Αποστολέας Θέμα: Pedro Conde  (Αναγνώστηκε 158362 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Pedro Conde
« Απάντηση #700 στις: Δευ 27 Αύγ 2018 23:13 »
Παγωμένο το χαμόγελο του παγγουρα Πέτρο  :'(

Tο δικο μας χαμογελο εχει παγωσει.

Αποσυνδεδεμένος AjaxOfEpirus

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #701 στις: Δευ 27 Αύγ 2018 23:14 »
Παγωμένο το χαμόγελο του παγγουρα Πέτρο  :'(

Εν τω μεταξύ αυτοι εχουν κατι φατσες λες και τον πηραν με το ζορι. :)

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #702 στις: Δευ 27 Αύγ 2018 23:16 »
Τα εσταξαν οι κελεμπιες...

Η ανακοινωση της αποκτησης του:
‏الإسباني بيدرو كوندي ⁧‫#سماوي‬⁩ ⚪️🔵
‪‬⁩

‏تعلن شركة نادي بني ياس لكرة القدم عن تعاقدها مع المهاجم الإسباني بيدرو كوندي لمدة موسميين قادماً من نادي جيانينا اليوناني لينظم إلى صفوف الفريق الأول. ‏صاحب الثلاثين عام يملك خبرة كبيرة من خلال مسيرته السابقة في عدة أندية أسبانية كما أنه يلعب في مركز رأس الحربة الصريح حيث سجل أربع عشر هدف في الدوري اليوناني ليحجز له مكان ضمن أفضل ثلاث هدافين في الدوري اليوناني للمحترفين ،، وهذا ووقع اللاعب الإسباني على عقد سيتواجد بموجبه منذ الغد في تدربيات السماوي تحت قيادة المدير الفني للسماوي والجهاز الفني .
#خليك_مع_ناديك 🔵⚪️
.
.
‪Baniyas signs with the Spanish player Pedro Conde for two years contract coming from PAS Giannina. ‬
‪The 30 years old plays in the center forward position and he has great experience through his career in several Spanish clubs. Worth to mention Pedro scored 14 goals in his last season in the Greek league. ‬
‪Pedro will join the training sessions tomorrow to meet his new mates. 🙌🏻‬
‪#BeSamawi 🔵⚪️‬
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 27 Αύγ 2018 23:25 από pagourenko1966 »

Αποσυνδεδεμένος ΠΑνουργοΣ

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #703 στις: Δευ 27 Αύγ 2018 23:33 »
Είναι "κολλημένος" με τα χρώματα του  :pas: Έκλεισε κ επίσημα ο κύκλος του στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας  :flag:
>Είμαι για σένα ο πιστός παγουράς,μες στη καρδιά μου είναι μόνο ο ΠΑΣ,κι όταν γεράσω πάλι θα με εδώ,πλάι σου δίπλα απ'τό πρώτο λεπτό.
>Πότε μου γάβρος δεν θα γίνω εγώ,ούτε χανούμι,ούτε βαζελός.Ούτε γριά,ούτε παοκτσής,ούτε σκουλήκι,ούτε οφητσής.
Μόνο ΠΑΣ θα είμαι εγώ,ποκίτη βάλτο στο μυαλό!

Αποσυνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #704 στις: Τρι 28 Αύγ 2018 09:14 »
¡Que tengas suerte Pedro !
¡Para siempre en nuestros corazones !

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #705 στις: Τρι 28 Αύγ 2018 11:19 »
Κι έλεγα κι εγώ γιατί αργεί να υπογράψει σε κάποια ομάδα ο Πετρής...απλά ήθελε να υπογράψει σε ομάδα με ίδια χρώματα με τον ΠΑΣ...άλλος ένας που στιγματίστηκε για πάντα από το πέρασμά του από τα Γιάννενα!😁
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος Pasgiapanta

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #706 στις: Τρι 28 Αύγ 2018 12:27 »
O Πέντρο ήταν ο με διαφορά -και αποδεδειγμένα-  ποιοτικότερος παίκτης που πέρασε τα τελευταία χρόνια από τον ΠΑΣ. Αυτό το καταλάβαινε κανείς και από τις προπονήσεις ακόμη. Το ερώτημα είναι: Οταν έχεις έναν τέτοιο παίκτη κάνεις τα πάντα να τον κρατήσεις ή να τον  διώξεις; Η προφανής απάντηση είναι φυσικά «να τον κρατήσεις με κάθε τρόπο», ειδικά όταν βάζει τα μισά γκολ όλης της ομάδας. Όταν μάλιστα υπάρχει και ρήτρα 900.000 ευρώ και δεν βρίσκεται ομάδα να τα δώσει;

