Αποστολέας Θέμα: Εισιτήρια (απλά-διαρκείας) version 16-17  (Αναγνώστηκε 18571 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Proctor

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Εισιτήρια (απλά-διαρκείας) version 16-17
« Απάντηση #25 στις: Πεμ 30 Ιούν 2016 10:20 »

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΕ 27-6-2016

Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ενημερώνει τους φίλους της ομάδας οι οποίοι έχουν ήδη αγοράσει εισιτήριο διαρκείας της νέας ποδοσφαρικής περιόδου ότι μπορούν απο σήμερα και κάθε μέρα (Δευτέρα έως Παρασκευή, 10:00-20:00) να παραλάβουν την κάρτα τους από τα γραφεία της ΠΑΕ στο ΠΕΑΚΙ.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 24 Οκτ 2016 16:47 από ΛΟΚΟ »
ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ.

Αποσυνδεδεμένος President

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Πεμ 30 Ιούν 2016 12:42 »
Στη βίβα διαλέγεις μόνο θύρα. Δεν μπορείς να διαλέξεις θέση ...
Υπάρχει άραγε πουθενά κάτοψη των θυρών με αριθμημένες τις θέσεις;
Χθες πάντως στο ΠΕΑΚΙ με την πληρωμή (με POS) έπαιρνες αμέσως την καρτούλα διαρκείας ... επετειακή βεβαίως ... 50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΣ κι έτσι ... και αν θες δόσεις ... με πιστωτική εφόσον και αν η τράπεζά σου σου δίνει αυτή την δυνατότητα. Αυτά.
President speaking ...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Πεμ 30 Ιούν 2016 13:12 »
Στο βίβα σου βγάζει αυτόματα θέση και δεν σου δίνει δυνατότητα θέσης.Στην Ξάνθη πάντως είχε επιλογή.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Σαβ 02 Ιούλ 2016 19:32 »
Σύμφωνα με έγκυρη πληροφόρηση εκ των έσω τα εισιτήρια διαρκείας παρουσιάζουν σε σχέση με πέρυσι σημαντική αύξηση στις πωλήσεις, διαψεύδοντας πανηγυρικά τις Κασσάνδρες των τελευταίων ημερών.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Τετ 13 Ιούλ 2016 13:40 »
Στο βίβα σου βγάζει αυτόματα θέση και δεν σου δίνει δυνατότητα θέσης.Στην Ξάνθη πάντως είχε επιλογή.
  ξερ καενας αν περνας το τουρνικιε με τν αποδειξη απ το viva η χρειαζεται να ΠΑΣ στα γραφεια για να παρς τν ετησια καρτα διαρκειας για να περασεις κι αν μπορεις ν αλλαξεις τη θεση που σου δωσε το viva?

ευχαριστω!
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Τετ 13 Ιούλ 2016 13:44 »
Το διαρκείας πρέπει να πας να το πάρεις.Δεν γίνεται να αλλάξεις θέση.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Τετ 13 Ιούλ 2016 13:50 »
  ξερ καενας αν περνας το τουρνικιε με τν αποδειξη απ το viva η χρειαζεται να ΠΑΣ στα γραφεια για να παρς τν ετησια καρτα διαρκειας για να περασεις κι αν μπορεις ν αλλαξεις τη θεση που σου δωσε το viva?

ευχαριστω!

Το γράφει επάνω... Το παρόν αποτελεί το εισιτήριό σας. Με αυτό παρακαλείσθε να περάσετε κατευθείαν στο γήπεδο. Δεν χρειάζεται να περιμένετε στο ταμείο.

Απόδειξη ?... TICKET (NUMBER) και ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΑΣ να πεις.

Παράθεση
ΕΚΔΗΛΩΣΗ / EVENT:
P.A.S. GIANNINA 1966 F.C. - ODDS BK
ΤΥΠΟΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ / SEAT TYPE:
ΘΕΣΗ / SEAT:
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος ΠΑνουργοΣ

