Αποστολέας Θέμα: Γιάννης Ιωάννου  (Αναγνώστηκε 4887 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Γιάννης Ιωάννου
« στις: Τετ 15 Ιούν 2016 00:29 »
Παράθεση
Tίτλοι τέλους μετά από 5 χρόνια;
Τίτλοι τέλους μετά από πέντε χρόνια ενδέχεται να πέσουν στην συνεργασία του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Γιάννη Ιωάννου.

Ο Γιαννιώτης μεσο επιθετικός φαίνεται πως θα αποχωρήσει από τον σύλλογο με τον οποίο είχε ανανεώσει πέρυσι για ένα χρόνο.

Αγωνίστηκε σε αρκετά παιχνίδια με την Κ20 ωστόσο δεν πήρε τις ανάλογες συμμετοχές - ευκαιρίες στην μεγάλη ομάδα.

Βέβαια να τονισθεί ότι στην ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η ΠΑΕ δεν αναφερόταν κάπου το όνομα του Γιαννιώτη.
sportsioannina.gr

Ξεκίνημα θέματος με αρνητική είδηση.Για να δούμε βέβαια.Περίεργο που αυτό το παιδί τόσα χρόνια δεν έχει πάρει ευκαιρίες.Έφτασε τα 22.Το έκαψαν.

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Γιάννης Ιωάννου
« Απάντηση #1 στις: Τετ 15 Ιούν 2016 00:38 »
ρε δουλευομαστε?

το παληκαρι 300 μερες το χρονο ειναι τραυματιας....

Ποιος εκαψε ποιον

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Τετ 15 Ιούν 2016 00:44 »
Το παληκάρι προσωπικά το πίστευα.
Όντως είχε τραυματισμούς...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Τετ 15 Ιούν 2016 00:50 »
Αν είναι έτσι τον αφήνεις να φύγει.Δεν τον κρατάς πέντε χρόνια.Βάζεις να δουλέψει ενδυνάμωση.

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Τετ 15 Ιούν 2016 00:52 »
Περισυ λογικα τον κρατησαν για να μην παρουν αλλον(οικονομικο θεμα)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Τετ 15 Ιούν 2016 00:58 »
Πάλι δεν στέκει.Ναι πέρυσι ήταν οικονομικό.Πέντε χρόνια τώρα όμως;Παιδιά υπάρχουν από πίσω.Δώσε τον παίχτη δανεικό να πάρει παιχνίδια.
Δεν μπορεί,κάπου ίσως έγιναν κάποια λάθη.Να μπορεί να σταθεί άραγε ως αλλαγή;

Αποσυνδεδεμένος vagge-lakis-buffon

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://oi42.tinypic.com/x0scud.jpg
« Απάντηση #6 στις: Δευ 27 Ιούν 2016 18:06 »

:mono: Ψυχη ΠΑΣΟΛΕ
Απογονοι των Σουλιωτων Γιαννιωτες λεονταρια, δειξτε και στο ποδοσφαιρο πως ειστε παλικαρια

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Τρι 28 Ιούν 2016 10:52 »
τι εγινε με το παληκαρι ρε παιδια??

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Τρι 28 Ιούν 2016 11:12 »
Λήγει το συμβόλαιο.Στις προπονήσεις δεν είναι.Οπότε το πιθανότερο είναι να μείνει ελεύθερος.

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #9 στις: Τρι 28 Ιούν 2016 14:11 »
O Γιαννάκης, ήταν άτυχος κι ίσως υπήρξαν και κάποιες λάθος επιλογές απ' όλους.
Θα μπορούσε να είχε π.χ. δοθεί κάπου δανεικός να πάρει παιχνίδια.
Αλλά δεν είναι, θεωρώ, τελειωμένη υπόθεση.
Πάνω κάτω στην ίδια ηλικία είχαμε ξεγράψει τον Μιχαήλ, που πλέον έχει μια δεκαετία στην ομάδα και τα τελευταία χρόνια βασικούρα.
Πείσμα και δουλειά Γιάννη.

Εκείνο που δεν μπορεί κανείς να του αμφισβητήσει είναι ότι το αίμα του έχει χρώμα βαθύ μπλε.

