Αποστολέας Θέμα: Χρήστος Δώνης  (Αναγνώστηκε 16538 φορές)

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Χρήστος Δώνης
« Απάντηση #50 στις: Δευ 31 Οκτ 2016 05:45 »

Χωρίς να γνωρίζω κανέναν σας paradox νομίζω ότι προσωποποιείς μία διαφωνία η οποία αφορά σε καθαρά ποδοσφαιρική κρίση. Αν δεν έχω χάσει κάποιο επεισόδιο ο pasas_ προσπάθησε να εκφράσει αυτό που πολλοί εδώ έχουμε διατυπώσει με διαφορετικούς τρόπους.  Οι προπονητές της κερκίδας πολλάκις κρίνουν χωρίς γνώσεις (δικαίωμά τους για μένα μιας και αποτελεί το αλατοπίπερο του προϊόντος ποδόσφαιρο). Δεν αναιρεί όμως το ότι όταν κρίνει κάποιος χωρίς στοιχεία, πιθανότατα αποτελεί αναξιόπιστο συζητητή. Και ως τέτοιοι πρέπει να αντιμετωπίζονται όσοι βγάζουν στομφώδη συμπεράσματα εναντίον (ενδεχομένως και υπέρ) παικτών με πχ μόνο 66 λεπτά συμμετοχής σε αγώνες.
Το ότι δεν μπορούμε - είτε θέλουμε είτε όχι - να παρακολουθούμε προπονήσεις  δεν σημαίνει ότι είναι κατακριτέος αυτός ο οποίος τις παρακολουθεί και μπαίνει και στον κόπο να μας ενημερώνει...
Πάντα υπάρχουν βέβαια και ακόμα χειρότερες περιπτώσεις κολλημένων οι οποίοι δεν μπορούν να δουν τα έστω λίγα θετικά ποδοσφαιριστών οι οποίοι αποδεδειγμένα προσέφεραν στην ομάδα - ιδιαίτερα όταν αυτοί ήταν και ντόπιοι (βλ. πχ Γκαρόζης, Τζάνης, Τσουκαλάς από όταν έφυγε, Γιάκος - οι οποίοι έχουν ακούσει τα μύρια ...όσα). 

Όλα αυτά δεν καθιστούν κανέναν από τους παραπάνω παικταράδες απλά καταδεικνύουν το επιφανειακό και μη αξιόπιστο της κρίσης του προπονητή της κερκίδα ή του καναπέ ...  και σαφέστατα ισχύουν ακόμα και αν ο ποδοσφαιριστής Δώνης και κάθε Δώνης αποδειχθεί περίτρανα παλτό πολυτελείας. 

και επειδή μίλησα για αλατοπίπερο του ποδοσφαίρου να αναφερθώ και στο αλατοπίπερο του forum (όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ) το οποίο είναι η τεκμηριωμένη αντιπαράθεση απόψεων η οποία αποτελεί δυνάμει διαδικασία ζύμωσης-διαμόρφωσης άποψης (αυτό αφορά και σε άλλα θέματα - κυρίως πολιτικής- για τα οποία πρόσφατα έχει αναζωπυρωθεί σχετικός διάλογος)

:mono:
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 06 Μάρ 2017 18:23 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Δευ 31 Οκτ 2016 08:10 »
Θα προτιμούσα να μην δοθεί συνέχεια στο θέμα για αυτό και δεν απάντησα. Σε προσωπικές αντιπαραθέσεις δεν θα μπω ποτέ (επειδή διαισθανόμουν ότι θα μπούμε σε τέτοιες, είπα ότι αντιστεκόμουν να γράψω εξαρχής). Ο dk όμως αποτύπωσε ακριβώς το νόημα και την ουσία όσων ήθελα να πω με αυτά που έγραψα. Θα κάνω κι εγώ ένα τελευταίο σχόλιο και πάμε παρακάτω γιατί έχουμε παιχνίδι να ασχοληθούμε σήμερα.

