Αποστολέας Θέμα: Pedro Conde  (Αναγνώστηκε 158646 φορές)

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
Απ: Pedro Conde
« Απάντηση #875 στις: Δευ 20 Σεπ 2021 11:22 »
Και φυσικα τωρα αλλαζουν ολα . Τοσο απλα …

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #876 στις: Δευ 20 Σεπ 2021 11:23 »
Μεγάλη πίκρα....και (αρκετό) ψαλίδισμα των προσδοκιών μας για τρελλή πορεία φέτος.
Πέτρο καλό κουράγιο και γρήγορη αποθεραπεία.

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #877 στις: Δευ 20 Σεπ 2021 11:24 »
Δεν υπάρχει πιο κλασσική εξέλιξη για εμάς.

Εκεί που η ομάδα πάει τρένο νικώντας παοκ και βαζελο στις δύο πρώτες αγωνιστικες και ενώ όλος ο κόσμος είναι πολύ χαρούμενος με την επιστροφή του Πετραν και την απόδοση που έπιασε αμέσως, η ΓΑΜΗΜΕΝΗ η τύχη του δίνει χιαστούς.
Ο,τι πιο ΠΑΣ έχω δει.... Από τη ζέστη στο κρύο και απτή χαρά στην θλίψη σε δευτερόλεπτα.

ΠΕΔΡΟ ΜΑΣ ΚΑΛΗ ΑΝΆΡΡΩΣΗ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥ :'(

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #878 στις: Δευ 20 Σεπ 2021 11:50 »
Δυστυχώς όσοι έχουν κάνει επέμβαση χιαστών, μπορούν να καταλάβουν λίγο παραπάνω τι μανίκι είναι αυτό.

Όταν ακούς ότι υπάρχει πρόβλημα στο μηνίσκο, 90% έχεις και πρόβλημα στο χιαστό.

Η αλήθεια είναι ότι μόλις διάβασα ότι είπε για ένα "κρακ" που άκουσε, τα πράγματα ήταν γ@ματα....

Αυτό το "κρακ" ήταν η μαχαιριά....

Δυστυχώς τα πράγματα είναι αρκετά άσχημα και γίνονται ακόμη δυσκολότερα γιατί ο έξω πλάγιος χιαστός είναι πιο δύσκολη και απαιτητική περίπτωση από τον έσω πλάγιο.

Όλα τα λεφτά σε αυτή την επέμβαση είναι η καλή αποθεραπεία. Αν κάνεις καλή αποθεραπεία θα επανέλθεις τουλάχιστον στο ίδιο επίπεδο. Αν δεν κάνεις καλή αποθεραπεία, μπορεί να ξαναβγάλει εκεί τραυματισμό. Για το Πετραν δεν έχω καμιά αμφιβολία οι θα κάνει αυτό που πρέπει.

Μεγάλη ζημιά για το Πετραν, μεγάλο πακέτο για εμάς. Κάλο Μάρτιο να τον περιμένουμε, εκτός αν κάνει μαγικά.

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #879 στις: Δευ 20 Σεπ 2021 12:07 »
Αν υπάρχει πρόεδρος σε αυτή την ομάδα ήρθε η ώρα να το αποδείξει τώρα.

ΧΒ πάρε τον κώλο σου και πήγαινε στο σπίτι του Πέδρο μαζί με ένα νέο συμβόλαιο έως το 2025. Μέχρι το τέλος της καριέρας του δηλαδή...

Ο σεβασμός απέναντι στην ιστορία του συλλόγου και στους μεγάλους παίκτες που φόρεσαν την φανέλα θέλει πράξεις και κυρίως σε αυτές τις δυσκολες στιγμές...

Πρόωρη ανανέωση μέχρι το τέλος της καριέρας του..

Αποσυνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #880 στις: Δευ 20 Σεπ 2021 12:10 »
Δεν γίνεται τέτοια ατυχία ρε φίλε πραγματικά δεν γίνεται. Ίσα πάμε λίγο να χαρούμε και να το πρώτο σοκ. Δεν ξέρω τι να πω πραγματικά ο άνθρωπος ήρθε εδώ γεμάτος χαρά και εμείς περιμέναμε πως και πως να τον απολαύσουμε και πάλι στο γήπεδο και τον περίμενε τέτοιος τραυματισμός. Ας ελπίσουμε ότι μιλι θα γίνει ροναλντο φέτος.

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #881 στις: Δευ 20 Σεπ 2021 12:16 »
Συμφωνώ με όλους κι όλα τα "όχι ρε πούστη" που ακούστηκαν σήμερα σε κάθε ΠΑΣολέδικο σπίτι.

Πιο πολύ συμφωνώ με το φίλο που λέει οτι είναι ότι πιο... ΠΑΣ έχουμε δει και ο τραυματισμός που μας στενοχώρησε περισσότερο απ' όλους. Από τη ζέστη στον πάγο δηλαδή...

Περαστικά στον παίχτη, γρήγορη επάνοδο, πρόωρη ανανέωση, ψάξιμο για επιθετικό το Γενάρη και ευχή να βγουν "λαγοί απ' το καπέλο".

Μια χρονιά που ξεκίνησε με "ονειρικά" αποτελέσματα και η κατάρα που μας δέρνει δε μας άφησε να το χαρούμε ούτε ως την 3η αγωνιστική.

Ασταδιαλα 
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος ltz

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #882 στις: Δευ 20 Σεπ 2021 12:55 »
Περαστικά και καλή επάνοδο με πολλά γκολ.
ΠΑΣ από το 1966. Παγουράς από πάντα.

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #883 στις: Δευ 20 Σεπ 2021 13:02 »
Σίγουρα σοβαρό επιθετικό τον Γενάρη!
Μακάρι οι υπόλοιποι να μπορέσουν να αντικαταστήσουν αυτή τη μεγάλη απώλεια αλλά δύσκολα...
Το χειρότερο σενάριο όταν μάλιστα είμαστε ομάδα που θα κάνει μετρημένες φάσεις.

Περαστικά και μακάρι να γυρίσει δυνατός, με όρεξη και χωρίς φόβο...

Αποσυνδεδεμένος Nikolaos

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #884 στις: Δευ 20 Σεπ 2021 13:22 »
"Ουδέν κακόν αμιγές καλού"

Πιστεύω πως αυτό το γεγονός θα δώσει ένα επιπλέον κίνητρο στην ομάδα και το πάθος για νίκη θα ξεχειλίζει!

Περαστικά και γρήγορα γερός κοντά μας, δικέ μας Πέδρο!

Το μεγαλύτερο δώρο στην επιστροφή του θα είναι το φετινό πρωτάθλημα!

Αυτός πρέπει να είναι ο στόχος μας για φέτος κι ο ΠΑΣ θα τον πετύχει!

Και κάπως έτσι γράφονται οι πιο όμορφες ιστορίες!

Σ' ευχαριστώ για όλα όσα μας έχεις δώσει, γι αυτά που μας δίνεις και για όσα θα μας δώσεις και θα μας δίνεις!

Η αγάπη και η έγνοια όλων μας είναι δίπλα σου!

Αποσυνδεδεμένος ΤΑΧΑΣ

• Sr. Member
  • Γεννήθηκα ΠΑΣ και θα πεθάνω ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ
    • Προφίλ
« Απάντηση #885 στις: Δευ 20 Σεπ 2021 13:37 »
Η ΞΕΝΕΡΑ μου δεν περιγράφεται.. Περαστικά Πέδρο.. Είμαι σίγουρος ότι θα γυρίσεις πιο νωρίς στους αγωνιστικούς χώρους!! Μίλι σε πιστεύω!