Και γιατί δεν βρίσκεται ομάδα να τα δώσει ; Είναι πολλά τα λεφτά για τον πρώτο σκόρερ της SL;  Ο ΠΑΟΚ, που πρώτος ενδιαφέρθηκε, με τα δις του Ιβάν θα μπορούσε να το κάνει... για πλάκα. Και όμως... Δεν τον πίστεψε; Είναι καλυμμένος σε όλες τις θέσεις; Θα του έπεφτε λίγος; Δεν ξέρω. Ο Παναθηναϊκός και να ήθελε δεν τα έχει πια τα φράγκα. Οι Άραβες όμως; Δεν είχαν εννιακόσια χιλιάρικα να δώσουν; Κι αφού δεν είχαν οι Αραβες ο Κρισμπίλ γιατί τον έδωσε; Ηθελε ο ίδιος ο παίχτης να φύγει; Χωρίς να καλύπτεται η ρήτρα; Θα μπορούσε να μείνει έναν χρόνο ακόμη και να αποδείξει ξανά την αξία του, αφού το αντίθετο δεν θα συνέφερε ούτε τον ίδιο.

Πού θέλω να καταλήξω... Ή ο γιαλός έιναι στραβός ή εμείς στραβά αρμενίζουμε. Δεν μπορεί να δίνουμε κοψοχρονιάς  έναν Πασχαλάκη,ας πούμε,  τη στιγμή που ο Αλέξανδρος του χρόνου θα είναι «το μήλο της έριδος» για μεγάλες ευρωπαίκές ομάδες.  Αλλά και όταν έρχονται καλά λεφτά από έναν Μαυροπάνο, για παράδειγμα, πού φαίνονται όταν στις μεταγραφές  μαζεύεις ό,τι μένει ελεύθερο ή στα αζήτητα ή στα δανεικά; Και μπορεί να βγήκε μια δυο χρονιές ο λογαριασμός ( χάρη στον Πετράκη) αλλά θα βγαίνει πάντα; Γιατί αν πέρσι και πρόπερσι δεν ήταν ο Κόντε... ποιος θα έφερνε βαθμούς στην ομάδα; Ο Γιάκος;

Γιατί αυτό που  μετράει σε μια ομάδα είναι, εκτός από το σύνολο, οι μονάδες που  κάνουν τη διαφορά. Εδώ ένας Κριστιάνο πήγε στη Γιουβέντους και βούλιαξε το Τορίνο. Εδώ πότε θα ξανα- βουλιάξουν οι Ζωσιμάδες; Γιατί σίγουρα για τον Γιάκο δεν θα βουλιάξουν. (Και δε μας φταίει σε τίποτε το παλικάρι. Παίζει όσο μπορεί...). 

Με λίγα λόγια η χρονιά δεν ξεκινάει όσο καλά θα μπορούσε. Μακάρι να διαψευστούμε οι γκρινιάρηδες αλλά κι αυτό το παραμύθι κάθε χρόνο... Και αλήθεια πόσα χρήματα χρωστάει η ομάδα; Είναι άραγε πραγματικά τα ποσά που ακούγονται; Και γιατί φέτος που η ΕΡΤ μοιράζει χρήμα εμείς κρατάμε ομπρέλα;

Πολύ θα θέλαμε να μας διαφωτίσουν όσοι γνωρίζουν κάτι παραπάνω, αλλά όχι σε στυλ «κουβέντα να γίνεται». Από κουβέντες έχουμε χορτάσει. Καιρός να περάσουμε  και στο κυρίως πιάτο...

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #707 στις: Τρι 28 Αύγ 2018 12:54 »
Σύμφωνα με αυτά που διαβάζαμε, απο την αρχή του καλοκαιριού, ο Κοντε ήθελε να φύγει, προφανώς για να εξασφαλίσει ενα καλό τελευταίο συμβόλαιο (και καλά έκανα κατ εμε).
Συμβόλαιο που δεν μπορούσαμε εμείς να του δώσουμε(Αν δεν κάνω λάθος κάπου είχε ειπωθεί, οτι του καναμε πρόταση για να τον κρατήσουμε).