PaRaDoX:
- Είπα ότι δεν μπορώ να βγάλω ασφαλές συμπέρασμα για την αξία του παίχτη γιατί χρειάζομαι περισσότερο χρόνο. Κατάλαβες ότι είμαι "φωτεινός παντογνώστης και μοναδικός κριτής των πάντων".
- Έχω γράψει, μόλις πριν λίγες μέρες, πως επειδή θεωρώ ότι δεν έχω πολλές ποδοσφαιρικές γνώσεις, μου αρέσει να παρακολουθώ πού και πού την δουλειά των προπονητών από κοντά, ώστε να καλύπτω αυτή μου την άγνοια. Κατάλαβες ότι το χρησιμοποιώ για να το παίξω "Γιαννενάρας" και να μειώσω τους υπόλοιπους που δεν τις παρακολουθούν.
- Προχθές χαρακτήρισα "άθλια" την ΠΑΕ που διαχωρίζει κόσμο σε δικά της παιδιά ή μη. Κατέληξες στο συμπέρασμα ότι είμαι και άνθρωπος της ΠΑΕ (πιθανόν μάλιστα και έμμισθος).

Δεν ξέρω αν "με παίρνει" να σχολιάσω τον τρόπο που βγάζεις συμπεράσματα και για ανθρώπους, εκτός από παίχτες, αλλά νομίζω είναι περιττό να το κάνω.

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Δευ 31 Οκτ 2016 08:29 »
Θα προτιμούσα να μην δοθεί συνέχεια στο θέμα για αυτό και δεν απάντησα. Σε προσωπικές αντιπαραθέσεις δεν θα μπω ποτέ (επειδή διαισθανόμουν ότι θα μπούμε σε τέτοιες, είπα ότι αντιστεκόμουν να γράψω εξαρχής). Ο dk όμως αποτύπωσε ακριβώς το νόημα και την ουσία όσων ήθελα να πω με αυτά που έγραψα. Θα κάνω κι εγώ ένα τελευταίο σχόλιο και πάμε παρακάτω γιατί έχουμε παιχνίδι να ασχοληθούμε σήμερα.

PaRaDoX:
- Είπα ότι δεν μπορώ να βγάλω ασφαλές συμπέρασμα για την αξία του παίχτη γιατί χρειάζομαι περισσότερο χρόνο. Κατάλαβες ότι είμαι "φωτεινός παντογνώστης και μοναδικός κριτής των πάντων".
- Έχω γράψει, μόλις πριν λίγες μέρες, πως επειδή θεωρώ ότι δεν έχω πολλές ποδοσφαιρικές γνώσεις, μου αρέσει να παρακολουθώ πού και πού την δουλειά των προπονητών από κοντά, ώστε να καλύπτω αυτή μου την άγνοια. Κατάλαβες ότι το χρησιμοποιώ για να το παίξω "Γιαννενάρας" και να μειώσω τους υπόλοιπους που δεν τις παρακολουθούν.
- Προχθές χαρακτήρισα "άθλια" την ΠΑΕ που διαχωρίζει κόσμο σε δικά της παιδιά ή μη. Κατέληξες στο συμπέρασμα ότι είμαι και άνθρωπος της ΠΑΕ (πιθανόν μάλιστα και έμμισθος).

Δεν ξέρω αν "με παίρνει" να σχολιάσω τον τρόπο που βγάζεις συμπεράσματα και για ανθρώπους, εκτός από παίχτες, αλλά νομίζω είναι περιττό να το κάνω.
Τα έχει ακούσει κι άλλος αυτά, μη δίνεις σημασία.  :)
Κι εμένα με λένε ΧΒασιλικό και άνθρωπο της ΠΑΕ, απλά επειδή δεν τον σκυλοβρίζω, ενώ έχω κάνει αναφορές ουκ ολίγες φορές για αθλιότητες εκ μέρους του.

Όπως είπες, έχουμε ματς σήμερα!
Και στο τέλος της ημέρας θα είμαστε μόνοι τρίτοι.  ;)

Αποσυνδεδεμένος PaRaDoX

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Δευ 31 Οκτ 2016 13:10 »
dk
Tην προσωπική άκρος ειρωνική επίθεση από τον  PASas_ προς κάποιους από εμάς την είδες ;;; "..... Όσοι το έχουν καταφέρει βλέποντάς τον στα σκόρπια 20λεπτα που αγωνίστηκε, ας στείλουν καλού-κακού ένα βιογραφικό στο επιτελείο του Πετράκη......."

