Αποστολέας Θέμα: Enes Dolovac  (Αναγνώστηκε 19402 φορές)

Αποσυνδεδεμένος vaggelis-pas

• Full Member
    • Προφίλ
Enes Dolovac
« στις: Κυρ 03 Ιούλ 2016 13:20 »

Ανακοίνωσε Ντόλοβατς ο ΠΑΣ

Την δεύτερη μεταγραφική κίνηση ανακοίνωσε ο ΠΑΣ η οποία ήταν ωστόσο γνωστή εδώ και αρκετό διάστημα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση
H ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου τριετούς συνεργασίας με το δεκαοχτώ ετών Σέρβο επιθετικό Enes Dolovac.
Ο νεαρός επιθετικός δήλωσε αμέσως μετά την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: "Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό το βήμα στην καριέρα μου. Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ μου έδωσε τη δυνατότητα να παίξω σε πραγματικά υψηλό επίπεδο. Ευχαριστώ πολύ τον Πρόεδρο κ. Χριστοβασίλη και τους προπονητές του ΠΑΣ που μου δίνουν σήμερα αυτή την ευκαιρία. Το διάστημα που βρίσκομαι μαζί με την ομάδα κατάλαβα τι θα πει οικογένεια. Ξέρω πολύ καλά ότι οι απαιτήσεις είναι πολλές και υπόσχομαι να δουλέψω σκληρά για να ανταποκριθώ στη μεγάλη αυτή πρόκληση".

sportsioannina.gr

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
Απ: Enes Dolovac
« Απάντηση #1 στις: Κυρ 03 Ιούλ 2016 13:40 »
Μαράζι το 'χω να δω δήλωση ποδοσφαιριστή που αποκτάται από μια ομάδα να δηλώνει:

"Νταξει, δεν τρελαίνομαι κιόλας που ήρθα στην ομάδα αλλά δεν είχα και τίποτα καλύτερο να κάνω. Όσο δούλεψα δούλεψα και δεν έχω καμία όρεξη για προπόνηση αλλά τι να κάνουμε; Θα παίζω κανονικά στα ματς γιατί θέλω να παίζω αλλά από δουλειά μην περιμένετε και πολλά πράγματα. Θα καπνίζω όσο μπορώ περισσότερο και κάθε βράδυ θα είμαι έξω. Πολύ θα εκτιμούσα αν μου δείχνατε τα καλύτερα μέρη για καφέ, μπυρόνια, ουισκάρες και γκόμενες".

Καλώς ήρθες!
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Κυρ 03 Ιούλ 2016 13:47 »
www.youtube.com/watch?v=w6HwBrfyad4

www.youtube.com/watch?v=xOba5uKiNWE

Επιθετικός.
17 χρονών.
1,76 ύψος.
4 εμφανίσεις με την Under17 της Σερβίας.
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος Achilleas

• S.A.
  • Administrator
  • Hero Member
  • ΟΧΛΟΣ
    • Προφίλ
    • ΠΑΣ
« Απάντηση #3 στις: Κυρ 03 Ιούλ 2016 13:49 »
Καλώς ήρθες μωρ μάναμ! Ούι, είναι μικρό τούτο μωρέ! :-)
Πρόεδρε είσαι μικρός!

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Κυρ 03 Ιούλ 2016 14:02 »
Καλώς ήρθε ο μικρός. Μακάρι να εξελιχθεί σε λαυράκι.  :pas:

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 03 Ιούλ 2016 15:14 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Κυρ 03 Ιούλ 2016 23:41 »
Καλώς ήρθες μωρ μάναμ! Ούι, είναι μικρό τούτο μωρέ! :-)
...η μάνα του το ξέρει???

Καλώς όρισες μικρέ... :mono:
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Συνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Δευ 04 Ιούλ 2016 10:44 »
Φαινεται πολυ καλο υλικο . Δεν νομιζω ομως οτι ειναι σε θεση να προσφερει αμεσα . Ουτε καν το μυικο του συστημα δεν εχει ολοκληρωσει την αναπτυξη του .Και ασ μην ξεχναμε οτι προερχεται απο την Σερβια , και οχι απο καποια χωρα ''προηγμενη'' στην σωματικη/βιοχημικη υποστηριξη τετοιων ηλικιων . Απο ταλεντο παντως ...αλλο τιποτα ο μικρος :)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Δευ 04 Ιούλ 2016 10:50 »
Παίζει πολύ στα δεξιά και έχει μόνο το δεξί βλέπω.Παίζει πολύ εκτός περιοχής.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Δευ 04 Ιούλ 2016 17:18 »
Παράθεση
GREECE/ OFFICIAL
Serbian wonderkid Dolovac joins PAS Giannina

PAS Giannina announced having signed 1999-born Serbian Under-17 international striker Enes Dolovac (17).

Left Novi Pazar, the rising star was tracked by Juventus as well.

https://ghanasoccernet.com/greece-official-serbian-wonderkid-dolovac-joins-pas-giannina
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος gecks

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Δευ 04 Ιούλ 2016 19:38 »
Γκάνα σόκερνετ.

Αποσυνδεδεμένος PAriS

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Δευ 04 Ιούλ 2016 21:08 »

Αποσυνδεδεμένος PAriS

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Τρι 05 Ιούλ 2016 11:31 »
ΑΠΟΚΆΛΥΨΗ: Αυτοί(ος) εκεί στο join νομίζει οτι ο κόσμος τρώει κουτόχορτο ...έλεος!!!

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #13 στις: Σαβ 09 Ιούλ 2016 10:59 »
Europe.PAS.gr
Παράθεση
PAS.gr welcomes Enes Dolovac

Για 3 χρόνια υπέγραψε με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο 17χρονος Σέρβος επιθετικός Enes Dolovac.

O Enes είναι γεννημένος το 1999 και έχει αγωνιστεί 4 φορές με τα χρώματα της U17 εθνικής Σερβίας.

Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό το βήμα στην καριέρα μου. Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ μου έδωσε τη δυνατότητα να παίξω σε πραγματικά υψηλό επίπεδο. Ευχαριστώ πολύ τον Πρόεδρο κ. Χριστοβασίλη και τους προπονητές του ΠΑΣ που μου δίνουν σήμερα αυτή την ευκαιρία. Το διάστημα που βρίσκομαι μαζί με την ομάδα κατάλαβα τι θα πει οικογένεια. Ξέρω πολύ καλά ότι οι απαιτήσεις είναι πολλές και υπόσχομαι να δουλέψω σκληρά για να ανταποκριθώ στη μεγάλη αυτή πρόκληση

Dolovac

Είναι το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο που υπογράφει ο μικρός.

Καλωσήρθες Enes
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Κυρ 17 Ιούλ 2016 23:38 »
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Η Γιουβέντους δεν ξεχνά τον Ντόλοβατς

Η είδηση της μεταγραφής του Ενές Ντόλοβατς στον ΠΑΣ Γιάννινα  έκανε αίσθηση στην διεθνή αγορά και κυρίως στην Ιταλία, καθώς η Γιουβέντους είναι μία από τις ομάδες που είχαν ξεχωρίσει τον νεαρό Σέρβο.

Μπορεί να μην είναι ακόμη στο βασικό πλάνο του Γιάννη Πετράκη αλλά αποτελεί ένα από τα μεγάλα επενδυτικά κεφάλαια του ΠΑΣ και αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός πως παραμένει στο στόχαστρο της «Μεγάλης Κυρίας».

Το Joinsports.gr συνομίλησε με Ελληνα μάνατζερ που συνεργάζεται με την Γιουβέντους και μας επιβεβαίωσε πως ο συγκεκριμένος παίκτης παραμένει στις σημειώσεις της ιταλικής ομάδας.

«Ο Ντόλοβατς είναι ένας από τους παίκτες που παρακολουθεί η Γιουβέντους. Οχι τώρα αλλά εδώ και πάρα πολύ καιρό. Φυσικά και θα συνεχίσει να τον βλέπει και να τον αξιολογεί, όπως και πολλούς άλλους παίκτες στην Ελλάδα».

Σημειώνουμε πως η Γιουβέντους έχει ξεκινήσει συνεργασίες με αρκετές ελληνικές ομάδες και πάντα υπάρχει ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας με την ελληνική αγορά.

Συντάκτης:JoinsportsTeam

http://www.joinsports.gr/__trashed-3/
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Δευ 18 Ιούλ 2016 10:03 »
ενταξ παιδια τον ντολοβατς και αλλους 200 στη σερβια
ας το αφησουμε το θεμα και ας μη παρασυρομαστε οταν δεν εχει καποιος κατι αλλο να γραψει να αναμασαει αυτα πουχει γραψει πριν 1 μηνα

ας το αφησουμε το παιδακι και αν ειναι θα βγει.....

αυτος και οι συνεντευξεις του Σταυρου εχουν γινει σηριαλ....ελεος....

με ηθελε πιο πολυ ο αστερας και δον ντομιγκο θα σ αφησω και θα φυγω με τον πεντρο αλμαντο

Αποσυνδεδεμένος Achilleas

• S.A.
  • Administrator
  • Hero Member
  • ΟΧΛΟΣ
    • Προφίλ
    • ΠΑΣ
« Απάντηση #16 στις: Δευ 18 Ιούλ 2016 10:40 »
Συντάκτης:JoinsportsTeam

http://www.joinsports.gr/__trashed-3/

Thrashed-3 ρε φίλε???? Δηλαδή το έχουν διαγράψει το άρθρο και είπαν να το ξαναβάλουν;

:pashat: :joker:
Πρόεδρε είσαι μικρός!

