dk
Tην προσωπική άκρος ειρωνική επίθεση από τον PASas_ προς κάποιους από εμάς την είδες ;;; "..... Όσοι το έχουν καταφέρει βλέποντάς τον στα σκόρπια 20λεπτα που αγωνίστηκε, ας στείλουν καλού-κακού ένα βιογραφικό στο επιτελείο του Πετράκη......."
Εγώ δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ μαζί του ούτε και με κανέναν άλλον. Θα μπορούσε πολύ απλά να πει την γνώμη του για τον παίχτη και όχι να πει την γνώμη του με ειρωνικό τρόπο για τις απόψεις που έχουν ορισμένοι από εμάς.
Από την στιγμή που προκλήθηκα απάντησα και εγώ με τον ίδιο τρόπο.
Η κριτική μου προς τον παίχτη ήταν "από το καθρέφτης είναι το γήπεδο". Τόσο είδα αυτό λέω σε όποιον αρέσει. Αν είδε κανείς κάτι διαφορετικό από ότι είδα εγώ ας μου το πει. Και για τον συγκριμένο παίχτη υπό το καθεστώς το οποίο βρίσκετε στην ομάδα μου (δανικός από παναθηναϊκό), η κριτική μου δεν θα έχει καμία απολύτως επιείκεια. Την επιείκεια που έχουν δηλαδή παίχτες σαν τον Γαρουφαλιά τον Μασούρα κλπ.
PASas_
Τις προσωπικές αντιπαραθέσεις τις ξεκίνησες εσύ : "Όσοι το έχουν καταφέρει βλέποντάς τον στα σκόρπια 20λεπτα που αγωνίστηκε, ας στείλουν καλού-κακού ένα βιογραφικό στο επιτελείο του Πετράκη......." αντί να πεις απλά την δική σου γνώμη. Εσύ έβγαλες συμπεράσματα για ανθρώπους πχ έμενα και με ειρηνεύτηκες. Και φυσικά ανταπέδωσα με ειρωνικό ύφος όπως ΕΣΥ ξεκίνησες.
- Το "φωτεινός παντογνώστης και μοναδικός κριτής των πάντων" το είπα γιατί μάλλον θεωρείς ότι η δική σου άποψη είναι η σωστή και σου δίνει το δικαίωμα να κρίνεις επί προσωπικού άλλον άνθρωπο με ΕΙΡΩΝΙΚΟ ύφος.
- Το να επαναλαμβάνει κάποιος κάτι που κάνει, συνήθως το κάνει για επίδειξη προς τους άλλους πόσο πιο "πολύ" είναι.
- Αφού εσύ ο ίδιος πρότεινες να στείλουμε βιογραφικά επειδή βγάλαμε συμπεράσματα βλέποντας μόνο όσα είδαμε στο γήπεδο, να μην θεωρήσω και εγώ με ειρωνικό ύφος ότι ξέρεις που να τα στείλω και πόσα θα παίρνω;;;;
Εσύ ξεκίνησες να κρίνεις ανθρώπους, εμένα τον ayuto1966, αλλά ο ayuto1966 κάτι παραπάνω θα ήξερε και δεν ασχολήθηκε μαζί σου.
Crimson Glory
Τα BOLD σου "είμαι και άνθρωπος της ΠΑΕ (πιθανόν μάλιστα και έμμισθος)" δεν το έγραψα εγώ αλλά ο PASas_ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. Αν διαβάσεις τα προηγούμενα post μου θα το διαπιστώσεις. Απλά για να μην δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις κάνω αυτή την επισήμανση.
Και φυσικά με την ΝΙΚΗ και σήμερα