Εγώ δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ μαζί του ούτε και με κανέναν άλλον. Θα μπορούσε πολύ απλά να πει την γνώμη του για τον παίχτη και όχι να πει την γνώμη του με ειρωνικό τρόπο για τις απόψεις που έχουν ορισμένοι από εμάς.
Από την στιγμή που προκλήθηκα απάντησα και εγώ με τον ίδιο τρόπο.

Η κριτική μου προς τον παίχτη ήταν "από το καθρέφτης είναι το γήπεδο". Τόσο είδα αυτό λέω σε όποιον αρέσει. Αν είδε κανείς κάτι διαφορετικό από ότι είδα εγώ ας μου το πει.  Και για τον συγκριμένο παίχτη υπό το καθεστώς το οποίο βρίσκετε στην ομάδα μου (δανικός από παναθηναϊκό), η κριτική μου δεν θα έχει καμία απολύτως επιείκεια. Την επιείκεια που έχουν δηλαδή παίχτες σαν τον Γαρουφαλιά τον Μασούρα κλπ.

PASas_ 
Τις προσωπικές αντιπαραθέσεις τις ξεκίνησες εσύ : "Όσοι το έχουν καταφέρει βλέποντάς τον στα σκόρπια 20λεπτα που αγωνίστηκε, ας στείλουν καλού-κακού ένα βιογραφικό στο επιτελείο του Πετράκη......." αντί να πεις απλά την δική σου γνώμη. Εσύ έβγαλες συμπεράσματα για ανθρώπους πχ έμενα και με ειρηνεύτηκες. Και φυσικά ανταπέδωσα με ειρωνικό ύφος όπως ΕΣΥ ξεκίνησες.

- Το "φωτεινός παντογνώστης και μοναδικός κριτής των πάντων" το είπα γιατί μάλλον θεωρείς ότι η δική σου άποψη είναι η σωστή και σου δίνει το δικαίωμα να κρίνεις επί προσωπικού άλλον άνθρωπο με ΕΙΡΩΝΙΚΟ ύφος.
- Το να επαναλαμβάνει κάποιος κάτι που κάνει, συνήθως το κάνει για επίδειξη προς τους άλλους πόσο πιο "πολύ" είναι.
- Αφού εσύ ο ίδιος πρότεινες να στείλουμε βιογραφικά επειδή βγάλαμε συμπεράσματα βλέποντας μόνο όσα είδαμε στο γήπεδο, να μην θεωρήσω και εγώ με ειρωνικό ύφος ότι ξέρεις που να τα στείλω και πόσα θα παίρνω;;;;

Εσύ ξεκίνησες να κρίνεις ανθρώπους, εμένα τον ayuto1966, αλλά ο ayuto1966 κάτι παραπάνω θα ήξερε και δεν ασχολήθηκε μαζί σου.

Crimson Glory
Τα BOLD σου "είμαι και άνθρωπος της ΠΑΕ (πιθανόν μάλιστα και έμμισθος)" δεν το έγραψα εγώ αλλά ο PASas_  ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. Αν διαβάσεις τα προηγούμενα post μου θα το διαπιστώσεις. Απλά για να μην δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις κάνω αυτή την επισήμανση.

Και φυσικά με την ΝΙΚΗ και σήμερα

:pas:  :pas:  :pas:  :pas:  :pas:  :pas:  :pas:  :pas:  :pas:  :pas:  :pas:  :pas:  :pas:  :pas:  :pas:

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Δευ 31 Οκτ 2016 13:37 »
ας μην λεμε τα ιδια και τα ιδια καθε φορα...

Ενας απο εδω μεσα εκραζε τον Πετρακη επειδη φεραμε ισοπαλια με τον Πλατανια.......Τι επρεπε να τσακωθω για να υπερασπισω συμφωνα με την λογικη μου πως αυτην την στιγμη ειναι ο καλυτερος προπονητης

Ο καθενας εχει την γνωμη

Σε εμενα δεν μου αρεσει ο Δωνης και δεν βλεπω καμια καλυτερευση των δυνατοτητων του  στο μελλον  τελεια και παυλα,και δεν κραζω ευκολα ποδοσφαιριστη ομαδας και το ξερουνε καλα ολοι εδω μεσα....Αμα βελτιωθει θα μαι ο πρωτος που θα το παραδεχτω,οπως κανανε αρκετοι με τον Γιακο

