Τι Μαλτα ρε,μηνα του μελιτος θα κανεις....
Έχω πει κανένα εκατομμύριο φορές από το '13 οτι είναι η πιο εύκολη εκδρομή που υπάρχει, αν εξαιρέσεις τα νότια Βαλκάνια. Που είναι ΓΤΠ σε γενικές και ειδικές γραμμές.
Κι αυτό ΜΟΝΟ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΚΑΡΑΒΙ.
Μια ομάδα της Μάλτας σου εξασφαλίζει σε σημαντικό βαθμό την πρόκριση κι ένα μακρινό ταξίδι μετά. Στο Μίνσκ ας πούμε
Η φάση τώρα είναι οτι δεν υπάρχει πολύς κόσμος με χρόνο και χρήμα. Είναι αυτοί που έχουν το ένα ή το άλλο, σπάνια και τα 2 μαζί και η συντριπτική πλειοψηφία των υπολοίπων που δεν έχουν ούτε το ένα, ούτε το άλλο.
Αν ΠΑΣ με καράβι από σκάλα Ιωαννίνων, σε μισή ώρα απ' το σπίτι μπαίνεις στο βαπόρι. Περίπου 2 μέρες θα χρειαστούμε για το πήγαινε-έλα, μαζί με το ματς, χωρίς κόστη για ξενοδοχεία. Δεν ξέρω πόσο πάει να ναυλώσεις μια μαούνα αλλά σίγουρα λιγότερα απ' ότι αεροπλάνα ή και λεωφορεία για έναν προορισμό στη Γερμανία.
Εκτός από τα απόλυτα "συν" της εύκολης κλήρωσης, του φτηνού και όχι ιδιαίτερα χρονοβόρου ταξιδιού, υπάρχει και το σκηνικό του καραβιού που όπως και να 'χει σου εξασφαλίζει απείρως ανετότερο ταξίδι απ' ότι το λεωφορείο.
Αυτά.
Υ.Γ. Δεν ξέρω αν προλαβαίνει ο Αλεκάν να βγάλει δίπλωμα για μπαπόρι.