Αποστολέας Θέμα: Pedro Conde  (Αναγνώστηκε 158379 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PaRaDoX

• Full Member
    • Προφίλ
Απ: Pedro Conde
« Απάντηση #150 στις: Τετ 31 Ιαν 2018 01:14 »

Εγώ πάλι θέλω αν είναι να φύγει ο Κόντε, να κάνει προσφυγή και να φύγει και να μην πάρει ούτε μισό ευρώ ο προεδρουλης, αφού ότι και αν έχει πάρει πάνε κατευθείαν στην τσεπούλα του και όχι στην ομάδα.

:pas:  :pas:  :pas:

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #151 στις: Τετ 31 Ιαν 2018 14:24 »
Καλύτερα να πάρει φράγκα μπας και βάλει και τίποτε για την ομάδα, γιατί αν κάνει προσφυγή ο Κόντε, θα τα πάρει κάτω από το τραπέζι και τότε θα μπουν σίγουρα ΜΟΝΟ στην τσέπη του...

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #152 στις: Κυρ 04 Φεβ 2018 19:23 »
Τελικα ρε παναθλιε,τα συζητησατε?

Ποσα θα τσεπωσεις το καλοκαρι,γιατι πρεπει να αυξηθει το μετοχικο κεφαλαιο της benjamin moore
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #153 στις: Τετ 07 Φεβ 2018 22:36 »
Κάτι παθαίνει ο τζες όταν βλέπει την Λάρισα. Με τα σημερινά συμπλήρωσε 8 γκολ απέναντι τους και είναι οι μεγαλύτεροι του πελάτες. Επίσης με τα δύο σημερινά τεμάχια έφτασε τα 15 σύνολο και ξεπέρασε ήδη τα 14 περσινά.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑνουργοΣ

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #154 στις: Τετ 07 Φεβ 2018 23:37 »
 Κλωνοποιήστε το Πέτρο άμεσα!  :)) :P ;) :mono:
>Είμαι για σένα ο πιστός παγουράς,μες στη καρδιά μου είναι μόνο ο ΠΑΣ,κι όταν γεράσω πάλι θα με εδώ,πλάι σου δίπλα απ'τό πρώτο λεπτό.
>Πότε μου γάβρος δεν θα γίνω εγώ,ούτε χανούμι,ούτε βαζελός.Ούτε γριά,ούτε παοκτσής,ούτε σκουλήκι,ούτε οφητσής.
Μόνο ΠΑΣ θα είμαι εγώ,ποκίτη βάλτο στο μυαλό!

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #155 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 00:15 »
Αν δεν στελεχωθει καταλληλα η ομαδα, καλα θα κανει να την κανει...

Μεγαλη παιχτουρα!!
....

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #156 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 08:33 »
δε θέλω να φανταστώ την ημέρα που θα φύγει αυτός ο παίχτης από την ομάδα

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #157 στις: Παρ 09 Φεβ 2018 17:27 »
Μακάρι νά πάρει καί τὴν ἑλληνικη ὑπηκοότητα νά τὸν δοῦμε καί στὴν ἐθνική.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #158 στις: Σαβ 10 Φεβ 2018 22:39 »
Πέδρο Κόντε: «Η ρήτρα μου είναι κάτω από ένα εκατομμύριο ευρώ»

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης Πέδρο Κόντε ανέλυσε την εκπληκτική του εμφάνιση απέναντι στον Παναθηναϊκό και τοποθετήθηκε για τα μεταγραφικά σενάρια που τον έχουν ως πρωταγωνιστή.

Το πρόσωπο της ημέρας έγινε ο Πέδρο Κόντε, ο οποίος με τα δύο του γκολ «εκτέλεσε» τον Παναθηναϊκό στην νίκη του ΠΑΣ με 2-1. Ο Ισπανός επιθετικός μίλησε στην κάμερα της Nova και τοποθετήθηκε για όλα τα θέματα:
«Δεν ξέρω αν ήταν ένα από τα καλύτερα μου παιχνίδια στην Ελλάδα, αλλά θέλαμε πολύ την νίκη και καταφέραμε να την πάρουμε. Προσωπικά, είμαι πολύ χαρούμενος που αυτή ήρθε με τα δικά μου γκολ. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εξέλιξη μου στον ΠΑΣ, στην Μελίγια δεν έπαιζα στην θέση μου, όμως εδώ όλα κυλάνε ιδανικά. Δουλεύω πολύ πάνω στα δυνατά στοιχεία που έχω στο παιχνίδι μου, όπως η δύναμη και η ταχύτητα και αυτά προσπαθώ να βγάλω στο γήπεδο.