Για τον Τσαβεζ ελεγα την γνωμη μου πως δεν ταιριαζει στην ομαδα και ομως αντε παλι μερικοι να μου τυπωσουνε το μυαλο οτι ειναι ο καλυτερος παιχτης μας κτλ,ειναι προσωπικη αποψη του καθενος ξεκολληστε
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Δευ 31 Οκτ 2016 13:53 »
Το δεδομένο με την περίπτωση Δώνη είναι ένα. Ο Πετράκης τον πήρε για να τον κρατήσει, και όχι για να τον χρησιμοποιήσει για ένα χρόνο. Δεν είναι ο σουπερ παίκτης αλλά μάλλον δεν είναι και του πεταματού. Περιμένω οτι θα γίνει πρόταση στις ζελες να τον πάρουμε το Γενάρη με λίγα χρήματα. Προσωπικά θα τον κρίνω μετά από την κανονική μεταγραφή του... Αν έρθει τελικά με κανονική μεταγραφή, όσοι τον λένε άμπαλο, θα αλλάξουν ξαφνικά γνώμη γιατί είναι επίσημα μέλος της ομάδας; Έτσι κι αλλιώς το οτι είναι μέλος ακόμα της ζέλας μάλλον δεν είναι δικιά του ευθύνη αλλά του μανατζερ του που τον έβαλε να υπογράψει μεγάλο σε διάρκεια συμβόλαιο, ενώ θα έπρεπε να τον προστατέυσει από την πράσινη μακακία.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Δευ 31 Οκτ 2016 14:07 »
Δεν ειναι δεδομενο

Γιατι απο την στιγμη που θα γυρισει και Βινταλ και Ακοστα δυσκολα θα ξαναδει εντεκαδα

Ο κακος :P

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Δευ 31 Οκτ 2016 14:19 »
Καλή και άγια η ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΙΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ,
όχι όμως η εμπάθεια,
δεν αναφέρομαι σε κανέναν προσωπικά.  :)
Τον Δώνη κάποιοι τον έφεραν στον ΠΑΣ, δεν αυτοπροτάθηκε,
οπότε οι κρίσεις μας ας επικεντρωθούν στον τρόπο παιχνιδιού του και όχι εάν ήρθε από την βαζέλα...

Έχουμε ματς λέμε, το αποτέλεσμα του οποίου πιθανότατα θα μας βάλει σε τροχιά...στρατόσφαιρας.
Είπαμε, μόνοι τρίτοι στο τέλος της ημέρας και με ματς λιγότερο!
Έτσι πιστεύω.

:pas: πού το ΠΑΣ?

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Δευ 31 Οκτ 2016 14:34 »
Να μιλησω  :pashat: :pashat: :pashat:

Ξεροκεφαλος ωρε μεχρι τα μπουνια,αμα μου καρφωθει κατι στο μυαλο δεν βγαινει με τιποτα

Αφου μεχρι και για  τον ΧΒ σιγ σιγα προσαρμοζομαι :P :P :P

Παντως αγωνιστικα για την ποιοτητα των ποδοσφαιριστων πεφτω μεσα σχετικα,ασχετως του προεδρου που μαλλον(δεν μου βγαινει ευκολα :P :P)!!!!Θα τον δουμε των Δωνη αν και πιστευω πως δεν

Δεν ξανααναφερομαι για τον Δωνη,χαλαω φαια ουσια

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #59 στις: Δευ 31 Οκτ 2016 16:59 »
Paradox και PASas_, στο ιστορικο ΜΙΡΚ δεν σας θμαμαι (αν θμαμαι καλά δηλαδή) να τσακώνεστε ντιπ, τι σας έπιακε εδώ;

