Αποστολέας Θέμα: Pedro Conde  (Αναγνώστηκε 158607 φορές)

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
Απ: Pedro Conde
« Απάντηση #925 στις: Σαβ 13 Νοέ 2021 13:35 »
Μωρη ΠΑΙΧΤΑΡΑ ατελείωτη!

Αυτός να μου το θυμηθείτε είναι τόσο εργατικό σκυλί που θα επιστρέψει νωρίτερα αποτι τον περιμένουμε.
Πάμε ρε Πέτρο καψούρα.

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #926 στις: Σαβ 04 Δεκ 2021 03:43 »
Ο Κόντε… 2,5 μήνες μετά…! (video)

Δυόμιση μήνες μετά την άτυχη στιγμή που είχε ο Πέδρο Κόντε και τον τραυματισμό σε χιαστούς και μηνίσκο, που τον οδήγησαν στο χειρουργείο, αρχίζει πλέον να τρέχει και να εκτελεί πιο σύνθετες ασκήσεις!

Ο Ισπανός στράικερ συνεχίζει την αποθεραπεία του, έχοντας πλησιάσει πλέον το μισό δρόμο και του απομένει άλλος μισός μέχρι να γυρίσει δυνατός και να προσφέρει κι εκείνος στη φετινή προσπάθεια του ΠΑΣ στο πρωτάθλημα της Super League.

Δείτε ένα βίντεο που ανέβασε ο φυσιοθεραπευτής του ΠΑΣ Γιάννινα, Φίλιππος Σκόρδος, με ασκήσεις του Κόντε στο φυσιοθεραπευτήριό του, προκειμένου να μπορέσει να δυναμώσει γρήγορα το πόδι του.

https://super-fm.gr/78696/o-konte-2-5-mines-meta-video/

https://www.facebook.com/100006331805637/videos/pcb.3110364782517885/335761564554055 

Α ρε αγρίμι. VAMOSSSSSSSSSS

:pas: :mono:

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #927 στις: Τετ 08 Δεκ 2021 12:00 »
Αιντε αγορίνα μου, με το καλό, σιδερένιος.
Από το Σάββατο που είμαι ομοιοπαθής, ίσως και λίγο χειρότερα (με ολικά κατεστραμμένο και τον μηνισκο, εκτός από τον πρόσθιο χιαστό) μπορώ να σε νιώσω και να καταλάβω τον αγώνα σου ακόμη περισσότερο.
Ευτυχώς εγώ δεν πρόκειται να κάνω καριέρα επαγγελματική πρωταθλητισμού, ούτε έχω την προοπτική να κυνηγήσω άμεσα πρωτάθλημα ή ευρώπη ;), όπως εσύ και τα παιδιά φέτος. Αιντε να πάρω μια χαρά από εσάς τουλάχιστον.

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #928 στις: Τετ 08 Δεκ 2021 16:12 »
Αιντε αγορίνα μου, με το καλό, σιδερένιος.
Από το Σάββατο που είμαι ομοιοπαθής, ίσως και λίγο χειρότερα (με ολικά κατεστραμμένο και τον μηνισκο, εκτός από τον πρόσθιο χιαστό) μπορώ να σε νιώσω και να καταλάβω τον αγώνα σου ακόμη περισσότερο.
Ευτυχώς εγώ δεν πρόκειται να κάνω καριέρα επαγγελματική πρωταθλητισμού, ούτε έχω την προοπτική να κυνηγήσω άμεσα πρωτάθλημα ή ευρώπη ;), όπως εσύ και τα παιδιά φέτος. Αιντε να πάρω μια χαρά από εσάς τουλάχιστον.

Περαστικα φιλε μπαμΠΑΣ !

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #929 στις: Πεμ 09 Δεκ 2021 10:37 »
"Δίδυμέ" μου christos σε ευχαριστώ πολύ, να είσαι καλά.
Ευχαριστώ και τα φιλαράκια που μου έδωσαν τις ευχές τους τηλεφωνικά και με προσωπικό μήνυμα και όλους τους σύνταυρους που μέσω του "συμφωνώ" στο μήνυμα του christos, με σκέφτηκαν και μου έστειλαν και τις δικές τους ευχές.
Όλους σας που με σκεφτήκατε.
Να είστε όλοι καλά, και να περάσετε τις καλύτερες γιορτές. Στον καθένα σας και την οικογένειά του εύχομαι υγεία και τα καλύτερα για το νέο χρόνο, και όχι μόνο.

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #930 στις: Πεμ 09 Δεκ 2021 12:23 »
Κάπου εδώ να τονίσω ότι η Κοντενα έχει φύγει και έχει πάει στην Γρανάδα για Χριστούγεννα. Ο Πέδρο όμως ενώ εύκολα θα μπορούσε να βρει ένα φυσιοθεραπευτή συν Ισπανία και να πάει μαζί της , παραμένει στα Γιάννενα και δουλεύει καθημερινά με τους φυσιοθεραπευτές της ομάδας όπως κάνουν οι συμπαίκτες του στο γήπεδο.
Ο τραυματισμός του δεν αποτελεί για τον Πέδρο αιτία για ειδική αντιμετώπιση.
Είναι παρών και δουλεύει καθημερινά όπως κάνει και η υπόλοιπη ομάδα.

Είναι μεγάλος αθλητής ο Τζες. Τον Φεβρουάριο θα ναι έτοιμος και εμείς δεν θα πιστεύουμε στα μάτια μας.

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #931 στις: Πεμ 09 Δεκ 2021 20:22 »
Κάπου εδώ να τονίσω ότι η Κοντενα έχει φύγει και έχει πάει στην Γρανάδα για Χριστούγεννα. Ο Πέδρο όμως ενώ εύκολα θα μπορούσε να βρει ένα φυσιοθεραπευτή συν Ισπανία και να πάει μαζί της , παραμένει στα Γιάννενα και δουλεύει καθημερινά με τους φυσιοθεραπευτές της ομάδας όπως κάνουν οι συμπαίκτες του στο γήπεδο.
Ο τραυματισμός του δεν αποτελεί για τον Πέδρο αιτία για ειδική αντιμετώπιση.
Είναι παρών και δουλεύει καθημερινά όπως κάνει και η υπόλοιπη ομάδα.

Είναι μεγάλος αθλητής ο Τζες. Τον Φεβρουάριο θα ναι έτοιμος και εμείς δεν θα πιστεύουμε στα μάτια μας.

Πολύ σωστή παρατήρηση.

Τι να λέμε για αυτό τον παικταρά..

Έβαλε 35 γκολ τη διετία 2016-18 με καλύτερο χαφ το Γιάκο παρτενέρ τον βαδιστή Χαλκιαδάκη και με το πιο ανύπαρκτο κέντρο της ιστορίας μας (Κοζορώνη-Γαρουφαλλιά-Χρήστο Δώνη) που δεν άλλαζε τρίτη πάσα.

Προσπαθώ να τον φανταστώ τις χρονιές του Ντε Βινσέντι, του Τσάβεζ και του Τσουκαλά, ή ακόμα καλύτερα προσπαθώ να φανταστώ στην περσινή επιθετική ομάδα του Γιαννίκη που δημιουργούσε συνέχεια φάσεις στη θέση του Ελευθεριάδη και του Μιλιντσεάνου. Πόσα γκολ θα έβαζε προσπαθώ να φανταστώ...

Μεγάλος παίκτης ο τζες.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #932 στις: Κυρ 12 Δεκ 2021 13:32 »
ΠΑΣ Γιάννινα: Θηρίο στο κλουβί ο Πέδρο Κόντε, μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του (vid)

Ο Πέδρο Κόντε συνεχίζει το πρόγραμμα ενδυνάμωσης προκειμένου να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να επανέλθει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΣ Γιάννινα, με τον φυσιοθεραπευτή της ομάδας να μοιράζεται στα social media ένα βίντεο από την προπόνηση του Ισπανού επιθετικού.
Για μόλις ένα ολοκληρωμένο ενενηντάλεπτο είχαν την ευκαιρία οι φίλοι του ΠΑΣ Γιάννινα να χαρούν τον Πέδρο Κόντε στην ομάδα τους μετά τη μεγάλη επιστροφή του, αφού στο δεύτερο ματς του πρωταθλήματος υπέστη ρήξη χιαστού κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο Ισπανός είχε προλάβει να σκοράρει στην πρεμιέρα, υπογράφοντας τη μεγάλη νίκη του ΠΑΣ στο ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ, αλλά έκτοτε έχει απουσιάσει από τα επόμενα παιχνίδια των ηπειρωτών.

Φαίνεται όμως πως τα μηνύματα από την πορεία της αποθεραπείας του είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά, όπως αποδεικνύει και το βίντεο που ανέβασε ο Φίλιππος Σκόρδος, φυσιοθεραπευτής του «Άγιαξ της Ηπείρου». Σε αυτό απεικονίζεται η σκληρή καθημερινή προσπάθεια που καταβάλλει ο Κόντε, προκειμένου να επισπευθεί στο μέτρο του δυνατού το διάστημα της αποθεραπείας του, ώστε να μπορέσει να επιστρέψει το συντομότερο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο φυσιοθεραπευτής του ΠΑΣ Γιάννινα:
https://www.facebook.com/100006331805637/videos/233160982271624/
gazzetta.gr

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #933 στις: Κυρ 12 Δεκ 2021 16:26 »
ΟΥΙΙΙΙΙΙ Ο ΤΖΕΣ! Τί κτηνάρα είσαι εσύ ρε Πέδρο!
Άνετα να μπορούσες να κάνεις καριέρα στον κινηματογράφο σαν Terminator! Εάν σε έβλεπε ο Άρνολντ, θα σε πρότεινε σίγουρα για τον θρυλικό ρόλο!
Πωωωωω ρε φίλε!!

Σε περιμένω πώς και πώς για τα πλέι οφ παικταρά μου!
Σε φαντάζομαι να σκοράρεις στο πρώτο Ευρωπαϊκό ματς τη νέα σεζζζόν και να έχεις ξανά εκείνο του βλέμμα του "τρελού φονιά"!

Πωωωωω ρε φίλε!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #934 στις: Κυρ 12 Δεκ 2021 16:30 »
Άνετα να μπορούσες να κάνεις καριέρα στον κινηματογράφο σαν Terminator! Εάν σε έβλεπε ο Άρνολντ, θα σε πρότεινε σίγουρα για τον θρυλικό ρόλο!

Στην φωτογραφία πάντως μου θύμισε έναν άλλο ρόλο,τον Κόναν.

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #935 στις: Κυρ 12 Δεκ 2021 16:38 »
Κόναν, βεβαίως Κόναν, αλλά χωρίς το heavymetalάδικο μαλλί του Κιμμέριου!  (y)
Αλλά κυρίως αναφέρομαι στον τρόπο που κινείται στο βίδεο. Σκέτο ρομπότ ο τζες! Εξολοθρευτής!

Πωωωωω ρε φίλε!!

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #936 στις: Κυρ 12 Δεκ 2021 18:06 »
Κ το ερώτημα είναι, πότε;....
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #937 στις: Δευ 13 Δεκ 2021 11:27 »
Σε περιμένουμε γρήγορα κοντά μας δυνατό σαν ταύρο. (y)

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #938 στις: Δευ 13 Δεκ 2021 16:34 »
Ξεκίνησε ατομικό στο γήπεδο ο Κόντε!

Τρεις μήνες μετά τον τραυματισμό του σε χιαστό και μηνίσκο (18/9 στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό), ο Πέδρο Κόντε επέστρεψε για πρώτη φορά στο γήπεδο! Ο Ισπανός επιθετικός έκανε σήμερα το πρώτο του ατομικό πρόγραμμα την ίδια ώρα που προπονούταν και οι συμπαίκτες του και σίγουρα η εξέλιξη αυτή χαροποιεί τους πάντες, αφού ο Κόντε θα βρίσκεται πλέον καθημερινά και στα αποδυτήρια της ομάδας, εκτός από το φυσιοθεραπευτήριο.

Ο Μάριος Λάμπρος που έχει γίνει “σκιά” του απ’ όταν ξεκίνησε τις φυσιοθεραπείες, τον βοήθησε να πραγματοποιήσει κάποιες συγκεκριμένες ασκήσεις και από εδώ και πέρα κάθε μέρα θα είναι και μια μέρα πιο κοντά στην επιστροφή του σε αγωνιστικό ρυθμό.

Ο ίδιος ο Πέδρο ανυπομονεί για την επιστροφή αυτή, πόσο μάλλον τώρα που βλέπει και την εκπληκτική πορεία της ομάδας, αλλά ακολουθεί κατά γράμμα τις συμβουλές του γιατρού κ. Ριστάνη και των φυσιοθεραπευτών Σκόρδου και Λάμπρου, προκειμένου να επιστρέψει και πάλι πολύ δυνατός!

Υπολογίζεται ως τα μέσα Μαρτίου ο Κόντε να είναι σε θέση πλέον να ξεκινήσει να αγωνίζεται.

Δείτε και σχετικό βίντεο από τη σημερινή προπόνηση, η οποία επιφύλασσε και ευχάριστα, καθώς επέστρεψαν οι Μιλιντσεάνου και Γκαρντάβσκι και θα είναι διαθέσιμοι για τον αγώνα της Τετάρτης (17:15) με τον ΠΑΟΚ.

https://super-fm.gr/79093/xekinise-atomiko-sto-gipedo-o-konte-video/

https://www.facebook.com/pas.gr/photos/a.10151790970318563/10159622258063563/

Αρχίζει να ξεφυσάει από την μύτη ο ταύρος. Αλίμονο σας    :mono: :pas: 
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 13 Δεκ 2021 16:38 από PAS and stale bread »

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #939 στις: Τρι 14 Δεκ 2021 02:46 »
Γεωργίου χτες με ΠΑΣολέ: "Τον Κόντε τον θέλαμε και εμείς (Απόλλωνας) το καλοκαίρι, ο Κόντε ήθελε να 'ρθει ( :)) :)) :)) :))   :P ) η γυναίκα του όμως επέμενε να πάνε στα Γιάννενα γιατί είχε κάνει εκεί και ήξερε, του έδωσε ο Μονεμβασιώτης 150.000 και 120.000 του έδινε ο ΧΒ και τελικά πήγε εκεί."

Τελικά πήγε ο Πάμπλι παρέα με το Κάστρο.    B-)

Βρήκατε τον μ@λ@κ@ τον τυροπιτά τον αρμέγετε και καλά κάνετε όλοι οι γύρο τριγύρω παπατζήδες ε λέτε και κανα πατζαρ όπως πχ για το συμβόλαιο Γιαννίκη 250.000 που του έταξε και καλά, και στο τέλος πως γίνετε πάντα να παίρνει 40χρονους παλαίμαχους για παίκτες και προπονητές σχολής Τεννέ για να σωθεί η κατηγορία;

Άκου ήθελε ο Κόντε να έρθει στο Απολλωνάκι  :P :P :P :P :P   

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #940 στις: Πεμ 16 Δεκ 2021 20:12 »
Κόντε: «Ήθελα να επιστρέψω στην οικογένεια μου»
Στην εκπομπή «Ώρα των πρωταθλητών» μίλησε ο μεγάλος άτυχος της φετινής χρονιάς ο επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα Πέδρο Κόντε. Ο Ισπανός επιθετικός ανέφερε ότι ήταν επιθυμία του και σκεπτόταν πάντα να επιστρέψει στον ΠΑΣ γιατί τον θεωρεί οικογένεια του, τοποθετήθηκε για την πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα, αλλά και τον τραυματισμό του και την πορεία της αποθεραπείας του.

«Πάντα προσπαθώ να είμαι καλά και ειδικά τώρα μετά τον τραυματισμό μου. Θέλω να επιστρέψω το ταχύτερο δυνατό και για να γίνει αυτό υπάρχει μόνο ένας τρόπος, η καθημερινή δουλειά και να προσέχεις τον εαυτό σου». Για το αν είχε καταλάβει τη σοβαρότητα του τραυματισμού την ώρα του αγώνα με τον Παναθηναϊκό: «Όχι δεν το κατάλαβα, το μόνο που είχα νιώσει ήταν σαν να είχα βγάλει το γόνατο. Δεν κατάλαβα πως είχα τέτοιο πράγμα απλώς ένιωσα περίεργα. Κατάλαβα πως είχα πρόβλημα με το γόνατο και από τη μια πλευρά ήθελα να πιστεύω πως δεν ήταν κάτι σοβαρό αλλά από την άλλη είχα την αίσθηση ότι ήταν κάτι σοβαρό».

Για το αν νιώθει μοναξιά μετά τον τραυματισμό: «Δεν το νιώθω αυτό. Όταν τραυματίζεσαι πρέπει αλλάξεις νοοτροπία. Κανένας δεν θέλει να τραυματίζεται και να χάνει παιχνίδια και επομένως πρέπει να αλλάξεις την προσέγγιση σου αλλιώς θα επιστρέψεις πολύ αργότερα από το προκαθορισμένο. Η δική μου νοοτροπία είναι να δουλεύω καθημερινά, να σκέπτομαι πως αυτή είναι μια μικρή λακκούβα στην πορεία μου. Έχω ζήσει και χειρότερα πράγματα στη ζωή μου από έναν απλό τραυματισμό και για εμένα όλο αυτό δεν είναι τίποτα. Εάν πάλι τραυματιστώ θα σηκωθώ εκ νέου, χάρη στη νοοτροπία που έχω. Μπορεί να τραυματιστώ στο σώμα αλλά όχι όμως στην ψυχολογία και στο μυαλό. Αυτό είναι το πιο σημαντικό στο ποδόσφαιρο».

Για το αν είναι ο πρώτος μεγάλος τραυματισμός στην καριέρα του: «Ναι. Ευτυχώς αυτός ήταν ο πρώτος και ελπίζω να είναι και ο τελευταίος στην καριέρα μου. Ποτέ δεν είχα τραυματιστεί, μπορεί να είχα κάποιες ενοχλήσεις αλλά ποτέ δεν είχα απουσιάσει 4-5 ματ διαδοχικά».

Αν ήταν ο τραυματισμός ο μεγαλύτερος φόβος του όπως είναι για όλους τους αθλητές: «Όχι. Ποτέ δεν φοβήθηκα ότι θα τραυματιστώ. Έχω στο μυαλό μου πως όταν παίζεις ποδόσφαιρο ο τραυματισμός είναι μέσα στο παιχνίδι. Αγωνιζόμαστε στο όριο, επομένως ανά πάσα στιγμή μπορεί να τραυματιστείς. Δεν είχα τέτοιο φόβο, γνώριζα πως μπορεί να συμβεί. Εάν συνέβαινε, που συνέβη, σκεφτόμουν μόνο την τάχιστη επάνοδο».

Για το ποιες ήταν οι πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών μετά το χειρουργείο για την επάνοδο του: «Πριν από το χειρουργείο είχα μιλήσει με τον γιατρό και του είχα πει πως δεν είχα τίποτα και πως μπορούσα να παίξω στο επόμενο παιχνίδι! Ο γιατρός αφού με εξέτασε και διαπίστωσε ότι έχω ρήξη πρόσθιου χιαστού μου είπε πως ήταν αδύνατον να παίξω. Εγώ του έλεγα πως το γόνατο μου είναι καλά και πήγαινα να προπονηθώ με την ομάδα και αυτός μου έλεγε πως δεν μπορώ γιατί έχω τραυματιστεί στο γόνατο. Του είπα πως αυτό δεν είναι δυνατό γιατί ένιωθα πως είχα σταθερότητα στο πόδι, πως μπορούσα να τρέξω και να κάνω τα πάντα. Ο γιατρός μου απάντησε ότι πρέπει να κάνω επέμβαση. Μετά το χειρουργείο ο γιατρός δεν μου έθεσε κάποιο χρονοδιάγραμμα επιστροφής , απλώς μου είπε πως πρέπει να αναρρώσω από το χειρουργείο και αν αρχίσω το γρηγορότερο τις ασκήσεις αποκατάστασης».

Για το πρόγραμμα αποκατάστασης: «Χάρη στη βοήθεια του Θεού, σύμφωνα με τους γιατρούς και τον φυσικοθεραπευτή ξεκίνησε τρέξιμο πολύ νωρίτερα του αναμενόμενου. Συνήθως αυτό γίνεται αργά, αλλά το ιατρικό επιτελείο είδε ότι πήγαινα καλά και σημείωνα πρόοδο και μπορούσα να ξεκινήσω τρέξιμο. Δεν πιέζω τον εαυτό μου για να εκβιάσω την αποκατάσταση, αλλά το κορμί μου χάρη στη βοήθεια του Θεού αφομοιώνει καλά τη νέα κατάσταση και κάπως έτσι άρχισα νωρίς τρέξιμο»

Για το αν είχε πάντα στο μυαλό του να επιστρέψει στον ΠΑΣ: «Ναι, πάντα είχα αυτή τη σκέψη στο μυαλό μου. Δεν γνώριζα πότε θα γινόταν αυτό, όμως το είχα πάντα στο μυαλό μου από τη στιγμή που αυτός ο σύλλογος μου πρόσφερε πολλά, τον νιώθω σαν οικογένεια μου και ήθελα να επιστρέψω για να βρεθώ και πάλι με την οικογένεια μου»

Για το αν σήμερα είναι καλύτερος και πιο οργανωμένη ομάδα ο ΠΑΣ: «Θεωρώ πως είναι όπως τον άφησα. Υπάρχει ο ίδιος πρόεδρος, το ίδιο οργανόγραμμα, είναι μια οικογένεια. Θεωρώ πως έκαναν σωστό προγραμματισμό στην απόκτηση ποδοσφαιριστών όσο και στην οργάνωση. Όταν μια ομάδα είναι σωστά δομημένη και υπάρχει οικογενειακό κλίμα τα αποτελέσματα έρχονται, είμαστε σε πολύ καλή θέση».

Για το αν περίμενε να είναι σε αυτή τη θέση ο ΠΑΣ: «Προσωπικά περιμένω πάντα το καλύτερο από την ομάδα μου. Ουδέποτε σκέπτομαι την 2η , 3η, 4η θέση, πάντα αναμένω το καλύτερο από την ομάδα μου και τον εαυτό μου και θέλω να είμαστε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Αυτό ισχύει σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκα, πάντα πίστευα στην ομάδα και στους συμπαίκτες μου, πάντα έκανα το καλύτερο για να κερδίζω τα παιχνίδια. Δεν είναι θέμα αν το περίμενα ή όχι, εγώ πιστεύω στις δυνατότητες της ομάδας και γιατί όχι να μην είμαστε τόσο ψηλά».

Για το πιο πιστεύει ότι είναι το δυνατότερο σημείο του ΠΑΣ: «Θεωρώ πως είμαστε δεμένο σύνολο. Αυτό είναι το δυνατότερο σημείο μας, όλοι κάνουμε θυσίες για τους συμπαίκτες μας. Επίσης όλοι είμαστε καλοί ποδοσφαιριστές και αυτά τα στοιχεία ενώνονται για να δημιουργηθεί μια καλή ομάδα».

Η γνώμη του για τον Περέα και αν τώρα είναι πιο ώριμος: «Έχει να μάθει πολλά ακόμη, είναι σε μικρή ηλικία. Αποδεικνύει πως έχει καλά στοιχεία και αυτό φαίνεται από την απόδοση του όμως έχει αρκετά βήματα να κάνει, είναι νεαρός και χρειάζεται να υπάρχει υπομονή μαζί του. Προσωπικά πηγαίνω πολύ καλά μαζί του, προσπαθώ να τον βοηθήσω όσο μπορώ, όταν ήμουν στην ηλικία του δεν είχα κάποιον να με βοηθήσει επομένως κάνω αυτό που δεν έκαναν οι άλλοι μαζί μου. Του μιλάω συνεχώς, προσπαθώ να τον ηρεμώ, είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και τα καλά θα έρθουν. Αποδεικνύει την ποιότητα του , ίσως στον Παναθηναϊκό να μην είχε την αναγκαία εμπιστοσύνη από τον σύλλογο ή από τον προπονητή ή από τους συμπαίκτες του. Αυτά τα στοιχεία ενίοτε είναι τα πιο σημαντικά για έναν ποδοσφαιριστή. Ο παίκτης θέλει την εμπιστοσύνη του προέδρου, του προπονητή, να έχει τη συνεργασία με τους άλλους επιθετικούς της ομάδας του, ίσως στον Παναθηναϊκό να μην υπήρχαν αυτά τα στοιχεία από τους άλλους επιθετικούς, τον προπονητή. Η έλλειψη εμπιστοσύνης δημιουργεί μια δυσάρεστη κατάσταση για τον παίκτη και επιπλέον είναι νεαρός και παίζει ρόλο η ψυχολογία για αυτό δεν τα πήγε τόσο καλά στο Παναθηναϊκό αφού δεν υπήρχε εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του».

Ποια θα ήταν τα δύο δώρα που θα ήθελε να του φέρει ο Άι-Βασίλης τη νέα χρονιά: «Το πρώτο είναι η υγεία. Είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή. Όταν τραυματίζεσαι καταλαβαίνεις πώς να παίξεις σε ένα ματς, να σκοράρεις, να νικήσεις δεν έχει μεγάλη αξία, όσο το να τελειώσεις το παιχνίδι υγιής μαζί με τους συμπαίκτες σου. Όσο για το δεύτερο θα γίνω λίγο πιο εγωιστής, αν και πάντα σκέπτομαι την ομάδα μου, θα επιλέξω να γυρίσω το ταχύτερο δυνατό και να βοηθήσω την ομάδα μου με γκολ».

Για το αν θα είναι έτοιμος τον Φεβρουάριο: «Δεν μου αρέσει να μιλάω για αυτό.»
passports.gr

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #942 στις: Πεμ 16 Δεκ 2021 22:50 »
στο 26:00

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #943 στις: Παρ 17 Δεκ 2021 02:58 »
Ελπίζω κάποιοι από εσάς να ήταν τυχεροί να ζήσουν αυτό που έγινε έξω από τα γραφεία του ΣΦ με τον ερχομό του Πέδρο στο γήπεδο στο ματς με παοκ.

Λίγο μετά την υποδοχή της ομάδας και ενώ οι περισσότεροι ετοιμάζονται να μπουν στις θύρες τους ένα αμάξι ξεπροβάλει αργά αργά μέσα από το κόσμο και ξαφνικά γίνεται αντιληπτό ότι μέσα στο αμάξι βρίσκεται ο ΚΟΝΤΕ ΜΑΣ.

Το τι ακολούθησε φοβερό.... Οι περισσότεροι πραγματικά έπεσαν στο αμάξι του πάνω ( ένας κυριολεκτικά έπεσε πάνω στο καπό για να τον σταματήσει) και αμέσως όλοι άρχιζαν να φωνάζουν δυνατά ΠΕΔΡΟ ΚΟΝΤΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ σαν να μην υπήρχε αύριο. Κουνούσαν το αμάξι , του δίναν το χέρι , τον εμψύχωναν. 100 άτομα να δοξάζουν έναν άνθρωπο. Κυριολεκτικά χαμός στον ερχομό του.

Ο ίδιος αποσο καταλαβα μιλούσε στο τηλέφωνο εκείνη την ώρα και ξαφνιάστηκε τόσο πολύ από την αντίδραση του κόσμου που ξέσπασε σε γέλια χαράς , με ένα χαμόγελο πλατύ και με τη γροθιά του σηκωμένη δείχνοντας ότι είναι πιο δυνατός από ποτέ. Μέσα σε όλα αυτά παράλληλα παρακαλούσε να μην ταρακουνανε το αμάξι γιατί φοβήθηκε ότι θα το σπάσουν πάνω στον ενθουσιασμό :))

Φεύγοντας συνομίλησε με κάποιους και τους είπε ότι νιώθει έτοιμος και δυνατός.

ΠΕΔΡΟ ΚΟΝΤΕ ΚΥΡΙΟΙ. Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΘΡΎΛΟΣ.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #944 στις: Τρι 18 Ιαν 2022 22:50 »
Στο 1:08:55 συνέντευξη σήμερα στον Μερτζιανίδη

https://www.dailymotion.com/video/x876htr

Τα Ελληνικά τα καταλαβαίνει ο τζες και άμα λάχει και μπλοκάρει η μεταφράστρια της πετάει και την λέξη στα Ελληνικά  για να γίνει σωστά η μετάφραση   :joker:   :pashat:

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #945 στις: Τετ 19 Ιαν 2022 00:46 »
Στο 1:08:55 συνέντευξη σήμερα στον Μερτζιανίδη

https://www.dailymotion.com/video/x876htr

Τα Ελληνικά τα καταλαβαίνει ο τζες και άμα λάχει και μπλοκάρει η μεταφράστρια της πετάει και την λέξη στα Ελληνικά  για να γίνει σωστά η μετάφραση   :joker:   :pashat:

Κόντε: «Είναι δύσκολο να βλέπεις τους άλλους να παίζουν και να μην μπορείς να τους βοηθήσεις»

Ο Πέδρο Κόντε συμπλήρωσε 4 μήνες μακριά από τα γήπεδα εξαιτίας του τραυματισμού του στον χιαστό, ωστόσο συνεχώς μνημονεύεται από τους φιλάθλους για το πόσο πολύ θα μπορούσε να βοηθήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα σ’ αυτήν τη στιγμή που η ομάδα παλεύει για την υπέρβαση.

Ο Ισπανός στράικερ μίλησε στην εκπομπή “Στη Λακούβα” στον ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM 104,3 και τον Μιχάλη Μερτζιανίδη για την απουσία του και την εξέλιξη της αποθεραπείας του, αλλά και την απόφαση να γυρίσει στον ΠΑΣ.

Αναλυτικά:

Για το πώς εξελίσσεται η αποθεραπεία του μετά την επέμβαση που έκανε στον χιαστό τον Σεπτέμβριο: «Ακολουθώ το πρόγραμμα για να γυρίσω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Θα έπαιζα ακόμα και σήμερα αν εξαρτιόταν από εμένα, αλλά πρέπει να ακολουθήσω τις οδηγίες των γιατρών για να γίνουν όλα σωστά».

Για το πως διαχειρίζεται ένας αθλητής ένα τόσο μεγάλο διάστημα απουσίας: «Ήταν δύσκολο, γιατί μου αρέσει να παίζω, να βάζω γκολ και είναι δύσκολο όταν βλέπεις τους άλλους να παίζουν κι εσύ να μην μπορείς να τους βοηθήσεις».

Για το πώς πήρε την απόφαση να γυρίσει στον ΠΑΣ Γιάννινα και αν μέτρησε το συναίσθημα: «Εννοείται ότι έπαιξε ρόλο το συναίσθημα. Είχα κι άλλες προτάσεις από ομάδες, αλλά λόγω του συναισθήματος αποφάσισα να γυρίσω και να βοηθήσω».

Για το τι τον έχει δέσει τόσο πολύ με τα Γιάννενα: «Δεν ξέρω τι είναι ακριβώς. Εννοείται ο κόσμος που με αγαπάει, αλλά σίγουρα και κάτι άλλο υπάρχει που κι εγώ δεν μπορώ να το εξηγήσω».

Για την εμπειρία του από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα: «Είναι πολύ διαφορετικός κόσμος. Ήταν καλός ο πρώτος 1,5 χρόνος, αλλά το υπόλοιπο διάστημα κουραστικό. Όταν όλα πάνε καλά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, όταν δεν πάνε ήταν αλλιώτικη η συμπεριφορά τους. Ήταν όμως μια καλή εμπειρία».

Για το πώς είναι να παίζεις με πολύ υψηλές θερμοκρασίες: «Το θερμόμετρο έδειχνε 48 και 49 βαθμούς σε κάποια ματς και επιπλέον είχε και 90% υγρασία. Όλα όμως τα υπομένει ο άνθρωπος».

Για το αν είχε στο μυαλό του να ξαναγυρίσει τόσο γρήγορα στον ΠΑΣ ή το περίμενε να συμβεί αργότερα: «Δεν είχα στο μυαλό πότε θα γίνει, αλλά οι περιστάσεις ήταν τέτοιες που συνέβη τώρα».

Για το τι διαφορετικό βρίσκει στον εαυτό του τώρα που επέστρεψε σε σχέση με το παρελθόν: «Πέρασαν 3 χρόνια απ’ όταν είχα φύγει, αλλά κατά τα λοιπά είμαι ο ίδιος».

Για τον αρχηγό του ΠΑΣ, Γιάννη Κάργα, που είχε πει «θα τον περιμένουμε όσο χρειαστεί, αλλά θα πρέπει να βάλει 10-12 γκολ όταν γυρίσει»: «Αυτό θα κάνω (σ.σ. γέλια). Το μόνο που σκέφτομαι τώρα είναι να γίνω εντελώς καλά με τον σωστό τρόπο για να βοηθήσω την ομάδα που ήδη πηγαίνει καλά και να βάλω τα γκολ».

Για το πώς βλέπει την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα ως τώρα: «Βλέπω την ομάδα να πηγαίνει πολύ καλά. Πάντα υπάρχουν και λάθη, αλλά ο προπονητής είναι εκεί για να τα διορθώνει. Ο προπονητής είναι που θα διορθώσει τα λάθη και οι παίκτες θα κάνουν τη δουλειά τους».

Για την άποψη που έχει για τον κ. Μεταξά: «Δεν μου αρέσει να λέω τη γνώμη μου για τους προπονητές, γιατί όπως εγώ μπορεί να παίξω μια μέρα καλά ή άσχημα και να με κρίνουν από μια εμφάνιση, έτσι και τον προπονητή δεν πρέπει να τον κρίνουμε βιαστικά. Η ομάδα πηγαίνει καλά, αλλά δεν μπορώ να πω αν ο προπονητής κάνει καλά τη δουλειά του ή όχι, δεν είναι δική μου δουλειά να το κρίνω. Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που το βλέπουν πολλοί, σε άλλους αρέσει ο προπονητής και σε άλλους όχι. Δεν θα έλεγα ούτε καλό ούτε κακό λόγο, ακόμα κι αν ήταν ο καλύτερος του κόσμου. Αν ήμουν στο διοικητικό τιμ, τότε θα έλεγα τη γνώμη μου».

Για τους ‘προπονητές της κερκίδας’ που έχουν πολύ υψηλές απαιτήσεις από τους παίκτες και πως ξεπερνάνε ψυχολογικά την κριτική που τους ασκείται: «Δεν με επηρεάζει και δεν με ενδιαφέρει τι λένε, όλος ο κόσμος έχει γνώμη, δεν μπορείς να το αλλάξεις και να εκνευρίζεσαι γι’ αυτό.  Άλλοι μπορεί να επηρεάζονται, εγώ όχι».

Για την ομάδα και αν τον εκπλήσσει: «Πάντα έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα, πάντα θέλω να κερδίζει, οπότε δεν μου κάνει έκπληξη. Είναι αυτό που θέλω να βλέπω».

Για την εικόνα των φιλικών και την εικόνα των επίσημων ματς του ΠΑΣ Γιάννινα: «Τα φιλικά είναι για να φτιάξεις ομάδα. Όταν αρχίζει το πρωτάθλημα όλα γίνονται διαφορετικά. Κρίνονται κάθε φορά 3 βαθμοί και όλα είναι σαν τελικός. Όλοι οι παίκτες έχουν διαφορετικό τρόπο προσέγγισης. Τελείως διαφορετικός ο αγώνας από τα φιλικά».

Για το που μπορεί να φτάσει ο φετινός ΠΑΣ Γιάννινα: «Δεν μου αρέσει να φαντάζομαι που μπορεί να φτάσει. Μου αρέσει να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι και να συγκεντρωνόμαστε για τη νίκη. Τα υπόλοιπα θα έρθουν».

Για τις διαφορές του ΠΑΣ όταν πρωτοήρθε και του τωρινού: «Είναι περισσότερο ενωμένοι οι παίκτες τώρα. Έχει γίνει καλή δουλειά από το τεχνικό τιμ».

