Αποστολέας Θέμα: Pedro Conde  (Αναγνώστηκε 158321 φορές)

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Pedro Conde
« Απάντηση #75 στις: Τρι 07 Μάρ 2017 15:03 »

Αν θελεις να λεγεσαι σοβαρη ομαδα που του χρονου θα χτυπησεις 5αδα αυτον τον παιχτη τον κρατας
29 χρονων θα γινει ο παιχτης το καλοκαιρι ανετα κλεινει καριερα εδω σε 4-5 χρονακια απο τωρα

Αν θες να τον πουλησεις τον δινεις μονο στο εξωτερικο για πολυ καλα λεφτα
Πισωγυρισμα το θεωρω γιατι παλι πρεπει να ψαχνεις επιθετικο, αλλα τα πολλα χρηματα ισως σου δινουν δυνατοτητα για περισσοτερες κινησεις

Αν παει σε αλλη ελληνικη ομαδα θα ξενερωσουμε εντελως

:pas: :pashat: :joker:
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 07 Μάρ 2017 18:58 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Τρι 07 Μάρ 2017 17:16 »
Εγώ πάντως δεν ξενέρωσα που Τσουκαλάς και Μανιάς είμαι στην Αστέρω 12 βαθμούς πίσω από μας, ούτε που  ο Ίλιτς είναι Β'  Εθνική!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Τετ 08 Μάρ 2017 10:32 »
... να τον ψηφίσουμε προβλέψουμε.

Μπαλαδόρος, εκρηκτική παιχτούρα, με έξυπνες τοποθετήσεις, ξεκλειδώνει ματς… αλλά δεν τα κλειδώνει.

Βασικά… 2 ματς 3/ποντα με 1 κλειδωμένο

Ατρόμητας 3-0
…1-0 μπαίναλτυ Ακόστα 10' (κερδισμένο από Κόντε)
…2-0 Κόντε 41'…  (αλλαγή στο 71' με Ζάιρο)

Κέρκυρα 0-1
0-1… 17΄ μπαίναλτυ Κόντε (κερδισμένο από Ντιμιτρόφσκι)

Θα πεις… μοιράζει, σπάει μπάλες, σέντρες, πάσες *** και άλλα σουτ… 

*** δηλ.,  ματς που ο Κόντε είπε "Πάρτο βάλτο" π.χ., του Γιάκου
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Τετ 08 Μάρ 2017 13:00 »
Ακόμη ένα βραβείο για τον Ισπανό παικταρά!
Παράθεση
Σε τρελή φόρμα ο Πέδρο Κόντε, όχι μόνο «κερνάει» τις αντίπαλες άμυνες, αλλά το κάνει και με εξαιρετικό τρόπο. Ο Ισπανός κέρδισε ένα ακόμα βραβείο, αυτό για το best goal της 23ης αγωνιστικής, αφού η συνεργασία του με τον Γιάκο, μας απέφερε ένα γκολ σπουδαίας κλάσης.

Αυτό είναι το 4ο φετινό βραβείο του επιθετικού του ΠΑΣ Γιάννινα, που έχει 3 best goal και 1 MVP, ενώ όλη η ομάδα του ΠΑΣ έφτασε στα 8, καθώς έχουν πάρει βραβεία επίσης οι Γιάκος (best goal), Μαμπουλού (MVP), Κοζορώνης (best goal) και Πασχαλάκης (MVP).

Μια ανάσα από το βραβείο του MVP έφτασε και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, λόγω των εκπληκτικών αποκρούσεων που πραγματοποίησε, αλλά επικράτησε για λίγο στο συγκεκριμένο βραβείο ο Πρίγιοβιτς του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για τον MVP:
Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς (ΠΑΟΚ): 24.85%
Αλέξανδρος Πασχαλάκης (ΠΑΣ Γιάννινα): 22.94%
Μάρκους Μπεργκ (Παναθηναϊκός): 18.72%
Ζίβκο Ζίβκοβιτς (Ξάνθη): 9.67%
Μάρκο Μαρκόβσκι (Παναιτωλικός): 8.44%
Ροζέριο Τουράμ (ΑΟΚ): 7.66%
Βαγέλλης Πλατέλλας (Ατρόμητος): 4.06%
Σέρχιο Αραούχο (ΑΕΚ): 3.65%

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για το Best Goal
Πέδρο Κόντε (ΠΑΣ Γιάννινα): 19.04%
Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς (ΠΑΟΚ): 16.21%
Πάμπλο Μάσα (Αστέρας Τρ.): 13.69%
Δημήτρης Παπαδόπουλος (Παναιτωλικός): 12.82%
Σέρχιο Αραούχο (ΑΕΚ): 9.7%
Γιώργος Μασούρας (Πανιώνιος): 8.54%
Ροζέριο Τουράμ (ΑΟΚ): 7.73%
Βίκτωρ Κλωναρίδης (Παναθηναϊκός): 7.02%
Μάρκο Μαρκόβσκι (Παναιτωλικός): 5.24%
http://super-fm.gr/17349/tous-glentai-o-konte-tetarto-fetino-vravio/

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #79 στις: Πεμ 09 Μάρ 2017 16:37 »
Μέσα σ' ένα έντονα φορτισμένο συναισθηματικά κλίμα, ένας υπέροχος φίλαθλος, ο Δημητράκης Βέλλης, απένειμε πριν λίγο στον serial killer μας το βραβείο για το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής:

« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 09 Μάρ 2017 16:44 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Πεμ 09 Μάρ 2017 17:45 »
Α γειά σ...έτσ..... :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono:
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Πεμ 09 Μάρ 2017 18:18 »
Παράθεση
Σε τρελή φόρμα ο Πέδρο Κόντε, όχι μόνο «κερνάει» τις αντίπαλες άμυνες, αλλά το κάνει και με εξαιρετικό τρόπο. Ο Ισπανός κέρδισε ένα ακόμα βραβείο, αυτό για το best goal της 23ης αγωνιστικής, αφού η συνεργασία του με τον Γιάκο, μας απέφερε ένα γκολ σπουδαίας κλάσης.

http://super-fm.gr/17349/tous-glentai-o-konte-tetarto-fetino-vravio/

O Kόντε το βραβείο, εσείς το γκολ, οι άλλοι τους βαθμούς...  :P

Μια τζίνα μας λείπει τώρα...
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Πεμ 09 Μάρ 2017 20:06 »
Παράθεση
Ένα ακόμη βραβείο για τον Ισπανό «εκτελεστή» του ΠΑΣ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η βράβευση του ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Γιάννινα Πέδρο Κόντε του οποίου το γκολ της ισοφάρισης στην αναμέτρηση με τη Λάρισα βγήκε στην ψηφοφορία της Nova ως το καλύτερο γκολ της 23ης αγωνιστικής.
Το βραβείο στον Κόντε έδωσε ο νεαρός φίλαθλος του ΠΑΣ Δημήτρης Βέλλης ο οποίος έχει διαρκείας και ακολουθεί παντού την ομάδα. Ο Δημήτρης Βελλής έδωσε συγχαρητήρια στον παίκτη του ΠΑΣ για το βραβείο, του ευχήθηκε να μην έχει τραυματισμούς και να παλεύει για την ομάδα.

