Αποστολέας Θέμα: Pedro Conde  (Αναγνώστηκε 158382 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Pedro Conde
« Απάντηση #225 στις: Κυρ 06 Μάι 2018 23:59 »
Πρόεδρε, ούτε ένα ευρώ κάτω από τη ρήτρα, κι άμα γουστάρουν !
Στην τελική παραμένει στην ομαδάρα μας, και με ένα καλό περιφερειακό επιθετικό δίπλα του, στοχεύουμε του χρόνου σε πολύ ψηλές πτήσεις !

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #226 στις: Δευ 07 Μάι 2018 01:15 »
Ας του κάνει και μία δελεαστική πρόταση ανανέωσης πριν φύγει. Αν υπάρχει έστω και μία στις εκατό να την δεχτεί γιατί να μην γίνει. Τουλάχιστον θα ξέρεις ότι το πάλεψες μήπως μείνει και μετά θα πάρεις τα φράγκα. Κάνε μία πρόταση με ένα βελτιωμένο συμβόλαιο. Το αξίζει ο παιχταράς.

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #227 στις: Δευ 07 Μάι 2018 01:55 »
Εντάξει δε το συζητάμε.....ποιος δεν θα ηθελε να μείνει ο παιχταρας.....το θέμα είναι ότι όποιος μπορεί να σκάσει 900 για τη ρήτρα μπορεί να σκάσει με άνεση πολύ πολύ μεγαλύτερο συμβόλαιο από αυτό που μπορούμε εμείς

Τες πα τ ι να λέμε τώρα ....ο άνθρωπος είναι ΦΟΡ με κεφαλαια

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #228 στις: Δευ 07 Μάι 2018 01:59 »
Έχει ήδη γράψει ιστορία και αποτελεί από τους κορυφαίους μας σκόρερ σε επίπεδο Α εθνικής.Με μια ακόμα τέτοια χρονιά μπορεί να μεγαλώσει πάρα πολύ τον προσωπικό του μύθο.

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #229 στις: Δευ 07 Μάι 2018 02:12 »
Ίσως αν ενισχυθεί η ομάδα και τεθούν υψηλοί στόχοι για του χρόνου να θελήσει να παραμείνει για να βοηθήσει. Αυτά σε συνδυασμό με ένα καλύτερο συμβόλαιο μπορεί να δελεάσουν τον παίχτη ( αν δεν έχει κλείσει ήδη αλλού ) .

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #230 στις: Δευ 07 Μάι 2018 10:42 »
Το θέμα είναι να κάνουμε μια πρόταση που να είναι ικανοποιητική... Βέβαια νομίζω ότι έχει ήδη κλείσει ο παίκτης χωρίς την δική μας ουσιαστική προσπάθεια..
....

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #231 στις: Δευ 07 Μάι 2018 10:51 »
Μην τρελαινόμαστε...
Αν θέλουν στην ομάδα τους τον Κόντε
ομάδες, όπως ο ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, ΑΕΚ ή και ο Παναθηναϊκός των προηγούμενων χρόνων
θα τον πάρουν.
Άλλα μεγέθη, άλλες οικονομικές δυνατότητες,
έτσι είναι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο σε όλον τον κόσμο..

Το θέμα είναι ως ΠΑΣ Γιάννινα, να έχουμε το μέγιστο δυνατό
οικονομικό όφελος στην αποχώρηση και να χρησιμοποιηθούν τα χρήματα
για τον νέο Κόντε, τους νέους Μαυροπάνους, τους νέους Κούτριδες
και να έχει η ομάδα το υλικό που χρειάζεται για να πετύχει τους στόχους της..

Προφανώς, μακάρι να μείνει
αν το δούμε ρεαλιστικά, είναι σχεδόν αδύνατον..

Αποσυνδεδεμένος RABO

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #232 στις: Δευ 07 Μάι 2018 11:27 »
Eυχομαι να μην πάει στον ΠΑΟΚ,είναι κρίμα τέτοιος παιχταράς να χαραμιστεί σ αυτή την ομαδούλα!!!Πάντως φαίνεται μεγάλος γρίφος το μέλλον του.Η μόνη ομάδα στην οποία θα ταίριαζε αγωνιστικά αλλά και ως μέγεθος αυτή τη στιγμή είναι η πρωταθλήτρια ΑΕΚ αλλά δε φαίνεται να υπάρχει ενδιαφερόν από εκεί,κάτι που για μένα αποτελεί και μεγάλη έκπλξη!!
Το να μείνει μου φαίνεται αδύνατον!!Απλά οι <μεγάλοι> ξέροντας ότι ο ΧΒ έχει την τελευταία ευκαιρεία φέτος να τον πουλήσει,περιμένουν απλά να περάσει ο χρόνος καινα τον αγχώσουν για να του τον πάρουν όσο πιο φτηνά γίνεται!!! καθώς έχουν καταλάβει πόσο καρμοίρης είναι ο πρόεδρος του ΠΑΣ!!
Τον θαύμασα πολλές φορές αλλά περισσότερο στον επαναλληπτικό κυπέλου στη Λάρισα που πήγε να φέρει μόνος τα πάνω κάτω αλλά τον πούλησε ο Περιστερίδης,δυστυχώς!!!
Μελανό σημείο στη θητεία του αποτελεί το ματς με τον Αππόλωνα,όπου δε θα έπρεπε να δεχτείνα χτυπήσει το πέναλτυ αλλά σκέφτηκε ότι είναι επαγγελματίας!!Επίσης η αφλογιστία του σε πολλά ματς προς το τέλος της περιόδου.Παρ όλα αυτά δεν αλλάζει το γεγονός ότι αποτελεί έναν από τους κορυφαίους,αν όχι τον κορυφαίο,στην ιστορία του ΠΑΣ!!!

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #233 στις: Δευ 07 Μάι 2018 12:54 »
Παίκτες όπως ο Κόντε πρέπει να μένουν, εαν θέλουμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω.

Οι ομαδες του ΠΟΚ ΠΟΘ τέτοιους παίκτες τους θέλουν απλά για να μην καταλήξουν στους αντιπάλους. Παράδειγμα ο ΝτεΒινσέντι...

Και στην τελική μην γίνουμε τροφοδότες ταλέντων για τους μισητούς.

Τελος πάντων. Αν υπάρχει (αν δεν είναι ήδη κλεισμένος) εστω και 1/1000000000 να μείνει ας γίνει προσπάθεια!
....

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #234 στις: Δευ 07 Μάι 2018 13:05 »
Νομίζω ότι ο παιχταράς μαζί με το Μανιά θα έκανε τρελό δίδυμο.

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #235 στις: Δευ 07 Μάι 2018 13:12 »
Παράθεση
    Φτάνοντας στο φινάλε της σεζόν, ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες του έχουν στρέψει την προσοχή τους στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ, ωστόσο ο οργανισμός του ΠΑΟΚ ασχολείται ήδη με την επόμενη χρονιά και τη διαμόρφωση του ρόστερ.

Το sportdog.gr σας έχει μεταφέρει, πως με εντολή του Ιβάν Σαββίδη, θα υπάρξουν σαρωτικές αλλαγές στον Δικέφαλο και σε αγωνιστικό και σε εξαγωνιστικό επίπεδο, ενώ ήδη έχουν συζητήσει με παίκτες που θέλουν να τους φέρουν στην Τούμπα.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο Πέδρο Κόντε του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος μετά από μία ακόμη εξαιρετική χρονιά, ετοιμάζεται για το μεγάλο άλμα στην καριέρα του. Ο ΠΑΟΚ παρακολουθεί στενά εδώ και καιρό τον Ισπανό επιθετικό, ενώ οι πληροφορίες από το περιβάλλον της ομάδας και του παίκτη, μετέφεραν ως δεδομένη τη μετακίνησή του στην Θεσσαλονίκη, με τον Σαββίδη να πληρώνει την σχετική ρήτρα στο συμβόλαιό του.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sportdog.gr, φαίνεται πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχουμε ανατροπή στην συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς το τελευταίο διάστημα έχουν αλλάξει άποψη για τον Κόντε στον ΠΑΟΚ και ετοιμάζονται να κάνουν πίσω!

Σύμφωνα με την φημολογία που έχει αναπτυχθεί, ο Δικέφαλος σκέφτεται πλέον πολύ σοβαρά να μην προχωρήσει στην ενεργοποίηση της συμφωνίας για τον Ισπανό άσο και να προχωρήσει σε άλλες περιπτώσεις, που επίσης τσεκάρει εδώ και καιρό.

Πάντως, επειδή στον ΠΑΟΚ υπάρχουν πολλές και διαφορετικές… φωνές όσον αφορά τα μεταγραφικά, για την ώρα, τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται ως δεδομένο. Ο τελευταίος που αποφασίζει άλλωστε πάντα, μετά και τον Λουτσσέσκου, είναι ο Ιβάν!

http://sportdog.gr/sports/podosfairo/article/452924/terastia-anatroph-ston-paok-tinazoyn-ston-aera-kleismenh-metagrafh-kayto-paraskhnio 
Τίποτα δεν είναι τελειωμένο, πουθενά δεν έχει κλείσει... ακόμη.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #236 στις: Δευ 07 Μάι 2018 17:17 »
Ενδιαφέρον και επαφή της ΑΕΚ με Κόντε!

http://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1227444/endiaferon-kai-epafi-tis-aek-me-konte

Η παραμονή του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ αποτελεί δεδομένα μία δύσκολη περίπτωση και η Ένωση από τη στιγμή που δεν μπορεί να είναι σίγουρη για το μέλλον του Αργεντινού άσου, είναι υποχρεωμένη να εξετάζει και άλλες περιπτώσεις για την επιθετική της γραμμή ενόψει της επόμενης σεζόν.

Αυτό που χρειάζεται η Ένωση, σε περίπτωση που τελικά δεν καταφέρει να κρατήσει τον «Τσίνο», είναι ένας επιθετικός ο οποίος θα έχει τη δυνατότητα να σκοράρει όσα γκολ (ή και περισσότερα) έδωσε φέτος στην ΑΕΚ ο Αργεντινός. Ένα φορ περιοχής το οποίο θα μπορεί να προσαρμοστεί άμεσα, να τον διακρίνουν στοιχεία ανάλογα με εκείνα του Αραούχο και να έχει το γκολ. Από την εγχώρια αγορά δεδομένα αυτός είναι μόνο ο Κόντε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr η ΑΕΚ έχει κάνει ήδη την κίνησή της δείχνοντας ενδιαφέρον για τον 30χρονο Ισπανό επιθετικό, ο οποίος τη φετινή σεζόν πραγματοποίησε ακόμα μια  σούπερ παραγωγική χρονιά, αν αναλογιστεί κανείς ότι με τη φανέλα του ΠΑΣ σημείωσε 14 γκολ στη Super League και 20 συνολικά. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή για τον οποίο ενδιαφέρον είχε εκφράσει τον χειμώνα και ο ΠΑΟΚ.

Άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν έρθει ήδη σε επαφή με την πλευρά του Κόντε, κάνοντας τις πρώτες συζητήσεις με το περιβάλλον του, ο οποίος έπειτα από δύο καλές σεζόν στα Γιάννενα έχει δει τις μετοχές του να ανεβαίνουν.

Όσον αφορά τα οικονομικά δεδομένα, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ισπανός φορ έχει ρήτρα στο συμβόλαιό του, ύψους 800.000 ευρώ, η οποία αν καλυφθεί από οποιαδήποτε ομάδα τότε -όπως είναι γνωστό σε τέτοιες περιπτώσεις- θα συνεχίσει σε αυτή που έκανε χρήση της συγκεκριμένης οψιόν.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #237 στις: Δευ 07 Μάι 2018 17:59 »

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #238 στις: Δευ 07 Μάι 2018 22:55 »
Κόντε στο gazzetta.gr: «Τα γκολ έρχονται όταν σε πιστεύουν, τώρα στοχεύω ψηλότερα»

Ο Πέδρο Κόντε ψηφίστηκε από το gazzetta.gr ως ο καλύτερος επιθετικός του πρωταθλήματος και έδωσε μεγάλη συνέντευξη. Τι είπε για το μέλλον του, την φετινή σεζόν και την ψηφοφορία

Έχει συνδέσει το όνομά του με τη λέξη γκολ. Και όχι μόνο τη φετινή σεζόν, που οι μετοχές του εκτοξεύτηκαν. Ήδη από πέρυσι το… φονικό ένστικτό του μέσα στην αντίπαλη περιοχή είχε φανεί. Από την πρώτη του σεζόν στα Γιάννενα, ερχόμενος από τον ηλιόλουστο ισπανικό νότο, ο Πέδρο Κόντε είχε δείξει ότι έχει έφεση σε αυτό. Και φέτος απλά του έδωσε συνέχεια με συνέπεια να αποτελεί ό,τι καλύτερο διαθέτει στο ρόστερ η ομάδα των Ιωαννίνων.

Ο 30χρονος Ισπανός επιθετικός μπορεί να μην αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Super League, αλλά η συνολική παρουσία του και η πολύτιμη βοήθεια που έδωσαν τα γκολ του στον ΠΑΣ, τον βοήθησαν να αναδειχθεί ως ο καλύτερος επιθετικός του πρωταθλήματος στην ψηφοφορία των συντακτών του gazzetta.gr. Μια διάκριση που στην πραγματικότητα ούτε ο ίδιος πίστευε ότι θα καταφέρει όταν πριν από δύο περίπου χρόνια έπαιρνε την απόφαση να φύγει από την Ισπανία για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Μιλώντας στο gazzetta.gr ο Κόντε ένιωσε δικαιωμένος για το γεγονός ότι ο κόπος του μέσα στο γήπεδο αναγνωρίστηκε, ωστόσο γι’ αυτόν εκείνο που είχε προτεραιότητα όταν ερχόταν στον ΠΑΣ ήταν να αποδείξει τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες και να το απολαύσει. Κάτι που στην Ισπανία, στο επίπεδο της Primera Division, δεν είχε δυστυχώς τη δυνατότητα να το κάνει πράξη.

«Νιώθω πολύ χαρούμενος και πολύ ευγνώμων που με αναδείξατε ως καλύτερο επιθετικό του πρωταθλήματος σε αυτήν την ψηφοφορία. Μου δίνει μεγάλη χαρά γιατί η καθημερινή μου δουλειά έπιασε τόπο. Πάντα έχω εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μου, προσπαθώ πολύ στις προπονήσεις, αλλά ποτέ δεν περίμενα κάτι τέτοιο.

Ήρθα στην Ελλάδα με σκοπό να αποκτήσω μια καλή εμπειρία και να αποδείξω τις ποδοσφαιρικές μου ικανότητες. Σε καμία στιγμή όταν ερχόμουν εδώ δεν μπορούσα να σκεφτώ ότι θα καταφέρω να σκοράρω τόσα γκολ. Το κυριότερο για μένα ήταν να το απολαύσω και να αποκτήσω την εμπειρία που ήθελα. Κάτι που δεν είχα τη δυνατότητα να το πετύχω στο επίπεδο της Primera Division στην Ισπανία», αναφέρει αρχικά ο Κόντε στο gazzetta.gr.

Ο ίδιος είναι αυτό που λέμε… δουλευταράς. Γι’ αυτόν το πιο σημαντικό για να φτάσει στην επιτυχία είναι το πάθος στις προπονήσεις και στην καθημερινή δουλειά από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Να προσπαθεί συνεχώς για το καλύτερο και τότε ο στόχος θα επιτευχθεί. Όσο δύσκολο κι αν φαντάζει αυτό.

«Πρέπει να δουλεύεις συνεχώς και σε καθημερινή βάση στις προπονήσεις. Είναι κάτι που κάνω και με βοηθάει να βελτιώνομαι. Εκεί βρίσκεται το κλειδί για να καταφέρεις να πετύχεις τους στόχους σου. Στην Ισπανία δεν είχα πάρει τις ευκαιρίες και στην Ελλάδα ήρθα με αυτή τη φιλοσοφία με σκοπό να τα καταφέρω. Επίσης οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν σε αυτό. Είναι εξίσου σημαντικό να έχεις καλούς συμπαίκτες στις προπονήσεις γιατί αυτό σε κάνει καλύτερο και πραγματικά τους ευχαριστώ», τονίζει ο Κόντε, ο οποίος φυσικά δεν παραβλέπει και τη ζωή στην πόλη των Ιωαννίνων, στην οποία εγκλιματίστηκε απόλυτα:

«Άλλο ένα κλειδί ήταν και αυτό, σίγουρα. Μου αρέσει ο κόσμος στα Γιάννενα. Από την πρώτη στιγμή μου συμπεριφέρθηκαν σωστά. Στο ποδόσφαιρο έχεις πίεση για να πετύχεις και ο τρόπος με τον οποίο με υποδέχθηκαν εδώ με βοήθησε αρκετά και είμαι χαρούμενος γι' αυτό», προσθέτει ο Κόντε.

Τη φετινή σεζόν, άλλωστε, ήρθε να ζήσει μαζί του στα Γιάννενα και η κοπέλα του, κάτι που αποτέλεσε ακόμα ένα θετικό στοιχείο στην καθημερινότητά του εκεί: «Είναι πολύ σημαντικό που είναι μαζί μου. Με βοηθάει πάρα πολύ και η παρουσία της εδώ μαζί μου είναι πολύ σημαντική. Της αρέσει πολύ η Ελλάδα. Δεν το φανταζόμασταν ότι θα μας άρεσε πραγματικά τόσο. Της αρέσει η ζωή, οι συνήθειες εδώ, ο κόσμος και περνάμε καλά».

«Στον ΠΑΣ βρήκα τη χαμένη μου αυτοπεποίθηση»

Φέτος, η σεζόν για τον Κόντε ξεκίνησε με μπόλικη ατυχία. Μια θλάση στο εναρκτήριο παιχνίδι της Super League με τον Αστέρα Τρίπολης τον αφήνει εκτός για ενάμιση μήνα. Αποτέλεσμα της κούρασης από την δυνατή καλοκαιρινή προετοιμασία, όπως πιστεύει ο ίδιος. Αλλά αυτό δεν του… έκοψε τα φτερά. Τον πείσμωσε περισσότερο για να το αφήσει πίσω του και να επιστρέψει δριμύτερος.

«Στη ζωή νομίζω πως όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Είναι αλήθεια ότι γύρισα δυνατότερος μετά από αυτό. Ήταν κρίμα, γιατί πραγματοποίησα μια καλή προετοιμασία. Ξεκινήσαμε όμως στις 24 Ιουνίου και δώσαμε τα πρώτα ματς τον Αύγουστο. Ήταν μια δυνατή προετοιμασία και από πλευράς φυσικής κατάστασης ήμουν καλά, ωστόσο δεν καταφέραμε να έχουμε ένα διάλειμμα και αυτό ήταν κάτι που με επηρέασε από το πρώτο παιχνίδι. Ουσιαστικά ήταν η αιτία του τραυματισμού που είχα.

Επίσης διάφοροι συμπαίκτες μου έβγαλαν κάποια προβλήματα τραυματισμού. Ξεκινήσαμε νωρίς, και η δουλειά μας περιέχει προπόνηση όλες τις μέρες. Σε διάστημα ενός μήνα είχαμε ένα ρεπό. Φυσικά και πρέπει να γίνεται μια καλή προετοιμασία, αλλά χρειάζεται και ξεκούραση και θεωρώ πως αυτό έπαιξε ρόλο. Αλλά το ξεπέρασα και επέστρεψα πιο δυνατός».

Ο Κόντε επέστρεψε τον Οκτώβριο μετά τον τραυματισμό του και από τότε άρχισε να σκοράρει ακατάπαυστα, βρίσκοντας αμέσως την περσινή τρομερή του φόρμα. Συνολικά 20 γκολ, τα 14 από αυτά στη Super League, ήταν άλλη μια απόδειξη ότι πρόκειται για… killer! Το μυστικό του στο σκοράρισμα; Για τον ίδιο απλά αυτοπεποίθηση και πίστη, κάτι που στον ΠΑΣ τα βρήκε απόλυτα.

«Αλήθεια δεν θεωρώ ότι χρειάζεται να έχω κάτι συγκεκριμένο για να μπορώ να σκοράρω. Απλά είναι αυτό που είπα. Να δείχνεις την αξία σου, να βελτιώνεσαι καθημερινά και να προσπαθείς συνεχώς. Αυτό είναι το κλειδί για να σκοράρεις. Το να σκοράρεις πολλά γκολ είναι κάτι που είτε το έχεις είτε όχι. Είναι επίσης σημαντικό να έχεις εμπιστοσύνη στις δυνατότητές σου.

Στην Ισπανία δεν μπόρεσα για παράδειγμα να την έχω. Ήμουν στη Γρανάδα, έκανα προπονήσεις με μια ομάδα που βρισκόταν στην Primera Division, αλλά δεν με πίστεψαν ώστε να δείξω την αξία μου στο πρωτάθλημα της Primera. Το να σε πιστεύουν τόσο η ομάδα όσο και ο προπονητής σου είναι πολύ σημαντικό. Αν γίνεται αυτό σε έναν επιθετικό, τότε τα γκολ θα έρθουν. Και εγώ εδώ κατάφερα να βρω αυτήν την εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μου για να πετύχω».

«Το ποδόσφαιρο ήταν άδικο μαζί μας τη φετινή σεζόν»

Παρά τα δικά του γκολ, ο ΠΑΣ δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο στο φετινό πρωτάθλημα. Οι πάρα πολλές ισοπαλίες κόστισαν στη βαθμολογική συγκομιδή και μάλιστα σε παιχνίδια που η ομάδα των Ιωαννίνων είχε πάρει το προβάδισμα και έδειχνε να τα ελέγχει. Σύμφωνα με τον Ισπανό επιθετικό ο ΠΑΣ δεν είχε την τύχη με το μέρος του, ενώ στην τελική ευθεία, με την πέμπτη θέση να απομακρύνεται, η ομάδα χαλάρωσε και δεν μπόρεσε να κλείσει τη σεζόν με περισσότερες νίκες.

«Το ποδόσφαιρο κάποιες φορές είναι άδικο. Τη φετινή σεζόν ίσως παίξαμε καλύτερα και από πέρυσι για να πάρουμε τις νίκες, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ειδικά στην έδρα μας πολλές φορές παίρναμε το προβάδισμα, αλλά στο τέλος δεχόμασταν την ισοφάριση από τον αντίπαλο. Συνέβη σε πολλά παιχνίδια, όπως με την Ξάνθη, τη Λαμία, τον Ατρόμητο. Για μικρά λάθη μέσα στο ματς δεν καταφέραμε να πάρουμε τις νίκες. Βρισκόμασταν μπροστά στο σκορ, αλλά νομίζω πως στο τέλος το ποδόσφαιρο ήταν άδικο μαζί μας. Σε διαφορετική περίπτωση θα ήμασταν πιο ψηλά.

Στον δεύτερο γύρο, περίπου έξι ματς πριν το τέλος, όταν η ομάδα είδε ότι δεν μπορούσε να διεκδικήσει την 5η θέση για την έξοδο στην Ευρώπη χαλάρωσε και δεν κάναμε αυτό που έπρεπε. Σίγουρα κάθε παίκτης θέλει να αποδείξει σε κάθε ματς την αξία του και ενόψει της επόμενης σεζόν. Αλλά περίπου πέντε ματς πριν το τέλος φάνηκε λες και είχαμε μια χαλάρωση, λες και δεν είχαμε κίνητρο και δεν τα καταφέραμε. Είναι κάτι που δεν μου αρέσει γιατί πάντα θέλω να νικάω σε κάθε παιχνίδι, αλλά ήταν κάτι που συνέβη. Ελπίζω την επόμενη σεζόν να είμαστε σε θέση να παλέψουμε ως το τέλος».

Γενικότερα, για τον Κόντε η φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της Super League δεν ήταν εύκολη. Αρκετές ομάδες είχαν πολλά κοινά σημεία, ενώ  ο ίδιος ως επιθετικός είχε δύσκολο έργο απέναντι στις σφιχτές άμυνες που αντιμετώπισε.

«Ήταν μία απαιτητική σεζόν. Δεν ήξερες ποιος θα πάρει τον τίτλο, ποιοι θα πέσουν, ποια ομάδα θα κατακτήσει την 5η θέση για την έξοδο στην Ευρώπη μέχρι την τελευταία στιγμή. Ήταν πιο δύσκολη χρονιά σε σχέση με πέρυσι καθώς υπήρχαν περισσότερες δυνατές ομάδες που έκαναν καλές προσθήκες. Οι άμυνες επίσης ήταν βελτιωμένες και ήταν δύσκολο να τις διασπάσεις και να κάνεις γκολ.

Ήταν γενικά πολύ δύσκολο να καταφέρεις να πάρεις νίκες. Κάθε ομάδα είχε τη δυνατότητα να νικήσει την άλλη. Φυσικά υπάρχει διαφορά ανάμεσα στις τρεις – τέσσερις μεγάλες ομάδες και τις υπόλοιπες, αλλά οι περισσότερες είχαν πολλές ομοιότητες μεταξύ τους και αυτό ήταν που έκανε το φετινό πρωτάθλημα πολύ ανταγωνιστικό».

«Θα ήθελα να παίξω σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό»

Πλέον, με τη δεύτερη εξαιρετική σεζόν του στον ΠΑΣ να έχει ολοκληρωθεί, ο Κόντε κοιτάει μπροστά. Ήδη οι φήμες τον έχουν συνδέσει με μεταγραφή. Μέσα στη χρονιά ακούστηκε έντονα το όνομά του για τον ΠΑΟΚ ενώ το gazzetta.gr αποκάλυψε την Δευτέρα πως και η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για την απόκτησή του! Ο ίδιος ωστόσο τ' αφήνει όλα ανοιχτά (σ.σ. η συνέντευξη έγινε την προηγούμενη Τετάρτη). Όπως δηλώνει, είναι έτοιμος για να κάνει το παραπάνω βήμα στην καριέρα του όποτε αυτό προκύψει, όμως για την ώρα αυτό που προέχει είναι να απολαύσει το διάστημα των διακοπών και να δει την οικογένειά του στην Ισπανία που του έχει λείψει αρκετά.

«Πάντα στοχεύω ψηλά και δεν θέλω να μένω στάσιμος. Θα ήθελα να παίρνω τίτλους και να το συνδυάζω με πολλά γκολ. Συνεπώς θα ήθελα να παίξω σε μια ομάδα που διεκδικεί τον τίτλο, που κάνει πρωταθλητισμό. Αλλά και σε προσωπικό επίπεδο να διεκδικώ τον τίτλο του πρώτου σκόρερ. Σε μια μεγάλη ομάδα έχεις περισσότερες ευκαιρίες για γκολ και φυσικά σε επίπεδο συνόλου να μπορέσω κάποια στιγμή να κατακτήσω έναν μεγάλο τίτλο στην ποδοσφαιρική μου καριέρα.

Θα ήθελα, λοιπόν, να παίξω σε κάποιον μεγάλο σύλλογο. Αλλά έχω συμβόλαιο για άλλον ένα χρόνο στον ΠΑΣ και σκέφτομαι μόνο αυτό. Οπότε δεν μπορώ να πω κάτι για κάποια άλλη ομάδα. Αυτό που προέχει είναι να ξεκουραστώ το καλοκαίρι και να πάω στην Ισπανία για να δω την οικογένειά μου που έχω να την δω καιρό και μου λείπει», επισημαίνει ο Ισπανός επιθετικός.

Ο Κόντε σαφώς και νιώθει αδικημένος από το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να κάνει καριέρα σε ομάδα της Primera Division στο παρελθόν, παρότι το άξιζε. Πλέον, όμως, για τον ίδιο η επιστροφή στο ισπανικό ποδόσφαιρο δεν αποτελεί προτεραιότητα αν δεν πρόκειται για κάποια ανταγωνιστική ομάδα.

«Αυτή τη στιγμή δεν σκέφτομαι να επιστρέψω. Τώρα αν στο μέλλον προκύψει αυτή η επιλογή, θα δούμε. Όλα μπορούν να συμβούν. Αλλά τη δεδομένη στιγμή είναι κάτι που δεν σκέφτομαι. Όπως ανέφερα έχω ακόμα ένα χρόνο στο συμβόλαιό μου με τον ΠΑΣ. Γενικά δεν θα είχα πρόβλημα να συνεχίσω την καριέρα μου στην Ελλάδα ή στην Ευρώπη.

Αλλά αν μου έδινες την επιλογή να επιλέξω μεταξύ μιας ομάδας της Primera που να μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού και μίας ομάδας στην Ευρώπη που αγωνίζεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και παλεύει για τον εγχώριο τίτλο, τότε θα επιλέξω το δεύτερο. Αυτό σου δίνει κίνητρο, εμπειρία, και φυσικά τη δυνατότητα να πανηγυρίσεις έναν τίτλο. Αλλά είναι κάτι που δεν το σκέφτομαι. Το μέλλον θα δείξει».

«Ο θείος μου από εκεί ψηλά με βοηθάει»

Με όποια φανέλα και να παίζει πάντως, ο Κόντε σε κάθε γκολ που σημειώνει θα δείχνει τον ουρανό. Θα θυμάται τον θείο του, το αγαπημένο του αυτό πρόσωπο που του χάρισε μια μπάλα όταν ήταν πιτσιρικάς και τον μύησε στο ποδόσφαιρο. Ο Κόντε ήταν μικρός όταν τον έχασε, αλλά για τον ίδιο ζει και από εκεί ψηλά τον βλέπει, χαίρεται και του δίνει δύναμη σε κάθε παιχνίδι, όπου κι αν αγωνίζεται.

«Ήταν κάτι που συνέβη όταν ήμουν τεσσάρων με πέντε ετών. Τον θυμάμαι πολύ καλά. Ήταν αυτός που με επηρέασε να παίξω ποδόσφαιρο. Μου είχε δώσει μια μπάλα και κοιμόμουν μαζί της. Με βοήθησε να ακολουθήσω ποδοσφαιρική καριέρα. Έφυγε από τη ζωή όταν ήμουν 4,5 ετών. Τον σκέφτομαι πολύ και από εκεί ψηλά τα βλέπει όλα. Γι' αυτό του αφιερώνω κάθε γκολ που σκοράρω, γιατί πάντα με βοηθάει. Επίσης έχω πίστη και στον Θεό. Πιστεύω ότι ο θείος μου είναι κοντά του. Και γι' αυτόν τον λόγο δείχνω πάντα τον ουρανό».

http://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1227261/konte-sto-gazzettagr-ta-gkol-erhontai-otan-se-pisteyoyn-tora-stoheyo-psilotera

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #239 στις: Τετ 09 Μάι 2018 11:48 »
Δεν… τρελαίνεται με Κόντε ο Λουτσέσκου

Η κίνηση τακτικής του Γιώργου Χριστοβασίλη με την ΑΕΚ

http://www.sportime.gr/parafootball/46799/den-trelainetai-me-konte-o-loytseskoy/

Ντόρος έχει αρχίσει να γίνεται -ξανά- τις τελευταίες μέρες γύρω από το όνομα του Πέδρο Κόντε και δικαιολογημένα. Είναι ένα από τα καλύτερα φορ του πρωταθλήματος και κατάφερε στην επιβλητική νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα επί του Ολυμπιακού να σημειώσει ένα πολύ ωραίο γκολ.

Ο Ισπανός «μπόμπερ» αμέσως μετά άρχισε να γράφεται για την ΑΕΚ, ενώ έως τότε άπαντες τον είχαν κλεισμένο στον ΠΑΟΚ. Τι συνέβη;

Ο Κόντε,λ όπως αποκαλύπτει η έντυπη έκδοση του Sportime στις «Κακίες», αποτελεί καψούρα του Γιώργου Σαββίδη. Αν ήταν στο χέρι του, όλα θα είχαν τελειώσει. Έλα, όμως, που ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει διαφορετική άποψη. Καλό παίκτη τον θεωρεί, αλλά πιστεύει ότι μπορεί να βρει καλύτερο.

Με τον τρόπο του, λοιπόν, ο Ρουμάνος είχε τρενάρει λίγο την υπόθεση. Και ποιος ήταν ο καλύτερος τρόπος για να θυμηθούν στην Τούμπα τον Κόντε; Να μπει στο παιχνίδι και δεύτερη ομάδα…

Παρεμπιπτόντως, πώς και πώς περιμένουν στον ΠΑΣ Γιάννινα να δώσει κανείς τη ρήτρα του (800.000) ευρώ προκειμένου να πληρωθούν και οι παίκτες. Πόσο να περιμένουν ακόμα και εκείνοι τη δόση από τη NOVA;
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #240 στις: Τετ 09 Μάι 2018 11:55 »
με τα 2 μύρια που πήραμε από τον Μαυροπάνο δηλαδή δεν μπορούν να πληρωθούν οι παίχτες?    :stop:

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #241 στις: Τετ 09 Μάι 2018 14:14 »
με τα 2 μύρια που πήραμε από τον Μαυροπάνο δηλαδή δεν μπορούν να πληρωθούν οι παίχτες?    :stop:
Tα 2 μύρια από τον Μαυροπάνο κατέληξαν στην τσέπη του χοντρού.Και αυτή η τσέπη είναι πολύ βαθιά.Χωράει κι'άλλα.

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #242 στις: Τετ 09 Μάι 2018 17:17 »
«Νταμπλ» στα βραβεία της 30ης αγωνιστικής για τον Πέδρο Κόντε

http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/464774/ntampl-sta-vraveia-tis-30is-agonistikis-gia-ton-pedro-konte

Ο Ισπανός επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Πέδρο Κόντε, ψηφίστηκε ως MVP της 30ης αγωνιστικής για την εξαιρετική εμφάνισή του στο 3-0 επί του Ολυμπιακού, ενώ και το τέρμα που πέτυχε αναδείχθηκε Best Goal.

• Tα αποτελέσματα του διαγωνισμού MVP

Πέδρο Κόντε (ΠΑΣ Γιάννινα) 22,72%

Μιχάλης Μανιάς (Αστέρας Τρίπολης) 17,77%

Σέρτζιο Αραούχο (ΑΕΚ) 16,68%

Petar Djurickovic (Ξάνθη) 16,56%

Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς (ΠΑΟΚ) 11,68%

Αμπιόλα Ντάουντα (Ατρόμητος Αθ.) 7,3%

Σαμέντ Γεσίλ (Πανιώνιος) 4,39%

Νίκος Τσούκαλος (Λαμία) 2,91%

• Tα αποτελέσματα του διαγωνισμού Best Goal

Πέδρο Κόντε (ΠΑΣ Γιάννινα) 33,43%

Σέρτζιο Αραούχο (ΑΕΚ) 15,93%

Λουτσιάνο Νέβες (Παναθηναϊκος) 14,64%

Ματίας Ιγκλέσιας (Αστέρας Τρίπολης) 12,11%

Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς (ΠΑΟΚ) 5,67% (90')

Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς (ΠΑΟΚ) 4,97% (15')

Αμπιόλα Νταόυντα (Ατρόμητος Αθ.) 4,82%

Petar Djurickovic (Ξάνθη) 3,05%

Σαμέντ Γεσίλ (Πανιώνιος) 2,91%

Θεμιστοκλής Τζημόπουλος (ΠΑΣ Γιάννινα) 2,47%

Αποσυνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #243 στις: Τετ 09 Μάι 2018 20:21 »
Πιθανώς η Κοντειάδα να συνεχιστεί για πολύ ακόμα.
Κοψοχρονιά πάντως κουφάλες, σας αρέσει δε σας αρέσει, δε θα μας τον πάρετε !
Όπως το Μαυροπάνο που τον θέλαν με 450.000 και τελικά τον πουλήσαμε στα 2.000.000 στην Άρσεναλ, τινάζοντας τη μπάνκα στον αέρα !

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #244 στις: Παρ 11 Μάι 2018 15:47 »
Κόντε: «Δεν έχω πρόταση από καμία ομάδα»

Ο Πέδρο Κόντε μίλησε στον ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM για τα μεταγραφικά σενάρια που τον θέλουν να μετακομίζει σε μεγάλη ελληνική ομάδα, αλλά και για την παρουσία του στον ΠΑΣ Γιάννινα, που... εκτόξευσε τις μετοχές του.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός επιθετικός:

Για το τι θα μετρήσει στην απόφασή του σε ενδεχόμενη μεταγραφή:
«Πρώτα θα κοιτάξω να είναι ομάδα με προοπτική να παίξει στην Ευρώπη, μια ομάδα που θα σκοράρει πολύ και θα φέρνει καλά αποτελέσματα. Αν είμαι σε μια τέτοια ομάδα θα μπορώ κι εγώ να δημιουργήσω περισσότερες ευκαιρίες, να πετύχω περισσότερα γκολ και να εξελιχθώ περισσότερο ως ποδοσφαιριστής. Μετράει το να βρεθώ σ’ ένα καλό περιβάλλον που θα με βοηθήσει να δείξω αυτό που είμαι και να εξελιχθώ».

Για το αν τον πλησίασαν ομάδες εντός ή εκτός Ελλάδας και που προτιμάει να πάει σε ενδεχόμενο που υπάρξουν προτάσεις:
 «Όλοι μιλάνε για προτάσεις, αλλά εγώ επίσημα δεν έχω καμία πρόταση από καμία ομάδα. Δεν έχω προτίμηση αν θα μείνω στην Ελλάδα ή αν θα πάω κάπου αλλού στο εξωτερικό. Είναι σημαντικό το περιβάλλον που θα βρεθώ, γιατί θα με βοηθήσει να αποκτήσω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και να προσαρμοστώ καλύτερα».

Για τη ρήτρα που έχει στο συμβόλαιό του και αν θα πρέπει να συμφωνήσει και ο ίδιος με την ομάδα που θα δείξει ενδιαφέρον:
 «Αν δύο ομάδες πληρώνουν τη ρήτρα, θα επιλέξω εγώ που θα πάω. Αν πληρώνει μία ομάδα, θα πρέπει να θέλω κι εγώ να πάω, δεν φτάνει να πληρώνει τη ρήτρα. Για παράδειγμα, αν έρθει μία ομάδα από την Αίγυπτο, εγώ δεν θα ήθελα να πάω εκεί. Η τελική απόφαση θα είναι και δική μου».

Για το αν υπάρχει πιθανότητα τελικά να μείνει στον ΠΑΣ Γιάννινα: «Υπάρχει η πίεση εδώ και καιρό σε πολλές συνεντεύξεις και το έχω πει. Θέλω να εξελιχθώ, να προχωρήσω παραπάνω από τη στιγμή που έχω ως ποδοσφαιριστής την ποιότητα. Αυτό που ζητάω είναι καταλάβει ο κόσμος την εσωτερική ανάγκη μου να εξελιχθώ και να παίξω σε άλλο επίπεδο και να ανταγωνιστώ κι άλλους παίκτες. Μετά από μερικά χρόνια, πάντως, θα ήθελα να επέστρεφα εδώ στην πόλη που μ’ έχει αγαπήσει πολύ και να παίξω εδώ. Στην πόλη έχω δεσμούς και έχω νιώσει την αγάπη όλων. Πάντως αν δεν πληρώσει καμία ομάδα τη ρήτρα θα συνεχίσω να δουλεύω, να βρίσκομαι εδώ και να παίζω. Θα περιμένουμε όμως».

Για το πώς θα ένιωθε αν έφευγε από τον ΠΑΣ Γιάννινα και επέστρεφε ως αντίπαλος:
 «Έχω μεγάλο σεβασμό προς την ομάδα και τον κόσμο. Είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, αλλά όταν έχεις ήθος δεν πανηγυρίζεις εναντίον της πρώην ομάδας σου κάποιο γκολ».

Για το ποιο είναι το «μυστικό» που η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα εξελίσσει τόσο γρήγορα ποδοσφαιριστές και γίνονται περιζήτητοι από μεγάλες ομάδες, με αποκορύφωμα τον Μαυροπάνο στην Άρσεναλ, αλλά και άλλους όπως τους Πασχαλάκη, Κούτρη, Χαρίση, Οικονόμου κτλ:
 «Δεν υπάρχει συγκεκριμένη μυστικό. Μάλλον είναι η όλη ατμόσφαιρα στην ομάδα, όλη η πόλη, οι άνθρωποι, οι συμπαίκτες, το προσωπικό της ομάδας, που όλα αυτά σε κάνουν να νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε μια οικογένεια. Η αίσθηση της οικογένειας στην πόλη είναι διάχυτη. Μάλλον αυτό βοηθάει που κάθε παίκτης εξελίσσεται».

Για τον λόγο που έφυγε από την Ισπανία και ήρθε στα Γιάννενα:
«Δεν μπορώ να δώσω λογική εξήγηση. Το οφείλω όμως στην Ισαβέλλα (σ.σ. τη σύντροφό του). Οι γυναίκες έχουν ένα ένστικτο να βλέπουν διαφορετικά τα πράγματα και μου είπε ‘χάνεις τον καιρό σου μένοντας στη Γρανάδα’. Είναι ευκαιρία να φύγεις, να πας κάπου αλλού να δείξεις αυτό που αξίζεις. Στη Γρανάδα απλώς έπαιζα, δεν αξιολογούταν η ποιότητά μου. Οπότε η Ισαβέλλα με βοήθησε να πάρω την απόφαση να φύγω, ώστε να με γνωρίσουν κάποιοι άλλοι άνθρωποι καλύτερα».

Για το αν τον τρόμαξε το άγνωστο:
 «Το σκεφτόμουν, αλλά δεν είχα περιθώριο, έπρεπε να αποφασίσω σε 3 ημέρες και έγιναν όλα πολύ γρήγορα».

Για τον λόγο που αδικήθηκε στην Ισπανία:
«Είναι γενικό φαινόμενο στην Ισπανία να μη δίνονται ευκαιρίες στους ποδοσφαιριστές. Είναι λίγες οι ομάδες που δίνουν ευκαιρίες, γι’ αυτό κι ένας μεγάλος αριθμός Ισπανών φεύγει σε άλλα πρωταθλήματα. Προτιμούν ονόματα στην Ισπανία και υποτιμούν τους ντόπιους. Η Ελλάδα πιστεύω ότι είναι καλύτερη σ’ αυτόν τον τομέα. Συγκριτικά με την Ισπανία στην Ελλάδα έχουν περισσότερες ευκαιρίες οι παίκτες».

Για την πρώτη του εντύπωση από τον ΠΑΣ Γιάννινα όταν ήρθε:
 «Ήταν παράξενο το συναίσθημα. Μου έκανε έκπληξη που μιλούσαν μια άλλη γλώσσα. Ήταν μια παράξενη αίσθηση. Δεν καταλάβαινα πολλά και ήταν περίεργο το συναίσθημα. Όλα τα παιδιά με δέχτηκαν εξαιρετικά στα αποδυτήρια και με βοήθησαν να προσαρμοστώ. Αν δεν με βοηθούσαν θα ήταν δύσκολο για ‘μενα. Όλα τα παιδιά ήταν και είναι εξαιρετικά. Οι Ναδάλες και Ακόστα μιλούσαν την ίδια γλώσσα και με βοήθησαν στην αρχή. Διατηρούμε πολύ φιλικές σχέσεις ακόμα».

Για την πρώτη λέξη που έμαθε στα ελληνικά:
 «Νομίζω ότι όλοι ξέρουμε ποια ήταν (σ.σ. γέλια)».

Για το συναίσθημα που του αφήνει η φετινή σεζόν του ΠΑΣ Γιάννινα:
 «Η σεζόν ήταν καλύτερη από την προηγούμενη, αλλά η τελική εικόνα έχει να κάνει με κάποιες λεπτομέρειες και με τον παράγοντα τύχη, που παίζει ρόλο στο ποδόσφαιρο. Με Λεβαδειακό, Λαμία, Ατρόμητο, Κέρκυρα, αν τα βάζαμε κάτω μας κόστισαν πολλούς βαθμούς οι ισοπαλίες. Μ’ ένα σουτ δεχόμασταν γκολ. Θα μπρούσαμε να είχαμε περισσότερους βαθμούς και καλύτερα στατιστικά. Θα πρέπει να το δεχτούμε, όμως, είναι νόμος του ποδοσφαίρου κι αυτό».

Για την ψυχολογία και το αν χάθηκε το ενδιαφέρον στο τέλος:
 «Ίσως στο β’ γύρο, όχι στην αρχή. Στα τελευταία ματς, αφού χάθηκαν πολύτιμοι βαθμοί και δεν πηγαίναμε Ευρώπη, δεν θα έλεγα ότι χάσαμε ακριβώς το ενδιαφέρον, αλλά σίγουρα επηρεαστήκαμε ψυχολογικά».

Για το ματς που τον στεναχώρησε ή χάρηκε περισσότερο:
 «Με τη Λάρισα στο κύπελλο ο αποκλεισμός με θύμωσε, δεν με στεναχώρησε απλά. Υπήρξαν κι άλλα ματς που με στενοχώρησαν, όπως με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ που πηγαίναμε καλά. Χαρά μου έδωσαν οι νίκες με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Είναι μεγάλς ομάδες και είναι διπλή η χαρά σε τέτοιες νίκες».

Για το πώς βλέπει τον ΠΑΣ Γιάννινα στο μέλλον:
 «Πολύ δύσκολη ερώτηση. Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας τεράστιος σύλλογος, αλλά κινδυνεύει. Ο Ατρόμητος κινδύνευσε πέρυσι, αλλά φέτος κατέληξε 4ος. Το ίδιο και η Τρίπολη».

Για το αν πρέπει να αποφασίσει ο ΠΑΣ Γιάννινα τι μέλλον θέλει:
 «Κάθε ομάδα έχει ένα σχέδιο να ανεβαίνει ψηλότερα. Αυτός είναι και ο δικός μου τρόπος σκέψης, πως θα ανεβαίνω ψηλότερα, πως θα γίνομαι καλύτερος. Το σχέδιο, όμως, είναι στο τέλος να πηγαίνεις προς τα πάνω».

Για τους Χριστοβασίλη, Πετράκη και τη συνεργασία τους:
 «Είναι πολύ σημαντικό να έχουν έναν ήρεμο χαρακτήρα πρόεδρος και προπονητής. Ο κ. Πετράκης με βοήθησε πάρα πολύ, με στήριξε και το θεωρώ σημαντικό. Όλο το πνεύμα στην ομάδα, τεχνικό τιμ, πρόεδρος, βγάζουν μια ατμόσφαιρα οικογενειακή. Αυτό σε βοηθάει στην απόδοση και την ηρεμία».

Για το πώς βλέπει το ελληνικό πρωτάθλημα:
 «Είναι δύσκολο το πρωτάθλημα και δεν είναι κακό, όπως λένε κάποιοι. Είναι δύσκολο για τους επιθετικούς να βάλουν γκολ. Στην Ισπανία οι επιθετικοί έχουν περισσότερες ευκαιρίες για γκολ, στην Ελλάδα όχι τόσες πολλές. Αυτό είναι που το κάνει πιο δύσκολο. Οι άμυνες είναι οι πιο σκληρές. Θα έλεγα ότι το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό».

Για τους παίκτες που ξεχώρισε στο πρωτάθλημα: «Υπάρχουν πολλοί. Στην ΑΕΚ, τον Ατρόμητο, τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ. Κάθε ομάδα έχει τους δικούς της. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω, μ’ αρέσουν πολλοί σ’ αυτές τις ομάδες. Η δουλειά είναι ομαδική, γι’ αυτό δεν μπορώ να ξεχωρίσω».

Για τον αγαπημένο του ξένο παίκτη:
 «Ο Μέσι. Μ’ αρέσει να βλέπω ποδόσφαιρο γενικώς. Είμαι οπαδός του θεάματος περισσότερο».

Για το αν θα πάρει η Ρεάλ ή η Λίβερπουλ το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ:
«Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει, αλλά το σκορ θα είναι 5-4 (σ.σ. γέλια). Και οι δύο ομάδες σκοράρουν πολύ».

http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/465464/konte-den-exo-protasi-apo-kamia-omada

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #245 στις: Παρ 11 Μάι 2018 17:24 »
Κύριος.-

Αποσυνδεδεμένος Ddrddrddr

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #246 στις: Παρ 11 Μάι 2018 20:46 »
Σωστός και κόσμιος.Ούτε οπαδιλίκια,ούτε χαζές απαντήσεις,ένας σωστός επαγγελματίας εκτός από εξαιρετικός παίκτης.
ΤΑ ΑΛΛΑ~>ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

Αποσυνδεδεμένος Sven

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #247 στις: Κυρ 13 Μάι 2018 16:46 »
Το κρίμα για τον Conde είναι ότι δυστυχώς η ομάδα δε μπόρεσε να του προσφέρει, αυτό που ζητάει...την Ευρώπη και το κρίμα είναι ακόμα μεγαλύτερο για μας, που κάναμε μια τρύπα στο νερό με τέτοιο παίκτη...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #248 στις: Τετ 16 Μάι 2018 01:05 »
Παράθεση
O Κόντε τα περισσότερα βραβεία MVP και Best Goal της σεζόν
O Μάρκο Λιβάια της ΑΕΚ και ο Πέδρο Κόντε του ΠΑΣ Γιάννινα συγκέντρωσαν τα περισσότερα βραβεία MVP και Best Goal κατά τη διάρκεια του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή 2017-2018.

Ο Κροάτης επιθετικός της ΑΕΚ αναδείχθηκε τέσσερις φορές ως MVP της αγωνιστικής και μάλιστα συνεχόμενες (10η αγων.-13η αγων) ενώ στη λίστα υπάρχουν έξι ακόμα συμπαίκτες του. Πρόκειται για τους Πέτρο Μάνταλο, Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, Γιώργο Γιακουμάκη, Ογκνιεν Βράνιες, Σέρτζιο Αραούχο και τον Τάσο Μπακασέτα ο οποίος κατέκτησε το βραβείο δύο φορές.

Τέσσερις φορές αναδείχθηκε MVP ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού (Φορτούνης, Σισέ, Μάριν, Ανσαριφάρντ), από τρεις φορές ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού (Άλτμαν, Χίλιεμαρκ, Λούντ) και του ΠΑΟΚ (Μαουρίτσιο, Πέλκας, Πρίγιοβιτς), δύο φορές του ΠΑΣ Γιάννινα (δύο φορές ο Κόντε) και από μία του Πανιωνίου (Λάμπρου), της Λαμίας (Παπαδόπουλος), του Παναιτωλικού (Κυριακίδης), του Ατρομήτου Αθηνών (Ουάρντα), του ΑΟΚ (Τουράμ), του Αστέρα Τρίπολης (Ιγκλέσιας) και της Ξάνθης (Γέντρισεκ).

