Αποστολέας Θέμα: Pedro Conde  (Αναγνώστηκε 158344 φορές)

Αποσυνδεδεμένος midnight

• Hero Member
  • Once in a BLUE moon
    • Προφίλ
Απ: Pedro Conde
« Απάντηση #900 στις: Δευ 20 Σεπ 2021 19:15 »
Αγαπητέ Πέδρο Κόντε. Αγαπητέ και λατρευτέ, στην πόλη αυτή, Πέτρο.
Δεν σκοπεύω να σου μιλήσω ως φίλαθλος, όσο κι αν με θλίβει η προοπτική της μακράς απουσίας σου από την Ομάδα μας που, με τόσο φανερό πάθος αγάπησες κι εσύ από την πρώτη σου κιόλας εποχή που ήρθες κοντά μας.
Σήμερα το συναίσθημα του ανθρώπου συντρίβεται μέσα μου, καθώς από προσωπική εμπειρία γνωρίζω ακριβώς, βήμα-βήμα τον σωματικό και τον ψυχικό πόνο που βιώνεις εσύ και η σύντροφός σου.
Γνωρίζω την αγωνία, τον φόβο, την αβεβαιότητα, το παράπονο, την στενοχώρια, τον πόνο σας.
Γνωρίζω από πρώτο χέρι το "τί φέρνει η ώρα"...
Εύχομαι ο χρόνος για εσάς να γίνει "στιγμή" και η αποκατάσταση να είναι γρήγορη και πλήρης.

Καλή δύναμη Πέτρο και όλα θα ξαναμπούν στην θέση τους!

Καλώ και παρακαλώ όλους τους Γιαννιώτες φίλους, αλλά και τους ανθρώπους της Ομάδας να συμπαρασταθούν με κάθε τρόπο στο νεαρό ζευγάρι που αυτή η άτυχη στιγμή, τους βρήκε εδώ, μακρυά από την πατρίδα τους.
Θέλω να πιστεύω ότι η πόλη αυτή ποτέ δεν κοιμάται...

«Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασεν η ώρα.
 Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασαν τα χρόνια.»

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #901 στις: Δευ 20 Σεπ 2021 19:23 »
Πρεπει με κάποιον τρόπο να δείξουμε οτι δεν είναι μόνος του εδώ στην πόλη.

Ισως μέσω του συλλόγου φιλάθλων, να γίνει κάτι?
Αν περιμένουμε από την ηγεσία της ομάδας σωθήκαμε (μακάρι να με διαψεύσει).

:mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono:
....

Αποσυνδεδεμένος GAVOS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #902 στις: Δευ 20 Σεπ 2021 19:33 »
Παράθεση
Πρεπει με κάποιον τρόπο να δείξουμε οτι δεν είναι μόνος του εδώ στην πόλη.

Ισως μέσω του συλλόγου φιλάθλων, να γίνει κάτι?
Αν περιμένουμε από την ηγεσία της ομάδας σωθήκαμε (μακάρι να με διαψεύσει).
Σαν πρώτη ιδέα ένα πανί στο γήπεδο την άλλη Δευτέρα και το όνομα του σαν σύνθημα όπως προχθές την στιγμή της αλλαγής του.
Από εκεί κ πέρα ας μην είμαστε άδικοι με την ΠΑΕ. Θα κάνει αυτό που πρέπει. Ο γιατρός της ομάδας θα του κάνει την επέμβαση σε ιδιωτικό νοσοκομείο στην Αθήνα. Με το που πετάξει τις πατερίτσες θα τον αναλάβει ο Σκορδος και το τιμ του συν κολυμβητήρια και όλα τα συναφή που ευτυχώς έχουμε στην πόλη μας και μάλιστα από τα καλά για τέτοιες δουλειές...Σε αυτά η ομάδα κάνει το καθήκον της όπως πρέπει άλλωστε. Ο Περιστεριδης φεύγοντας στο ποσταρισμα του είχε κάνει ειδική μνεία στο ιατρικό τιμ της ομάδας λέγοντας πως χωρίς την βοήθεια και την συμπαράσταση τους δεν θα περπατούσε ξανά.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #903 στις: Δευ 20 Σεπ 2021 20:27 »
Μπορεί να ήμουν λίγο σκληρός με την ομάδα επειδή προφανώς και δεν γνωρίζω τι γίνεται σς τέτοιες περιπτώσεις. Απλά το βλέπω εκτός από το επαγγελματικό που πρέπει να είναι καλυμμένος από την ομάδα, είναι και το ανθρώπινο κομμάτι.. Να τον κάνουν-κάνουμε να μην αισθανθεί μόνος του.
....

Συνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #904 στις: Δευ 20 Σεπ 2021 20:59 »
Το σφιξιμο στο στομαχι που εγραψε ενας φιλος παραπανω ειναι το πιο ηπιο συμπτωμα που αοσθανομαι ολη μερα σημερα .

Ελπιζω η Ομαδα να βρει την ψυχολογια και το κουραγιο να ανταπεξελθει στις απαιτησεις του πρωταθληματος απο δω και περα , αρχης γενομενης απο την Πεμπτη .

Τα ματς με Ιωνικο ( ομαδα Μελισσανιδη για να μην ξεχνιομαστε ) και φιδια ( ομαδα ολων των ‘’μεγαλων ‘’ αναλογα με το ποιος προσφερει τα πιο πολλα ) θα ειναι κομβικα , με ολη την σημασια της λεξης .

Περαστικα με ολη μου την καρδια στον ΠΕΤΡΟ και την ΓΥΝΑΙΚΑ του .
 Πραγματικα , αν μπορει ας τους μεταφερει καποιος το τι γινεται και γραφεται σημερα απο τους ΠΑΣολεδες  . Εστω και με …google translate.

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #905 στις: Δευ 20 Σεπ 2021 21:02 »
Θύμηστε μου έχει υπογράψει για 1 ή 2 χρόνια;
Αν έχει υπογράψει για 1, ανανέωση χθες...

Παμε δυνατά Πεδρο, είσαι τανκ δε σε φοβάμαι!

Συνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #906 στις: Δευ 20 Σεπ 2021 21:04 »
Θύμηστε μου έχει υπογράψει για 1 ή 2 χρόνια;
Αν έχει υπογράψει για 1, ανανέωση χθες...

Παμε δυνατά Πεδρο, είσαι τανκ δε σε φοβάμαι!

2

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #907 στις: Δευ 20 Σεπ 2021 21:05 »
Για 2 χρόνια υπέγραψε.

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #908 στις: Δευ 20 Σεπ 2021 21:45 »
Εγώ πάντως πήρα το θάρρος και έστειλα ένα μύνημα στην Κόντενα εκφράζοντας την στεναχώρια μας αλλά και την συμπαράσταση μας μαζί με τις ανάλογες ευχές. Όσοι έχετε social media ( κατά προτίμηση της Κόντενας γιατί ο Κόντε δύσκολα θα τα δει) καλό θα είναι να επικοινωνήσετε και να στείλετε την στήριξη σας. Είναι ωραίο να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνος σε τέτοιες στιγμές...

Μάλιστα μου απάντησε και με διαβεβαίωσε ότι θα σταθούν δυνατοί και ότι και αυτή θα τον στηρίξει απεριόριστα ώστε να επιστρέψει στο zosimades ( όπως το έγραψε η γλυκούλα :P).

ΥΓ Εννοείται ότι στο ματς της Πέμπτης η ομάδα οφείλει να βγει στον αγωνιστικό χώρο με μπλουζάκι με μύνημα στήριξης προς τον Κόντε.... Μην λέμε τα αυτονόητα.

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #909 στις: Τρι 21 Σεπ 2021 00:37 »
Το σοκ είναι μεγάλο ακόμα και τώρα δεν μπορώ να το πιστέψω. Αδιάνοητο πραγματικά ΓΑΜΩ ΤΗ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΡΝΕΙ!!!!