Κόντε: «Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο»

Από την πλευρά του ο Ισπανός επιθετικός ανέφερε ότι είναι κρίμα που δεν μπόρεσε να κερδίσει η ομάδα στη Λάρισα, ενώ για το ότι απειλεί να σπάσει ένα ρεκόρ που κρατάει πολλά χρόνια στο να σκοράρει κάποιος οκτώ συνεχόμενες αγωνιστικές είπε ότι στόχος του είναι η ομάδα να κερδίζει και δεν μπορεί να θέσει ως στόχο να σπάσει αυτό το ρεκόρ.
Όσον αφορά αν υπάρχει κίνητρο για την κατάκτηση της πέμπτης θέσης μιας και ο ΠΑΣ είναι μακριά βαθμολογικά, ο Ισπανός φορ έκανε παραλληλισμό με την νίκη της Μπαρτσελόνας επί της Παρί λέγοντας ότι η Μπαρτσελόνα παρότι έχασε 4-0 στο πρώτο παιχνίδι πίστεψε στην ανατροπή και την έκανε και ανέφερε ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.
Αναλυτικά οι δηλώσεις Κόντε:

Για το ότι πήρε ένα ακόμη βραβείο σε παιχνίδι που δεν μπόρεσε ο ΠΑΣ να πάρει τη νίκη: «Ναι, δυστυχώς είναι κρίμα που δεν ήρθε η νίκη, όμως τουλάχιστον ούτε αυτή την φορά χάσαμε. Το βραβείο δεν είναι μόνο δικό μου γιατί δεν παίζω μόνο εγώ, όλη η ομάδα με επηρεάζει. Και ο Γιάκος για παράδειγμα που κάνει όλο το παιχνίδι και αυτός επίσης θα το άξιζε».
Για το αν αποτελεί στόχο να σκοράρει στα επόμενα δύο παιχνίδια και αν ισοφαρίσει ένα ρεκόρ στο να σκοράρει κάποιος οκτώ συνεχόμενες αγωνιστικές: «Ο στόχος που θέτω είναι να κερδίσουμε τον αγώνα του Σαββάτου και μετά στην Τρίπολη εκτός έδρας. Δεν μπορώ να βάλω κάποιον άλλο στόχο. Καλό θα είναι αν έρθει και ως ατομική επιτυχία, αλλά και για να βοηθήσω την ομάδα, αλλά δεν μπορώ να το θέσω σαν στόχο».
Για το αν υπάρχει κίνητρο στα επτά τελευταία παιχνίδια μιας και η είσοδος στην πεντάδα έχει δυσκολέψει, ή είναι αδιάφορη πλέον η ομάδα; «Και η Μπαρτσελόνα είχε χάσει στον πρώτο αγώνα 4-0, κέρδιζε 3-1 χθες, αλλά μπόρεσε να πετύχει τρία γκολ στο τέλος, επειδή το πίστευε. Μπορεί να είναι μακριά η πέμπτη θέση, αλλά τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο».

Για το αν πιστεύει πως αν είχε εξελιχθεί διαφορετικά η σεζόν, χωρίς πολλές διακοπές στην αρχή, αν δεν είχαν ένα πολύ βαρύ πρόγραμμα τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο, θα ήταν πιο άνετο να φτάσουν σε έναν μεγαλύτερο στόχο: «Ναι, το γεγονός ότι πολλοί παίκτες έχουνε πάρει κάποιο βραβείο δείχνει την προσπάθεια που κάνουμε και σε αυτά τα τελευταία παιχνίδια θα προσπαθήσουμε, παρά την κούραση, να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται. Αν έρθουν κι άλλα βραβεία είτε για εμένα είτε για κάποιον άλλον πάντα είναι ευπρόσδεκτα». 

http://passports.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=21996:%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CE%B7-%CE%B2%CF%81%CE%B1%CE%B2%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B9%CF%83%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%8C-%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%AE-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B1%CF%83-video&Itemid=138

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Πεμ 09 Μάρ 2017 20:22 »
Κόντε: «Όπως απέδειξε η Μπαρτσελόνα, τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο»
Ο Ισπανός επιθετικός παρέλαβε το βραβείο του για το Best Goal της 23ης αγωνιστικής και δήλωσε πως όπως έδειξε και η Μπαρτσελόνα, τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, σε ερώτηση για το αν ο ΠΑΣ προλαβαίνει τα πλέι οφ.

Αναλυτικά όσα είπε: http://www.gazzetta.gr/football/article/1056470/konte-opos-apedeixe-i-mpartselona-tipota-den-einai-akatorthoto

Πέτρο δώστα όλα!

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Παρ 10 Μάρ 2017 17:58 »
Παράθεση
Κόντε: "Όνειρο να κερδίσω πρωτάθλημα με τον ΠΑΣ Γιάννινα"

Ο Πέδρο Κόντε πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν στη Super League και εκμυστηρεύτηκε ότι το όνειρό του θα ήταν να κερδίσει ένα πρωτάθλημα ή ένα κύπελλο με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

σπανός επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Πέδρο Κόντε, με τα 13 γκολ, απάντησε σε ερωτήσεις των φιλάθλων στο σάιτ της Super League και μεταξύ άλλων μίλησε για τη ζωή στην Ελλάδα, για τις διαφορές στο ποδόσφαιρο με την Ισπανία, ενώ ερωτώμενος για το όνειρό του, είπε: "Όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουμε όνειρα και αυτό είναι να κερδίσεις μία διοργάνωση με την ομάδα σου, όμως σε αυτή την περίπτωση με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα ήταν ένα όνειρο να κερδίσω το πρωτάθλημα ή το κύπελλο".

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΚΟΝΤΕ
Πώς σου αρέσει να αξιοποιείς τον ελεύθερο χρόνο σου;

"Στον ελεύθερο μου χρόνο, μού αρέσει να κάνω διαφορετικά πράγματα, να πηγαίνω με κάποιον συμπαίκτη μου μια βόλτα, να πιω έναν καφέ ή μένω στο σπίτι να δω μια ταινία ή μια σειρά, όμως βασικά μου αρέσει να βγαίνω με συμπαίκτες μου κυρίως με τους Ισπανούς που είναι μαζί μου εδώ και να βγαίνω για καφέ ή για φαγητό όταν έχουμε ρεπό από την προπόνηση".

