Αποστολέας Θέμα: Χρήστος Δώνης  (Αναγνώστηκε 16540 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Χρήστος Δώνης
« Απάντηση #25 στις: Πεμ 30 Ιούν 2016 10:30 »

europe.pas.gr
Παράθεση
PAS.gr welcomes Christos Donis
 On 29/06/2016

Για την ποδοσφαιρική περίοδο 2016-2017 ο Χρήστος Δώνης, θα αγωνίζεται στην ομάδα μας, δανεικός από τον παναθηναϊκό.

Ο Χρήστος είναι 21 ετών και ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του, ο οποίος είχε αγωνιστεί (και είχε παίξει μπαλάρα) κι αυτός ως δανεικός στον ΠΑΣ την περίοδο 1990-91.

Κατά τη μετάβασή του στο Καρπενήσι για να ενσωματωθεί με την αποστολή του ΠΑΣ, ο παίχτης είχε ατύχημα με το αυτοκίνητό του, χωρίς ευτυχώς να πάθει ο ίδιο κάτι το ιδιαίτερο.

Σιδεροκέφαλος!
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 06 Μάρ 2017 18:24 από ΛΟΚΟ »
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Πεμ 30 Ιούν 2016 12:26 »
Και γιατί δε παίρνουμε και τον αδερφό του που πάλι κάπου θα δωθεί δανεικός;;;

Δηλαδή τι καλύτερο έχει η Lugano που δεν έχει ο ΠΑΣ;;
Και παίζουμε και ευρώπη...
Πάντως ας το δει η διοίκηση μήπως τα καταφέρει,δε πρόκειται να τον κρατήσει η Juve κάπου θα τον στείλει πάλι...

https://www.youtube.com/watch?v=reBT2SKYScw

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος paslover

• Full Member
  • AJAX ΕΙΣΑΙ !!
    • Προφίλ
    • https://www.google.gr/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiH9-q_2bXSAhXJNhoKHe6XACwQjRwIBw&url=http%3A%2F%2Ftalentabout.gr%2F2016%2F10%2Fo-paiktis-pou-irthe-ston-pas-giannina-apo-tin-til
« Απάντηση #28 στις: Τετ 06 Ιούλ 2016 19:17 »
http://www.gazzetta.gr/football/article/949018/thelei-doyleia-krataei-ta-kala-pics
Κάποιος υιός του Γιώργου Δώνη τα χει φορτώσει στον κόκορα και χρειάζεται να πέσει κάτω να πάρει 100 ο ψάρακας....; Για κοιτάξτε μέσα στο link φωτογραφία με την κοιλιά του... Ανεπίτρεπτο για το επίπεδό μας... Εκτός αν φοράει κάτι από μέσα κ τον φουσκώνει, σε τέτοια περίπτωση δικό μου λάθος. Λίγο περίεργο πάντως, δεν τον λες και γεμάτο στο υπόλοιπο σώμα..
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 06 Ιούλ 2016 19:22 από paslover »
ΘΑ ΒΑΡΕΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΣΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΑΣΤΕ!! ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΥΝΗΘΙΣΕΤΕ !!! ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΕΒΕΣΤΕ !!

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Σαβ 09 Ιούλ 2016 11:50 »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Σαβ 09 Ιούλ 2016 15:56 »
http://www.gazzetta.gr/football/article/950665/oristiko-telos-stoys-daneismoys-podosfairiston
Παράθεση
Οριστικό τέλος στους δανεισμούς ποδοσφαιριστών!
Το είπε και το έκανε ο Κοντονής, καθώς όπως αποκαλύπτει το gazzetta.gr με το νέο αθλητικό νόμο που ανακοινώνεται άμεσα, βάζει οριστικά τέλος στο καθεστώς των δανεικών ποδοσφαιριστών.
Ετοιμο είναι το νέο σχέδιο του αθλητικού νόμου που τις επόμενες ημέρες θα δημοσιευθεί για δημόσια διαβούλευση. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Υφυπουργός αθλητισμού έκανε πράξη αυτό που είχε ανακοινώσει για το τέλος στο δανεισμό των ποδοσφαιριστών.

Υπάρχει ολόκληρο άρθρο που αναφέρεται αποκλειστικά σε αυτό το θέμα και αναφέρει ότι απαγορεύεται ο δανεισμός ποδοσφαιριστών και μεταγραφή ποδοσφαιριστή που θα υποκρύπτει δανεισμό είναι απολύτως άκυρη.