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Δευ 31 Οκτ 2016 17:23 »
Πάντως ακόμα και το θέμα "παλτο που πρέπει να φύγει από την ομάδα" ακολουθεί μια επετηρίδα. Πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα πρ'επει να είναι ο άμπαλος που ενοχλεί τους χ φιλάθλους. Κάποια στιγμή κάνει δυο πολύ καλά παιχνίδια και γίνεται αυτόματα μέλος της ομαδάρας μας. Στοχοποιειται ο επόμενος μέχρι και αυτός να ακολουθήσει την πορεία του προηγούμενου, και πάει λέγοντας. Είχαμε τον Γιακο, περάσαμε για λίγο από τον Κοζορώνη και τώρα Δώνης. Το νεο άμπαλο πουλέν. Είχαμε και παλιότερα (Τζάνης, Μιχαλόπουλος κ.α). Ίσως και να είναι το γούρι της ομάδας...
Ακολουθεί την επετηρίδα της εντεκάδας επι Πετράκη που τον πρώτο χρόνο παίζεις κύπελλο μόνο, το δεύτερο μπαίνεις και σε δέκα ματς πρωταθλήματος, τον τρίτο είσαι μισά βασικός και άλλα μισα 12ος παίκτης.

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Δευ 31 Οκτ 2016 17:31 »
Και η δικη μου γνωμη για αυτον τον παικτη ειναι απολυτως αρνητικη , με τα οσα εχω δει εως τωρα .
Πραγματικα , και χωρις καμια δοση κακεντρεχειας , δεν μπορω να θυμηθω το παραμικρο που να μου εχει κανει θετικη εντυπωση οσο εχει αγωνιστει . Και ουτε πιτσιρικο μπορεις να τον πεις στα 22.

Παρ'ολα αυτα , επειδη εχω εκτιμησει πολυ τα γραφομενα του PASas , θα ηθελα πραγματικα να μας πει τι ακριβως εχει δει στις προπονησεις απο αυτον τον παικτη , και ποια ειναι τα δυνατα του σημεια στα οποια μπορει να επενδυσει ο Πετρακης και η Ομαδα .

Εγω θεωρω οτι τσαμπα κραταει μια θεση στο ροστερ απο ενα οποιοδηποτε παιδι της Κ20 . Αλλα πιθανοτατα να υπαρχουν πραγματα που δεν βλεπω εκ του μακροθεν .

Αποσυνδεδεμένος PaRaDoX

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Τρι 01 Νοέ 2016 03:34 »

ΛΟΚΟ ήταν εκτόνωση πριν τον αγώνα.

Από ότι φάνηκε καλά μας πήγε. Μην το ξανακάνουμε για γούρι δε ξέρω  :P  :P  :P 

:pas:  :dab:  :pas:  :dab:  :pas:  :dab:  :pas:  :dab:  :pas:  :dab:  :pas:

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Τρι 01 Νοέ 2016 03:54 »
Όχι ρε PaRaDoXε, δε λέει να γινόμαστε χάλια μεταξύ μας.  :)

:dab: και  :mono:

Αποσυνδεδεμένος PaRaDoX

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Πεμ 22 Δεκ 2016 21:18 »
Ζήτησε να φύγει από τον ΠΑΣ ο Δώνης, στη "γωνία" ο Ηρακλής

Ο Χρήστος Δώνης δεν έχει το χρόνο συμμετοχής που επιθυμεί στον ΠΑΣ Γιάννινα και έχει ζητήσει να αποχωρήσει. Οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν ότι ο Ηρακλής θέλει να τον αποκτήσει.

http://www.sport24.gr/football/omades/PasGiannina/zhthse-na-fugei-apo-ton-pas-o-dwnhs-sth-gwnia-o-hraklhs.4445990.html

Αποσυνδεδεμένος ''Alejandro''

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Πεμ 22 Δεκ 2016 21:30 »
Ωραια ειδηση... B-)

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Πεμ 22 Δεκ 2016 22:43 »
"Δώνης εναντίον Δώνη", καθώς σύμφωνα με πληροφορίες καλείται από το νέο έτος να υποστηρίξει θέση κεντρικού /επιτελικού με υπερπλέον χρόνο συμμετοχής του μέχρι τούδε.

* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Κυρ 25 Δεκ 2016 12:06 »
Ωραια ειδηση... B-)

Στα τελευταία παιχνίδια ο Δώνης μια χαρά τα πήγε. Και γκολ έβαλε και ασίστ έδωσε.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Δευ 26 Δεκ 2016 13:04 »
H ζωη και η επαγγελματικη εξελιξη οποιοδηποτε ειναι οι επιλογες που κανει...
Ας παρει οποια αποφαση αυτος κρινει σωστη και ας υποστει και τις οποιες συνεπειες αυτης..
Οι επιλογες ειναι ξεκαθαρες...Φευγει απο μια ομαδα που παλευει 5αδα και δεδομενο εχει μικροτερο χρονο συμμετοχης μιας και ο ανταγωνισμος ειναι μεγαλος και παει σε μια ομαδα που ειναι με το 1,5 ποδι στην Β Εθνικη και να παρει φανελα βασικου.
Στο τελος της σεζον θα εχει να επιλεξει απο το να μεινει σε μια ομαδα που εχει πιθανοτητες να ειναι Europa league ή να εχει υποβιβαστει με την ομαδα που θα βρισκεται στο β εξαμηνο.
Σε αποψεις του τυπου ή μου δινεις χρονο συμμετοχης ή φευγω, η απαντηση ειναι μια
"το μοναστηρι να ειναι καλα..."

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Δευ 26 Δεκ 2016 13:29 »
Παράθεση
Στο τελος της σεζον θα εχει να επιλεξει απο το να μεινει σε μια ομαδα που εχει πιθανοτητες να ειναι Europa league ή να εχει υποβιβαστει με την ομαδα που θα βρισκεται στο β εξαμηνο.

Στο τελος της σεζον θα γυρισει στην ομαδα του τον Παναθηναικο. Ξεχνατε μαλλον οτι ειναι δανεικος.

Μηδεν παθος , μηδεν ορεξη. Δεν προσεφερε τιποτα εκτος απο το τουπε ποδοσφαιριστη που εχει παιξει στον Παναθηναικο.
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος PaRaDoX

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Τετ 04 Ιαν 2017 04:42 »
Ανακοινώνει Δώνη και Τζανετόπουλο ο Ηρακλής

Παίκτες του Ηρακλή πρέπει να θεωρούνται οι Άνταμ Τζανετόπουλος και Χρήστος Δώνης ως δανεικοί από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό αντίστοιχα.........

http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/anakoinwnei-dwni-kai-tzanetopoulo-o-iraklis/3254857

:dab: :dab:  :dab:  :dab:  :dab:  :dab:  :dab:

Αποσυνδεδεμένος kastrinos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Πεμ 12 Ιαν 2017 11:53 »
θα επρεπε να πληρωσει για να μεινει και να μαθαινει να παιζει στον ΠΑΣ όπου ο πετράκης τον βελτίωνει ως παικτη

Νομίζει οτι του λείπει το να παιζει? στον ηρακλη?σε ομαδα παιδικη χαρα?

Εντελώς λάθος μυαλά και για αυτο το λόγο δεν πρόκειται να κάνει καριέρα

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Πεμ 12 Ιαν 2017 12:41 »
Είχα την εντύπωση ότι προσέφερε καθοριστικά στο Κύπελλο.

Πιο συγκεκριμ1... Δώνης  3 δημιουργός / 1 εκτελεστής

ΚΑΛΛΟΝΗ 1-3

7΄… έστειλε μπάλα στο ημικύκλιο, ο Τζημό (?) σε Γιάκο για το 0-1
42' … εκτέλεσε το κόρνερ και ο Γαρουφαλιάς το 0-2
62'… εκτέλεσε κόρνερ και ο Σκόνδρας το 0-3

ΤΡΑΚΤΕΡ 0-1

40'… σέντρα Ακόστα Νοε Ριβέρα κ.ο.κ.,  Δώνης το 0-1... ο ΠΑΣ στους "16"

Να είναι καλά το παιδί*... όλοι παιδιά έχουμε.

Καλή τύχη Χρήστο

* ευτυχώς δεν έπαθε τίποτε εκεί, προς Καρπενήνι

* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Δευ 16 Ιαν 2017 20:53 »
Την ολοκλήρωση δανεισμού του παίχτη από την βαζέλα στην γριά, οκ, την μάθαν και την γράψαν όλοι, σιγά τα σπουδαία.
Μόνο ο σουπερσενοπρονταβάτς όμως ξέρει και θα γράψει αν κρατήσαμε τα δικαιώματα αγοράς του ή τα πήρε κι αυτά η γριά.
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Δευ 16 Ιαν 2017 21:46 »
Έχει δει κανένας καμιά ανακοίνωση πουθενά;;