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Τετ 31 Αύγ 2016 18:22 »
 Έκανα μια καταμέτρηση χθες (από το βιβα) για να διαπιστώσω πόσα εισιτήρια διαρκείας, αγόρασαν οι φίλοι του  :pas: "δημοσιογραφικές διαρροές" έκαναν λόγο για 1500 κ σκέφτηκα να το διασταυρώσω... ;)
 Σχεδόν 1300, για την ακρίβεια τα μέτρησα 1291  :P
 Προσωπικά δεν τα θεωρώ πολλά,είναι περίπου ο αναμενόμενος αριθμός που στηρίζει την ομάδα με διαρκείας.Μακριά από το στόχο της παε, στο χορηγικό που αναφέρει πρόβλεψη για 2500 >:( >:( >:(
 Το φετινό καλοκαίρι ήταν το καλύτερο λόγω των ευρωπαικών αγώνων κ της πολυπόθητης άδειας μεταγραφών μετά από 
 πολλά έτη.Περίμενα περισσότερα διαρκείας,δεν είμαι ικανοποιημένος με το μάρκετινγκ που εφαρμόζει η παε.Πιστεύω πως
 έπρεπε να είχαν διατηρηθεί οι περσινές τιμές,τουλάχιστον για τους περσινούς κατόχους π.χ. να υπάρχει μια εκπτωτική
 κλίμακα ανάλογα με τα χρόνια που έχει κάποιος διαρκείας κ.α.Είναι πολυπαραγοντικοί οι λόγοι να αγοράσει κάποιος διαρκείας 
 ασφαλώς,αλλά δεν βλέπω καινοτόμες ιδέες από τη παε για τη προσέλκυση φιλάθλων στο γήπεδο.Είμαι σίγουρος πως είτε 
 δεν έχουν όρεξη να δοκιμάσουν ένα διαφορετικό πλάνο είτε νομίζουν πως κάνουν καλά τη δουλεία τους.Άρε τι πληρώνουμε  >:(
 Είναι κ στενόμυαλοί οι υπεύθυνοι,ας ζητούσαν τις ιδέες των φιλάθλων τουλάχιστον.
>Είμαι για σένα ο πιστός παγουράς,μες στη καρδιά μου είναι μόνο ο ΠΑΣ,κι όταν γεράσω πάλι θα με εδώ,πλάι σου δίπλα απ'τό πρώτο λεπτό.
>Πότε μου γάβρος δεν θα γίνω εγώ,ούτε χανούμι,ούτε βαζελός.Ούτε γριά,ούτε παοκτσής,ούτε σκουλήκι,ούτε οφητσής.
Μόνο ΠΑΣ θα είμαι εγώ,ποκίτη βάλτο στο μυαλό!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Τετ 31 Αύγ 2016 19:23 »
Δείχνει μόνο τα αγορασμένα ή και τα κρατημένα από τους περυσινούς που ίσως δεν έχουν αγοράσει ακόμα;

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Τετ 31 Αύγ 2016 19:42 »
Εγώ πηρα απο την ΠΑΕ παντως ;)

Αποσυνδεδεμένος ΠΑνουργοΣ

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Δευ 10 Οκτ 2016 17:37 »
 τσιριΜΩΚΟ από τη ΠΑΕ και φέτος :( :( είχε ανακοινώσει κληρώσεις δώρων,πέρασαν δύο ευρωπαικά παιχνίδια δεν κλήρωσαν τίποτα  :stop: σκέφτηκα μήπως γίνει για το πρωτάθλημα πέρασαν δυστυχώς άλλα 2 παιχνίδια κ δεν φαίνεται ότι θα γίνει (Συμμετοχή σε κληρώσεις δώρων και εισιτηρίων καθ’ όλη την χρονιά).Είχαν ανακοινώσει κ το 2014-15 (Κάθε κάτοχος διαρκείας θα συμμετάσχει σε κλήρωση προσφορών προϊόντων από χορηγούς της ομάδας).
 Έχει πολυ πατζάρι το ΠΕΑΚΙ τελικά :P :P
 Αναξιοπιστία...
>Είμαι για σένα ο πιστός παγουράς,μες στη καρδιά μου είναι μόνο ο ΠΑΣ,κι όταν γεράσω πάλι θα με εδώ,πλάι σου δίπλα απ'τό πρώτο λεπτό.
>Πότε μου γάβρος δεν θα γίνω εγώ,ούτε χανούμι,ούτε βαζελός.Ούτε γριά,ούτε παοκτσής,ούτε σκουλήκι,ούτε οφητσής.
Μόνο ΠΑΣ θα είμαι εγώ,ποκίτη βάλτο στο μυαλό!