Αρα απο την στιγμή που ήθελε να φύγει ο παίκτης δεν τον κρατάς.
Αυτο που μου κάνει εντύπωση είναι, ενώ ακούγαμε τόσα όλο το καλοκαίρι, πως έφθασε ο μήνας 26 για να φύγει...

Οσον αφορά τα υπόλοιπα, ο προεδρας κάνει εξυγίανση για τα υπόλοιπα 10 χρόνια :pashat: :pashat: :pashat: :pashat: :pashat:
....

Αποσυνδεδεμένος Berry

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #708 στις: Τρι 28 Αύγ 2018 13:54 »
Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική   :P

Καλή επιτυχία παικταρά!!

Kicking and squealing gucci little piggy

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #709 στις: Τρι 28 Αύγ 2018 14:18 »
lol με το αριστερό κάδρο.  :))

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #710 στις: Τρι 28 Αύγ 2018 19:39 »
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #711 στις: Τετ 29 Αύγ 2018 10:27 »
Παράθεση
Και μπορεί να βγήκε μια δυο χρονιές ο λογαριασμός ( χάρη στον Πετράκη) αλλά θα βγαίνει πάντα;

Νομίζω οτι ο πρόεδρος ποντάρει στην απύθμενη κωλοφαρδία του
Είναι μερικοί άνθρωποι που ειναι πολύ τυχεροί στην ζωή τους.
Ε Ενας τέτοιος ειναι ο δικός μας
Οπότε μην μας κλαις.
Πάμε και μεις μαζί.

(Μπάλα μπορει να μην δούμε βέβαια, αλλά ποιος νοιάζεται)

Καλή τύχη ΠΕΔΡΟ ΚΟΝΤΕ
Να σαι παντα καλά και ευχαριστούμε για τα γκολ σου :mono:

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #712 στις: Τετ 29 Αύγ 2018 13:36 »
Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική   :P

Καλή επιτυχία παικταρά!!

Βάλτου και κελεμπία ρε Μπέρρυ!
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος αντι-ΟΦΗ

• Hero Member
  • saludar al comandante Fidel Castro
    • Προφίλ
« Απάντηση #713 στις: Παρ 31 Αύγ 2018 13:46 »
Καλά δεν πρόσεξε κανένας ότι έχει φουσκωμένες τσέπες !!! έτοιμες να σκάσουν οι τσέπες 

ΣΑΚΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #714 στις: Παρ 31 Αύγ 2018 14:07 »
"Θέλω να πω αντίο σε μια πόλη, σε μια ομάδα και μερικούς οπαδούς ένα ΜΕΓΑΛΟ «ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» και δεν θα τους πω αντίο για πάντα, αλλά θα σας ξαναδώ σύντομα"

Καλά πρόσεξε κανείς ότι αναφέρεται σε "μερικούς" οπαδούς? ... τι παράπονο είχε ο Πέντρο από τους υπόλοιπους οπαδούς δηλαδή?

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #715 στις: Παρ 31 Αύγ 2018 18:55 »
Ντεμπούτο με γκολ για Πεδρο σε αγωνα που εληξε πριν λίγο.
Ισοφαρισε για την ομάδα του στην εκτος εδρας ισοπαλία με 1-1.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος trollit

• Sr. Member
  • never thinking always drinking
    • Προφίλ
« Απάντηση #716 στις: Παρ 31 Αύγ 2018 20:52 »
but our life’s are so cool...

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #717 στις: Παρ 31 Αύγ 2018 21:55 »
"Θέλω να πω αντίο σε μια πόλη, σε μια ομάδα και μερικούς οπαδούς ένα ΜΕΓΑΛΟ «ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» και δεν θα τους πω αντίο για πάντα, αλλά θα σας ξαναδώ σύντομα"

Καλά πρόσεξε κανείς ότι αναφέρεται σε "μερικούς" οπαδούς? ... τι παράπονο είχε ο Πέντρο από τους υπόλοιπους οπαδούς δηλαδή?