Παράλληλα αναφέρει ότι σε κάθε αγώνα που θα αγωνίζεται ένας τέτοιος παίκτης, επιβάλλονται και οι προβλεπόμενες κυρώσεις για τη χρησιμοποίηση μη δικαιούμενου συμμετοχής παίκτη.

Ενδιαφέρον θα έχει πλέον η αντίδραση των ποδοσφαιρικών ομάδων, ειδικά των ΠΑΕ που έχουν δανείσει ποδοσφαιριστές, καθώς η ισχύς του νόμου είναι άμεση!

Τώρα κ. Γιώργο τι γίνεται;

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Σαβ 09 Ιούλ 2016 16:01 »
Big deal, ενεργοποιεί την οψιόν αγοράς,
σκάει τα 150 και ο Χρηστάρας δικός μας!  :P
"Βήξε" πρόεδρα!

Συνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Σαβ 09 Ιούλ 2016 16:03 »
Η ισχύς είναι άμεση αλλά όχι αναδρομική...
Δεν τον συμφέρει (τον κοντονή) να τρέχει στα δικαστήρια για μειώσεις προσωπικότητας και άλλες παρενέργειες. Όσοι πρόλαβαν προφανώς και δεν θα έχουν πρόβλημα.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Σαβ 09 Ιούλ 2016 16:07 »
Πήγε στο ΦΕΚ;;;;Με εκείνο το αυτοδιοίκητο τι γίνεται;

Αποσυνδεδεμένος PaRaDoX

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Παρ 28 Οκτ 2016 00:48 »

Το ότι προσπαθούμε να κάνουμε ποδοσφαιριστή, και δίνουμε ευκαιρίες να παίξει με την ομάδα μας δανικός και μάλιστα από το πιο σιχαμένο αντίπαλο σωμάτιο,  με ξεπερνά!!!!!!!!!!!!!

:pas:  :pas:  :pas:  :pas:  :pas:  :pas:  :pas:  :pas:  :pas:  :pas:  :pas:  :pas:  :pas:

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Παρ 28 Οκτ 2016 10:42 »
Ξέρει τι κάνει ο κόουτς....

Διότι στην οικονομία του νταμπλ θα μας φανούν χρήσιμες οι εναλλακτικές λύσεις....

Γιατί πρέπει να έχουμε και τέτοιες...
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος PaRaDoX

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Παρ 28 Οκτ 2016 16:23 »

Εγώ θα πρότεινα όταν η ομάδα έχει ανάγκη από παίχτη, να γίνεται κλήρωση κάποιος αριθμός εισιτηρίου από αυτούς που πάνε γήπεδο, και ο τυχερός θα έχει την δυνατότητα να παίξει με την ομάδας μας.

Έτσι αυξάνεις και την προσέλευση του κόσμου (όσο νάνε είναι δέλεαρ να παίξεις με τον ΠΑΣ), δεν υποχρεώνεσαι σε αντίπαλο σωματείο, και έχεις και κάποιον να παίξει δωρεάν που είναι λίγο δύσκολο να είναι χειρότερος από τον Δώνη.  χαχαχαχαχαχαχαχαχχα

:pas:  :pas:  :pas:  :pas:  :pas:  :pas:  :pas:  :pas:  :pas:  :pas:  :pas:  :pas:  :pas:  :pas:

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Παρ 28 Οκτ 2016 19:14 »
Με ενοχλεί που πήραμε δανεικό από την πιο ξεφτυλισμένη ομάδα έβερ αλλά, συγγνώμη δηλαδή, ποτέ δεν θα έλεγα αυτά που λέτε για τον Δώνη. Στο κάτω κάτω ο Πετράκης βλέπει κάτι καλό σε αυτόν και τον βάζει να παίζει. Είναι προσβολή αυτό που λέτε και για τον παίκτη και για τον ίδιο τον κόουτς που τον εμπιστεύεται.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Παρ 28 Οκτ 2016 19:24 »
Πρωτη φορα ειμαι τοσο εμπαθης με ποδοσφαιριστη

Τον Τσαβεζ π.χ δεν τον πηγαινα  γιατι δεν ηταν ομαδικος και ητανε παρτακιας και εκανε συνεχεια του κεφαλιου του,αλλα δεν παυει να παραδεχομουνα οτι ηξερε μπαλα

Αλλα αυτος ο Δωνης,σου δινει την αισθηση οτι δεν ξερει μπαλα γρι,οτι βαριεται και ζει και σκεφτετε μονο την πορσε μεσα στον αγωνιστικο χωρο,και με συνδυασμο αυτην την φατσα που διαθετει μου γινεται τερμα αντιπαθης
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Συνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Παρ 28 Οκτ 2016 19:24 »
Από του χρόνου να περιμένετε να παίξει μπάλα ο Δώνης. Φέτος ριχνει την τιμή του...

