεν γίνεται ετσιθελικά. Αλλά ας πει την αποψή του. Ανακάτεψε ένα ολόκληρο φορουμ και εξαφανίστηκε! Δεν γίνεται να βάζεις τη φωτιά και μετά να κρύβεσαι.

Αποσυνδεδεμένος midnight

• Hero Member
  • Once in a BLUE moon
    • Προφίλ
Ο αποτροπιασμός μου αφορά κάθε μέλος που εκστόμισε χαρακτηρισμό άμεσα ή έμμεσα στο συγκεκριμένο topic (αφού το κάνατε topic) σήμερα, χθες ή παρελθοντικά και σε όποιο  άλλο topic και σε όποιο μέλος κι αν απευθύνεται ή απευθυνόταν.

Δεν χρειάζομαι να τα βλέπω μπροστά μου για να τα θυμάμαι. Έχω πολύ καλή μνήμη και φαντάζομαι κάθε υγιώς σκεπτόμενος αναγνώστης τα θυμάται ακόμη και παρά τη θέλησή του...

Ο σεβασμός αξίζει σε κάθε μέλος του forum και σε κάθε σχέση της ζωής, αλλά όταν είναι ανέφικτος κόβεται η επικοινωνία αυτοδίκαια.

Η απάντηση #17 του fon7 νομίζω πως είναι αυτό που αρμόζει για την περίσταση.

Αυτά από εμένα και δεν έχω κάτι άλλο να πω. Ευχαριστώ για τη συζήτηση, αλλά δεν συμμετέχω άλλο.

Με σεβασμό, midnight.

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος PASkal

• Sr. Member
    • Προφίλ
Αυτο το σκηνικο μου θυμισε εναν τζε πρι 2-3 χρονια που ηταν αναπηρος απ τη μεση κ κατω κ φορουσε μπλουζα της χα(πρωτη κ τελευταια φορα που ειδα στα Γιαννενα) και ετυχε να ηταν γνωστος της παρεας εκει στο μαγαζι που καθομασταν κ το μονο που του ειπα αν κ ηθελα να του τα χωσω ηταν οταν παει σπιτι να ανοιξει τον υπολογιστη του κ να κοιταξει την αποψη της χα για τους αναπηρους.
Μ αυτο το παραδειγμα θελω πω οτι δεν ειναι μονο η βλακεια που μπορει να διακατεχει ορισμενους αλλα μεγαλυτερο ρολο παιζει η ελλειψη παιδειας κ μορφωσης.Πρεπει να τ αλλαξουμε αυτο
our life always in blue and white...

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ
Ποιὸς σᾶς εἶπε ρὲ ντενεκέδες ὅτι δὲν σέβομαι τοὺς ἀνθρώπους ποὺ ἔχουν κάποιο πρόβλημα; Ὁ καλύτερός μου φίλος μου εἶναι ΑΜΕΑ. Ὁμολογῶ ὅτι ἦταν λάθος ὁ χαρακτηρισμὸς ΑΜΕΑ γιὰ τὸν fon 7 καὶ το συνάφι του, ὁ σωστὸς εἶναι πεοκρούστης.
Μόλις γράψω κάτι τὀ ὁποῖο δὲν συνάδει μὲ τὶς ἀριστερο-αναρχικὲς ἀντιλήψεις σας ἀρχίζετε τὶς μλκ. Δηλαδὴ οἱ Ἀλβανοί δὲν διετέλεσαν μισθοφόροι; Τὸν τραγέλαφο νὰ ἀγωνίζονται δύο ἀδέλφια σὲ διαφορετικές ἐθνικὲς πῶς τὸν κρίνετε;
Δὲν σᾶς βλέπω νὰ ἔχετε τὴν ἴδια εὐαισθησία ὅταν θίγετε ἡ πατρίδα μας, ὁπως τώρα μὲ τὸ πανὸ ποὺ σήκωσαν οἱ γείτονες στὸν ἀγώνα μὲ τὴν Ἑλβετία.
Τώρα ἑὰν θέλετε νὰ μάθετε τὴν ἐθνικιστική ἄποψη γιὰ τοὺς ΑΜΕΑ νὰ σᾶς τὴν πῶ. Πρῶτο μέλημα εἶναι μέσω τοῦ προγεννητικοῦ ἐλέγχου νὰ γεννιοῦνται ὅσω τὸ δυνατὸν λιγότεροι, ἀλλὰ ἀπὸ τὴν στιγμὴ ποὺ γεννηθοῦν ἀποτελοῦν ἰσότιμα μέλη τῆς κοινωνίας μας.