Αποστολέας Θέμα: Pedro Conde  (Αναγνώστηκε 158280 φορές)

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
Απ: Pedro Conde
« Απάντηση #25 στις: Δευ 12 Σεπ 2016 09:17 »

Αν Μπλάνκο πάταγος, Κόντε χλαπαταγή!!!

3 φορές καλύτερος από τον Μπλάνκο της ΑΕΚ είναι ετούτος...τιμή και δόξα σε αυτόν που τον έφερε!

Στο βιντεάκι του μπάρμπα-Θέμ' φαίνεται ότι και εκτός περιοχής δουλεύει πάρα πολύ...ποστάρει, σουτάρει, πιέζει... νάσαι καλά ρε Σπανιόλε, φόρεσες τον ταύρο στο στήθος και φόρτωσες...μάτωσε τα δίχτυα, σκίστα ρε!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 06 Μάρ 2017 18:31 από ΛΟΚΟ »
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Δευ 12 Σεπ 2016 09:42 »
4 συμμετοχες με τον ταυρο και 3 γκολ...
Καλυτερο ξεκινημα δε περιμενε και δεν περιμεναμε και εμεις..
Παντα τετοια ρε γκολεαδορ

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Δευ 12 Σεπ 2016 09:48 »
3 συμμετοχες 3 γκολ. 2 βασικος 1 αλλαγή στο 80φεύγα. Όπως μου είπε και κάποιος ψες στην κερκίδα, τέτοια ψυχραιμία σε σκοράρισμα είχαμε να δουμε από εποχή (ισως πολύ βαριά η κουβέντα) Μουφ.

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Δευ 12 Σεπ 2016 11:43 »
Ισπανός αριστεροπόδαρος χαφ (ονόματα δε λέμε) μας είχε πει το καλοκαίρι μετά από προπόνηση, έχοντας υπάρξει συμπαίκτης και με τους δύο: "Το Κόντε είναι το Ισπανό Σολάκης" (σε άπταιστα ελληνοϊσπανικά). Δεν μπορώ να βρω από τότε καλύτερο παραλληρισμό σε σωματοδομή, στυλ παιχνιδιού, θέση και πορεία καριέρας.

Συνδεδεμένος FanaticPaS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Τρι 13 Σεπ 2016 01:27 »
Ποσο να δινει κοντε 1ος σκορερ σουπερλιγκ?

Ο νεος βαρντι, γαμα τη βαζελα παιχταρα
Μεγαλωσα δν εβαλα μυαλο

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Κυρ 23 Οκτ 2016 22:15 »

ΚΟΝΤΕύουν 6 χρόνια από το τελευταίο χατ τρικ... του Σολάκη 1-0 στο 11΄ για το τελικό 8-1 επί της Καλλιθέας στις  25 Ιανουαρίου 2009

20 χατ τρικ (16 εντός - 4 εκτός) με "τοπ" τον ΤΣΙΟΥΡΛΙΔΑ (3 φ.)

Υ.Γ.:

1983 Α΄: ΗΡΑ-ΠΑΣ… 0-2

1983 Α΄: ΗΡΑ-ΠΑΣ… 2-0 (c.p.)
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος gecks

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Κυρ 23 Οκτ 2016 23:23 »
Λεβέντη Πέδρο είσαι παιχταράς. Ξεκόλλα με τις καρδούλες στους πανηγυρισμούς όμως για να είμαστε εντελώς εντάξει. :pas:

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Κυρ 23 Οκτ 2016 23:47 »
Πρώτος σκόρερ ο Κόντε ή μου φαίν'ται..?

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Κυρ 23 Οκτ 2016 23:52 »
Πρώτος σκόρερ ο Κόντε ή μου φαίν'ται..?

Εδώ φαίνεται...
http://www.superleaguegreece.net/el/stats/2016-2017-superleague-61/allplayers

Υ.Γ.: Ψάχνοντας  :(
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Δευ 24 Οκτ 2016 08:32 »
5 γκολ σε 11 τελικές. Από τις 11 τελικές οι 9 ήταν στο τέρμα. Κατα συρροήν δολοφόνος...