Ποιους ποδοσφαιριστές έχεις για πρότυπο;

"Η αλήθεια είναι ότι στις μέρες μας υπάρχουν πολλοί καλοί επιθετικοί, όπως ο Λεβαντόβσκι της Μπάγερν Μονάχουμ ο Κόστα της Τσέλσι, ο Σουάρες της Μπαρτσελόνα, είναι επιθετικοί με εξαιρετικό επίπεδο παγκοσμίως  και οι επιθετικοί είναι αυτοί τους οποίους παρατηρώ, όμως δεν έχω κανένα πρότυπο επιθετικού να ακολουθήσω,  κοιτάω όλους τους επιθετικούς όλων των ομάδων τόσο του ελληνικού, όσο και του ισπανικού πρωταθλήματος αλλά και των άλλων πρωταθλημάτων, όμως δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο πρότυπο".

Είσαι ευχαριστημένος από την ομάδα και τους φιλάθλους;

"Φυσικά! Τόσο από την ομάδα, όσο και από τους οπαδούς, τον κόσμο που μας περιτριγυρίζει. Η ομάδα με υποδέχτηκε από την πρώτη μέρα πολύ καλά, με ανοιχτές αγκάλες όπως λέμε στην Ισπανία. Και οι οπαδοί ακριβώς το ίδιο. Οπαδοί που μας ευχαριστούν για την προσπάθεια μας στο γήπεδο. Η αλήθεια είναι πώς και οι οπαδοί και η ομάδα με υποδέχτηκαν πολύ καλά και είμαι πολύ ευχαριστημένος γι’ αυτό".

Είσαι ευχαριστημένος από την απόφασή σου να έρθεις στην Ελλάδα;

"Ναι η αλήθεια είναι πως κάθε μέρα που περνάει είμαι και πιο ευχαριστημένος. Στην αρχή ήρθα με αμφιβολίες όμως κάθε μέρα που περνάει είμαι πιο ευχαριστημένος που έκανα αυτό το βήμα στη ζωή μου, να φύγω από την Ισπανία και να έρθω στην Ελλάδα".

Κατά τη γνώμη σου ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής με την μεγαλύτερη ποιότητα στο ελληνικό πρωτάθλημα;

"Στο ελληνικό πρωτάθλημα υπάρχουν πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές που έχουν ποιότητα όχι μόνο σε μία ομάδα, αλλά σε πολλές, όχι μόνο στην ΑΕΚ αλλά στον ΠΑΟΚ, στον Ολυμπιακό, στον Παναθηναϊκό  και σε άλλες ομάδες. Πιστεύω ότι όλες οι ομάδες έχουν παίκτες με ποιότητα, και οι 16 και αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να μιλήσω για κάποιον γιατί θα έπρεπε να πω πολλά ονόματα. Για να είμαι αντικειμενικός πρέπει να πω ότι υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές με ποιότητα στην Ελλάδα και δεν μπορώ να πω μόνο ένα όνομα αλλά πολλά και σε πολλές ομάδες".

Από το ξεκίνημα της καριέρας σου αλλάζεις κάθε χρόνο ομάδα. Είναι εύκολη η προσαρμογή; Θα προτιμούσες να μείνεις σε μια ομάδα για πολλά χρόνια;

"Ναι, από την αρχή της καριέρας μου ήμουν πάντα σε διαφορετική ομάδα κι αυτό ήταν γιατί ήθελα να κάνω ένα άλμα ποιότητας στη ζωή μου και πολλές φορές  έφευγα από μία ομάδα γιατί πίστευα ότι αν πάω στην άλλη θα έδινα αυτό το άλμα ποιότητας στην αθλητική μου καριέρα. Αυτό έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα. Ένα μειονέκτημα είναι ότι όταν φτάνεις σε μία καινούργια ομάδα η πλειοψηφία των συμπαικτών είναι καινούργιοι  η ελευθερία όταν οι παίκτες είναι καινούργιοι. Ένα πλεονέκτημα είναι ότι γνωρίζεις πολλούς επαγγελματίες συμπαίκτες με τους οποίους γεννιέται μία κάποια φιλία η οποία στο κάτω κάτω είναι αυτό που θα σου μείνει όταν τελειώσει το ποδόσφαιρο.

Όσον αφορά το αν θα έμενα πολλά χρόνια σε μία ομάδα: Αν βλέπω ότι η ομάδα πληροί κάποιες προδιαγραφές και έχει φιλοδοξίες και εγώ είμαι ευχαριστημένος στην πόλη και είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα δε θα με πείραζε να μείνω σε μια ομάδα πολλά χρόνια αλλά δεν κάθομαι να σκεφτώ αυτό, είμαι ποδοσφαιριστής που θέλει να βελτιώνεται κάθε μέρα και ό,τι έρθει".

Σου αρέσει η πόλη των Ιωαννίνων;

"Φυσικά μου αρέσει πολύ αυτή η πόλη, όπως είπα και σε άλλη ερώτηση ήρθα εδώ με πολλές αμφιβολίες και αβεβαιότητα αλλά κάθε μέρα που περνάει είμαι πιο σίγουρος ότι έκανα μία καλή επιλογή και αποφάσισα σωστά να αφήσω την Ισπανία και να έρθω στην Ελλάδα και η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει πολύ και είμαι πολύ ευχαριστημένος στα Ιωάννινα. Με εξέπληξε πολύ, είναι μια πολύ όμορφη πόλη και ο κόσμος είναι απίστευτος. Η αλήθεια είναι πως μοιάζει πολύ με τον κόσμο στην πόλη, όπου έμενα στην Ισπανία κι αυτό με κάνει να νιώθω πολύ πιο άνετα εδώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος".

Έχεις ξεπεράσει ήδη κάποιους μεγάλους θρύλους του παρελθόντος που φόρεσαν την φανέλλα του ΠΑΣ και κυνηγάς να σπάσεις το ρεκόρ των 16 γκολ στην Α εθνική του Θαλή Τσιριμώκου που είναι τα περισσότερα γκολ που σημείωσε ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ στην μεγάλη κατηγορία. Πως νιώθεις για αυτό και ποιος είναι ο στόχος σου με την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα;

"Παρόλο που έχω σπάσει κάποια ρεκόρ δεν κάθομαι να σκεφτώ αυτό τώρα. Αυτό που με χαρακτηρίζει ως ποδοσφαιριστή είναι ότι κοιτάω την ομάδα και για να πω την αλήθεια εμένα με νοιάζει να κερδίζει η ομάδα κάθε Κυριακή από το να σπάσω εγώ κάποια ρεκόρ. Η αλήθεια είναι πως οι επιθετικοί ζουν για το γκολ και αν η ομάδα κερδίζει και εγώ έχω βοηθήσει στο να κερδίσει, ή τουλάχιστον να μη χάσει η ομάδα, τότε είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δε μου χρησιμεύει σε τίποτα να σπάω ρεκόρ και η ομάδα να χάνει όλους τους αγώνες. Προτιμώ να κοιτάω την ομάδα και να κερδίζει η ομάδα και όσον αφορά τα ρεκόρ δε σχεδιάζω τίποτα.