Και βεβαιως ειχε παραπονο
Οταν μερικοι οπαδοι βγαζουνε τον  Κοντε ως προδοτη(παγια τακτικη) για να εξυμνησουνε την διοικηση και οτι καλα εκανε..Βεβαιως και θα φυγει χολωμενος

Δεν ειναι και η πρωτη φορα που συμβαινει στο κατω κατω της γραφης οπως με Πασχαλακη και με Ναδαλες

Ο ανθρωπος ειναι επαγγελματιας και τα εδωσε ολα στον ΠΑΣ και προσωπικα τον ευχαριστω

Αλλα φαινεται εχουμε αρκετους που υποστηριζουνε περισοτερο τον Χριστοβασιλη(αλλοι αθελλα αλλοι ξεαθελλα) παρα τον ΠΑΣ και το γραφω στα ισα και ξαστερα και χωρις περιστροφες..
Αλλα ξερω γω γινομαι κακος οπως παντα με αυτα που γραφω και δεν αρεσει σε καποιους ονοματα και μη χωριο..Γιατι μερικοι παμε κοντρα στην γραμμη και αυτο πειραζει αρκετα φαινεται

« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 31 Αύγ 2018 21:59 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #718 στις: Σαβ 01 Σεπ 2018 16:16 »
Αποχαιρέτησε φίλους και συμπαίκτες ο Κόντε: «Η καρδιά μου εδώ»!

Χθες το απόγευμα σκόραρε με τη νέα του ομάδα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και σήμερα βρέθηκε στα Γιάννενα για να αποχαιρετήσει φίλους και πρώην συμπαίκτες. Ο Πέδρο Κόντε έκανε ταξίδι «αστραπή» στα Ιωάννινα για να μαζέψει τα πράγματά του, αλλά δεν λέει οριστικά «αντίο», αλλά «εις το επανιδείν».

Σε σύντομη δήλωση που έκανε στον συνεργάτη μας, Μιχάλη Μερτζιανίδη, ανέφερε τα εξής: «Τα Γιάννενα έγιναν το σπίτι μου αυτά τα δύο χρόνια. Εδώ είναι οι άνθρωποι που αγαπώ. Είχα να πάρω μια πολύ δύσκολη απόφαση. Η καρδιά μου, μου έλεγε να μείνω, αλλά η λογική να φύγω. Επικράτησε η λογική. Ευχαριστώ τους φιλάθλους για την αγάπη τους. Δεν λέω αντίο, γιατί πιστεύω ότι μια μέρα θα ξαναγυρίσω».

http://super-fm.gr/37176/apochairetise-filoys-kai-sympaiktes-o-konte-i-kardia-moy-edo/

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #719 στις: Σαβ 01 Σεπ 2018 17:31 »

Και βεβαιως ειχε παραπονο
Οταν μερικοι οπαδοι βγαζουνε τον  Κοντε ως προδοτη(παγια τακτικη) για να εξυμνησουνε την διοικηση και οτι καλα εκανε..Βεβαιως και θα φυγει χολωμενος

Δεν ειναι και η πρωτη φορα που συμβαινει στο κατω κατω της γραφης οπως με Πασχαλακη και με Ναδαλες

Ο ανθρωπος ειναι επαγγελματιας και τα εδωσε ολα στον ΠΑΣ και προσωπικα τον ευχαριστω

Αλλα φαινεται εχουμε αρκετους που υποστηριζουνε περισοτερο τον Χριστοβασιλη(αλλοι αθελλα αλλοι ξεαθελλα) παρα τον ΠΑΣ και το γραφω στα ισα και ξαστερα και χωρις περιστροφες..
Αλλα ξερω γω γινομαι κακος οπως παντα με αυτα που γραφω και δεν αρεσει σε καποιους ονοματα και μη χωριο..Γιατι μερικοι παμε κοντρα στην γραμμη και αυτο πειραζει αρκετα φαινεται
Το παραπανω ποσταρισμα ειναι μνημειο θρασους.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #720 στις: Σαβ 01 Σεπ 2018 18:26 »
Μνηνειο θρασους εμ βεβαια... :))

Οταν αρκετοι απο εμας κατηγορουσανε τον κακο Πασχαλακη που ταχα μου εκανε προσφυγη για 1 χιλιαρικο,και τον κακο Ναδαλες που ο ατιμος και αυτος εκανε προσφυγη για 1500 ευρω...Τι ηταν επικοδομητικη κριτικη μερικων οπαδων μας?

Και τα παιδια τα συγκεκριμενα αν τρεις και λιγο ερχονται στα ρεπο τους Γιαννινα,αλλα εκει μερικοι να αποπροσανατολισουνε τις ευθυνες του προεδρα τους

Ποστ γεματο μπινελικια,ειρωνιες και μεχρι καταρες να σπασουνε ποδαρια των συγκεκριμενων ποδοσφαιριστων λογικα πρωτη φορα θα τα ακους...Αμα ειναι να φερω κανενα συννεφο

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #721 στις: Σαβ 01 Σεπ 2018 18:38 »
ΟΚ δεν εχει νοημα

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #722 στις: Σαβ 01 Σεπ 2018 19:38 »
Την περίπτωση του να έγινε λάθος στη μετάφραση δεν την ελέγχουμε καθόλου. Αφού έχουμε δημοσιογραφάρες και τα κατέουν τα Ισπανικά σα μητρική γλώσσα. Αλλά κουβέντα να γίνετε. Αν μας ευχαριστούσε όλους δεν θα είχε κανένας να γράψει κάτι.
Καλά αγιούτε, δε δικαιούσε να ομιλείς για γραπτά μνημεία βρισιματος ποδοσφαιριστών. Αλλά μάλλον είσαι οπαδός της αριστείας και τους άλλους (π.χ. Γαρουφαλιάς, Τσικάρσκι πιο πρόσφατα) δεν τους θεωρείς παίκτες. Επιλεκτική κρίση.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #723 στις: Σαβ 01 Σεπ 2018 20:11 »
Για πες μου απο ποτε καποιος ποδοσφαιριστης θεωρειται βρισια το να ειναι αμπαλος...Ξερεις πολυ καλα οτι εκρινα τον ποδοσσφαιριστη Γαρουφαλια και οχι τον ανθρωπο Γαρουφαλια..

Ακομα και τον Κοροβεση που ηταν παιδι της νυχτας τον εκρινα για τις ποδοσφαιρικες του ικανοτητες και ποσως με ενδιαφερε ποσα σφηνοποτηρα επινε τα βραδια...

Γιατι το να κρινεις χωρις στοιχεια(περιπτωση Πασχαλακη,Ναδαλες ειδικα που γραφοντουσαν τα χειροτερα) ενα ποδοσφαιριστη για αχαριστια,αναξοπρεπεια και να μην εχει αρχες ειναι καταπολυ χειροτερο

Εκει ειχαμε δεδομενα οτι γινανε προσφυγες χωρις να εξετασουμε αν κρυβονταν κατι απο πισω(και οπως μαλλον αποδειχτηκε οτι ηταν παγια τακτικη του ΧΒ για πουλημα)..Και ομως τι για μοναστηρια ακουγαμε,για τι ποδαρια να σπασουνε,για τι αχαριστους και πολλ αλλα

Για αυτο σου μην τα βαζεις στην ιδια ζυγαρια

p,s Ο Τσικαρτσκι απο τον Αχνα ειναι το επομενο μεγαλο αστερι του ΠΑΣ γιατι να πω κατι B-)
p.s1)Για αριστεια αλλος μιλαει,αλλα μην ξεφυγουμε απο το θεμα

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #724 στις: Σαβ 01 Σεπ 2018 20:31 »
Την περίπτωση του να έγινε λάθος στη μετάφραση δεν την ελέγχουμε καθόλου. Αφού έχουμε δημοσιογραφάρες και τα κατέουν τα Ισπανικά σα μητρική γλώσσα. Αλλά κουβέντα να γίνετε. Αν μας ευχαριστούσε όλους δεν θα είχε κανένας να γράψει κάτι.
Καλά αγιούτε, δε δικαιούσε να ομιλείς για γραπτά μνημεία βρισιματος ποδοσφαιριστών. Αλλά μάλλον είσαι οπαδός της αριστείας και τους άλλους (π.χ. Γαρουφαλιάς, Τσικάρσκι πιο πρόσφατα) δεν τους θεωρείς παίκτες. Επιλεκτική κρίση.

Δεν έγινε λάθος στη μετάφραση, το κείμενο που ανάρτησε ο Κοντε ήταν στα αγγλικά και έλεγε "some fans". Σήμερα νομίζω όμως ότι ξαναέκανε δηλώσεις και τους ευχαρίστησε όλους.