Αποσυνδεδεμένος PaRaDoX

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Κυρ 30 Οκτ 2016 03:59 »

my8os, είσαι σίγουρος ότι βλέπει κάτι καλό σε αυτόν και τον βάζει;; και δεν είναι κάποια πονηρή ρήτρα για να μας τον δώσουν δανικό;;; δηλαδή προαπαιτούμενο να ήταν  να συμπληρώσει κάποιο αριθμό παιχνιδιών;;;;

Όσο δεν υπάρχει κάποια επίσημη πληροφόρηση, μπορώ να κρίνω τον οποιοδήποτε άμπαλο παίχτη κατά την δική μου άποψη που ανήκει στην ΠΙΟ σιχαμένη ομάδα (και πίσω από φοφη η ομάδα των αγνών παιδιών ήταν ουσιαστικά).

Αν δεν τον έλεγαν Δωνη με αυτά που έχουμε δει έως τώρα ούτε Α τοπικό δεν θα έπαιζε.

Το γήπεδο από μέρους του, και η διοίκηση από μέρους μας  (να τον αγοράσει) εδώ είναι να με διαψεύσει και να φωνάξω και για τα γκολ του και να τον ψηφίσω και MVP, όπως έκανα και για Μπέριο και για Γιακο που έχουν ακούσει τα μύρια όσα από πολλούς από εμάς.

:pas:  :pas:  :pas:  :pas:  :pas:  :pas:  :pas:  :pas:  :pas:  :pas:  :pas:  :pas:  :pas:  :pas:

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Κυρ 30 Οκτ 2016 10:08 »
my8os, είσαι σίγουρος ότι βλέπει κάτι καλό σε αυτόν και τον βάζει;; και δεν είναι κάποια πονηρή ρήτρα για να μας τον δώσουν δανικό;;; δηλαδή προαπαιτούμενο να ήταν  να συμπληρώσει κάποιο αριθμό παιχνιδιών;;;;

Σίγουρος δεν είμαι, αλλά τη στιγμή που υπάρχει οψιόν αγοράς δεν έχει νόημα μια τέτοια ρήτρα. Δοκιμάζουμε πριν αγοράσουμε.
Εξάλλου νομίζω ότι ο Πετράκης δεν θα δέχονταν τέτοιου είδους 'πιέσεις' εκτός κι αν είμαστε παράρτημα του βάζελου και δεν το ξέρω.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Κυρ 30 Οκτ 2016 10:19 »
Δεν υπαρχει οψιον αγορας για τον Δωνη.Υπαρχει μονο ρητρα συμμετοχων για τον Δωνη.

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Κυρ 30 Οκτ 2016 10:28 »
Αντιστέκομαι εδώ και μέρες να απαντήσω σε ανθρώπους που έχουν δει έναν παίχτη 2-3 σκόρπια 20λεπτα και έχουν αποφανθεί για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες. Πόσο μάλλον σε όσους βάζουν την φάτσα του (!) ή το αυτοκίνητό του (!) στην εξίσωση.
Προσωπικά δηλώνω ότι δεν μπορώ ακόμα να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα για την αξία του. Ακόμα κι αν τον έχω παρακολουθήσει σε περίπου 20-30 ώρες προπονήσεων (εκτός των αγώνων) ως τώρα. Όσοι το έχουν καταφέρει βλέποντάς τον στα σκόρπια 20λεπτα που αγωνίστηκε, ας στείλουν καλού-κακού ένα βιογραφικό στο επιτελείο του Πετράκη. Μην κουράζεται κι ο άνθρωπος τόσες ώρες κάθε μέρα να προσπαθεί αν βελτιώσει παίχτες που διαπιστωμένα "δεν μπορούν".

