Τα περισσότερα τα ρουφιάνεψε ο ΠΑΣομίδιας απαχπάν...
Συνεχίστηκε η αναζήτηση θέσης για τον Πάντο ψε.
Αριστερό μπακ έπαιξε. Και στο δεύτερο π πέρασε κι ο Βάντερσον, πάλι αριστερό μπακ με τον Σκαρντοβέλι να είναι μπροστά τ.
Κώτσιος, Πάντος, Κυριάκος πολύ άσχημη παρουσία, χωρις να είναι κακοί αγωνιστικά. Πολύ μουρμούρα, γκρίνια στο διαιτητή, ψευτοτσαμπουκάδες, κοκορομαχίες, λες κ είναι 17 χρονών
Μας έπαιξαν σκληρά κι οι Τρικαλινοί Πάντως.
Ο Πάντος, τρώει μια γερή από ένανε... Μετά από κανα πεντάλεπτο τον θέρισε...
Από τον άλλο Τάσο ξεκίνσε το γκλιούμ στο τέλος του α...
MVP ο Μπουχάν με άμεση αντίδραση και συνδυασμό ντιρέκτ-κροσέ-ντιρέκτ
Γιατί το άπερκατ που ήταν και γεμάτο γεμάτο σ ξέφκε;
ΚεΙτάς και ΝτεΒιντσέντης πρέπει να αντιμετωπιστούν με υπομονή ΚΑΙ επιμονή από όλους.
Γενικά μέτρια και ψιλοαδιάφορη εμφάνιση, χωρίς κανένα σπουδαίο σχέδιο ανάπτυξης ή αμυντικής λειτουργίας
Είχαμαν 'ομως συχνά καλή και γρήγορη κυκλοφορία τς μπάλας, άσχετα, αν δεν φτάναμαν στο ζητούμενο.
Αυτό το "αδιάφορο" μ τη σπάει. Μασάτε σίδερα ρε, ας είναι και φιλικό -φιλικό... με 5 λεπτά κλωτσομπουνίδια...
με αποτέλεσμα διάφοροι φίλαθλοι, κυρίως προχωρημένης ηλικίας, να μην μπορούν να καταλάβουν αν παίζουμε 4-2-3-1 ή 4-4-2 και να ισχυρίζονται πως παίζουμε 4-4-1,5...
Ναι τον άκσα κι εγώ αυτόν τον κύριο παλιόγερα. Μάλλον εννοούσε, ότι εκτός τ Γιόκου, δεν υπήρχεάλλος καθαρός επιθετκός δίπλα τ, πότε ο ένας πότε άλλος προσπάθαγαν ...αλλά 4-4-1,5.
Δεν άντεξα στο πρώτο ημιχρόνιο να ακούω τον Mike71 να στάζει μέλι για τον Μιχαλόπλο και πήγα απέναντις...
Κι εκεί υπήρχαν Παγράδες.
Με κυρίαρχη μορφή τη ΜαριΛένα. Υπάρχει ακόμη ελπίδα τελικά όσο υπάρτχουν τέτοια πιτσιρίκια...
Γιατί όπως γράφει αλλού κι ο Ντρέβεν...
Θέλω να πάω με τους φίλους μου στο γήπεδο, να δούμε τον ΠΑΣ μας όπως παλιά. ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ.Και μετά από πολύ καιρό ο Θύμιος κι η Μαριλένα, αλλά και το 2-3 μ' έκαναν να περάσω ένα χαρούμενο βράδυ.
Αν κι η Μαριλένα, ακόμα δεν έγραψε τς εντυπώσεις τς.
Υ.Γ.1
Μη σκιάζεστε δεν γένιτι κανένα παιδομάζωγμα.
Μπορεί τον Gila και τον Geo να τς απόλκαν (ή όπ νάναι θα τς απολύκουν), αλλά VaggeLakis και BlueCrazys τοιμάζονται...
Εγώ κι ο Knight, έχουμε καμια δεκαετία ακόμα.
Υ.Γ.2
Αλήθεια γιατί χρειαζόταν τόσα ονόματα ενώ αρκούσε αυτό του ΛΟΚΟ?Θες να μας πεις δηλαδή, ότι δεν ήσαν ψε στα Τρίκαλα; Εστω ωσάν ΜικΣαν;
Υ.Γ.3
Να μας έχει ο θεός γερούς πάντα να ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε.
Θα κανονίσουμε καμιά μάζωξ αλήθεια;
Υ.Γ.4
Να τν ακούτε την Θειάκω.