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Δευ 24 Οκτ 2016 09:14 »
O ανθρωπος απλα ειναι killer στο κουτι...Αν βρεθει κοντα στο τερμα 9 στα 10 πανε εντος εστιας...
Απο αυτα τα ποσα θα πανε πλεκτο εξαρταται απο τον τερμα και την Παναγια... :P :P

Προβλεπω στο τελος του 1ου γυρου να ειναι κοντα στα 10 γκολ....

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Δευ 24 Οκτ 2016 13:17 »
άμα δε γράψει 20άρικο στο τέλος του πρωταθλήματος....θα πηδηχτώ από το παράθυρο :P :P :P

vamos μωρή παιχτούρα... :pas: :pas: :pas:
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Τρι 25 Οκτ 2016 13:10 »
Ο Κόντε σκοράρει στα γήπεδα και η Ιζαμπέλα στην... καρδιά του!
Ο Πέδρο Κόντε έχει σημειώσει πέντε τέρματα στο πρωτάθλημα και δείχνει πως ο ΠΑΣ έχει βρει έναν πολύ αξιόπιστο επιθετικό... Από την άλλη, η όμορφη Ιζαμπέλα, είναι η μόνη που ξέρει πως να... σκοράρει στην καρδιά του!

http://www.gazzetta.gr/stili/ladies/article/998031/o-konte-skorarei-sta-gipeda-kai-i-izampela-stin-kardia-toy-pics

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Τρι 25 Οκτ 2016 14:08 »
Ο άνθρωπος που τον ξέρει ποδοσφαιρικά όσο ελάχιστοι, o Χοσέμπα Αγουάδο μιλάει για τον Κόντε:

Ηταν για μια πενταετία ο ιθύνων νους σε όλο το σύστημα υποδομών της Γρανάδα και προπονητής στη δεύτερη ομάδα της.
Ο Αγουάδο ήταν εκείνος που εντόπισε τον Κόντε στην Ποθομπλάνκο και τον πήρε στην Γρανάδα, αρχικά δοκιμάζοντάς τον στην δεύτερη ομάδα της.
Είχε μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνατότητές του και με το επιτελείο του έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά μαζί του.
Το αποτέλεσμα; Ο Κόντε ολοκλήρωσε τη σεζόν με 24 γκολ και πήρε το βραβείο «πιτσίτσι» της κατηγορίας, βοηθώντας τους Ανδαλουσιανούς να επιστρέψουν στη Σεγούνδα B. Ωστόσο, η Γρανάδα δεν κατάφερε να τον κρατήσει, μιας και στη συνέχεια πήγε στην Αλκογιάνο.

http://www.gazzetta.gr/match-review/article/998481/megalos-gkoltzis-o-konte-mporei-protos-skorer

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Τετ 26 Οκτ 2016 09:13 »
"....Το καλοκαίρι ο ΠΑΣ απέκτησε τον 28χρονο Ισπανό ως αντικαταστάτη του Ιλιτς. Το εγχείρημα; Για την ώρα 100% πετυχημένο. Ο Κόντε σκόραρε αρχικά στην Ευρώπη (κόντρα στην Αλκμααρ) και τώρα συνεχίζει και στο πρωτάθλημα. Εχει πέντε γκολ σε πέντε παιχνίδια. Σας θυμίζουμε πως ο ΠΑΣ έχει ματς λιγότερο μιας και δεν έγινε ποτέ το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό....."
http://www.gazzetta.gr/match-review/article/998565/konte-enas-tayros-apo-tin-ispania

Παράθεση
« στις: Κυρ 11 Σεπ 2016 20:53  »
Είδα σήμερα τον Ίλιτς...ελπίζω να έρχεται που και που γιατί (ας με συμπαθάει η ευγένειά σας αλλά ) σύντομα θα τον ξεχάσω.... 8)

ΥΓ. Τι θα έκανε το δίδυμο Μανιά-Ίλιτς σήμερις άραγε???  :-?

μωρή παιχτούρα μου ....φτιάξε μας αλτσχάιμερ... :)

ΥΓ. το μοναστήρι να ναι καλά...το μοναστήρι και τα μάτια μας :mono: :mono:
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος αντι-ΟΦΗ

• Hero Member
  • saludar al comandante Fidel Castro
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Τετ 26 Οκτ 2016 09:16 »
Λεβέντη Πέδρο είσαι παιχταράς. Ξεκόλλα με τις καρδούλες στους πανηγυρισμούς όμως για να είμαστε εντελώς εντάξει. :pas:

Οι καρδούλες σε πείραξαν ! Θέλω 30 γκολ και 30 καρδούλες , παιχταρά Κόντε !

