Μπλε Καλησπέρες,
σε όλους τους ΠΑΣολέδες,σε κάθε γωνιά του κόσμου....
Διαβάζω και παρακολουθώ όλες αυτές τις ομορφιές που εξελίσσονται αυτές τις μέρες στην Βάση(aka ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ) και τα συναισθήματα μου είναι ανάμεικτα!!
Είναι φορές που χαίρομαι όσο δεν πάει(τις περισσότερες)...είναι φορές που μου'ρχεται να βάλω τα κλάματα...
...άλλες φορές πιάνω τον εαυτό μου να χαζεύει αεροπορικά και google maps απο Βαλεριάνες Νήσους,που βρίσκομαι,
για Σκανδιναβία,Σουηδίες και τα λοιπά και τα λοιπά...
Είναι φορές που μου 'ρχεται να τα παρατήσω όλα και να εμφανιστώ στο Δημαρχείο του Σκιεν λίγο πριν την πορεία!
Μπλε απόβαση στην Σκανδιναβία και τέτοια...ΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ!!!!
....ή έστω στο εντός,στα Γιάννενα για κανα 2-3(ναι καλά...) τσίπρα πριν το ματς και μετά,
ευθεία,από νωρίς,για τους...Ευρωπαϊκά στολισμένους Ζωσιμάδες!!!Με τρέλα...
Με ρωτάνε οι συνάδελφοι τι κάνω....και τους απαντάω ετοιμάζομαι για sold out!!!
Το μυαλό μου είναι κολλημένο εκεί....και όσο πλησιάζουν οι μέρες τόσο ποιο δύσκολα γίνονται τα πράγματα...
...Μετά φυσάω και ξεφυσάω...ανάβω κανα τσιγάρο να ξεχαστώ και επανέρχομαι στην πραγματικότητα....
Ένα από αυτά που μπορούσα να κάνω,είναι να 'εξαναγκάσω' τον Πατέρα να πάρει διαρκείας
(κερασμένο απο μένα,Μεγάλη μου τιμή!)μετά από 6-7 χρόνια!
Είναι από αυτούς που κόψανε το γήπεδο μαχαίρι,ενώ είχε διαρκείας μόνιμα,από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου.....
είναι ο ίδιος άνθρωπος όμως που με πήρε απ'το χέρι και με πήγε-πιτσιρικά τότε- για πρώτη φορά,
στους Ζωσιμάδες...
γ' εθνική τότες,με Λάρισα παίζαμε,θυμάμαι...Παλεύαμε για την άνοδο!
Μετέπειτα ανεβήκαμε!Τελευταίο ματς,φίεστα,στην ΑΡΕΝΑ!Αντίπαλός μας;;;Οι ΗΛΤΕΞ ΛΥΚΟΙ...! ! !
(...ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ,ΜΗΝ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ...)
Τον απείλησα ότι αν δεν πάει να πάρει το διαρκείας δεν του ξαναμιλάω(δεν χρειαζόταν αλλά ήθελα να μαι -ακόμα ποιο-σίγουρος ότι έστω αυτός,θα ναι Παρών...)
Αυτό που επίσης μπορώ να κάνω είναι να σιγουρευτώ ότι ο δορυφόρος θα ναι γυρισμένος στο novasports(αυτό δεν μας δείχνει???) την Πέμπτη το απόγευμα.....
...Σύνταυροι,
ξημερώνει μια Ιστορική εβδομάδα για την ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΜΑΣ....και για ακόμα μια φορά,νοιώθω Υπερήφανος που είμαι μέλος της ιστορίας της!!!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ...ΘΑ ΧΑΣΩ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΜΑΤΣ....
(γ@μω την #$@%$#^&$*%&^*^#$%%#&*^)
Αλλά δεν βαριέσαι...ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΩΝ.
Έχω χάσει και άλλα ιστορικά ματς....
το τελευταία που μου 'ρχονται στο μυαλό, είναι αυτό με την Κέρκυρα στους Ζωσιμάδες(ήμουν φανταράκι,ρε γαμώτο)
ή επίσης,πάλι το '13,playoffs,
το εντός με τον Μπάοκ(ΑΛΛΟΙ ΕΥΡΩΠΗ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΟΠΗ) που κοντράραμε στα ίσια το Τσουλου...έστω για ένα ημίχρονο...
Τέσπα..
Όλα αυτά που γίνονται τον τελευταίο καιρό,μου δίνουν μια σιγουριά ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ...
Δεν την έχω δει την αντίπαλο μας...δεν με ενδιαφέρει όμως...
Το πάθος που δείχνει ο κόσμος για το πρώτο Ευρωπαϊκό ματς...
...τα ανταμώματα που κανονίζονται από κάθε γωνιά της ελλάδας κ όχι μόνο...
Η τρέλα πολλών για την ΜΠΛΕ απόβαση στη Νορβηγία...οι σοβαρές(όπως πάντα)δηλώσεις του Κύριου Πετράκη....
...και γενικά,το όλο mood που επικρατεί γύρω απ'την ομάδα μας τις τελευταίες εβδομάδες...και πολλά ακόμα...μου δίνουν μια σιγουριά,ότι εύκολα ή δύσκολα,
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ...
(AJAX ΕΣΥ,ΕΣΥ,ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ!!!!)
Αυτά τα -όχι και τόσο λίγα- από μένα!!!
Εύχομαι ότι καλύτερο!!!
Κουφάλες(μικρές και μεγάλες) απολαύστε ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ...Κάθε Δευτερόλεπτο...
Σας ζηλεύω(με την καλή έννοια εεεε)
Τα λέμε στην φάση των ομίλων....
Εως τότε λοιπόν,Καλό Αντάμωμα!!!
ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ;;;
...ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ...
Υ.Γ.: Ρε εύσωμε,γαμώτο,κάνε και εσύ ένα επετειακό βιντεάκι,
ρεμάκε αυτουνού, και βάλε τον Eyripidi τον Giako να μιλάει και να γράφει Αγγλικά στον πιτσιρικά....ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ!!!!
#RealaEuropara CastΥ.Γ2.:GIAKOS' ON FIRE, YOUR DEFENCE IS TERRIFIED.
GIAKOS' ON FIRE, YOUR DEFENCE IS TERRIFIED.
GIAKOS' ON FIRE, YOUR DEFENCE IS TERRIFIED.
Υ.Γ.3: Sorry για το κατεβατό!
Υ.Γ.4: VAMOS ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ....ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ!!!