Ο αποχαιρετισμός του στον Αρχηγό πέρυσι τέτοιο καιρό:

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Τρι 05 Ιούλ 2016 11:32 »
Ο Ιωάννου είναι Καρπενήσι ή έμεινε ελεύθερος;
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Τρι 05 Ιούλ 2016 11:48 »
Άχνα
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Κυρ 04 Σεπ 2016 12:46 »
Βρήκε ομάδα ο Ιωάννου ή στο ψάξιμο είναι;
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Κυρ 04 Σεπ 2016 14:06 »
Αμ ' εκεινος ο Τσαβες ;;;;;;;;;;;;;;;

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Τετ 21 Σεπ 2016 00:26 »
Παράθεση
Στον Εθνικό Φιλιππιάδας θα συνεχίσει την καριέρα του ο 22χρονος μεσοεπιθετικός Γιάννης Ιωάννου που έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Μετά τη μεταγραφή του Γιάννη Μπαλογιάννη ο Εθνικός Φιλιππιάδας προχώρησε στη δεύτερη προσθήκη μέσα σε ένα 24ωρο!

Πρόκειται για τον 22χρονο μεσοεπιθετικό (27.05.1994) Γιάννη Ιωάννου που έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Το νέο απόκτημα της ομάδας της Φιλιππιάδας εκτός από τον ΠΑΣ Γιάννινα, είχε πέρασμα για έξι μήνες τη σεζόν 2014-΄15 κι από τον Θεσπρωτό Ηγουμενίτσας.

ΠΗΓΗ: sportime24.gr
passports.gr

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Τρι 15 Νοέ 2016 21:21 »
Παράθεση
«Θέλω να επιστρέψω στον ΠΑΣ»