Και δε σκέφτομαι το πού θέλω να φτάσω με τον ΠΑΣ Γιάννινα, δε σκέφτομαι με προοπτική το μέλλον, αλλά σκέφτομαι την κάθε μέρα. Τώρα σκέφτομαι τον αγώνα του Σαββάτου, όταν τελειώσει ο αγώνας του Σαββάτου θα σκεφτώ να κερδίσω το επόμενο παιχνίδι και σκέφτομαι μόνο αυτό, δε σκέφτομαι αν  παίξω στο Europa League με τον ή αν θα παίξω στο Champions League με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Σκέφτομαι μόνο μέρα με τη μέρα και δε βάζω όρια. Πιστεύω ότι αν ένας παίκτης βάζει όρια, δεν είναι καλός παίκτης. Πρέπει να ζούμε μέρα με τη μέρα και παιχνίδι με το παιχνίδι ακόμα κι αν είναι ουτοπικό είναι έτσι και πιστεύω και ότι το καλύτερο είναι και το απολαμβάνουμε περισσότερο γι αυτό και δε σχεδιάζω το μέλλον πέρα από το επόμενο παιχνίδι".

Ποιο είναι το όνειρο σου ως ποδοσφαιριστής;

"Όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουμε όνειρα και αυτό είναι να κερδίσεις μία διοργάνωση με την ομάδα σου, όμως σε αυτή την περίπτωση με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα ήταν ένα όνειρο να κερδίσω το πρωτάθλημα ή το κύπελλο αλλά όπως είπα και στην προηγούμενη ερώτηση δεν το σκέφτομαι τώρα αυτό, όταν έρθει η στιγμή θα πρέπει να παλέψουμε γι’ αυτό. Όμως όταν εγώ ξεκινάω ένα πρωτάθλημα σκέφτομαι να κερδίσω σε όλους τους αγώνες και αν στο τέλος της σεζόν έχουμε πιθανότητες να εκπληρώσουμε το όνειρο τότε θα παλέψουμε για να το εκπληρώσουμε. Και άλλο ένα όνειρο είναι να παίξω σε μία Ευρωπαϊκή διοργάνωση με την ομάδα μου".

Αν σε ζητούσε μια ομάδα της Segunda Division που θα πρωταγωνιστούσε για άνοδο, θα άφηνες τον ΠΑΣ Γιάννινα και το ελληνικό πρωτάθλημα;

"Αν με ήθελε μια ομάδα της Segunda División, δεν ξέρω αν θα άφηνα τον ΠΑΣ Γιάννινα. Δε βρίσκομαι αυτή τη στιγμή σε αυτή την κατάσταση και δεν τη σκέφτομαι. Θα έπρεπε να αξιολογήσω πολλά πράγματα. Θα έπρεπε να αξιολογήσω κυρίως , το αθλητικό πλάνο, γιατί εγώ εδώ ήδη παίζω στην πρώτη κατηγορία και σε ένα μεγάλο σύλλογο. Πάντα αξιολογώ το αθλητικό πλάνο, γι’αυτό αποφάσισα να έρθω στον ΠΑΣ Γιάννινα, γιατί  έχει ένα πολύ καλό αθλητικό πλάνο βάσει του οποίου επίσης παίζουμε στο Europa League και τα τελευταία χρόνια πάντα βρισκόταν ψηλά στη βαθμολογία. Οπότε, δεν ξέρω τι θα έκανα, γιατί αυτή η κατάσταση είναι φανταστική, δεν είναι πραγματική. Για μένα το μόνο που είναι πραγματικό είναι να κερδίσω και να πάρω τους τρείς βαθμούς που είναι πολύ σημαντικοί και τίποτα παρά πέρα. Δεν κοιτάω πέρα από τον κάθε αγώνα".

Κατά τη γνώμη σου, ποια είναι τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένας σύγχρονος σέντερ φορ που αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο; Ποια από αυτά θεωρείς ότι διαθέτεις και σε ποια χρειάζεσαι βελτίωση;

"Σχετικά με αυτή την ερώτηση ένας ποδοσφαιριστής σίγουρα πρέπει να έχει τις συνθήκες για να παίξει ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι το πιο σημαντικό σε έναν ποδοσφαιριστή είναι το πιο βασικό: το κοντρόλ και η πάσα και πέρα από αυτό το πιο σημαντικό είναι η ψυχική διάθεση, η ψυχολογία και πιστεύω ότι όταν έχεις καλή ψυχική διάθεση και καθαρό μυαλό είναι το παν".

Ποιες διαφορές έχει το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα σε σχέση την Ισπανία;

"Πιστεύω ότι μεταξύ του Ελληνικού και Ισπανικού ποδοσφαίρου υπάρχουν λίγες διαφορές, γιατί ποτέ δεν παύει να είναι ποδόσφαιρο. Στην πρώτη κατηγορία της Ισπανίας, όπως και στην πρώτη κατηγορία της Ελλάδας το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο. Δεν έχει σημασία πού παίζεις. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μία μικρή διαφορά γιατί εδώ οι ομάδες δεν μπορούν να παίξουν τόσο, δηλαδή αν εγώ κάνω κοντρόλ στην μπάλα με την πλάτη στο τέρμα και δε με αφήνουν να γυρίσω και είναι πολύ πιο σκληρό αυτό το ποδόσφαιρο απ’ ό,τι στην Ισπανία. Στην Ισπανία σου επιτρέπουν να παίξεις λίγο περισσότερο ποδόσφαιρο και δεν είναι τόσο σκληρό όπως είναι εδώ".

Ποια είναι η πιο ευτυχισμένη στιγμή στην καριέρα σου;

"Στην καριέρα μου προσωπικά είχα κάποιες πολύ καλές στιγμές αθλητικά, προσωπικά και ατομικά: Έχω αναδειχτεί πρώτος σκόρερ σε διάφορα πρωταθλήματα της Ισπανίας αλλά δε βασίζομαι σ’ αυτό. Πιστεύω ότι από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου ήταν μία άνοδος κατηγορίας, όταν ανέβηκα κατηγορία στην Ισπανία. Μακάρι να έρθει άλλη στιγμή ακόμη καλύτερη, όπως είπα πριν να κερδίσω κάποια διοργάνωση με την ομάδα μου".

Πως σου φαίνεται η ατμόσφαιρα στο γήπεδο των «Ζωσιμάδων»;

"Η ατμόσφαιρα και το περιβάλλον στο στάδιο μου φαίνονται πολύ καλά κυρίως όταν έρχεται μία μεγάλη ομάδα, οι οπαδοί συμμετέχουν και αυτό αρέσει, τουλάχιστον εγώ αισθάνομαι ποδοσφαιριστής όταν υπάρχει πολύς κόσμος στο γήπεδο, όταν υπάρχει κόσμος να ενθαρρύνει την ομάδα και να βλέπει ποδόσφαιρο. Εμένα μου αρέσει αυτό και μακάρι να έρθει πολύς κόσμος να μας στηρίξει στα επόμενα παιχνίδια που απομένουν για να μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε όσες νίκες πετύχουμε εντός έδρας".
sport24.gr

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Παρ 10 Μάρ 2017 18:18 »
Κόντε της ισοπαλίας
(...)
Ο Κόντε σκόραρε σε 9 ματς για…
2 Νίκες
5 Ισοπαλίες
2 Ήττες

Δεν του πάει το β’  ημίχρονο…  στατιστικά.
Έχει το άγχος του βραβείου…

Παράθεση
Κόντε:
Η αλήθεια είναι πως οι επιθετικοί ζουν για το γκολ και αν η ομάδα κερδίζει και εγώ έχω βοηθήσει στο να κερδίσει, ή τουλάχιστον να μη χάσει η ομάδα, τότε είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Δε μου χρησιμεύει σε τίποτα να σπάω ρεκόρ και η ομάδα να χάνει όλους τους αγώνες.
Προτιμώ να κοιτάω την ομάδα και να κερδίζει η ομάδα και όσον αφορά τα ρεκόρ δε σχεδιάζω τίποτα.

Καλώς Pedro... με απο-κάλυψες. Μείνε και κρέμασε παπούτσια στα Γιάννινα.

Παράθεση
Και άλλο ένα όνειρο είναι να παίξω σε μία Ευρωπαϊκή διοργάνωση με την ομάδα μου

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #86 στις: Δευ 13 Μάρ 2017 21:53 »
Μερικές ακόμη φωτογραφίες από τη βράβευση, που είχαν ξεχαστεί στα δίχτυα του interδιχτύου

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Κυρ 19 Μάρ 2017 20:04 »
Κόντε της ισοπαλίας

Δεν του πάει το β’  ημίχρονο…  στατιστικά.

Οι 7 “τελευταίοι”  τερματοφύλακες  του β΄ γύρου και τα γκολ (.) που τους έβαλε ο Πέδρο στον α’, ως βασικός και αλλαγή.

ΚΑΒΟΥΣΑΚΗΣ (0)… ή ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ.............0 
ΝΤΟΝΑΡΟΥΜΑ (0)… ή ΚΟΣΙΣΚΙ..................0
ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ (0)… ή ΖΑΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΛΟΠΕΖ (1)… ή ΚΑΝΤΙΜΟΙΡΗΣ
ΧΟΥΑΝΤΕΡΣΟΝ (0)… ή ΓΙΑΝΝΙΚΟΓΛΟΥ
ΛΕΑΛΙ (0)… ή ΚΑΠΙΝΟ
ΜΠΑΡΚΑΣ (0)… ή ΑΝΕΣΤΗΣ

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Κυρ 26 Μάρ 2017 14:14 »
Παράθεση
Κόντε στο SDNA: «Θυσίαζα και τα ρεκόρ για να βγει Ευρώπη ο ΠΑΣ»

Το «κανόνι» του ΠΑΣ Γιάννινα, Πέδρο Κόντε μιλάει στο SDNA για την… εκρηκτική πρώτη του σεζόν. Εκφράζει τη γνώμη ότι ομάδα άξιζε φέτος περισσότερα, βάζει το ομαδικό συμφέρον πάνω από το ατομικό και δηλώνει πως νιώθει τον ΠΑΣ σαν οικογένεια.
Τη φετινή σεζόν στα Γιάννενα βρήκαν τον… ματαδόρ τους! Το όνομά του, Πέδρο Κόντε. Ένας γκολτζής των μικρών κατηγοριών στην Ισπανία που βλέποντας τα στατιστικά του απλά απορείς για το γεγονός ότι δεν του δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστεί σε κάποια ομάδα της Πριμέρα Ντιβισιόν. Και επειδή οι αριθμοί είναι αμείλικτοι και λένε πάντα την αλήθεια, ο Κόντε στα Γιάννενα απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο από την πρώτη του χρονιά γιατί το όνομά του είναι συνυφασμένο με τη λέξη «γκολ».

Δεκατέσσερις φορές έχει «ματώσει» τα αντίπαλα δίχτυα, τις 13 από αυτές στη Σούπερ Λιγκ, και άλλη μία στη σύντομη φετινή ευρωπαϊκή παρουσία του «Άγιαξ της Ηπείρου». Ποσοστά που βοήθησαν τον 28χρονο Ισπανό επιθετικό να ξεπεράσει ρεκόρ σπουδαίων άσων του συλλόγου της δεκαετίας του 70’, όπως του Αλβάρες, του Κοντογεωργάκη και του Γκλασμάνη, αναφορικά με τον αριθμό των γκολ μέσα σε μία σεζόν.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση
Μιλώντας με τον Πέδρο Κόντε έχεις την αίσθηση ότι δεν έχεις να κάνεις με ποδοσφαιριστή. Το μενταλιντέ του έχει διαμορφωθεί πολύ διαφορετικά από τα κοινά ποδοσφαιρικά κλισέ. Παράλληλα με την μπάλα στον ηλιόλουστο ισπανικό Νότο στην Κόρδομπα, της περιοχής από την οποία κατάγεται, ακολούθησε πανεπιστημιακές σπουδές στη μηχανολογία. Γιατί για τον ίδιο, το ποδόσφαιρο είναι κάτι που γουστάρει, αλλά δεν είναι το παν στη ζωή.

«Σπούδαζα μηχανολογία στην Κόρδομπα ενώ έπαιζα ποδόσφαιρο. Λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεών μου και του ότι άλλαζα συνεχώς ομάδες δεν κατάφερνα να παρακολουθώ τα μαθήματα, αλλά πήγαινα και έδινα τα διαγωνίσματα. Έχω τελειώσει εδώ και περίπου τρία χρόνια. Εκτός από την ποδοσφαιρική καριέρα είναι σημαντικό να σπουδάσεις κάτι, να αποκτήσεις μια κουλτούρα και να έχεις τη δυνατότητα να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες, πέρα από το να ασχολείσαι μόνο με το ποδόσφαιρο», αναφέρει ο Κόντε στη συνέντευξη που παραχώρησε στο SDNA.