Καμία ρήτρα συμμετοχών δεν υπάρχει. Ούτε πέρυσι υπήρχε στον δανεισμό του στην Ελβετία, όπου έπαιξε σε μόλις 1 παιχνίδι. Από τον Παναθηναϊκό ΔΕΝ υπολογίζεται, ούτε παρακολουθείται απ' όσο ξέρω. Είναι σε μια περίεργη κατάσταση όπου ούτε ο ίδιος θέλει να λύσει το συμβόλαιο εφόσον δεν αποζημιωθεί, ούτε ο Παναθηναϊκός τον δίνει χωρίς κάποιο αντάλλαγμα παρότι δεν τον υπολογίζει. Εν ολίγοις αν τον θέλουμε τον κρατάμε, πληρώνοντας μια σχετικά μικρή ρήτρα.
Τις ευκαιρίες που έχει πάρει ως τώρα τις πήρε με την δουλειά του (ναι, δουλεύει καθημερινά, παρά το τι φαντάζεται ο καθένας μας λόγω της φάτσας του ή του αυτοκινήτου του) κι όσο μπαίνει στο κλίμα της ομάδας θα παίρνει περισσότερες νομίζω.
Αν τις εκμεταλλευτεί, θα μείνει. Στο χέρι του είναι.
Υπομονή λοιπόν κι ας μην πάμε να δημιουργήσουμε "νέο Γιάκο" στην κερκίδα τώρα που ο Άκης ανέβασε λίγο τις μετοχές του και δεν μας παίρνει να του τα χώνουμε όσο πριν.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Κυρ 30 Οκτ 2016 11:43 »
Προσωπικη μου αποψη ετσι,για να το ξεκαθαρισω......

Ο Γιακος οταν ξεκινησε στον ΠΑΣ μπορει να εχανε σε πολλα σημεια του παιχνιδιου,αλλα ξεχωριζες καποια πραγματακια οπως το φιλοτιμο του,τα τρεξιματα του,το κοψιμο της μπαλας καθετα που ανοιγε χωρους,και ορισμενα καταβασματα μπαλας σε κοντρολ.......
Ο Δωνης απεναντιας οσες φορες τον εχω δει και ενω μπαινει ξεκουραστος σαν αλλαγη δεν τρεχει,δεν μαρκαρει,στις 10 πασες ππου θα κανει οι 8 ειναι λαθος,κοντρολαρει και η μπαλα φευγει στα τρια μετρα μακρια,και δεν τα λεω απο εμπαθεια......Οι περισοτεροι εδω τουλαχιστον ξερουνε πως κρινω αντικειμενικα

Και ξαναλεω ειναι προσωπικη μου αποψη

Οσο για τον Πετρακη φιλε μου εισαι λαθος...

Δεν νομιζω να κρινει κανεις τον Πετρακη στην περιπτωση Δωνη(Δεν γινεται να μας βγουνε ολοι οι ποδοσφαιριστες και ειναι λογικο) που ολοι τον θεωρουν μεγαλο πρποπονητη ,και εχει εν λευκω την ηγεσια της ομαδας και μπορει να βαλει οποιον γουσταρει μεσα ακομα και τον Δωνη που αντιπαθω αγωνιστικα),αλλα το να αξιολογει και να κανεις κριτικη σε ενα ποδοσφαιριστη ειναι υγεια

Περσι ελεγα για τον Τσαβεζ(και ειχαμε διαφωνιες εδω) οχι στο θεμα αν ξερει μπαλα(γιατι το κατειχε το τοπι) αλλα γιατι νομιζε πως ο ιδιος το ποδοσφαιρο ειναι ατομικο αθλημα και οχι ομαδικο....Δηλαδη δεν επρεπε να εκφερουμε γνωμη?

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Κυρ 30 Οκτ 2016 12:35 »
Δεν υπαρχει οψιον αγορας για τον Δωνη.Υπαρχει μονο ρητρα συμμετοχων για τον Δωνη.

Σίγουρο αυτό; Η ΠΑΕ δεν έδωσε λεπτομέρειες αλλά κάποιοι δημοσιογράφοι έχουν γράψει ότι το πληροφορήθηκαν.

Περσι ελεγα για τον Τσαβεζ(και ειχαμε διαφωνιες εδω) οχι στο θεμα αν ξερει μπαλα(γιατι το κατειχε το τοπι) αλλα γιατι νομιζε πως ο ιδιος το ποδοσφαιρο ειναι ατομικο αθλημα και οχι ομαδικο....Δηλαδη δεν επρεπε να εκφερουμε γνωμη?

