Αποστολέας Θέμα: Πως ΠΑΣ στη Νορβηγία, ναρθείς με το διπλό (Ταξιδιωτικές Πληροφορίες)  (Αναγνώστηκε 27706 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ

Έχει κλείσει κανείς να γυρίσει Θεσ/νίκη από Όσλο στις 2 το πρωί της Παρασκευής;

Αν ναι, ας στείλει ένα πμ.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 11 Ιούλ 2016 03:34 από ΛΟΚΟ »
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
Στο σημείο αυτό απλώς να υπενθυμίσω οτι τα ματς του 3ου γύρου είναι 28 Ιουλίου και 4 Αυγούστου.
Δηλαδή σε περίπτωση πρόκρισης ξαναπαίζουμε καπάκι την άλλη εβδομάδα. Και μάλιστα μπορεί να παίξουμε εκτός έδρας το πρώτο ματς 28 Ιουλίου.
Αντικειμενικά οι πιθανότητες να περάσουμε είναι 50-50.
Οι πιθανότητες να παίξουμε το πρώτο ματς έξω είναι επίσης 50-50
Δηλαδή οι πιθανότητες να παίξουμε πάλι ευρωπαικό εκτός στις 28 Ιουλίου είναι 25%, δηλαδή πολλές.

ΠΑΣ Νορβηγία, γυρνάς μετά από 2-3 μέρες, μπαίνεις σπίτι, ντουζάκι, αλλάζεις τη βαλίτσα και βουρ πάλι για ευρωπαική εκδρομή!

"Γιαννενάρα μη μας λυπάσαι" φάση κι έτσι!

Αποσυνδεδεμένος agnanta

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
Γεια σας.
Από Αθήνα θα ανέβει κανείς με Αegean Τετάρτη 20/7 απευθείας για Όσλο?
bookie knows better

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Παράθεση
Στο σημείο αυτό απλώς να υπενθυμίσω οτι τα ματς του 3ου γύρου είναι 28 Ιουλίου και 4 Αυγούστου.
Δηλαδή σε περίπτωση πρόκρισης ξαναπαίζουμε καπάκι την άλλη εβδομάδα. Και μάλιστα μπορεί να παίξουμε εκτός έδρας το πρώτο ματς 28 Ιουλίου.
Αντικειμενικά οι πιθανότητες να περάσουμε είναι 50-50.
Οι πιθανότητες να παίξουμε το πρώτο ματς έξω είναι επίσης 50-50
Δηλαδή οι πιθανότητες να παίξουμε πάλι ευρωπαικό εκτός στις 28 Ιουλίου είναι 25%, δηλαδή πολλές.

ΠΑΣ Νορβηγία, γυρνάς μετά από 2-3 μέρες, μπαίνεις σπίτι, ντουζάκι, αλλάζεις τη βαλίτσα και βουρ πάλι για ευρωπαική εκδρομή!

"Γιαννενάρα μη μας λυπάσαι" φάση κι έτσι!

1.  Ειπαμε νομιζω οτι θα παιξουμε με West Ham  :P  Εχει ηδη αναγγελθει  :P :P :P
2. Η φαση μυριζει τσακωμους και διαζυγια, αλλά αν ειναι για την ομάδα δε βαριεσαι;   ;)

Αποσυνδεδεμένος ElCapitan

• Sr. Member
    • Προφίλ
To IX mou einai Full apo OSLO gia SKIEN‼️

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

• Hero Member
    • Προφίλ
Εκλεισα κι εγω..,αεροπορικως Μοναχο κι απο κει οδικως με την παρεα ⏳
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ

...τα καύσιμα μέχρι το μόναχο να σε δω πως θα τα ΠΑΣ... :P :P :P :flag:
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

• Hero Member
    • Προφίλ

...τα καύσιμα μέχρι το μόναχο να σε δω πως θα τα ΠΑΣ... :P :P :P :flag:
Το καλο το παληκαρι πριν διψασει ετοιμαζει!!!
Ξεκιναει ΙΧ εμαθα απο Γιαεννα και υπαρχουν ηδη τα τηλ.ελπιζω να χει μεγαλο πορτ μπαγκαζζζ
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
Το λεπόν, οι της Στοκχόλμης (οι μέχρι τώρα) την βρήκανε την άκρη.

Άλλοι με το PAS Sweden Club άλλοι με Βόλβα κι ενδιάμεσα μπεκρουλιάσματα όλοι καλά.

Ο Καπιτάνος τιγκάρησε το ΙΧ από Όσλο.

Το Τασ-μομπιλ, μπορεί να μάσει κάποιον από τς ενδιάμεσους σταθμούς, αλλά είναιο σε (μικρού χρόνου) αναμονή, μη και προκύψει κι άλλος μαναχός στο Μόναχο.

Απ' τς από Γιάννενα, Οσλίτες, Βαρσοβίτες, δεν έχουμε νεώτερο.

Το σίγουρο είναι ότι ΜΠΛΕ θα εγεν η κερκίδα και στς Νορβηγίες.

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
Azzurraiοι και λιγοι αλλοι εχουν κλεισει με ενδιαμεση σταση Ριγα παντως. Αν βρεθει καποιος εκει να συννενοηθει με αυτους.
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος tasosGR

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
Δεν είμαστε λίγοι μέσω Ριγας, είμαστε καμποσοι!

Αποσυνδεδεμένος Misa

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
Γεια σας παιδιά.

Όπως έχει ενημερώσει ήδη ο αμαρτωλός Μάικ, υπάρχει ένα αμάξι που θα ξεκινήσει από Γιάννενα και θα πάει έως το Skien οδικώς. Αυτό το αμάξι είναι το δικό μου :P. Μέχρι τώρα είμαστε δύο άτομα. Ψάχνουμε ακόμη έναν τρίτον με δίπλωμα οδήγησης παρακαλώ  :P.

Η διαδρομή που θα ακολουθήσουμε θα είναι η εξής: Γιάννενα- Νόβι Σαντ, Νόβι Σαντ- Δρέσδη, Δρέσδη Σκιεν.
Και πάλι πίσω με τις ίδιες στάσεις. Εντάξει μπορεί να κάνουμε και μία περισσότερη στο γύρνα αν δεν την παλέψουμε.

Παρακαλώ όποιος ενδιαφέρεται σοβαρά ας στείλει ένα personal message για περισσότερες πληροφορίες κόστος κτλ.

Επίσης όσοι ξεκινήσουν από Γερμανία ας στείλουν ένα μήνυμα επίσης μπας και καταφέρουμε να συναντηθούμε μαζί κάπου και μας βοηθήσουν να αποφύγουμε κακοτοπιές. :P :P :P

Άντε να γυρίσουμε καλά και με το διπλό στα μπαγκάζια!

:mono: :mono: :mono:

• Sr. Member
    • Προφίλ
Γεια σας παιδιά.

Όπως έχει ενημερώσει ήδη ο αμαρτωλός Μάικ, υπάρχει ένα αμάξι που θα ξεκινήσει από Γιάννενα και θα πάει έως το Skien οδικώς. Αυτό το αμάξι είναι το δικό μου :P. Μέχρι τώρα είμαστε δύο άτομα. Ψάχνουμε ακόμη έναν τρίτον με δίπλωμα οδήγησης παρακαλώ  :P.

Η διαδρομή που θα ακολουθήσουμε θα είναι η εξής: Γιάννενα- Νόβι Σαντ, Νόβι Σαντ- Δρέσδη, Δρέσδη Σκιεν.
Και πάλι πίσω με τις ίδιες στάσεις. Εντάξει μπορεί να κάνουμε και μία περισσότερη στο γύρνα αν δεν την παλέψουμε.

Παρακαλώ όποιος ενδιαφέρεται σοβαρά ας στείλει ένα personal message για περισσότερες πληροφορίες κόστος κτλ.

Επίσης όσοι ξεκινήσουν από Γερμανία ας στείλουν ένα μήνυμα επίσης μπας και καταφέρουμε να συναντηθούμε μαζί κάπου και μας βοηθήσουν να αποφύγουμε κακοτοπιές. :P :P :P

Άντε να γυρίσουμε καλά και με το διπλό στα μπαγκάζια!

:mono: :mono: :mono:

2...3 pragmatta:

1) kanonisete na kleisete ta teli gia ths "egnanties" sto internet...gia na mhn xasete xrono sta shnora
2) figete arketa noris.. Dioti logo tou prosfigikou elenxoune sths valkanikes xores arketa "kala" exo kani to dromo prin kana mhna
3) an to IX den einai sto onoma sou kanonise na exeis plirexousio....kai prasini karta asfalias einai ipoxreotiki
4) kalo dromo alania ;)!

Αποσυνδεδεμένος Misa

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
Πληρεξούσιο γιατί να έχω;
Έχω την πράσινη κάρτα της ασφάλειας όπου ως δεύτερο όνομα γράφει το δικό μου.
Σε ρωτάω γιατί το αυτοκίνητο δεν είναι στο όνομά μου γι' αυτό.

Γιατί να έχω πρόβλημα με αυτό όταν προκύπτει συγγένεια του ιδιοκτήτη με τον οδηγό; (το ίδιο επίθετο).

• Sr. Member
    • Προφίλ

Γιατί να έχω πρόβλημα με αυτό όταν προκύπτει συγγένεια του ιδιοκτήτη με τον οδηγό; (το ίδιο επίθετο).

Rota to telonio...emena mou kanane provlima.
Dioti mpeneis se "trites" xores. Giafto! Pistevo epidi i xores aftes fimisonte gia klemmena IX ktl ktl.
Emena mou kanan Thema me to amaksi tou Patera mou ;)!

Αποσυνδεδεμένος Misa

• Newbie
  • *
    • Προφίλ

Dioti mpeneis se "trites" xores. Giafto! Pistevo epidi i xores aftes fimisonte gia klemmena IX ktl ktl.
Καπετάνιε έχω ταξιδέψει ξανά έξω (όχι όμως Γερμανία) και δεν μου δημιουργήσανε πρόβλημα. Και το δικό μου στο όνομα του πατέρα μου είναι. Με πράσινη κάρτα να γράφει εμένα ως δεύτερο οδηγό.
Εσένα σε ποια χώρα σου δημιουργήσανε πρόβλημα και τι έγινε στο τέλος;
Εξάλλου υπάρχουν σύνορα μεταξύ Ουγγαρίας, Τσεχίας, Γερμανίας, Δανίας;

• Sr. Member
    • Προφίλ

Καπετάνιε έχω ταξιδέψει ξανά έξω (όχι όμως Γερμανία) και δεν μου δημιουργήσανε πρόβλημα. Και το δικό μου στο όνομα του πατέρα μου είναι. Με πράσινη κάρτα να γράφει εμένα ως δεύτερο οδηγό.
Εσένα σε ποια χώρα σου δημιουργήσανε πρόβλημα και τι έγινε στο τέλος;
Εξάλλου υπάρχουν σύνορα μεταξύ Ουγγαρίας, Τσεχίας, Γερμανίας, Δανίας;

Kita na deis: apo 10 taxidia sta 3 mou sitisan pliroxousio.

Exs ta shnora me skopje kai me servia..kai otan mpens ungaria.

Apo eki kai pera..pezi i tixi..dioti kanoun kai os germania elenxous logo prosfigikou.

I germaniki ELPA (ADAC) theori to pliroxousio apolitos xrisimo gia tksidia sta valkania.

Emena mou etixe kai otan empena ellada proxtes apo skopje.
Mou etixe otan piga mavrovounio meso alvanias kai meta sthn kroatia to idio...!

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
Ρε συ Καπιτάνιο, να σε ρωτήσω κάτι πασιά μου;

Έχεις καμπινέ μέσα στ' αμάξ, ή κατράς κάθε που βάζεις μπιτζίνα;
 :pashat: :joker:

• Sr. Member
    • Προφίλ
Ρε συ Καπιτάνιο, να σε ρωτήσω κάτι πασιά μου;

Έχεις καμπινέ μέσα στ' αμάξ, ή κατράς κάθε που βάζεις μπιτζίνα;
 :pashat: :joker:

Tpt ap ta dio.
Thn amolao otan mourxete....

Αποσυνδεδεμένος pasopoulo

• Full Member
    • Προφίλ
Σκέφτομαι να πετάξω από Θεσσαλονίκη για Στοκχόλμη, άφιξη Τρίτη 14:40. Υπάρχει κανείς που θα ειναι Στοκχόλμη και ψάχνεται πώς να πάει Σκίεν, να το ψάξουμε μαζί ή υπάρχει καμιά θέση ελεύθερη? Και το αντίστροφο μετά (αναχώρηση από Στοκχόλμη προς Θεσσαλονίκη στις 15:30 Παρασκευής).
Στείλτε pm please.

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
Μετά από παραδοσιακή ΠΑΣολέδικη συνεννόηση (psilomantara), μετά το ματς "ξεμένω" χωρίς στέγη Σκιεν ή Όσλο. Αν έχετε καμιά ιδέα ή ακόμα καλύτερα κανένα τροχόσπιτο, ενημερώστε για να μην κλείνω μονόκλινο. 

Πετάω από Όσλο για Θεσ/νίκη την Παρασκευή 22/7 στις 15:30 το μεσημέρι (κεντρικό αεροδρόμιο Όσλο) οπότε πρέπει κατά τις 13:00 μεσημέρι να είμαι εκεί.

Ευχαριστώ.   
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
Μετά από παραδοσιακή ΠΑΣολέδικη συνεννόηση (psilomantara), μετά το ματς "ξεμένω" χωρίς στέγη Σκιεν ή Όσλο. Αν έχετε καμιά ιδέα ή ακόμα καλύτερα κανένα τροχόσπιτο, ενημερώστε για να μην κλείνω μονόκλινο. 

Πετάω από Όσλο για Θεσ/νίκη την Παρασκευή 22/7 στις 15:30 το μεσημέρι (κεντρικό αεροδρόμιο Όσλο) οπότε πρέπει κατά τις 13:00 μεσημέρι να είμαι εκεί.

Ευχαριστώ.   

αγαπητέ κ. Mikkael_Sin έχετε π.μ.

εκ της ευγένειάς μου
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Παράθεση
Σκέφτομαι να πετάξω από Θεσσαλονίκη για Στοκχόλμη, άφιξη Τρίτη 14:40. Υπάρχει κανείς που θα ειναι Στοκχόλμη και ψάχνεται πώς να πάει Σκίεν, να το ψάξουμε μαζί ή υπάρχει καμιά θέση ελεύθερη? Και το αντίστροφο μετά (αναχώρηση από Στοκχόλμη προς Θεσσαλονίκη στις 15:30 Παρασκευής).
Στείλτε pm please.

Νομιζω οτι μερικοι ΠΑΣολεδες που μένουν Στοκχόλμη θα βαλουν βανάκι ανημερα του αγωνος
Οποιος ξερει περισσότερα ας γράψει

Αποσυνδεδεμένος PASkal

• Sr. Member
    • Προφίλ
https://www.facebook.com/333711710063678/posts/820893068012204/
Το γραφείο σχετικά με το αγώνα που έχει να δώσει ο ΠΑΣ στο Σκιεν της Νορβηγίας στις 21 Ιουλίου την ακόλουθη προσφορά.
•   Ναυλωμένη αεροπλάνο με αναχώρηση από Ακτιο-Σκιεν απ ευθείας.
•   Αναχώρηση 21/07/2016.
•   Ώρα 08:00-1045 (τοπική ώρα).
•   Τύπος αεροπλάνου AIRCRAFT AIRBUS 320 180/Y ( 180 θέσεων)
•   Επιστροφή 23:45-04:30 μετά το πέρας του αγώνα ΣΚΙΕΝ –ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ( το Ακτιο είναι κλειστό το βράδυ)
•   Μεταφορά των πελατών από Ιωάννινα-Ακτιο και Θεσσαλονίκη Ιωάννινα
•   Μεταφορά των φιλάθλων από αεροδρόμιο Σκιεν στη πόλη και ακολουθίας στο γήπεδο με συνέχεια στο αεροδρόμιο.
•   Αρχηγό/συντονιστή της αεροπορικής εκδρομής.
•   Ταξιδιωτική ασφάλεια αστικής ευθύνης των εκδρομέων
•   Φόρους αεροδρομίων Ακτίου και Σκιεν Νορβηγίας.

Τιμή κατ άτομο 650 €

Δεν περιλαμβάνει εισιτήρια αγώνα
our life always in blue and white...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Σαν να έχεις τα τσίπουρα μπροστά σου και να μην μπορείς να τα πιεις  :( :( :( :( :(