ΥΓ Όταν τα κάνουν οι παίχτες της Άρσεναλ δεν σε ενοχλεί ! (αυτό λέγεται προσωπική επίθεση   :) )

ΣΑΚΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Τετ 26 Οκτ 2016 10:06 »

Πληροφοριοδότης

Το έβλεπαν το...έργο με τον («on fire») Πέδρο Κόντε στα Γιάννενα

Το έβλεπαν το… έργο με τον “on fire” Πέδρο Κόντε στα Γιάννενα.

Γι΄αυτό και το καλοκαίρι δεν δίστασαν να «δέσουν» με κλειστό τριετές συμβόλαιο συνεργασίας τον Ισπανό επιθετικό, παρά το γεγονός πως δεν είναι κανένας πιτσιρικάς (28 ετών) και προερχόταν από ομάδα (Μέριδα) της γ΄κατηγορίας του ισπανικού πρωταθλήματος, με την οποία πάντως έγραψε στο κοντέρ 17 γκολ σε 36 παιχνίδια την περασμένη σεζόν.

Στα μέρη μας μετράει ήδη 5 τέρματα και φιγουράρει την πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ μαζί με τον Ιντέγιε του Ολυμπιακού.

Μια φορά το κλειστό τριετές συμβόλαιό με τον ΠΑΣ, δεν αφήνει ιδιαίτερα περιθώρια μεταγραφικών… ελιγμών στις ομάδες που αντιμετωπίζουν θέμα με το γκολ και ένας τέτοιος παίκτης θα τους έλυνε τα χέρια.

http://www.marca-sl.gr/news/informant/3527-on-fire-2

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Τετ 26 Οκτ 2016 10:28 »
Στον jimakos που γιορτάζει…

Πότε σκοράρει (ρε) ο Κόντε?

41',  57',  10', 52', 74' ... (8΄- 11΄ θα δούμε κι άλλα)

Σε ποιές άμυνες?

Ατρόμητας…2
Παναθηναικός… 0 ...(Κόντε, Γιάκος, Μαμπουλού, Κοζορώνης, Ακόστα, Ζάιρο)
Πλατανιάς… 0... (Κόντε, Γιάκος, Μαμπουλού, Κοζορώνης, Ζάιρο)
Κέρκυρα… 0 (Κόντε, Γιάκος, Μαμπουλού, Κοζορώνης, Ζάιρο)
Λάρισα… 3

Με ποιους παρτενέρ?

Με Ατρόμητα… Μαμπουλού:
    1-0… κέρδίζει μπαίναλτυ και το εκτελεί.
    2-0… Μπίτολο γυρίζει με κεφαλιά στο τέρμα του… παίρνει ο Μαμπουλού από δεξιά μέσα στην την περιοχή και δίνει στον Κόντε για ελαφρύ πλασέ…
    3-0… Μαμπουλού με γύρισμα από δεξιά… Κόντε μέσα από την περιοχή και με ελαφρύ σκαφτό στα δίχτυα.

Με Λάρισα… Ζάιρο-Γιάκο-Κοζορώνη:
    1-0… Ζάιρο από δεξιά… Γιάκος σεντράρει … λάθος Καβουσάκη με αμυντικούς… Κόντε πίσω από γραμμή και σπρώχνει στα δίχτυα.
    2-0… Κόντε από αριστερά στον Γιάκο…
    3-0… Ζάιρο από την περιοχή του ΠΑΣ με  ντρίμπλες βγάζει μπροστά για Κόντε…  κατεβάζει την μπάλα και πλασάρει τον Καβουσάκη
    4-0… γύρισμα  Κοζορώνη από δεξιά… σε τροχιά ο Κόντε πλασάρει.

Χρόνια Πολλά!