Ένας από τους κορυφαίους παίκτες του Εθνικού Φιλιππιάδας το τελευταίο διάστημα είναι ο μεσοεπιθετικός Γιάννης Ιωάννου που μίλησε αποκλειστικά στο sportime24.gr.
Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιάννη Ιωάννου:
Sportime24: Πώς προέκυψε το φλερτ με τον Εθνικό και πώς πείστηκες να πας εκεί;
Γιάννης Ιωάννου: Οι άνθρωποι του Εθνικού από την πρώτη στιγμή πληροφορήθηκαν ότι είμαι ελεύθερος με πλησίασαν και η επιμονή τους ήταν αυτή που με έπεισε πόσο πολύ ήθελαν να συνεργαστούμε φέτος μαζί, ιδιαίτερα ο πρόεδρος και ο προπονητής.
Sportime24: Τι γνώριζες για τον σύλλογο και τι έχεις ακούσει για το παρελθόν;
Γιάννης Ιωάννου: Γνώριζα ότι ο Εθνικός είναι μια ιστορική ομάδα ότι έχει για αρκετά χρόνια μια αξιόλογη πορεία στην Γ΄ εθνική και πληροφορήθηκα από τον πατέρα μου ότι στο παρελθόν έχουν βγει αξιολογεί ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν και στην ομάδα μου τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ όπως ο Νίκος Λάππας, ο γιος του Γιώργος (είχα ακούσει παρά πολύ καλά λόγια για τον Γιώργο Λάππα και θα ήθελα να ήμασταν συμπαίκτες αλλά όταν εγώ ήρθα στην ομάδα ο Γιώργος έφυγε), ο Γιώργος Κώνστας, ο Ηλίας Ρίζος και ο Αποστόλης Αβραμίδης.
Sportime24: Ο φετινός στόχος ποιος είναι, η όσο το δυνατόν πιο γρήγορα η παραμονή ή η ομάδα κοιτά και ψηλότερα;
Γιάννης Ιωάννου: Έχω μάθει στην ζωή μου να προχωρώ βήμα βήμα. Πρώτα εξασφαλίζουμε όσο γίνετε πιο γρήγορα την παραμονή και μετά βεβαίως να κοιτάξουμε να φτάσουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται.
Sportime24: Πώς βλέπεις τα πράγματα στη Φιλιππιάδα; Είναι όπως τα περίμενες;
Γιάννης Ιωάννου: Οργανωτικά θα περίμενα κάτι περισσότερο και εννοώ το γηπεδικό, αλλά βρήκα ένα οικογενειακό κλίμα από την διοίκηση από τους συμπαίκτες μου και από τον προπονητή και νομίζω ότι αυτό θα είναι το μεγαλύτερο όπλο της ομάδας μου να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε καλύτερα στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής μιας και είμαστε μια νέα ομάδα με νέα παιδιά.
Sportime24: Ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου μέσα και από την παρουσία σου στην ομάδα της Φιλιππιάδας; Η δεδομένη εμπειρία από τη Γ΄ Εθνική παρά το νεαρόν της ηλικίας σου, θεωρείς ότι μπορεί να παίξει ρόλο στην απόδοση σου;
Γιάννης Ιωάννου: Η φιλοδοξία μου είναι να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε σαν ομάδα και προσωπική μου φιλοδοξία είναι να κάνω ένα πολύ καλό πρωτάθλημα, να πάρω τα παιχνίδια που μου έλειψαν και αν είναι δυνατόν να επιστρέψω στην αγαπημένη μου ομάδα που ανδρώθηκα στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.
Sportime24: Ακολουθεί ένα δύσκολο ματς στο Κίτρος, όπου κακά τα ψέματα πρόκειται για έναν αντίπαλο με μεγάλη δυναμική. Τι μπορούμε να περιμένουμε κι αν μπορεί ο Εθνικός ακόμη και από τέτοια παιχνίδια να έχει απαιτήσεις;
Γιάννης Ιωάννου: Για εμάς όλα τα παιχνίδια είναι το ίδιο θα πάμε να καταθέσουμε την ψυχή μας και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.
Sportime24: Ο φίλαθλος κόσμος της Φιλιππιάδας έχει μάθει να ζει στις επιτυχίες και στις διακρίσεις του συλλόγου. Είναι αυτό κάτι το οποίο θεωρείς ότι δημιουργεί πίεση στον ποδοσφαιριστή της ομάδας ή του δίνει κίνητρο;
Γιάννης Ιωάννου: Σίγουρα δίνει κίνητρο απλά δεν πρέπει να ξεχνάνε ότι φέτος υπάρχει μια νέα ομάδα με παιδιά χωρίς παραστάσεις από δύσκολα πρωταθλήματα και αυτό σίγουρα δημιουργεί ένα άγχος όμως ο κόσμος της Φιλιππιάδας πιστεύω το γνωρίζει και πιστεύω ότι και στα δύσκολα θα σταθεί δίπλα μας.
Sportime24: Τέλος, ένα συνολικό σχόλιο για το πρωτάθλημα και αν υπάρχει κάτι που προς το παρόν που θεωρείς ότι είναι άξιο σχολιασμού.
Γιάννης Ιωάννου: Φαίνεται ότι ο Ολυμπιακός Βόλου και ο Διαγόρας Σεβαστής ξεχωρίζουν και οι υπόλοιπες ομάδες είναι περίπου στο ίδιο επίπεδο με πολύ μικρές διάφορες μεταξύ τους.
sportsioannina.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Παρ 02 Νοέ 2018 19:04 »
Παράθεση
Προπονητική καριέρα ξεκινάει ο Ιωάννου

Σε ηλικία μόλις 24 ετών ο Γιάννης Ιωάννου αφήνει την ποδοσφαιρική καριέρα, η οποία δυστυχώς ήταν μόνο τραυματισμούς και αρχίζει την προπονητική καριέρα, υπηρετώντας πλέον το ποδόσφαιρο από άλλη σκοπιά.

Ο Ιωάννου είχε γίνει επαγγελματίας σε πολύ μικρή ηλικία επί διοίκησης Αλέξη Κούγια, αλλά δεν είχε καταφέρει να αγωνιστεί σε αγώνα πρωταθλήματος. Είχε μόνο δύο ολιγόλεπτες συμμετοχές στο κύπελλο επί Χριστόπουλου στα ματς με Πανσερραϊκό και Ολυμπιακό.

Όπως ανακοίνωσε η Ακαδημία Atlas Epirus, αναλαμβάνει χρέη προπονητή σε τμήματά της.

Αναλυτικά:

Η ακαδημίας μας καλωσορίζει τον Γιάννη Ιωάννου στα πρώτα του προπονητικά βήματα! Ο Γιάννης, παρά το νεαρό της ηλικίας του, υπήρξε για χρόνια επαγγελματίας ποδοσφαιριστής με μακρά θητεία στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ αγωνίστηκε σε ομάδες όπως ο Θεσπρωτός και ο Εθνικός Φιλιππιάδας! Καλή αρχή, Γιάννη!
super-fm.gr