«Το ποδόσφαιρο ήταν άδικο μαζί μου, στον ΠΑΣ βρήκα αυτό που ζητούσα»
Για τον Κόντε η απόφαση να αφήσει την Ισπανία και να έρθει στην Ελλάδα δεν ήταν εύκολη. Ωστόσο, το γεγονός ότι δεν του είχε δοθεί η δυνατότητα να πάρει μεταγραφή σε κάποια ομάδα της πρώτης κατηγορίας της χώρας του, ήταν κάτι που τον… τσάντιζε! Ο ΠΑΣ Γιάννινα αντίθετα κάλυπτε αυτή του την επιθυμία, έστω και μακριά από τη χώρα του, ενώ η συμμετοχή της ομάδας στην προκριματική φάση του Europa League αποτελούσε ακόμα ένα ισχυρό κίνητρο.

«Νομίζω πως το ποδόσφαιρο ήταν άδικο μαζί μου. Ήμουν στη Γρανάδα, όταν εκείνη αγωνιζόταν στην Πριμέρα Ντιβισιόν, αλλά έπαιζα στη δεύτερη ομάδα, στη Σεγούντα, και δεν είχα την ευκαιρία να κάνω το ντεμπούτο μου στη μεγάλη κατηγορία. Ήμουν άτυχος, κάθε χρόνο άλλαζα ομάδες για να βρω το καλύτερο για μένα. Όμως είναι κάτι που δεν σκέφτομαι πια, βλέπω το σήμερα και το πως να δουλεύω κάθε μέρα για να βελτιώνομαι.

Σχετικό Περιεχόμενο
ΣΧΕΤΙΚΑ
Κόντε: «Ποιοτικές ομάδες στην Super League, νιώθω φανταστικά στον ΠΑΣ»
5 άρθρα, 1 ομάδα, 1 πρόσωπο
Όταν ήρθα στον ΠΑΣ στην αρχή είχα έναν φόβο. Δεν γνώριζα ούτε την Ελλάδα, ούτε την πόλη των Ιωαννίνων και όλα ήταν διαφορετικά. Είχα προτάσεις από συλλόγους της Σεγούντα Ντιβισιόν, αλλά πήρα την απόφαση να αλλάξω χώρα για να αγωνιστώ σε μία ομάδα της πρώτης κατηγορίας που συμμετείχε και στο Europa League. Ο ΠΑΣ μου έδινε αυτή τη δυνατότητα και ήταν αυτό που έπαιξε ρόλο στην απόφασή μου να έρθω εδώ», τονίζει ο Κόντε.

«Αξίζαμε κάτι καλύτερο φέτος, σημαντικός ο Πετράκης στον ΠΑΣ»
Το «φονικό» ένστικτο του 28χρονου Ισπανού επιθετικού τον φέρνει να έχει σκοράρει τα μισά γκολ του ΠΑΣ Γιάννινα στη Σούπερ Λιγκ. Σε προσωπικό επίπεδο, ο Κόντε απέχει τρία γκολ από το να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Θαλή Τσιριμώκου με 16 τέρματα στο πρωτάθλημα στις αρχές της δεκαετίας του 80’. Ο Κόντε όμως προτιμά να κρατάει χαμηλά την μπάλα. Νιώθει ικανοποιημένος από όσα έχει πετύχει στην πρώτη του σεζόν, αλλά σύμφωνα με τον ίδιο σημασία έχει η συλλογική επιτυχία. Κι αν είχε τη δυνατότητα θα μπορούσε να… θυσιάσει τα γκολ για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, καθώς θεωρεί πως ο ΠΑΣ αδικείται από τη βαθμολογική του θέση.

«Είμαι πολύ χαρούμενος στην πρώτη μου σεζόν στον ΠΑΣ Γιάννινα. Φυσικά και για τα ρεκόρ που έχω κάνει, αλλά προτιμώ να μην επικεντρώνομαι στην ατομική απόδοσή μου, και να βλέπω την ομάδα συνολικά. Αν διάλεγα μεταξύ των προσωπικών μου ρεκόρ και της εξασφάλισης της ευρωπαϊκής εξόδου, θα επέλεγα την Ευρώπη. Έχουμε μια ομάδα που άξιζε να βρισκόταν πιο ψηλά στο πρωτάθλημα. Στην αρχή της σεζόν παίξαμε απέναντι στην Όντ Γκρένλαντ και στην Άλκμααρ στο Europa League και κάναμε ένα καλό ξεκίνημα. Αλλά στη συνέχεια μικρές λεπτομέρειες στη Σούπερ Λιγκ κάνανε τη διαφορά και η ομάδα βρέθηκε στη μέση της βαθμολογίας.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση
Πλέον ο στόχος των πλέι οφ είναι πολύ δύσκολος καθώς υπάρχει μια βαθμολογική διαφορά και λίγα παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν. Αλλά ποτέ δεν λες ποτέ. Συνεπώς κοιτάμε να πάρουμε νίκες στα ματς που απομένουν και βλέπουμε. Γενικά είμαι αισιόδοξο άτομο και πάντα παίζω για τη νίκη. Ο στόχος μας από εδώ και πέρα είναι να κάνουμε το πέντε στα πέντε στις αγωνιστικές που απομένουν στο πρωτάθλημα και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό».

Φυσικά, ο Κόντε, έχει να λέει τα καλύτερα και για τον Γιάννη Πετράκη, ο οποίος έχει βάλει τη δική του σφραγίδα στον ΠΑΣ Γιάννινα, δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες και για τους ίδιους τους παίκτες, ώστε να εξελίξουν το παιχνίδι τους.

«Ο Γιάννης Πετράκης είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα. Βρίσκεται στον ΠΑΣ τα τελευταία χρόνια και έχει κερδίσει και το βραβείου του καλύτερου προπονητή. Κάνει συνεχώς πολύ καλή δουλειά στην ομάδα και κοντά του βελτιωνόμαστε και εμείς τόσο ως μονάδες όσο και ως σύνολο».

«Πρόβλημα ο αγωνιστικός χώρος, δύσκολη η Σούπερ Λιγκ για έναν επιθετικό»
Ένα από τα προβλήματα, όμως, που είχε να αντιμετωπίσει και τη φετινή σεζόν η ομάδα του ΠΑΣ ήταν ο κάκιστος αγωνιστικός χώρος του γηπέδου των «Ζωσιμάδων». Κάτι που ίσως να στέρησε από τον ΠΑΣ Γιάννινα κάτι καλύτερο στο πρωτάθλημα. Όπως υπογραμμίζει ο Κόντε, αυτός και οι συμπαίκτες του θα παρουσίαζαν κάτι ποιοτικότερο μέσα στο γήπεδο αν ο χλοοτάπητας ήταν σε καλή κατάσταση.