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Τρι 04 Οκτ 2016 19:43 »
Εδώ και παραπάνω από 3 εβδομάδες ο Ντόλοβατς απουσιάζει από τις προπονήσεις, χωρίς να αναφέρεται ποτέ η απουσία του στα δελτία τύπου της ΠΑΕ. Ούτε στο "ιατρικό δελτίο" υπάρχει.
Επιπλέον, για κάποιον άγνωστο λόγο, δεν έχει βγάλει δελτίο και συνεπώς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ούτε στο Πρωτάθλημα ούτε και στην Κ20, παρότι έχει ανακοινωθεί επίσημα η μεταγραφή του.
Κι επειδή δημοσιογράφος να αναρωτηθεί τι συμβαίνει δεν έχει εμφανιστεί ακόμα, είπα να ρωτήσω μην τον είδε κανείς στον δρόμο να μας πει αν υφίσταται Ντόλοβατς ή αν όλα ήταν μια καλοκαιρινή ψευδαίσθηση.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Τρι 04 Οκτ 2016 19:57 »
Το ωραίο είναι ότι όλους τους έπιασε ο πόνος μην ανακοινωθεί ο Βιδάλ.Που τον ανακοίνωναν και μετά τον ξεανακοίνωναν.

Αποσυνδεδεμένος gilas

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Τρι 04 Οκτ 2016 20:55 »
Κανονικά δεν πρεπει να επεμβαίνουμε ή να μην επεμβαίνουμε σε τετοια θεματα που απαιτουν ειδικο χειρισμο...

Πού `σαι Θανάση ήθελα να σ’ αντάμωνα Η γρουσουζιά να σπάσει

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Τρι 04 Οκτ 2016 21:02 »
"θα ειναι σαν να εχουμε παιχτες, αλλα δεν θα τους εχουμε"

Γερων Ντρεβενισιος

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Τρι 04 Οκτ 2016 21:12 »
Εδώ και παραπάνω από 3 εβδομάδες ο Ντόλοβατς απουσιάζει από τις προπονήσεις...

... σχολείο.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Τρι 04 Οκτ 2016 21:18 »
Βλέποντας και στο μάνατζερ υπάρχει κανόνας στην Σερβία ότι παίχτες Κ-18 δεν μπορούν να μεταγραφούν στο εξωτερικό.Οπότε από 1/2/2017.Απλά αν ισχύει αυτό δεν ξέρω αν θα μπορέσει να έρθει τότε ή καλό καλοκαίρι μετά.

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Τρι 04 Οκτ 2016 22:05 »
Βλέποντας και στο μάνατζερ υπάρχει κανόνας στην Σερβία ότι παίχτες Κ-18 δεν μπορούν να μεταγραφούν στο εξωτερικό.Οπότε από 1/2/2017.Απλά αν ισχύει αυτό δεν ξέρω αν θα μπορέσει να έρθει τότε ή καλό καλοκαίρι μετά.

Αυτή θα ήταν μια καλή εξήγηση γιατί δεν έχει δελτίο. Δεν θα εξηγούσε όμως γιατί ξαφνικά λείπει από τις προπονήσεις ενώ έκανε όλο το καλοκαίρι, αλλά και γιατί ανακοινώθηκε επίσημα και παρουσιάστηκε στην εκδήλωση της ομάδας. Δηλαδή τον παρουσιάσαμε, υπέγραψε, έκανε προετοιμασία και γύρισε στην πρώην του;!
Μπορεί να είναι αυτή η εξήγηση, μπορεί να είναι και κάτι ακόμα πιο απλό. Ειλικρινά δεν έχω ιδέα και δεν είναι δουλειά μου να κάνω έρευνα. Να μοιραστώ την απορία μου θέλω, γιατί όσο να'ναι όταν έχεις κοντά 1 μήνα να τον δεις σε προπόνηση και διαβάζεις στην σελίδα της ΠΑΕ ότι δεν απουσιάζει και στα ρεπορτάζ των δημοσιογράφων (που ήταν στην ίδια προπόνηση παρόντες) να το αποδέχονται ως έχει, σε πιάνουν ορισμένα υπαρξιακά ζητήματα.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Τρι 04 Οκτ 2016 22:11 »
Το ότι υπέγραψε δεν σημαίνει τίποτα.Δεν ξέρουμε τους όρους του συμβολαίου.Ούτε ξέρουμε από πότε ξεκινάει να ισχύει.Από εκεί και πέρα αφού δεν μπορεί ακόμα να παίξει μπορεί να του επέτρεψαν να γυρίσει σπίτι του και να συνεχίσει μόνος του την προετοιμασία.Να του δίνουν πρόγραμμα.Ανάλογα και τι προβλέπει η συμφωνία.Μπορεί να παίζουν και γονείς μέσα αφού μιλάμε για ανήλικο.Όπως επίσης και σχολείο που αναφέρθηκε παραπάνω.