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Δευ 10 Οκτ 2016 18:26 »
E, ας κάνουν οι φίλαθλοι τς κληρώσεις κάθε αγωνιστική κι όποιοι κληρώνονται να δίνουν δώρα στην ΠΑΕ αυτοί  :P :P
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Τρι 11 Οκτ 2016 18:58 »
Ξέρει κανείς πόσα διαρκείας διατέθηκαν τελικά;
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 12 Οκτ 2016 12:05 από fon7 »
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #38 στις: Τρι 11 Οκτ 2016 20:15 »
Θα σε γελάσω και δεν το επιθυμώ, περί των διαρκείας φίλος  :joker:

Αλλά περί των κοινών σιτηργίων, ο Κουβδένκος έκατσε κι έσιαξε δλειά!

Πόσα κόψαμε επί ΧΒ, στην σούπερλίγδα με όλους τς αντίπαλους.

Η περσινή χρονιά (λίγο) και η φετεινή (πολύ), έχουν μεγαλύτερο στίγμα για να τς ξεχωρίζετε.

Το Χου το μαύρο είναι ο ΜΟ με τον αντίστοιχο αντίπαλο.

Στην τελευταία στήλη ο ΜΟ της χρονιάς.

Ο Μέσοςρος των εισιτηρίων μέχρι στιγμής, στα χρόνια που μιλάμε, είναι το λοιπόν 2551.
Είχαμαν και 2-3 ματσάκια χωρίς θεατές.
Μακράν πρώτη, η πρώτη μας χρονιά με ΜΟ 4726...
Στην τελευταία θέση η (πιο αδικημένη από πολλές απόψεις) '14-15 με 1670...
Οι υπόλοιπες (εκτός της '11-12 με 3063) βολοδέρνουν στα περίπου 2100.
Περισσότερα κόψαμαν με γαύρο το '09-10 (7500)
Λιγότερα με ...τον επόμενο αντίπαλό μας τον κομποτιακό το '12-13 (673!!!).

Θα ήταν μια καλή αρχή να προσεγγίσουμε φέτο τον ΜΟ, για να πούμε ότι αρχίζει και ψιλογυρνάει ο κόσμος στους Ζωσιμάδες.
Στόχος το Χου σε κάθε ματσάκι λοιπόν, αν κι ακόμη πιο ψηλά καθόλου δεν θα μου κακόπεφτε.
ΤΟ ΧΟΥ ΣΤΟ ΓΡΑΦΗΜΑ σταδιάλα, η νίκη είναι ο στόχος του ΠΑΣ ακόμη και με την μεικτή όλων των Ηπείρων αντίπαλο, εδώ είναι Ήπειρος.

Aν κάνετε καμιά βόλτα με το ποντίκι πάνω στο γράφημα, μπορείτε να δείτε και αναλυτικά τα νούμερα με τον κάθε έναν από δαύτους.
Κι αν κένετε κανα κλικ στθς σεζόν στο υπόμνημα, βλέπετε μία - μία πιο καθαρά.
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 12 Οκτ 2016 01:06 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Τετ 12 Οκτ 2016 02:45 »
Να με συμπαθάει η ευγένειά σας κε ΛΟΚΟ...

Αλλά το χ είναι για όλοι τσ άλλοι...

Βάλτε εις το γράφημα άλλο συνθηματικό... :P :P :P
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Τετ 12 Οκτ 2016 07:51 »
Οι αριθμοί (κάποιων ετών) είναι προϊόντα συγκεχυμένης  εποχής? προσέλευσης?... χειραγωγημένης εποχής? προσέλευσης?

« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 12 Οκτ 2016 07:57 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Τετ 12 Οκτ 2016 11:58 »
Δε νομιζω ποτε στην ιστορια του ο ΠΑΣ να εχει τοσο λιγα εισητηρια
για τοσες πολλες σερι σεζον
ειδικα στην Α Εθνικη
ακομη και με την εποχη 90-96 να συγκρινουμε πιστευω οτι θα ειμαστε κοντα

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Τετ 12 Οκτ 2016 12:07 »
Αν και νομίζω ότι είχαμε νήμα για τα φετινά εισιτήρια,τα χώρισα τα νήματα.Στο άλλο νήμα αν είναι να γίνει συζήτηση πάνω σε αυτά που έγραψα ή να ακουστούν και άλλες ιδέες.Στο τέλος ίσως φτιάξουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση που ίσως μπορούμε να προτείνουμε.Σε αυτό ας γίνει συζήτηση περί φετινών εισιτηρίων,αριθμών κτλ.