«Νομίζω πως θα τα πηγαίναμε καλύτερα. Θέλω να παίζω σε καλό γήπεδο καθώς θεωρώ ότι προσωπικά θα μπορούσα να αποδώσω καλύτερα, αλλά και ο ΠΑΣ να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο. Σίγουρα, δεν ήταν το καλύτερο για μας ώστε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που μπορούμε. Η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου ήταν κακή, αλλά χρειαζόταν να προσαρμοστούμε σε αυτό και το ίδιο πρέπει να κάνουμε και στα εντός έδρας παιχνίδια που απομένουν για να τα κερδίσουμε, όπως κάναμε μέσα στη σεζόν. Με έναν καλύτερο αγωνιστικό χώρο ποτέ δεν ξέρεις... Ίσως να είχαμε πετύχει περισσότερα».

Ο Κόντε μπορεί να έχει σκοράρει μέχρι τώρα 13 γκολ στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, επιβεβαιώνοντας την καλή σχέση του με τα αντίπαλα δίχτυα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι έγινε εύκολα. Το αντίθετο μάλιστα. Όπως επισημαίνει ο ίδιος, το ελληνικό πρωτάθλημα, παρότι κατώτερο σε ποιότητα από το ισπανικό, έχει σημαντικές δυσκολίες, κυρίως για έναν επιθετικό απέναντι στις σφιχτές άμυνες που αντιμετωπίζει.

«Θεωρώ πως οι κατηγορίες στην Ελλάδα είναι δύσκολες. Σαφώς το επίπεδο ποιότητας της Πριμέρα Ντιβισιόν είναι πολύ πιο πάνω από αυτό της Σούπερ Λιγκ, αλλά εδώ η πρώτη κατηγορία είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Εμείς, η Ξάνθη, ο Πλατανιάς, ο Ατρόμητος είμαστε βαθμολογικά κοντά στις μεγάλες ομάδες που βρίσκονται στις θέσεις των πλέι οφ, ενώ ο Πανιώνιος βρίσκεται στη δεύτερη θέση.

Υπάρχει ανταγωνισμός στο ελληνικό πρωτάθλημα και σε σχέση με την Ισπανία είναι πολύ πιο δύσκολο για έναν επιθετικό να κάνει γκολ εδώ στην Ελλάδα. Ακόμα και ο Αραούχο, ο οποίος ήρθε από την Ισπανία, δεν έχει καταφέρει να σκοράρει με την ίδια συχνότητα που το έκανε εκεί. Οι άμυνες των ομάδων στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι σφιχτές. Συνεπώς, σε σχέση με την Ισπανία, το επίπεδο μπορεί να είναι υψηλότερο εκεί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι στην Ελλάδα είναι πιο εύκολα», υποστηρίζει ο Κόντε.

«Νιώθω τον ΠΑΣ σαν οικογένεια, είμαι χαρούμενος στα Γιάννενα»
Ο ίδιος απολαμβάνει τη ζωή του στα Γιάννενα. Κάνοντας έναν προσωπικό απολογισμό στην τελική ευθεία της σεζόν βλέπει τον εαυτό του απόλυτα ικανοποιημένο στην Ήπειρο και δικαιωμένο με την επιλογή του. Φυσικά, όπως κάθε παίκτης, κοιτάζει πάντα το παραπάνω βήμα στην καριέρα του, αλλά τη δεδομένη στιγμή το πιο σημαντικό για τον Κόντε είναι ότι νιώθει σαν στο σπίτι του. Κι αυτό αποτελεί κέρδος και για τον ΠΑΣ ενόψει και της επόμενης σεζόν.

«Όπως είπα και πριν είμαι χαρούμενος στον ΠΑΣ Γιάννινα. Η συμπεριφορά όλων ήταν πολύ καλή, μου φέρθηκαν σαν γονείς μου. Η πόλη των Ιωαννίνων, όλος ο κόσμος εδώ, η ομάδα, η διοίκηση, ο προπονητής μου με υποδέχθηκαν με ανοικτή αγκαλιά. Μου αρέσει πολύ που παίζω στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Σίγουρα αν ερχόταν μία πρόταση από ομάδα που παίζει στην Ευρώπη, στο Champions League ή στο Europa League, θα ήταν κάτι που θα σκεφτόμουν. Είμαι φιλόδοξος. Συνεπώς αισθάνομαι πολύ ωραία στον ΠΑΣ, αλλά αν είχα τη δυνατότητα να αγωνιστώ σε ομάδα που παίζει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, τότε θα ήθελα να κάνω το παραπάνω βήμα στην καριέρα μου».

από sdna.gr

ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
  • Η αρχή του τέλους ... ή ... το τέλος της αρχής;
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Κυρ 26 Μάρ 2017 14:31 »
Μην μας φύγεις Κόντεεεε

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Κυρ 26 Μάρ 2017 16:11 »
Ο Τσιριμώκος…

16  γκολ σε 11 ματς για…

… 8 Ν / 2 Ι / 1 Η
… από το  5’  -  88΄ 
… 8 σε α’ και 8 σε β’  ημίχρονο
… από τα 16 τα 3 με μπαίναλτυ
… σε 5 ματς πέτυχε και 2ο γκολ
… με 0 χατ τρικ

Ο Κόντες *…

13  γκολ σε 9 ματς για …
… 5 Ν / 3 Ι / 1 Η
… από το  9’ -  95΄ 
… 8 σε α’ και 5 σε β’  ημίχρονο
… από τα 13 το 1 με μπαίναλτυ
… σε 2 ματς πέτυχε και 2ο γκολ   
… με 1 χατ τρικ   

στατιστικά στα 5 εναπομείναντα  πάει για ισοφάριση (3 γκολ)

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #91 στις: Κυρ 26 Μάρ 2017 16:23 »
*και τρεις νίκες και τα τρία στο β, τα δγιό με πέναλτι.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Σαβ 01 Απρ 2017 17:42 »
Οι 7 “τελευταίοι”  τερματοφύλακες  του β΄ γύρου και τα γκολ (.) που τους έβαλε ο Πέδρο στον α’, ως βασικός και αλλαγή.