MVP
Αγωνιστική Ποδοσφαιριστής Ομάδα Ποσοστό
1η Κώστας Φορτούνης Ολυμπιακός 34,59%
2η Λάζαρος Λάμπρου Πανιώνιος 33,54%
3η Πέτρος Μάνταλος ΑΕΚ 28,94%
4η Όμρι Άλτμαν Παναθηναϊκός 25,84%
5η Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ΑΕΚ 56,81%
6η Νίκος Παπαδόπουλος Λαμία 21,15%
7η Όσκαρ Χίλιεμαρκ Παναθηναϊκός 27,37%
8η Παπέ Αμπού Σισέ Ολυμπιακός 30,80%
9η Μαουρίτσιο ΠΑΟΚ 28,07%
10η Μάρκο Λιβάια ΑΕΚ 25,21%
11η Μάρκο Λιβάια ΑΕΚ 27,55%
12η Μάρκο Λιβάια ΑΕΚ 40,55%
13η Μάρκο Λιβάια ΑΕΚ 33,71%
14η Δημήτρης Πέλκας ΠΑΟΚ 44,32%
15η Μάρκο Μάριν Ολυμπιακός 26,92%
16η Τάσος Μπακασέτας ΑΕΚ 42,78%
17η Δημήτρης Κυριακίδης Παναιτωλικός 33,56%
18η Καρίμ Ανσαριφάρντ Ολυμπιακός 32,96%
19η Ροζέριο Τουράμ ΑΟΚ 27,79%
20η Γιώργος Γιακουμάκης ΑΕΚ 37,97%
21η Πέδρο Κόντε ΠΑΣ Γιάννινα 36,43%
22η Ογκνιεν Βράνιες ΑΕΚ 44,41%
23η Αμρ Ουάρντα Ατρόμητος Αθηνών 37,00%
24η Ματίας Ιγκλέσιας Αστέρας Τρίπολης 25,78%
25η Ρόμπιν Λουντ Παναθηναϊκός 35,03%
26η Σέρτζιο Αραούχο ΑΕΚ 49,79%
27η Έρικ Γέντρισεκ Ξάνθη 26,72%
28η Τάσος Μπακασέτας ΑΕΚ 32,63%
29η Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ΠΑΟΚ 23,63%
30η Πέδρο Κόντε ΠΑΣ Γιάννινα 22,72%

Ο Ισπανός επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα κατέκτησε το βραβείο του καλύτερου γκολ της αγωνιστικής τρεις φορές κατά τη διάρκεια της σεζόν ενώ στη λίστα υπάρχουν δύο ακόμα συμπαίκτες του. Οι Μπρούνο Χαλκιαδάκης και Απόστολος Σκόνδρας.

Έξι φορές κατέληξε το βραβείο σε ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ (δύο φορές στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και από μία σε Μάνταλο, Μπακασέτα, Γ. Γιακουμάκη και Αραούχο), πέντε φορές στον Ατρόμητο Αθηνών (δύο φορές σε Ντάουντα και Βασιλακάκη και μία σε Ουάρντα), τέσσερις φορές σε ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ (Πρίγιοβιτς, Μαουρίτσιο, Πέλκας, Μπίσεσβαρ), τρεις φορές στον Παναιτωλικό (Μοράρ, Μάζουρεκ, Ρόσα), δύο φορές στον Ολυμπιακό (Φορτούνης, Μποτία) και από μία σε Λεβαδειακό (Π. Γιακουμάκης), Πανιώνιο (Λάμπρου), Παναθηναϊκό (Λουντ), Ξάνθη (Γέντρισεκ) και Λαμία (Πίτι).

BEST GOAL
Αγωνιστική Ποδοσφαιριστής Ομάδα Ποσοστό
1η Κώστας Φορτούνης Ολυμπιακός 35,84%
2η Αμπιόλα Ντάουντα Ατρόμητος Αθηνών 35,08%
3η Πέτρος Μάνταλος ΑΕΚ 50,70%
4η Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ΠΑΟΚ 38,19%
5η Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ΑΕΚ 52,25%
6η Πέτρος Γιακουμάκης Λεβαδειακός 32,64%
7η Μπρούνο Χαλκιαδάκης ΠΑΣ Γιάννινα 28,56%
8η Αμπιόλα Ντάουντα Ατρόμητος Αθηνών 25,70%
9η Μαουρίτσιο ΠΑΟΚ 31,62%
10η Αλμπέρτο Μποτία Ολυμπιακός 27,62%
11η Βλαντ Μοράρ Παναιτωλικός 34,16%
12η Φράνκο Μάζουρεκ Παναιτωλικός 28,42%
13η Θοδωρής Βασιλακάκης Ατρόμητος Αθηνών 29,23%
14η Δημήτρης Πέλκας ΠΑΟΚ 33,65%
15η Θοδωρής Βασιλακάκης Ατρόμητος Αθηνών 35,78%
16η Τάσος Μπακασέτας ΑΕΚ 34,75%
17η Φάρλει Ρόσα Παναιτωλικός 22,35%
18η Λάζαρος Λάμπρου Πανιώνιος 43,63%
19η Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ΑΕΚ 45,96%
20η Γιώργος Γιακουμάκης ΑΕΚ 28,78%
21η Πέδρο Κόντε ΠΑΣ Γιάννινα 27,73%
22η Πέδρο Κόντε ΠΑΣ Γιάννινα 24,21%
23η Αμρ Ουάρντα Ατρόμητος Αθηνών 40,13%
24η Απόστολος Σκόνδρας ΠΑΣ Γιάννινα 45,03%
25η Ρόμπιν Λουντ Παναθηναϊκός 30,50%
26η Σέρτζιο Αραούχο ΑΕΚ 50,08%
27η Έρικ Γέντρισεκ Ξάνθη 30,37%
28η Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ΠΑΟΚ 25,29%
29η Πίτι Λαμία 28,14%
30η Πέδρο Κόντε ΠΑΣ Γιάννινα 33,43%
sportsioannina.gr

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #249 στις: Πεμ 17 Μάι 2018 10:33 »
Πέδρο Κόντε κι άλλοι στο τραπέζι για τον ΠΑΟΚ

http://www.sport24.gr/football/omades/Paok/pedro-konte-ki-alloi-sto-trapezi-gia-ton-paok.5200056.html

Ο Πέδρο Κόντε εντυπωσιάζει εδώ και δύο χρόνια με τις εμφανίσεις του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τη σεζόν 2016-2017 σημείωσε 14 γκολ σε 30 ματς και εφέτος είχε την εντυπωσιακή επίδοση των 20 γκολ σε 31 παιχνίδια.

Στο σύνολο 61 συμμετοχές, 34 γκολ. Οι επιδόσεις του κίνησαν το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ εδώ και καιρό και πλέον η υπόθεση βρίσκεται στο πιο κρίσιμο στάδιο αφού πρέπει να παρθούν αποφάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, την Τετάρτη υπήρξε επαφή του Ιβάν Σαββίδη με τον Γιώργο Χριστοβασίλη, όπου συζητήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες της περίπτωσης του 30χρονου Ισπανού φορ, ωστόσο, για να προχωρήσει η μεταγραφή του θα πρέπει να ανάψει "πράσινο φως" ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος προπονητής θα έχει σήμερα την Πέμπτη (17/5) με τον Λούμπος Μίχελ για να συζητηθεί τόσο η περίπτωση Κόντε, όσο και άλλα συγκεκριμένα ονόματα παικτών.