Ένα παιδί ούτε 18 χρονων που ήρθε για 3 μήνες το καλοκαίρι, έφυγε, ξανάρθε, ξαναέφυγε για να ξανάρθει σημερα και δεν το έχουμε δει σε κανένα επίσημο ή ολόκληρο φιλικό παιχνίδι, είναι πολύ δύσκολο να το κρίνουμε με σιγουριά. Τουλάχιστον για μένα.
Η δική μου άποψη με αυτά τα λίγα δεδομένα που έχω είναι πως δεν πρόκειται προφανώς για παίχτη έτοιμο να βοηθήσει άμεσα, σίγουρα δεν βγάζει μάτια σε τετοιο βαθμό που να λες ότι τον κυνηγάει η Γιουβέντους (όπως γράφτηκε), πρόκειται όμως για ένα παίχτη 2 κλάσεις ανώτερο από τα υπόλοιπα συνομήλικα παιδια της Κ20 που προπονούνται κατά καιρούς με την πρώτη ομάδα και σίγουρα αποτελεί πολύ καλύτερη πρώτη ύλη από τους περισσότερους άλλους παιχτες που εξελίχθηκαν και παίξανε τα τελευταία χρόνια με τον ΠΑΣ σε ψηλό επίπεδο.
Έχει τεχνικη, έχει ταχύτητα, έχει ποδοσφαιρική (σέρβικη) μαγκιά, μπορεί να παίξει αρκετες θέσεις (σαν 2ος φορ και σαν ακραίος επιθετικός). Δεν του λείπει κάτι για να εξελιχθεί και να παίξει νομίζω, πέραν του να βγάλει δελτίο και να κόψει τα πήγαινε-ελα.