ΚΑΒΟΥΣΑΚΗΣ (0)… ή ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ..............0 
ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ (0)… ή ΖΑΡΟΠΟΥΛΟΣ...............0
ΛΟΠΕΖ (1)… ή ΚΑΝΤΙΜΟΙΡΗΣ............................... 05 Απριλίου 17:15
ΧΟΥΑΝΤΕΡΣΟΝ (0)… ή ΓΙΑΝΝΙΚΟΓΛΟΥ
ΛΕΑΛΙ (0)… ή ΚΑΠΙΝΟ
ΜΠΑΡΚΑΣ (0)… ή ΑΝΕΣΤΗΣ

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Τετ 05 Απρ 2017 20:03 »

ΛΟΠΕΖ (1)… ή ΚΑΝΤΙΜΟΙΡΗΣ....................0... 1-0
ΧΟΥΑΝΤΕΡΣΟΝ (0)… ή ΓΙΑΝΝΙΚΟΓΛΟΥ........09 Απριλίου 19:00
ΛΕΑΛΙ (0)… ή ΚΑΠΙΝΟ
ΜΠΑΡΚΑΣ (0)… ή ΑΝΕΣΤΗΣ

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Δευ 10 Απρ 2017 18:39 »

ΛΟΠΕΖ (1)… ή ΚΑΝΤΙΜΟΙΡΗΣ....................0... 
ΧΟΥΑΝΤΕΡΣΟΝ (0)… ή ΓΙΑΝΝΙΚΟΓΛΟΥ.........0... (εκτός)
ΛΕΑΛΙ (0)… ή ΚΑΠΙΝΟ.............................Αγίου Γεωργίου 19:00
ΜΠΑΡΚΑΣ (0)… ή ΑΝΕΣΤΗΣ

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Δευ 05 Ιούν 2017 15:07 »
Ψηφίστε τον Κοντε καλύτερη μεταγραφή της χρονιάς. Διαδώστε και σε μεσα κοινωνικής δικτύωσης. Μονο σε ΠΑΣολέδες.

http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/335729/psifiste-ti-metagrafi-tis-xronias-stin-ellada
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Παρ 09 Ιούν 2017 11:24 »
Παράθεση
Το World Soccer «υποκλίνεται» στον Πέδρο Κόντε!

Όταν αποφάσιζε την απόκτηση του Πέδρο Κόντε ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ σίγουρα ούτε στις πιο αισιόδοξες προβλέψεις τους οι Χρηστοβασίλης, Πετράκης  και Γεωργουλόπουλος δεν θα είχαν  σκεφθεί το πόσο πολύτιμος ποδοσφαιριστής θα εξελισσόταν για την ομάδα.

Αυτό  βέβαια, έγινε αντιληπτό καθ’ όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος, όπου ο  Πέδρο, διεκδίκησε κι αυτόν ακόμη τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στο Ελληνικό πρωτάθλημα,  που πότε δεν θα μάθουμε αν θα τον έπαιρνε, μιας κι ένας τραυματισμός του στέρησε τις συμμετοχές στις τελευταίες αγωνιστικές.

Όμως, η σπουδαιότητα του Πέδρο δεν έγινε αντιληπτή μόνο την Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. Έτσι, η  εντυπωσιακή παρουσία του στο Ελληνικό πρωτάθλημα με τα χρώματα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, δεν πέρασε απαρατήρητη και  κατάφερε να φιγουράρει το όνομά του στο Αγγλικό περιοδικό World Soccer , σαν ένας από τους πεντακόσιους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές του πλανήτη,  που «μετά από μια «πολυτάξιδη» καριέρα σε ομάδες  χαμηλότερων κατηγοριών της Ισπανίας απόλαυσε μια εξαιρετική πρώτη σεζόν στην Ελλάδα»!

Σίγουρα , τιμητική διάκριση όχι μόνο για τον Κόντε, που αξίζει τον …τον τίτλο του «Δον», για όσα κατάφερε να πετύχει σε μια μόνο χρονιά στα Γιάννινα,  αλλά και τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ που έχοντας  στις τάξεις του τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή  «ακούσθηκε»  το όνομά του για ακόμη μια φορά σε διεθνές επίπεδο.

Στην ίδια λίστα υπάρχει  μεταξύ άλλων και το όνομα του Κριστιάν Ρονάλντο αλλά και των Ζέκα, Μανωλά,  Παπασταθόπουλου, Φορτούνη…

Χαίρε Δον Πέδρο Κόντε!

http://super-fm.gr/20376/to-world-soccer-ypoklinete-ston-pedro-konte/

Μπολντ δικά μου, ΜΩΡΗ ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ!

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #97 στις: Παρ 09 Ιούν 2017 18:56 »
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Τετ 05 Ιούλ 2017 10:42 »

"Στις 800.000 ευρώ η ρήτρα για Κόντε"

Επιμέλεια: Βασίλης Τεμπέλης
Η Καρταχένα ενδιαφέρεται για τον 28χρονο επιθετικό του ΠΑΣ Γιάννινα, Πέδρο Κόντε, ωστόσο η ρήτρα αποδέσμευσής του - ύψους 800.000 ευρώ - είναι απαγορευτική για την ισπανική ομάδα.

Ήρθε στην Ελλάδα πέρυσι τέτοια εποχή από την τρίτη ισπανική κατηγορία και τα πήγε περίφημα, καθώς στην πρώτη του κιόλας σεζόν στη Super League πέτυχε 13 γκολ.

Ο Πέδρο Κόντε διατηρεί, ωστόσο, καλό όνομα και στην πατρίδα του, όπου φόρεσε τη φανέλα των Μέριδα, Μελίγια, Αλκογιάνο, Γρανάδα και Χαέν.

Η Καρταχένα ενδιαφέρεται σύμφωνα με το "sportcartagena.es" για τον 28χρονο επιθετικό του ΠΑΣ Γιάννινα (έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019), αλλά το ύψος της ρήτρας αποδέσμευσής του (800.000 ευρώ) από την ομάδα των Ιωαννίνων καθιστά κάθε σκέψη απαγορευτική.

www.sport24.gr

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Σαβ 19 Αύγ 2017 23:58 »
Νοκ άουτ ο Κόντε
Οι πρώτες εκτιμήσεις για τον φορ του ΠΑΣ κάνουν λόγο πως έχει υποστεί θλάση στον προσαγωγό

Τραυματίας αποχώρησε ο Κόντε από το σημερινό ματς του ΠΑΣ στην Τρίπολη. Οι πρώτες εκτιμήσεις για την κατάστασή του αναφέρουν πως έχει υποστεί θλάση στον προσαγωγό και ενδέχεται να μείνει εκτός δράσης ακόμη και για έναν μήνα. Πάντως θα υποβληθεί σε εξετάσεις, ενώ θα απουσιάσει σίγουρα από την αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής με την ΑΕΚ.
http://www.gazzetta.gr/football/article/1125944/nok-aoyt-o-konte