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #43 στις: Τετ 12 Οκτ 2016 16:49 »
Καλά σε εκείνο το ματς με το Γαύρο το 2009-2010 αποκλείεται να ήταν μόνο 7.500 κόσμος. Ήταν φανερό ότι ήταν πάρα πολλοί οι υπεράριθμοι...

Και ίσως και σε εκείνο το ματς με την Α.Ε.Κ. την ίδια χρονιά.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος PASkal

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Τετ 12 Οκτ 2016 18:02 »
Καλα σε εκεινο το ματς με τον γαυρο ειχε γινει σολντ αουτ μερες πριν κ με 1 εισητηριο μπαιναν 5 ατομα,σαν σαρδελες ειμασταν ειδικα στην παλια.
Παντως ειδικα τη χρονια του 2009-10 κλαιω απ τα γελια με το ποσα εισητηρια  δηλωνοταν αφου ειχαμε 5000 διαρκειας και οι 2 ευθειες ηταν σχεδον γεματες κ στο πεταλο αρκετος κοσμος.
Αλλα εκει που γελαει ο κοσμος ειναι στο ματς με τον γαυρο που δηλωθηκαν 1500 εισητηρια το 2014-15 οπως κ στο ματς με την Κερκυρα τοτε που βγηκαμε Ευρωπη που δηλωθηκαν 3.500 εισητηρια
our life always in blue and white...

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Τετ 12 Οκτ 2016 20:10 »
με κομποτιακό το 12-13 τα 673 εισιτήρια είναι πλασματικά. Το είχαμε συζητήσει και τότες. 1800 περίπου έγραφε την άλλη μέρα και μετά από 2 μέρες το αλλάξανε για κάποιο λόγο. Ήταν το ματς με το γκολ του Κοροβέση που ψάχναμε αν ορίζεται οφ σάιτ στην προηγούμενη πάσα. Δευτεριάτικο ματς και όπως κάθε Δευτεριάτικό είχε ένα +10% παραπάνω κόσμο από τα κυριακάτικα στα Γιάεννα.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Τετ 12 Οκτ 2016 20:13 »
Δυστυχως οι συγκρισεις που μπορουμε να κανουμε ειναι μονο με τα επισημα στατιστικα της ΣουπερΛιγδας

προφανως και δεν ηταν μονο τοσοι στο ματς με τη Λιβαδεια προφανως και ηταν περισσοτεροι στο ματς με το γαυρο

εγω σας βαζω ενα +20% σε ολα τα παιχνιδια πανω
και παλι τα νουμερα ειναι τραγικα

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Τετ 12 Οκτ 2016 21:12 »
Το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν περιορίζει τόσο τον τρακαδόρο, όσο το ηλεκτρονικό εισιτήριο το μπεχατζή…

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Τετ 12 Οκτ 2016 21:47 »
με κομποτιακό το 12-13 τα 673 εισιτήρια είναι πλασματικά. Το είχαμε συζητήσει και τότες. 1800 περίπου έγραφε την άλλη μέρα και μετά από 2 μέρες το αλλάξανε για κάποιο λόγο. Ήταν το ματς με το γκολ του Κοροβέση που ψάχναμε αν ορίζεται οφ σάιτ στην προηγούμενη πάσα. Δευτεριάτικο ματς και όπως κάθε Δευτεριάτικό είχε ένα +10% παραπάνω κόσμο από τα κυριακάτικα στα Γιάεννα.

http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=2541.msg62875#msg62875

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ...Δευτέρα
Εισιτήρια:...........................673
Εισιτήρια Διαρκείας:.............948
Προσέλευση:.................1.621 ... - 283 από 1η Αγωνιστική (Σάββατο#Δευτέρα)
(...)
http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=2541.msg63169#msg63169
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ...Κυριακή
(...)
Προσέλευση:...................????    ... 1.438

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν... αυτό τόσο τον τρακατζή, όσο το ηλεκτρονικό εισιτήριο το μπεχατζή…
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 12 Οκτ 2016 21:52 από New Pas. Pas »

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #49 στις: Πεμ 13 Οκτ 2016 16:50 »

Επιβεβαιώνω και εγώ. Εκείνο το ματς αποκλείεται να είχε κάτω από 1.500 άτομα.
Τόσα χρόνια στα γήπεδα νομίζω μπορώ να είμαι σίγουρος για κάτι τέτοιο.
Απορώ γιατί τριαρίζουν με τα εισιτήρια. Για την εφορία το κάνουν;
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!