Αποσυνδεδεμένος GAVOS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #886 στις: Δευ 20 Σεπ 2021 13:38 »
Περαστικά πετραν...Σωματικά δεν τον φοβάμαι...Δυνατό και γυμνασμενο παιδί είναι και Με την βοήθεια του  Σκόρδου θα δεσει γρήγορα..Ίσως κ γρηγορότερα από ότι τον υπολογίζουμε. Το θέμα όλο είναι στην ψυχολογία...Να μην γυρίσει φοβισμένος..Ένα πανί την Δευτέρα για πάρτι του και  ένα δυνατό Πέδρο Κόντε οεοεοε...Να καταλάβει ότι είμαστε δίπλα του... Σημαντικό είναι επίσης ότι θα προλάβει κάποια ματς πλέι οφ/άουτ ώστε να αποκτήσει ψυχολογία και να μπει δυνατά στην προετοιμασία της επόμενης χρονιάς.
Δυστυχώς η γκαντεμια μας χτύπησε την πόρτα με τον χειρότερο τρόπο.. Στήριξη και σε αυτούς που μένουν πίσω να αναπληρώσουν το κενό. Μεταγραφή μην περιμένετε για 2 μήνες...Εκτός κ αν διώξει Μιλιντσεανου τον Γενάρη

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #887 στις: Δευ 20 Σεπ 2021 14:17 »
Κρίμα!

Περαστικά και Σιδερένιος Πετραν!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος THIMIOS

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #888 στις: Δευ 20 Σεπ 2021 14:26 »
Ε όχι ρε πούστη μου....

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #889 στις: Δευ 20 Σεπ 2021 14:34 »
mejorate pronto hermano

Esa pierna que hoy duele va a traer la copa griega a la ciudad. Sé fuerte

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #890 στις: Δευ 20 Σεπ 2021 14:48 »
Γαμήθηκε ο Δίας
Ως συνήθως…

Περαστικά Πεδρο
Γρήγορη επιστροφή.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #891 στις: Δευ 20 Σεπ 2021 15:08 »
ΣΤΉΡΙΞΗ ΑΠΌ ΌΛΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΕΝΤΡΟ..
....

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #892 στις: Δευ 20 Σεπ 2021 15:38 »
Πετράν, έχεις πάρει χαμπάρι πόσο σε αγαπάμε έτσι; Σε λατρεύουμε...
Πονάς και πονάμε, γελάς το ίδιο και μεις, αγωνιάς, εμείς ακόμη περισσότερο...
Όταν θα μπεις στο ρημαδοχειρουργείο, να ξέρεις, και να το έχεις καρφωμένο στην καρδιά και το μυαλό σου, ότι μια πόλη ολόκληρη, μια περιοχή αλλά και χιλιάδες αδέλφια και φίλοι σου "πρωτευουσιάνοι" και από άλλες γωνιές της Ελλάδας, θα περιμένουν "έξω" για τα καλά νέα, και από την επόμενη, θα μετράμε μια μια τις μέρες για το νέο ραντεβού μας στους Ζωσιμάδες.
Και στην αποκατάσταση, εκεί... Και στις ατομικές πάλι εκεί, δεν θα μας "ξεφορτωθείς" εύκολα...
Θα στα ζαλίζουμε τόσο όσο να μην αισθανθείς ποτέ μόνος. Οικογένεια αγόρι μου, οικογένεια...
Και μετά..., μετά :), η αδημονία σαν να πηγαίνει και πάλι το παιδί μας, πρώτη μέρα στο σχολείο... Όλοι εκεί, να σε καμαρώσουμε πάλι όρθιο, δυνατό, τον Πέτρο μας.
Άντε αγόρι μου, όλα καλά θα πάνε ψυχή μου...
ΥΓ. Δεν θέλω κανένα άλλο επιθετικό στη θέση σου τον Ιανουάριο, γιατί ελπίζω, πιστεύω, είμαι απόλυτα σίγουρος, ότι θα είσαι και πάλι έγκαιρα κοντά μας όταν σε χρειαστούμε, εκεί κατά την Άνοιξη.
ΥΓ.2. Αν πάρουμε κάποιο κυνηγό, ας τον πάρουμε μόνο αν φύγει για κάποιο λόγο ένας άλλος από τους υπάρχοντες, στους οποίους όμως εγώ έχω απόλυτη εμπιστοσύνη...
Ήδη μπροστά στα μάτια μου, έχω τον Μπρένερ δεξιά , τον Γκαρντάφσκι αριστερά, και μπροστά τους τον Μιλι ή τον Σνάιντερ και τον Περέα να "δίνουν πόνο" - σε κάθε περίπτωση ο κόουτς μάλλον ξέρει καλύτερα.