Πρέπει. Όμως ο Τσάβες είχε πάρα πολλά λεπτά συμμετοχής. Ο Δώνης μόνο 66 λεπτά και απ' όσο βλέπω μόνο στον αγώνα με τον Πλατανιά είχε κάνει πολλά λάθη, ο οποίος Πλατανιάς ήρθε διαβασμένος και μάρκαρε όλους μα όλους καλά.
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 30 Οκτ 2016 12:41 από my8os »

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Κυρ 30 Οκτ 2016 12:44 »

Σίγουρο αυτό; Η ΠΑΕ δεν έδωσε λεπτομέρειες αλλά κάποιοι δημοσιογράφοι έχουν γράψει ότι το πληροφορήθηκαν.
Συμβολαιο δεν εχω δει αλλα η πληροφορηση που εχω και  εμπιστευομαι αυτον που μου την μετεφερε ειναι οτι υπαρχει ρητρα συμμετοχων για τον Δωνη.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Κυρ 30 Οκτ 2016 12:56 »

Συμβολαιο δεν εχω δει αλλα η πληροφορηση που εχω και  εμπιστευομαι αυτον που μου την μετεφερε ειναι οτι υπαρχει ρητρα συμμετοχων για τον Δωνη.

Άρα δεν έχεις πληροφόρηση για την οψιόν αγοράς;

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Κυρ 30 Οκτ 2016 13:04 »
Δεν υπαρχει οψιον αγορας και αν υπαρξει ενδιαφερον δικο μας αγορας του απο τον βαζελο η τιμη του θα ειναι κοντα στην ρητρα συμμετοχων του γυρω στα 50000€

Αποσυνδεδεμένος PaRaDoX

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Κυρ 30 Οκτ 2016 17:28 »
PASas_ το ειρωνικό ύφος (στείλτε βιογραφικά κλπ) να το έχεις εκεί που σε παίρνει...

Και μιας και έριξες το γάντι να σου απαντήσω με τον ίδιο τρόπο.

Ευχαριστούμε φωτεινέ παντογνώστη και μοναδικό σωστό κριτή των πάντων που τελικά απάντησες και πήρες μέρος στην συζήτηση μας. Ζητούμε ταπεινά συγγνώμη που δεν ρωτήσαμε εξ αρχής την γνώμη σου.
Μιας και ξέρεις καλά τα κατατόπια εκεί στην ΠΑΕ όπως λες πες μας που ακριβώς να τα στείλουμε και σε ποιον ακριβώς να απευθυνθούμε καθώς και τι μισθό θα περνούμε, Λογικά εσύ  θα τα ξέρεις αυτά.

Επίσης δε χρειάζεται να διατυμπανίζεις σε όλα τα post σου για το ότι παρακολουθείς τις προπονήσεις. Έχουμε καταλάβει ποσό πολύ γιαννεναρας είσαι εσύ και ποσό λίγοι είμαστε εμείς.

Και επειδή είμαι φίλος θα σου προτείνω και εγώ δουλεία. Στείλε και εσύ βιογραφικά σε τοπικές εφημερίδες κανάλια κλπ. Είσαι ότι πρέπει για αθλητικός δημοσιογράφος της πόλης. Δεν διαφέρεις σε τίποτε από όλους αυτούς που λένε ότι όλα πάνε καλά και όποιος έχει αρνητική άποψη και γνώμη για κάτι είναι εχθρός της ομάδας κλπ.

Θεωρώ πρώτον προσβολή προς τους φιλάθλους να αγωνίζεται δανικός παίχτης με την φανέλα του ΠΑΣ ο όποιος προέρχεται από τον σιχαμερό παναθηναϊκό έπειτα από όσα έχει κάνει τα προηγούμενα χρόνια και από όσα έχει κάνει και φέτος το καλοκαίρι. Ε όχι να γλύφουμε και εκεί που φτύνουμε. Εσένα μπορεί να μην σε πειράζει. Κάποιους από εμάς μας πειράζει και αυτό θα πρέπει να το σεβαστείς. (και μπάλα να ήξερε και να προσέφερε όπως πχ Ζαιρο πάλι την ίδια άποψη θα είχα για δανικό από παναθηναϊκό, πόσο μάλλον τώρα που είναι και άμπαλος).

Δεύτερη προσβολή να παίζει με την φανέλα του ΠΑΣ ο Δωνης είναι προς όλους τους άλλους παίχτες της ομάδας μας που δεν έχουν πάρει ή έχουν πάρει ελάχιστες ευκαιρίες και είτε παραμένουν ακόμη ή έχουν φύγει, και δεν είχαν δείξει κάτι χειρότερο από αυτόν ο οποίος παίζει με το επίθετο και όπως ειπώθηκε παραπάνω, πιθανόν και λόγο ρήτρας συμμετοχών.

:pas:  :pas:  :pas:  :pas:  :pas:  :pas:  :pas:  :pas:  :pas:  :pas:  :pas:  :pas:  :pas:  :pas:  :pas: