Δεν έχω λόγια να γράψω για το οτιδήποτε.
Από εχθές δεν είμαι καλά. Πραγματικά. Έπεσα έξω στις προβλέψεις μου (ευτυχώς). Δεν περίμενα ότι θα τους βάλουμε τρία γκολ!
Σήμερα πανηγυρίζουμε. Αύριο ρίχνουμε πάγο σε όλα. Τα ξεχνάμε. Κρύο αίμα. Δεν έχουμε πετύχει τίποτα ακόμη. Υπάρχει άλλο ένα παιχνίδι στη Νορβηγία, που είναι πολύ-πολύ δύσκολο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε. Πρέπει όλοι (και πάνω από όλα οι παίχτες και το προπονητικό τημ) να σκύψουμε/νε το κεφάλι και να επικεντρωθούν στο ματς της Νορβηγίας.
Τη χθεσινή καυτή πραγματικά κερκίδα είχα να τη δω από το μπαράζ με τον Ο.Φ.Η.το 2001. Ιούνης 2001 ήταν. Που να ήταν και τα εισιτήρια στο 15ευρο, όσο θα έπρεπε να ήταν δηλαδή.
Θα πω και λίγα πράγματα για το ματς και κάποιους παίχτες μας. Δεν περίμενα τόσο στιβαρή την άμυνά μας, τόσο συνεχτική. Παρόλα αυτά δεν έλειψαν οι αρρυθμίες της ανά διαστήματα. Ο Λίλα είναι πραγματικά ο άρχοντας του Π.Α.Σ.. Πραγματικά ο Αλβανός δείχνει πόσο μεγάλος ποδοσφαιριστής είναι και συνεχίζει ενδόξως την ιστορία του Αλή-Πασά (τι ωραίο θα ήταν ένα Ελληνο-Αλβανικό κράτος;Μια ομοσπονδία ρε παιδιά. Εντάξει μην με κακίσετε, σκέψεις κάνω/έκανα βλέποντας το Λίλα να παίζει και το μυαλό μου πέταγε...)
Ο Γιάκος έχει βελτιωθεί πάρα πολύ (ναι εγώ το λέω). Έκανε η κάμερα ένα κοντινό πάνω του. Δεν βλέπεις πια αυτό το χαζό παιδάκι, με τις παιδικές εκφράσεις όταν χάνει μια καλή ευκαιρία. Βλέπεις έναν ώριμο ποδοσφαιριστή πλέον . Μαλακιούλες θα μου πείτε αλλά κάποια πράγματα δείχνουν τη διαφορά όσο βλακιούλες και εάν είναι. Γιάκο αν δουλέψεις και άλλο ίσως να κερδίσεις τη θέση βασικού.
Ναδάλες, Ακόστα πραγματικά λατίνοι θεοί. Ο Νδάλες αν συνεχίσει έτσι θα φύγει με μεταγραφή. Πρόβλεψη μπακουλιερίστική αυτή.
Καρανίκας, μπαλαδόφατσα, μεγάλος παίχτης. Αν συνεχίσει προσηλωμένος θα πάει εθνική αργά ή γρήγορα.
Και πάμε στο πουλέν μου. Μην γελάσετε. Φερφελής. Τι να πω τώρα; Λοιπόν το παλικάρι έχει δουλέψει απίστευτα φέτος. Κοιτάχτε το σώμα του και συγκρίνετέ το με αυτό που βλέπατε πέρυσι. Έχει χάσει κιλά, είναι γρήγορος και κυρίως μαχητής. Απίστευτο πάθος από το θωρηκτό Αβέρωφ, ε λάθος Φερφελή ήθελα να πω. Το παλικάρι αν δουλέψει και άλλο και φτιάξει τη ψυχολογία του θα αποτελέσει τον κρυφό μας στράικερ και μια εσωτερική μεταγραφή έκπληξη.
Αυτά αδέρφια σας αγαπάω όλους.
Προσοχή στην Οντ. Δεν τέλειωσε τίποτα ακόμη.
Αυτοί θα λυσσάξουν πάνω.
Με προσοχή και αυτοσυγκέντρωση όλα θα πάνε καλά.