Ευτυχώς έχουμε και την Ιζαμπέλα για στηρόξει τον Assassino τώρα στα δύσκολα. Έχω την εντύπωση ότι ο Πέδρο δε βλέπει τα μυνήματα τουλάχιστον στο instagram, πολύ πιθανόν να χει βάλει και σίγαση για να μην τον πρήζουμε.  :P :P Σε σχόλια πάντως κάνει like και τις κοινοποιήσεις με το γνωστό pedroconde_9 τις κάνει repost. Για παράδειγμα στο γκολ στην Τούμπα πρέπει να χε κάνει repost καμιά 50αρια και βάλε κοινοποιήσεις. Είναι δεδομένο ότι στην επόμενη δημοσιεύση που θα κάνει θα πέσει το instagram του. Είπαμε ΠΑΣ στα εύκολα ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ στα δύσκολα, πόσο μάλλον για το μεγαλύτερο ίνδαλμα μετά τον Ζντένκο. Τουλάχιστον πάλι καλά που βρήκανε σπίτι, δε θα τολμούσα να φανταστώ την κατάσταση αν μέναν ακόμα στο ξενοδοχείο.

Χριστοβασίλη άντε σΠΑΣε κανά φράγκο και ανανέωσε το συμβόλαιο του Πέδρο. Να παίζει μέχρι τα 40 του στον Άγιαξ. Πάντως και ο προεδρούλης πρέπει να χει πάρει μεγάλη στεναχώρια. Να κάνει τέτοια μεταγραφή και τελικά να σΠΑΣει ο διάλος το ποδάρι του και να γίνει αυτό. Προεδρούλη μΠΑΣ και είσαι εσύ η μαυρόγατα?!?!

Τέτοια στεναχώρια μετά από μια μεγάλη νίκη δεν έχω περάσει τόσα χρόνια που μαι ΠΑΣ.

Πέδρο ίνδαλμά μου θέλω να πάρω φανέλα και να βάλω το 9 και το όνομά σου. Να περάσει γρήγορα ο καιρός να σε δουμε πάλι στους Ζωσιμάδες και να σαι σίγουρος ότι αν προλάβεις έστω και ένα ματς, θα το θυμάσαι για όλη σου τη ζωή.

Υ.Γ.: Αρχίζω να πιστεύω ότι αυτό το μπουρδελοσάιτ το sportime μας γλωσσόφαγε τόσο καιρό που μας λιβανίζει. Καλό αφανισμό δημοσιογραφίσκοι της κακιάς ώρας.

"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος THIMIOS

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #910 στις: Τρι 21 Σεπ 2021 10:27 »
Yes we will get back stronger!!!

Απάντηση της Κόντενας σε μνμ στήριξης.

Τι τραβάμε ρε πούστη μου....
Να στέλνουμε μνμ σε γυναίκα ποδοσφαιριστή για να του συμπαρασταθεί!!!

ΠΕΔΡΟ έχουμε χαζέψει τελείως μαζί σου ρε φίλε!!!!

Αποσυνδεδεμένος THIMIOS

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #911 στις: Τρι 21 Σεπ 2021 10:30 »
Πάντως και ο προεδρούλης πρέπει να χει πάρει μεγάλη στεναχώρια. Να κάνει τέτοια μεταγραφή και τελικά να σΠΑΣει ο διάλος το ποδάρι του και να γίνει αυτό.

Ψυχρά επενδυτικά, τον ήπιε ο χοντρός και δεν έφταιγε....
Η στήριξη πρέπει να έρθει και από χορηγούς θεωρώ.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΔΡΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΥΣ????
ΣΠΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΓΑΜΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ...

Αποσυνδεδεμένος THIMIOS

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #912 στις: Τρι 21 Σεπ 2021 10:33 »
Πετράν, έχεις πάρει χαμπάρι πόσο σε αγαπάμε έτσι; Σε λατρεύουμε...
Πονάς και πονάμε, γελάς το ίδιο και μεις, αγωνιάς, εμείς ακόμη περισσότερο...
Όταν θα μπεις στο ρημαδοχειρουργείο, να ξέρεις, και να το έχεις καρφωμένο στην καρδιά και το μυαλό σου, ότι μια πόλη ολόκληρη, μια περιοχή αλλά και χιλιάδες αδέλφια και φίλοι σου "πρωτευουσιάνοι" και από άλλες γωνιές της Ελλάδας, θα περιμένουν "έξω" για τα καλά νέα, και από την επόμενη, θα μετράμε μια μια τις μέρες για το νέο ραντεβού μας στους Ζωσιμάδες.
Και στην αποκατάσταση, εκεί... Και στις ατομικές πάλι εκεί, δεν θα μας "ξεφορτωθείς" εύκολα...
Θα στα ζαλίζουμε τόσο όσο να μην αισθανθείς ποτέ μόνος. Οικογένεια αγόρι μου, οικογένεια...
Και μετά..., μετά :), η αδημονία σαν να πηγαίνει και πάλι το παιδί μας, πρώτη μέρα στο σχολείο... Όλοι εκεί, να σε καμαρώσουμε πάλι όρθιο, δυνατό, τον Πέτρο μας.
Άντε αγόρι μου, όλα καλά θα πάνε ψυχή μου...
ΥΓ. Δεν θέλω κανένα άλλο επιθετικό στη θέση σου τον Ιανουάριο, γιατί ελπίζω, πιστεύω, είμαι απόλυτα σίγουρος, ότι θα είσαι και πάλι έγκαιρα κοντά μας όταν σε χρειαστούμε, εκεί κατά την Άνοιξη.
ΥΓ.2. Αν πάρουμε κάποιο κυνηγό, ας τον πάρουμε μόνο αν φύγει για κάποιο λόγο ένας άλλος από τους υπάρχοντες, στους οποίους όμως εγώ έχω απόλυτη εμπιστοσύνη...
Ήδη μπροστά στα μάτια μου, έχω τον Μπρένερ δεξιά , τον Γκαρντάφσκι αριστερά, και μπροστά τους τον Μιλι ή τον Σνάιντερ και τον Περέα να "δίνουν πόνο" - σε κάθε περίπτωση ο κόουτς μάλλον ξέρει καλύτερα.

Όλος ο ΠΑΣ σε ένα μήνυμα...
Εύγε!!!

Αποσυνδεδεμένος GAVOS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #913 στις: Τρι 21 Σεπ 2021 11:41 »
Πραγματικά η στεναχώρια όλων μας είναι σαν να το έπαθε κάποιος κολλητός μας....
Μπράβο κ στην ισαμπελα που απαντά σε ΌΛΟΥΣ όσους της στέλνουν μηνύματα... Ίσως να έχει καταλάβει περισσότερο από τον ίδιο τον Πέδρο την αγάπη μας.
Θεωρώ ότι στο ποστ μετά το χειρουργείο ,που κάνουν συνήθως οι παίχτες για να ενημερώσουν ότι όλα πήγαν καλά, θα ο Πέδρο θα ρίξει το ινστα...
Επειδή δείχνει πολύ ήρεμος τύπος και συνειδητοποιημένος θα επανέλθει σε πολύ καλό επίπεδο...Σε ένα πρωτάθλημα σαν το δικό μας παίζει χαλαρά μέχρι τα 36 του

Αποσυνδεδεμένος GAVOS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #914 στις: Τρι 21 Σεπ 2021 11:53 »
Παιζει ρε φίλε να είμαστε οι μοναδικοί άνδρες στον κόσμο που στέλνουν μηνύματα σε γυναίκα για να δείξουν την αγάπη τους στον άντρα της και όχι για να της την πέσουν
Αλλά είπαμε...ΠΑΣ είσαι....
Στην θέση του Κόντε μετά από όλο αυτό δεν θα έφευγα ποτέ από την πόλη... Δύσκολο να βρεις τέτοια αποδοχή και τόση αγάπη από όλους

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #915 στις: Τρι 21 Σεπ 2021 22:47 »
Ο γιατρός της ομάδας Ριστανης σε μια συνέντευξη που έδωσε σε ένα τοπικό ραδιόφωνο είπε για την περίπτωση του Κόντε τα εξής:

- Πέμπτη το πρωί είναι το χειρουργείο του.
- τόνισε ότι ο Κόντε επειδή είναι εξαιρετικός αθλητής και σκληρό παιδι σίγουρα θα επανέλθει καλά πίσω ενώ έδωσε και κάποιες ελπίδες για γρηγορότερη ανάρρωση δίνοντας ως παράδειγμα τον Σεργκελασβιλι που επίσης το ξεπέρασε και μπήκε σε προπονήσεις στους 4 μήνες.
- είπε ότι ακόμα και νωρίτερα να μπει ένας παίκτης στις προπονήσεις κανονικά πρέπει να περάσει ένα εξάμηνο για να δώσει ο γιατρός το πράσινο φως για συμμετοχή σε αγώνες μιας και πρέπει να δέσει καλά το μόσχευμα.
- έκανε μια πρόβλεψη ότι ο παίκτης θα επανέλθει στα γήπεδα τελος Γενάρη αλλά συμμετοχή σε αγώνα θα ξαναγράψει τον Μάρτιο. Στα πλέι οφ δηλαδή...

Δοκτωρα τον Πέτρο και τα μάτια σου...

Αποσυνδεδεμένος GAVOS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #916 στις: Τρι 21 Σεπ 2021 22:52 »
Όντως είχαμε κ τον Λάσα με τέτοια ζημιά...Τον είχα ξεχάσει...Είχα γράψει μόνο Περιστεριδη *2 και Βαρτζιωτη παλιότερα..
Είπε επίσης ο κ. Ριστανης ότι ο Πέδρο ζήτησε να του κάνουν...κάτι για να συνεχίσει στο ματς...Α ρε ψυχαρα...

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #917 στις: Τρι 21 Σεπ 2021 22:58 »
Όντως είχαμε κ τον Λάσα με τέτοια ζημιά...Τον είχα ξεχάσει...Είχα γράψει μόνο Περιστεριδη *2 και Βαρτζιωτη παλιότερα..
Είπε επίσης ο κ. Ριστανης ότι ο Πέδρο ζήτησε να του κάνουν...κάτι για να συνεχίσει στο ματς...Α ρε ψυχαρα...
Ναι ξέχασα να το γράψω αυτό.. εντάξει τι να πεις για τον Πέδρο.
Ο τύπος είχε κομμένο χιαστό και ζητούσε να τον κρατήσουν μέσα στο ματς για να παίξει. Άλλοι νιώθουν μια ενόχληση και για να προστατέψουν τον κώλο τους ζητάνε αλλαγή και βγαίνουνε περπατώντας και μετα υπάρχουν και παίκτες τύπου Κόντε που τα δίνουν όλα .
Κοουτς στον τελικό κυπέλλου φέτος φορά του το περιβραχιόνιο για να το σηκώσει αυτός ... Το αξιζει

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #918 στις: Πεμ 23 Σεπ 2021 17:52 »
Έκανε το χειρουργείο στον χιαστό ο Κόντε

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε το πρωί στο νοσοκομείο Metropolitan της Αθήνας ο Πέδρο Κόντε προκειμένου να γίνει η αποκατάσταση του χιαστού του στο δεξί γόνατο. Την επέμβαση έκανε ο ορθοπαιδικός χειρουργός του ΠΑΣ Γιάννινα, Σταύρος Ριστάνης και ήταν απόλυτα πετυχημένη!

Το θετικό είναι ότι δεν υπήρξαν άλλα αρνητικά ευρήματα κατά την επέμβαση που να αλλάζουν τα δεδομένα που είχαν διαπιστωθεί από τη μαγνητική, οπότε όλα θα προχωρήσουν βάσει πλάνου σε ανάλογες περιπτώσεις χιαστών.

Υπολογίζεται ότι ο Κόντε για περίπου 5-6 εβδομάδες θα χρειάζεται πατερίτσες και από εκεί και πέρα θα αρχίσει να περπατάει μόνος του, αφού βέβαια ακολουθήσει το πλάνο των αποθεραπειών. Στους αγωνιστικούς χώρους για επίσημους αγώνες ενδέχεται να επιστρέψει τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου 2022.

https://super-fm.gr/76006/ekane-to-cheiroyrgeio-ston-chiasto-o-konte/

Πολύ καλά. Πάμε ρε θηρίο. Με το καλό να σε χαρούμε πάλι με τον ταύρο στην φανέλα. Μετράμε αντίστροφα πλέον.

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #919 στις: Πεμ 23 Σεπ 2021 20:38 »
Το βολέ που πήγε να πιάσει ο Μιλιντσεανου σήμερα και έκανε τσαφ, αν το έπαιρνες εσύ θα τρυπαγες τα δίχτυα...

Μας λείπεις γαμωτο

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #920 στις: Παρ 24 Σεπ 2021 11:00 »
Μια ακόμη μέρα λιγότερη η σημερινή, μέχρι να τα ξαναπούμε από κοντά Παικτούρα μου... όλα θα πάνε καλά.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #921 στις: Παρ 24 Σεπ 2021 12:14 »
Σιδερένιος!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #922 στις: Τρι 28 Σεπ 2021 13:21 »
Κατάληψη σε σχολείο μέχρι να γίνει καλά ο Κόντε!

Νωρίς ξεκίνησε φέτος η… επιδημία των καταλήψεων. Τα αιτήματα πολλά και διάφορα από τους μαθητές που αφορούν τα μέτρα υγιεινής στα σχολεία και την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής αλλά και διάφορα άλλα.

Μαθητές σχολείου της πόλης, πάντως, επιστράτευσαν και το χιούμορ, αφού ανήρτησαν στην πρόσοψη του σχολείου τους πανό που έγραφε “Κλειστό μέχρι να γίνει καλά ο Κόντε”!

Στα Γιάννινα υπό κατάληψη τελούν το 1ο και 3ο ΕΠΑΛ, το 2ο και 3ο ΓΕΛ, το Λύκειο Ανατολής, το Λύκειο Ζίτσας, το 5ο Γυμνάσιο και το Γυμνάσιο Ζίτσας, ενώ έχουν καταγραφεί και καταστροφές, που έχουν δημιουργήσει μεγάλη ανησυχία στον Δήμο Ιωαννιτών, που ζητεί από τα παιδιά να σεβαστούν τη δημόσια περιουσία.

https://super-fm.gr/76182/katalipsi-se-scholeio-mechri-na-ginei-kala-o-konte/

:joker: :joker: :joker: :pashat: :joker: :mono:

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #923 στις: Τρι 28 Σεπ 2021 18:05 »
Το πανό των οργανωμένων για τον Κόντε

Στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι μετά τον τραυματισμό του Κόντε, οι οργανωμένοι φίλοι του Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα δεν ξέχασαν τον Ισπανό φορ και του έδειξαν την αγάπη τους με πανό γραμμένο στα ισπανικά, αλλά και μία ισπανική σημαία.

“Θα επιστρέψεις πιο δυνατός, έχεις την υποστήριξη όλων μας. Γίνε σύντομα καλά Πέδρο!”, ήταν το μήνυμα που είχε το πανό που απευθυνόταν στον ποδοσφαιριστή των “κυανόλευκων”, που έχει αγαπηθεί τόσο πολύ σε σημείο που έγινε πανό ακόμα και σε κατάληψη σχολείου των Ιωαννίνων, όπως έγραψε το super-fm.gr σε άλλο ρεπορταζ.

https://super-fm.gr/76204/to-pano-ton-organomenon-gia-ton-konte/

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #924 στις: Πεμ 11 Νοέ 2021 21:39 »
Άφησε τις πατερίτσες ο Κόντε

...Όσον αφορά τον Κόντε, γεγονός είναι τα πρώτα καλά νέα, καθώς πέταξε εδώ και μερικές μέρες τις πατερίτσες και μπορεί πλέον να περπατάει μόνος του χωρίς υποστήριξη, μετά το χειρουργείο που έκανε στον χιαστό. Εξυπακούεται ότι οι φυσιοθεραπείες συνεχίζονται πάντα υπό τις οδηγίες του γιατρού κ. Ριστάνη και τη φροντίδα του φυσιοθεραπευτή Φίλιππου Σκόρδου, με την αποθεραπεία να πηγαίνει πολύ καλά και βάσει προγράμματος!...

https://super-fm.gr/77780/triimero-repo-edose-o-metaxas-afise-tis-pateritses-o-konte/