Σε ότι αφορά το ενδιαφέρον άλλων ομάδων, το διάβασα στις εφημερίδες, έχουν φτάσει κάποιες φήμες στα αυτιά μου, αλλά ως εδώ. Τίποτα περισσότερο δεν υπάρχει. Η ρήτρα μου πάντως είναι μικρότερη από το ένα εκατομμύριο ευρώ, όπως ακούγεται.

Εγώ πάντως σκέφτομαι μόνο τον ΠΑΣ, τη δουλειά και τη βελτίωση μου

Μου αρέσει εδώ στην Ελλάδα, είμαι πολύ χαρούμενος και περνάω πολύ καλά εδώ. Περίμενα να περάσω καλά, αλλά περνάω καλύτερα, όλο αυτό είναι μία ευχάριστη έκπληξη

Σε ότι αφορά το πρώτο γκολ και τις διαμαρτυρίες του Παναθηναϊκού για φάουλ, το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα επαφής, δεν είναι τένις ή μπάσκετ. Είναι μία επαφή μέσα στα όρια. πήρα δύναμη και πετάχτηκα για να φύγω μπροστά.

Σε ότι αφορά το δεύτερο είναι ένα από τα καλύτερα που έχω πετύχει, αν και έχω σκοράρει ανάλογα ακόμα και με τον ΠΑΣ. Προσωπικά δεν σκέφτομαι τον τίτλο του πρώτου σκόρερ. Είμαστε μία ταπεινή ομάδα με ταπεινούς στόχους, το μόνο που σκέφτομαι είναι να σκοράρω και τα γκολ αυτά να είναι πολύτιμα για την ομάδα μου».

http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/432318/pedro-konte-i-ritra-moy-einai-kato-apo-ena-ekatommyrio-eyro

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #159 στις: Σαβ 10 Φεβ 2018 23:35 »
800-900 χιλιάδες λέει άλλη σελίδα για τη ρήτρα. Πολύ μικρή για την αξία αυτού του παίχτη. Θα έπρεπε να έχει μία πολύ μεγαλύτερη ρήτρα έτσι ώστε να μπορεί η ομάδα να διαπραγματευτεί τις προτάσεις και όχι να τον χάσει από τον πρώτο που θα δώσει 800-900 χιλιάρικα.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #160 στις: Σαβ 10 Φεβ 2018 23:37 »
Μεγαλύτερη ρήτρα,μεγαλύτερο συμβόλαιο.Έτσι πάει.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #162 στις: Κυρ 11 Φεβ 2018 01:26 »
Ο μοναδικός ίσως παίχτης στην ιστορία μας που έχει βάλει δυο συνεχόμενες φορές διψήφιο αριθμό γκολ στην Α εθνική.Ίσως να είναι ο μοναδικός που έχει βάλει απλώς 2 φορές διψήφιο αριθμό γκολ στην Α εθνική.

Χωρίς πέναλτι.
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 11 Φεβ 2018 02:00 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος FanaticPaS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #163 στις: Κυρ 11 Φεβ 2018 01:54 »
Και παιζει και με τα λιμά στα χαφ, που να χε κανα ντεβινσέντι απο πίσω. Πραγματικά τα χαφ δεν του προσφερουν τιποτα.Και φανταστείτε φάουλ δεν τον άφηναν να βαράει, τα χτύπαγε ο κοζορώνης στα περιστέρια
Μεγαλωσα δν εβαλα μυαλο

Αποσυνδεδεμένος Kronos

• Jr. Member
  • **
  • Ζούλα όλοι οι αργιλέδες φυλαχτείτ' από τους τζέδες
    • Προφίλ
« Απάντηση #164 στις: Κυρ 11 Φεβ 2018 02:02 »
Προεδρα στη θεση σου θα του προσφερα ηδη μετα το ματς συμβολαιο και αστους να λενε για ρητρες και παπαρια.
Αλλα ξεμε, και βγαλε μας ψευτες, οτι καλοκαιρι θα το σφαξεις οσα μπορεις και κριμα γιατι ο Πεδρο παιζει να ειναι πραγματικα ο μονος αρχιδατος επιθετικος που αγαπηθηκε οσο λιγοι σε τουτη δω την πολη.