“Pedrito”  Pedro Pérez Conde

Παράθεση
Ο εφιάλτης που άλλαξε τη ζωή του Πέδρο Κόντε

(...)
... Άνθρωποι της βιοπάλης οι γονείς του. Σε επιπλοποιείο ο πατέρας του, δουλειές στα χωράφια η μητέρα του. Μέχρι σήμερα δεν έχει καταστεί εφικτό να τον επισκεφθούν στην πόλη των Ιωαννίνων, αφού δεν το επιτρέπει η εργασία τους. Ο Ίβηρας επιθετικός έχει και έναν πιο μικρό αδερφό, που σπουδάζει, όπως σπουδάζει και η κοπέλα του, που τελειώνει τη σχολή της νοσηλευτικής.
(...)

Το χατ τρικ απέναντι στην ΑΕΛ δεν ήταν το πρώτο της καριέρας του, αλλά το τρίτο.

http://www.sport24.gr/football/omades/PasGiannina/o-efialths-poy-allakse-th-zwh-toy-pedro-konte.4337850.html

« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 07 Μάρ 2017 14:15 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Τετ 02 Νοέ 2016 12:52 »
Μανιάς… 28 αγώνες / 2210΄… 10 γκολ
Ίλιτς… 27 αγώνες / 2106΄… 4 
Τσάβες…12 αγώνες / 1111΄… 2 
Κόντε… 6 αγώνες / 531΄… 5 
Μαμπούλου… 6 αγώνες / 327΄… 2

Αποσυνδεδεμένος vaggelis-pas

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Τετ 09 Νοέ 2016 12:21 »
 O πρωταθλητης αναφερει σημερα στο πρωτοσελιδο πως ο γαυρος τον παρακολουθει.

Θα τον μαθουν καλα στις 13 του Δεκεμβρη οταν θα τους καρφωνει.

Αποσυνδεδεμένος GAVOS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Τετ 09 Νοέ 2016 12:52 »
Νομιζω πως οσο ο Πετραν θα είναι μεσα στους πρωτους σκορερ του πρωταθλήματος θα βαρεθούμε να βλέπουμε το ονομα του  στις εφημερίδες σαν υποψιφιος μεταγραφικος στοχος.Ο γαυρος ψαχνει για ένα φορ που θα είναι πισω από ιντεγιε και καρντοζο. Δυσκολα θα δεχτει να παει 3ος και να παιζει αλλαγη στο κυπελλο. Ασε που δεν μπορει να τον δηλωσει στο γιουροΠΑΣ (εχω ένα ερωτηματικο για αυτό). Μαλλον για Βελιο κοιτανε οι γαυροι.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Πεμ 17 Νοέ 2016 11:28 »
Θέμα στον Πέδρο Κόντε έκανε ιστοσελίδα της πατρίδας του * Τι είπε για τον κόσμο του ΠΑΣ Γιάννινα, το πώς προσαρμόστηκε στη χώρα μας και το πώς έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα

Τα πηγαίνει εξαιρετικά και είναι λογικό να έχουν αρχίσει να ασχολούνται και στη χώρα του με τις επιδόσεις του. Ο λόγος για τον Πέδρο Κόντε, τον δεύτερο σκόρερ της Σούπερ Λίγκας φέτος.
Ο φορ του ΠΑΣ Γιάννινα έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν με τους Ηπειρώτες και έτσι η ιστοσελίδα «es.besoccer.com» του έκανε θέμα και απέσπασε και δηλώσεις του. Μεταξύ άλλων στέκεται στο γεγονός πως του δόθηκε η ευκαιρία να κάνει πραγματικότητα ένα όνειρό του, να παίξει δηλαδή στην πρώτη κατηγορία, έστω και αν έπρεπε να εγκαταλείψει την Ισπανία για να το πετύχει.