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #893 στις: Δευ 20 Σεπ 2021 15:52 »
Ναι, ρε φίλε, ΝΑΙ!
Έτσι ρε μάγκα μου μπαμΠΑΣ! Όλοι δίπλα στον στον Πέδρο και όλοι δίπλα στην Ομάδα που μας δίνει τόσες χαρές!
Θα βγούμε πιό δυνατοί, Ομάδα και φίλαθλοι, μετά από αυτό!
Έτσι, με αισιοδοξία κοιτάμε μπροστά και όλα θα πάνε καλά παιδιά!
Να μην εκπλαγεί κανείς σύνταυρος εάν μας δει σε θέσεις πλέι οφ την άνοιξη!  :dab:

Αποσυνδεδεμένος panodirlas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #894 στις: Δευ 20 Σεπ 2021 17:02 »
 :( Πόσο κρίμα ρε γαμώτο πρώτα για τον ίδιο, για τα γήπεδα που δεν θα βλέπουν τέτοιον παικταρά αλλά και για όλος εμάς και για το δέσιμο με την ομάδα και την πόλη, σαν κακό όνειρο έκατσε όλο αυτό. Στήριξη, πάθος και πείσμα απ όλους και μακάρι με το καλό όταν γυρίσει να είμαστε μέσα σ έναν δυνατό στόχο (κύπελλο/πρωτάθλημα) και να προλάβει και φέτος να βάλει την σφραγίδα του.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΠΕΔΡΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #895 στις: Δευ 20 Σεπ 2021 17:13 »
Νομίζω ότι κάποιος πρέπει υπεύθυνα να αναλάβει να δείξει στο Πέδρο όλα τα ωραία μυνήματα του φόρουμ.
Νόμιζα εκπροσωπούν όλους τους πασολεδες και θα του δώσουν σίγουρα δύναμη.

Κατά τα άλλα δεν βλέπω μια ανακοίνωση ή ένα ξερό "stay strong Pedro" από την ομάδα και μου ανάβουν τα λαμπάκια.
Εγώ ζητάω να του κάνουν πρόωρη ανανέωση και αυτοί ακόμα δεν έχουν βγάλει μια ανακοινωσουλα.

Σχετικά με το χρόνο αποκατάστασης ξέρει κανένας συνταυρος αν υπάρχει καμία πιθανότητα να επιστρέψει κατά το Γενάρη; Τέσσερις μήνες μετα δηλαδή; Ή είναι σίγουρο ότι θέλει πάνω από 6 μήνες;

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #896 στις: Δευ 20 Σεπ 2021 17:13 »
Μεγάλο κρίμα, μας στερήθηκε η μισή φετινή χαρά μας κι από τον ίδιο η αγάπη που θα εισέπραττε στο γήπεδο..
Σιδερένιος να είναι ο Πέδρο και για το μέταλό του όσο και της ομάδας δεν αμφιβάλλω.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #897 στις: Δευ 20 Σεπ 2021 17:28 »
Νομίζω σήμερα στα Γιάννινα και όπου υπάρχει ΠΑΣολές υπήρξε ένα ομαδικό σφίξιμο,μια μαχαιριά.Τι να πεις;Μια ζωή με αυτήν την αχώνευτη ομάδα κάτι γίνεται.Τέτοια λύπη ούτε στην χειρότερη ήττα.Δεν υπάρχει.

Περαστικά Πέδρο!!!!Είσαι δυνατός και ξέρουμε όλοι ότι θα επιστρέψεις πιο δυνατός.Ας αναλάβουν οι ειδικοί να στείλουν τις ευχές όλων στον Πέδρο αν δεν το έκαναν ήδη.

Αλλάζουν τα δεδομένα τώρα αλλά θα συνεχίσουμε.Γιατί έτσι.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #898 στις: Δευ 20 Σεπ 2021 17:29 »
Τι να γραψουμε τωρα για τον Πετρο μας;;;;; Ο Πετραν ειναι συμβολο. Ειναι απο τους ανθρωπους που γαλουχουν νεες γενιες οπαδων. Οτι χειροτερο μπορουσε να συμβει στην ομαδα μας εγινε δυστυχως και δεν αλλαζει τωρα. Ο Πετραν ειναι ομως ταυρος και θα διαψευσει ολα τα δεδομενα. Ειμαι απολυτα βεβαιος οτι θα ειναι συντομα παλι κοντα μας.Εχει πολυ δυνατη κραση και απιστευτο μυικο συστημα και ο χρονος αποθεραπειας του θα ειναι συντομοτερος του αναμενομενου. Δεν θα λειψει μονο αγωνιστικα με την απουσια του ,αλλα κυριως θα λειψει η αυρα του και η θετικη του ενεργεια. Καλη αναρρωση στο γελαστο παιδι.

Αποσυνδεδεμένος GAVOS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #899 στις: Δευ 20 Σεπ 2021 17:45 »
Παράθεση
Σχετικά με το χρόνο αποκατάστασης ξέρει κανένας συνταυρος αν υπάρχει καμία πιθανότητα να επιστρέψει κατά το Γενάρη; Τέσσερις μήνες μετα δηλαδή; Ή είναι σίγουρο ότι θέλει πάνω από 6 μήνες;
Προφανώς κάποιος χειρουργός θα ξέρει να μη ας πει στα σίγουρα. Γενικότερα είμαστε από τις τυχερές ομάδες που δεν το έχουν περάσει συχνά αυτό με ποδοσφαιριστές. Αν δεν κάνω λάθος 2 φορές απανωτά ο Περιστεριδης και πιο παλιά την σεζόν Ογιος ο Βαρτζιωτης. Από το λίγο που το έψαξα λοιπόν καταλαβαίνω πως όλη η δουλειά είναι η περίοδος αποκατάστασης κ επανένταξης... Φυσιοθεραπεία κολυμβητήριο και τα συναφή..Νομίζω μεγάλο ατού η παρουσία του Φιλίππου Σκόρδου...Αλλά το βασικό είναι η ψυχολογία...Διαβάζω ότι αρκετοί αθλητές που γυρνάνε από χιαστό έχουν τον φόβο μέσα τους ακόμα με αποτέλεσμα να επιβαρύνουν το άλλο τους πόδι και να ξεσπα κ αυτό (π.χ Περιστεριδης,Φορτουνης)...Είναι σημαντικό λοιπόν κ από ψυχολογικής άποψης να μην βιαστεί.... Βέβαια μιλάμε για τον Κόντε που από προχθές μετά τον τραυματισμό έδειχνε κουλ...Και σωματικά είναι τέρας οπότε μπορεί να κερδίσει κάποιες βδομάδες..Αλλά τι να λέει?Τι Φλεβάρης, τι Μάρτης?Το βασικό είναι να γυρίσει δυνατός,όχι γρήγορα...
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 20 Σεπ 2021 17:50 από GAVOS »