Αποσυνδεδεμένος alcoholic

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #165 στις: Κυρ 11 Φεβ 2018 03:09 »
Η λογική λέει ότι θα τον δούμε άλλα 4 ματς στους Ζωσιμάδες (να είναι καλά το παλικάρι) και μετά βλέπω να μας χαιρετάει με ένα ποσό που λογικά θα είναι μικρότερο από τη ρήτρα, γιατί αν δεν τον δώσουμε το καλοκαίρι, μετά θα γίνει νέος Ντε Βινσέντι και ο χοντρός δεν θα πάρει φράγκο...

Μόνος τρόπος να αυξηθεί η τιμή κάπως είναι να πλειοδοτήσουν δύο - τρεις ομάδες μαζί, κυρίως αν μπει στο παιχνίδι και καμία από το ανατολικό μπλοκ, ΑΠΟΕΛ, ή ακόμα καλύτερα τίποτα πετροδόλαρα, εφ´ όσον βέβαια και αν το θέλει και ο Πέντρο να πάει στα κρύα και τα χιόνια, ή στην κουφόβραση και την υγρασία...

Στην ηλικία που είναι λογικό θεωρείται να θέλει να κάνει ένα καλό συμβόλαιο, αλλά πέραν των χρημάτων νομίζω θα σταθμίσει και προοπτικές καριέρας, αλλά και συνθήκες διαβίωσης...

Υπάρχει βέβαια και ένα ακόμη σενάριο, το οποίο εγώ αν ήμουν Πέντρο θα δεχόμουνα την πρόκληση,  αν ήμουνα χοντρός θα κινούσα γη και ουρανό να το πετύχω... Νέο συμβόλαιο με 300.000€ έως το 2021 και ρήτρα αποδέσμευσης από το επόμενο καλοκαίρι 1,5 εκατομμύριο. Και ο Πέντρο θα ήτανε βασιλιάς εκεί που τον αγαπάνε και μία καινούργια πρόκληση θα είχε να πετύχει περισσότερα πράγματα, ρεκόρ, γκολ και να φέρει μεγαλύτερη πρόταση κι εμείς να τον βλέπαμε κανένα χρόνο ακόμα τουλάχιστον...

Αποσυνδεδεμένος Penultimo

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #166 στις: Κυρ 11 Φεβ 2018 03:10 »
Είσαι η ομάδα που έδωσε παίκτη στην Άρσεναλ 2 μυρια...
Είσαι η ομάδα που έχει τον πιο χοτ Ισπανό επιθετικό...
Η δεν μπορουμε η δεν θελουμε να εκμεταλλευτουμε το μομεντουμ του καιρου μας... ενας Κοντε φέρνει την άνοιξη...

Αποσυνδεδεμένος PaRaDoX

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #167 στις: Κυρ 11 Φεβ 2018 03:31 »
Εκτέλεσε τον Παναθηναϊκό ο Κόντε!

Πετράκης: «Ο Κόντε είναι ο καλύτερος επιθετικός στην Ελλάδα»

Ουζουνίδης: «Δεν χάσαμε από μια καλύτερη ομάδα αλλά από την ικανότητα του ενός σπουδαίου φορ»

Πέδρο Κόντε: Το πιο καυτό ισπανικό πιστόλι σε όλη την Ευρώπη!

:pas:  :pas:  :pas:

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #168 στις: Κυρ 11 Φεβ 2018 04:59 »
Καριόλη Ισπανέ, είμαι ικανός να κολλήσω με ένα τραγούδι και να τ ακούω στα καπάκια ίσα με 20 φορές.

Ε σήμερα μου συνέβη με τις ΓΚΟΛΑΡΕΣ σου.

Παίζει να τις έχω δει καμιά 50ριά φορές.
Και κάθε φορά ΠΙΟ ΓΚΟΛΑΡΕΣ μου φαίνονται.