Για την προσαρμογή του στην Ελλάδα δήλωσε: «Στην αρχή δεν μπορούσα να καταλάβω τίποτα. Μου τα μετέφραζε όλα ο Νόα, ο οποίος γνωρίζει αγγλικά. Ο προπονητής μού έδινε συμβουλές και μου έλεγε πώς να παίξω για να γίνω καλύτερος. Τώρα κάποιες λέξεις μπορώ να τις καταλάβω στα ελληνικά. Αν βρω κατι, θα το μεταφράσω. Έχω μάθει κάποιες λέξεις, όπως να πω «γεια» και κάποιες ακόμη. Ξέρω, πάντως, αγγλικά και έτσι μπορώ να μιλήσω με τον καθένα».
Για τα πρώτα του βήματα είπε: «Έπαιζα στο χωριό μου και πάντα ήμουν με μία μπάλα στον δρόμο. Όταν έγινα δέκα, άρχισαν να με διακρίνουν στις μικρότερες κατηγορίες της Κόρδοβας. Μίλησα με τους γονείς μου και δεν είχαν κάποιο πρόβλημα. Η μαμά μου εργαζόταν στα γήπεδα και ο πατέρας μου σε ένα εργοστάσιο. Ήταν δύσκολο να με πάνε στην Κόρδοβα. Θα θυσίαζαν πολλά και μου είπαν να μην αφήσω τις σπουδές μου και να δούμε μετά τι θα γίνει με το ποδόσφαιρο. Κάπως έτσι ήταν οι συνθήκες».

Για τον ΠΑΣ Γιάννινα και την αγάπη του κόσμου είπε: «Πριν από λίγες εβδομάδες δεν έμενα σε κάποιο σπίτι, αλλά σε ξενοδοχείο. Πήγαινα έτσι να φάω στο μπαρ και δεν σταματούσαν να μου ζητούν αυτόγραφα».
Προσέθεσε στη συνέχεια: «Πέρυσι κατάφεραν να βγουν στο Γιουρόπα Λιγκ και το πανηγύρισαν δεόντως. Μιλάμε για μία πόλη 180.000 κατόκων και δεν αρέσει σε όλους το ποδόσφαιρο. Σε όσους αρέσει, όμως, ζητούν φωτογραφίες και αυτόγραφα. Ο κόσμος το απολαμβάνει, είναι εντυπωσιακοί οι οπαδοί εδώ. Σε αναγνωρίζουν αμέσως».
Όσο για το πώς απέκτησε αυτή την αγάπη για το ποδόσφαιρο σχολίασε: «Κάθε φορά σκέφτομαι τον παππού μου και τον θείο μου, ειδικά τον θείο μου, ο οποίος πέθανε όταν ήμουν πέντε ετών. Ήταν πολύ νέος και τον χάσαμε λόγω μίας ασθένειας στα 23 του. Θυμάμαι να με πηγαίνουν στο γήπεδο και πάντα ήμουν με μία μπάλα στα χέρια».

http://www.a-sports.gr/articles-128347/ena-ispano-skorer-sthn-ellada.htm#.WC13cPmLTIU

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Τετ 23 Νοέ 2016 01:08 »
Στην εκπομπή του ο Γεωργίου είπε ότι ο Σαββίδης είναι τρελαμένος με τον Κόντε και δίνει 1,5 μύριο για να τον πάρει.

Αλήθεια, ψέμματα δεν ξέρω.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Κυρ 27 Νοέ 2016 19:44 »
Παράθεση
Τράκαρε ο Κοντε
Ένα απρόοπτο αλλά ευτυχώς χωρίς σοβαρές συνέπειεις για τον Πέδρο Κόντε.

Ο Ισπανός φορ ενεπλάκει σε τροχαίο το πρωί, χωρίς δική του υπαιτιότητα.
Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς και υπήρχαν μόνο υλικές ζημιές.
sportsioannina.gr

Προσοχή στους δρόμους!!!

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Κυρ 04 Δεκ 2016 11:03 »
Παράθεση
Πότε σκοράρει (ρε) ο Κόντε?
Σε ποιες άμυνες?
Με ποιους παρτενέρ?

Με Βέροια… Κοζορώνης, Κούτρης:
    1-0… Κούτρης αριστερά… σεντράρει… Κόντε σκαστή κεφαλιά στα δίχτυα... 41',  57',  10', 52', 74', 38'...

«Θυμάμαι τον άνθρωπο που με βοήθησε πολύ και πέθανε νέος. Είναι ο θείος μου. Πιστεύω πως με βοηθά από τον Παράδεισο που είναι»

http://www.gazzetta.gr/football/article/1016521/konte-stin-arhi-imoyn-epifylaktikos
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 07 Μάρ 2017 14:18 από ΛΟΚΟ »