Για το ότι αποτελεί παράδειγμα για τους μικρότερους παίκτες της ομάδας να δουλεύουν καθημερινά περισσότερο: «Είναι τιμή να με έχουν ως παράδειγμα οι πιο νεαροί. Με τον τρόπο μου θέλω να δημιουργήσω καλούς χαρακτήρες και έξω από το γήπεδο».

Για το τι θα έκανε και τι θα απέφευγε ως νεαρός παίκτης, αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω: «Σκέφτομαι συχνά πράγματα που δεν έκανα καλά και γι’ αυτό ίσως δεν έπαιξα και σε κάποιες μεγάλες ομάδες στην Ισπανία. Όταν λέω στους νεότερους τα λάθη που έκανα εγώ στην αρχή της καριέρας μου, πολλά απ’ αυτά που τους λέω δεν τα καταλαβαίνουν, αλλά μετά από κάποια χρόνια μου λένε είχες δίκιο γι’ αυτά που έλεγες».

Για τη θέση του επιθετικού και τι άλλο απαιτεί εκτός από ταλέντο, δουλειά και το να κυνηγάει όλες τις φάσεις: «Δεν υπάρχει άλλο μυστικό. Το να προβλέπεις τι θα γίνει στη φάση είναι σημαντικό».

Για το αν ξεχωρίζει κάποιο γκολ που έχει βάλει και ποιο ήταν το πιο δύσκολο: «Όλα… και κανένα. Δεν ξέρω. Όταν μπαίνουν τα γκολ όλα φαίνονται εύκολα. Τίποτα δεν είναι δύσκολο στη ζωή».

Για το πως σκέφτεται τον εαυτό του στο μέλλον όταν σταματήσει το ποδόσφαιρο: «Δεν μπορώ να το απαντήσω. Τώρα θέλω να γίνω καλά, να παίξω, να πάει καλά η ομάδα. Όταν μια μπάλα πέφτει, απλά θέλεις να ξέρεις που θα πάει, τα άλλα δεν μπορώ να τα απαντήσω τώρα».

Για τα ανεκπλήρωτα όνειρά του: «Θα ήθελα να κερδίσω ένα πρωτάθλημα. Σχεδόν θα το κερδίζαμε στα Εμιράτα, αλλά ο κορωνοϊός μας επηρέασε. Θα ήθελα και με τα Γιάννενα να το μπορούσα αυτό κάποια στιγμή».

Για το τι θέλει να πει στον κόσμο: «Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο. Μετά τον τραυματισμό πήρα πολλά μηνύματα αγάπης και στήριξης. Δουλεύω σκληρά να γυρίσω και να παίξω, να βάλω γκολ και να είναι όλοι χαρούμενοι».

Για το πότε αναμένεται να γυρίσει στην ενεργό δράση: «Δεν το ξέρω ακόμα».

https://super-fm.gr/80177/konte-einai-dyskolo-na-vlepeis-toys-alloys-na-paizoyn-kai-na-min-mporeis-na-toys-voithiseis-audio/
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 19 Ιαν 2022 00:51 από PAS and stale bread »

Αποσυνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #946 στις: Κυρ 13 Φεβ 2022 12:44 »
Έχουμε κάνα update πότε επιστρέφει;

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #947 στις: Κυρ 13 Φεβ 2022 12:54 »
Έχουμε κάνα update πότε επιστρέφει;

Τέλος του μήνα άκουσα θα μπει σε κανονικές προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα.

Δύσκολα να προλάβει να μπει στο πρωτάθλημα. Στα play off θα δώσει το παρόν.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #948 στις: Πεμ 24 Φεβ 2022 12:18 »
Ξεκίνησε προπονήσεις με μπάλα ο Κόντε  23/02

Ένα πολύ ευχάριστο νέο επιφύλαξε η σημερινή (χθεσινή) επιστροφή του ΠΑΣ Γιάννινα στις προπονήσεις και η έναρξη της προετοιμασίας για τον αγώνα με τη Λαμία καθώς ξεκίνησε προπονήσεις με την μπάλα ο Ισπανός Πέδρο Κόντε, 5 μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στους χιαστούς.

Το πιο ευχάριστο της σημερινής προπόνησης αφορούσε την επιστροφή του Πέδρο Κόντε. Ο Ισπανός γκολτζής μετά από 5 ολόκληρους μήνες ακολούθησε έστω και μικρό μέρος της προπόνησης και ακούμπησε για πρώτη φορά μπάλα μετά το σοβαρό χειρουργείο που έκανε στους χιαστούς καθώς τόσο καιρό ακολουθούσε πρόγραμμα αποκατάστασης με τον φυσικοθεραπευτή Φίλιππο Σκόρδο.

Ο χρόνος είναι πλέον σύμμαχος για τον επιθετικό του ΠΑΣ Γιάννινα και όλα δείχνουν πως αν η ομάδα μπει στα play off θα έχει στη διάθεση της το βαρύ πυροβολικό στην επιθετική γραμμή, τον Πέδρο Κόντε.

https://www.passports.gr/pas-giannina-1/35139-xekinese-proponeseis-me-mpala-o-konte-(video)

\o/  :pas:  :mono:

Αποσυνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #949 στις: Τετ 09 Μάρ 2022 10:41 »
Έχουμε καμία νέα ενημέρωση για την μεγάλη επιστροφή;