Έτσι ευγενικά...

Τους γάμησες τα κωλοβάρδουλα ρε ΜΕΓΑΛΕ.

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #169 στις: Κυρ 11 Φεβ 2018 11:28 »
Pedro Conde 2019: Alcalde de Ioannina   \o/

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #170 στις: Κυρ 11 Φεβ 2018 11:31 »
Θα ξεκινησει διαφημιστικο σποτ στα αθηναϊκά καναλια... Θα δειχνει τη γκολαρα του κοντε και μετά θα γραφει "η ρητρα μου ειναι κατω απο εκατομμυριο". Και εξτρα πλανο Χριστοβασίλη να στελνει φιλακια

Α ρε κιτσο....

Δυσκολα παντως θα δωσει ομαδα τοσα λεφτα για 30αρη παιχτη.... Μακαρι να μεινει εδω για πολλα χρονια

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #171 στις: Κυρ 11 Φεβ 2018 11:56 »
Παράθεση
Υπάρχει βέβαια και ένα ακόμη σενάριο, το οποίο εγώ αν ήμουν Πέντρο θα δεχόμουνα την πρόκληση,  αν ήμουνα χοντρός θα κινούσα γη και ουρανό να το πετύχω... Νέο συμβόλαιο με 300.000€ έως το 2021 και ρήτρα αποδέσμευσης από το επόμενο καλοκαίρι 1,5 εκατομμύριο. Και ο Πέντρο θα ήτανε βασιλιάς εκεί που τον αγαπάνε και μία καινούργια πρόκληση θα είχε να πετύχει περισσότερα πράγματα, ρεκόρ, γκολ και να φέρει μεγαλύτερη πρόταση κι εμείς να τον βλέπαμε κανένα χρόνο ακόμα τουλάχιστον...

Τόσο δε μπορείς να το φτάσεις το συμβόλαιο λόγο των υπολοίπων αλλά πιστεύω από τα 80.000 που πρέπει να παίρνει αυτή τη στιγμή και 180.000 να του δώσεις και ρήτρα στο 1.5 μύριο μένει και με τα μπούνια.Του πετάς και μπόνους(ανάθεμα κι αν ξέρει τι είναι ο χοντρός) για έξοδο Ευρώπη κτλπ. και τον έχεις πασά...αλλά τα άμεσα φράγκα είναι γλυκά και ο χοντρός που νομίζει ότι πάντα θα του βγαίνουν παίχτες τον έχει ήδη δώσει στον ρωσσοπόντιο....  :(

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #172 στις: Κυρ 11 Φεβ 2018 18:18 »
Αυτό το πράγμα να μην κρατάει παίκτες που αξίζουν δεν το καταλαβαίνω.. Δηλαδή όταν λέμε κορμός τι εννοούμε? Ο φθηνός κορμός?
Ο Κοντεγκολ δεν ανήκει στον κορμό της ομάδας?
Και στην τελική τι δεν καταλαβαινει... 4 παιχνίδια στο europa τόσο θα πουλήσει τον Κοντεγκολ
....

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #173 στις: Κυρ 11 Φεβ 2018 19:24 »
Στα 30 του που να παει ο κοντε και τι λεφτα να παρει?
Εγω στη θεση του δεν θα εφευγα απο ελλαδα
Αν ο δικος μας δεν ειναι σε θεση να τον κρατησει, μαλλον θα τον παρει ο παοκ και θα ξενερωσουμε ακομα πιο πολυ

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #174 στις: Κυρ 11 Φεβ 2018 21:33 »
O ηπιος τα λεφτα που θελει ο κοντε για ανανεωση δε θα τα δωσει ποτε...
Ο Κοντε εχει ρητρα πολυ χαμηλοτερη απο την αξια του και απο τις εμφανισεις που κανει....
Θεωρω οτι το καλοκαιρι θα γινει το αυτονοητο.
Θα φυγει απο την ομαδα μας για μια ομαδα που θα του πληρωσει την ρητρα και αυτος θα παρει ενα πολυ καλο συμβολαιο κοντα στην αξια του.

Υ.Γ. Με πιθανοτητες 90-10 θα συνεχισουμε να τον βλεπουμε στην Ελλαδα και του χρονου.... ;)