χθες με αφορμη ενα δημοιευμα του σαιτ σουπερ-φμ εγραψα ενα μυνημα στο φορουμ το οποιο ομως κατεβηκε..υστερα απο επικοινωνια φιλων με εναν απο τους διαχειριστες (ο οποιος απο τι με πληροφορησαν ειναι πολυ νεαρος
) με ενημερωσαν οτι κατεβηκε γιατι ηταν στα κεφαλαια..το ξαναγραφω λοιπον...
ογιος, παρασχος ,γεωργουλης, αναστοπουλος, ντε μολ και...........?????
σε 3,5 χρονια εξι προπονητες με τον καινουργιο...μια χαρα..
δεν θα εξετασω τις προπονητικες ικανοτητες του καθενος....δεν ειμαι σε θεση αλλωστε
το μονο που ξερω ειναι οτι ολοι ερχονται και ολοι φευγουν...ενας ομως μενει σταθερος...ο "Βαγγελης" ντε..αυτος που λεει ο κανελας "οτι εχουν ξανακανει δουλειες"
κολλαει το πραγμα με το Λεμονη όπως εγραψε (χθες) το σουπερ φμ...
"Όπως όλα δείχνουν, καθοριστικό ρόλο στην έκβαση της συζήτησης παίζει το επιτελείο που θα έχει ο κ. Λεμονής, καθώς και το ποιοι θα βρίσκονται πέριξ των αποδυτηρίων της ομάδας.
Ολα αυτά θέλει να τα συμφωνήσει εκ των προτέρων για να είναι διακριτοί οι ρόλοι. Στον ΠΑΣ, πάντως, ο κ. Χριστοβασίλης δύσκολα θα δεχτεί αλλαγή των άμεσων συνεργατών του Ντεμόλ, δηλαδή Χριστόπουλου, Γιαννιτόπουλου, Μπολοβίνη, Πάτρα, Σκόρδου. .Συν τοις άλλοις, αν αλλάξει όλο το τημ θα απαιτηθούν και μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, που αυτή τη στιγμή... απλώς δεν υπάρχουν. Τα οικονομικά κινούνται σε οριακό σημείο και δεν μπορούν να γίνουν υπερβολές που θα ανατρέψουν πλήρως τον οικονομικό σχεδιασμό. Σε μια διαπραγμάτευση, βέβαια, δεν μπορούμε να προβλέψουμε τι και αν θα αλλάξει κάτι στους όρους που τίθενται εκατέρωθεν, αλλά η περίπτωση Λεμονή αρχίζει να δυσκολεύει υπό τέτοιες συνθήκες."
τα μπλε δικα μου.
σοβαρα κυριε συντάκτη του αρθρου μονο τα συγκεκριμενα ατομα θελει ο λεμονης να αλλαξουν????μηπως λεω μηπως υπαρχει προβλημα με καποιον αλλο που ουτε ζωγραφιστο δεν θελει να τον βλεπει ο τακης?μηπως ξαναλεω μηπως,ειναι το προσωπο που ειχαν προβλημα και οι προηγουμενοι προπονητες...μηπως ξαναματαλεω μηπως ειναι το προσωπο που ειχε προβλημα και ο καχριμανης,ο σουκουβελος, ο χητος ,ο κολοκας....και τελος μηπως ειναι το προσωπο που καποιοι αποδοκιμασαν την κυριακη εξω απο τα αποδυτηρια και καποιοι αλλοι εσπευσαν να τους κλεισουν το στομα γιατι τους θεωρησαν κομπλεξικους και τυχαρπαστους που μονο κινητρο ειχαν επωφελουμενοι της ηττας να βγαλουν χολη........
πω ρε πουστη το βρηκα... ο κρανας ειναι...
κυριε συντακτη γιατι δε λετε το προβλημα του λεμονη...αφου το ξερετε...αν δεν το ξερετε τοτε δεν κανετε σωστο ρεπορταζ,οποτε πηγαινε να πουλησεις παστελια καλυτερα...
γηπεδο τελος...ναι παραταω την ομαδα μου στα δυσκολα...ναι δεν ειμαι πας και ειμαι μονο για τις χαρες (που ειναι παναθεμα τες),ναι οι αλλοι ειναι πιο ΠΑΣ απο εμενα..ναι ειμαι τυχαρπαστος και κομπλεξικος που περιμενα τη στραβη για να βγαλω χολη...
οταν οι οπαδοι αγαπησουν αυτη την ομαδα ασκωντας καλοπροαιρετη κριτικη
οταν οι οπαδοι αυτης ομαδας συσπειρωθουν διεκδικωντας κατι καλυτερο γι αυτη
οταν παψουν να σιωπουν....
οταν αρχιζουν να στηλιτευουν τα κακως κειμενα του εκαστοτε προεδρου
οταν οι δημοσιογραφοι αποφασιζουν να γραψουν την ΑΛΗΘΕΙΑ και οχι τη δικια τους "αληθεια" που μας πασαρουν
οταν ολοι μας οι φιλαθλοι και οπαδοι σταματησουν να κανουν το μαλακα και μπουνε μπροστα για να απομακρυνθει απο την ομαδα το καθε λιμο που πινει το αιμα του
ΑΓΙΑΞ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥτοτε και εγω θα ειμαι εδω..οπως θα ειναι εδω αυτοι που γεμισαν το γηπεδο με την καλαματα,αυτοι που εδιναν απο το υστερημα για τον ερανο να μην πεσουμε στη Δ..οπως θα ειναι εδω αυτοι που εν χορο εβριζαν απο την εφτα τον χρηστιδη παρασερνοντας ολο το γηπεδο στο "κωστα χρηστιδη εισαι μεγαλο αρχ....." και οι οποιοι μας αφησαν βαρια "οπαδικη κληρονομια" που "τη φαγαμε" , αυτοι και πολλα αλλα αυτοι....
συγνωμη μαγκες μου αλλα σε αυτη μποχα δε μπορω να συμμετεχω ,οπους δε μπορουν και πολλοι αλλοι
μην αναλωνεστε σε κουβεντες για προπονητες,αλλου ειναι το προβλημα
Φιλικους και αγωνιστικους χαιρετισμους ....
ΥΓ:ΠΑΣ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΣ