Αποστολέας Θέμα: PAS against the ODD (Europa League 2016-17)  (Αναγνώστηκε 58793 φορές)

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
Απ: PAS against the ODD (Europa League 2016-17)
« Απάντηση #225 στις: Σαβ 30 Ιούλ 2016 14:00 »

Ολο το ματς. Με ενα ενοχλητικο banneraki αεκτσηδικο.

Παιδιά από μαλακία δεν κατέβασα τα δυο ματς με την Odd. Τα έχει κανείς να τα κάνει upload κάπου;
Υ.Γ. κατεβάστε και αυτό με την ΑΖ γιατί δεν το βλέπω να μένει για πολύ καιρό επάνω.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #226 στις: Σαβ 30 Ιούλ 2016 14:42 »
Μπορεί να το κάνει κανείς ένα καλό πακετάκι να το κατεβάσουμε;Να είναι όλα μαζί;

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #227 στις: Σαβ 30 Ιούλ 2016 15:41 »
Τα ματς πρέπει να κατέβουν όλα (μέχρι και τα play off) να γίνουν dvd και να μοιραστούν με το Σουτ ή την ΠΑΣσπορ  :)

"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #228 στις: Σαβ 30 Ιούλ 2016 17:38 »
α
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #229 στις: Παρ 30 Δεκ 2016 20:30 »
Κλείνοντας αυτή η ονειρεμένη χρονιά και στο κατώφλι της επόμενης (πςςςςςς πως τα λέω έτσι ο πούιστς) πρέπει να γράψω ακόμα ένα στοιχείο που πρέπει να δει ο πάσλας ιστορικός του μέλλοντος για το ματς με την Οντ εδώ μέσα γιατί θα το ξεχάσω πάλι.

Λοιπόν, ένα από τα μυστικά της μεγάλης νίκης ήταν - όπως θυμάστε - και το κλίμα, η αφόρητη ζέστα που καθήλωσε τους Νορβηγούς. Αυτά γκανιάξανε τα καημένα και σταματάγανε να πιουνε νεράκι ενώ εμείς καρφώναμε τα γκολάκια.
Μπορούμε να πούμε οτι είμασταν τυχεροί γιατί ακριβώς οι επόμενες 2 μέρες (Παρασκευή και Σάββατο 15-16/7) ήταν οι πιο δροσερές μέρες όλου του καλοκαιριού στα Γιά(νν)ενα. Μάλιστα θυμάμαι χαρακτηριστικά οτι την Παρασκευή 24 ώρες μετά το ματς κατά τις 20-20.30 έπιασε και βροχή ενώ η θερμοκρασία εκείνη τη στιγμή ήταν 18 βαθμοί. Και το Σάββατο το μεσημέρι θυμάμαι οτι ήταν το μόνο συννεφιασμένο μεσημέρι του καλοκαιριού με θερμοκρασία περίπου 25 βαθμούς (το μεσημέρι μιλάμε). Δηλαδή αν το ματς είχε γίνει την επόμενη μέρα θα παίζαμε σε συνθήκες Νορβηγίας. Και θηωρώ οτι ίσως να μην τα χάνανε τόσο πολύ οι Νορβηγοί τα αυγά και τα πασχάλια.

Επίσης ο πάσλας ιστορικός του μέλλοντος που θα διαβάζει το φόρουμ μετά από πολλά χρόνια θα πρέπει να ξέρει οτι:

- Η Οντ τερμάτισε 3η τελικά στο πρωτάθλημα Νορβηγίας στα τέλη Οκτώβρη και ξαναβγήκε Ευρώπη. Αρκετά καλή χρονιά γενικά αλλά μπορούσε και καλύτερα. Μετά τον αποκλεισμό από εμάς σχεδόν κατέρρευσε, αλλά μίλησε η εμπειρία της στο τέλος και πήρε την 3η θέση που την οδηγεί και πάλι στο ουέφα (ας ελπίσουμε αν βγούμε και φέτος να την αποφύγουμε γιατί θα είναι πιο διαβασμένη).

- Τη στιγμή όμως που την πετύχαμε, ήταν σε φουλ φόρμα μόλις 3 βαθμούς πίσω από την αιώνια δ(γ)ιορισμένη πρωταθλήτρια και τσαμπιονςληγκάτη Ρόζενμποργκ με το πρωτάθλημα στη μέση του και αυτή να πάει γαμιόντας καθώς είχε να χάσει κανα δίμηνο. Και μην ξεχνάμε και τον περίπατο που έκανε με τη Μαριεχαμν στο ουέφα πρινα από μας. Ο ορισμός της δεμένης και έτοιμης ομάδας!

- Ενώ εμείς στην ουσία είμασταν χωρίς προετοιμασία, με μοναδικό επιθετικό στην ομάδα τον Φερφελη που τελικά κατέληξε μετά από 6 μήνες στη Β εθνική και με μοναδικό τερματοφύλακα τον τρίτο της προηγούμενης χρονιάς με 0 (μηδέν) λεπτά συμμετοχής αφού είχε φύγει ο Βελλίδης (που χάθηκες ρε Μάρκο;) και ο Περιστερίδης ήταν τραυματίας.

- Επίσης η Οντ την προηγούμενη χρονιά (με τους ίδιους σχεδόν παίχτες) είχε περάσει τους 3 γύρους (ρίχνοντας στο καναβάτσο την ταλαντούχα Τίρασπολ, την έμπειρη Σάμροκ Ρόβερς και τη μισητή Ελφσμποργκ) και αποκλείστηκε στον 4ο γύρο από την παγκόσμια δύναμη Ντόρτμουντ, στην οποία όμως μπόρεσε να βάλει 3 γκολ σε 15 λεπτά! Και είχε ξαναπαίξει άλλες 3-4 φορές Ευρώπη, ενώ εμείς σπάσαμε παρθενιά.

- Να σημειώσει επίσης ο πάσλας ιστορικός του μέλλοντος τις αποδόσεις του στοιχήματος: 3 μέρες πριν το πρώτο ματς βγάζουν σχεδόν ίδιες αποδόσεις οι μπουκ για το ματς στο Ζωσιμάδες, ενώ για πρόκριση έδιναν περίπου 1,40 Οντ - 2,60 ΠΑΣ. Όσο περνούσαν οι ώρες η απόδοση της Οντ έπεφτε συνεχώς σε σημείο λίγο πριν το ματς το διπλό να έχει πέσει στο 1,85-1,90 και ο άσσος να αγγίζει περίπου το 4. Και η πρόκριση είχε φτάσει στο 1,25 Οντ - 5,5 ΠΑΣ.

Από όλα τα παραπάνω αγαπητέ πάσλα ιστορικέ του μέλλοντος που διαβάζεις αυτό το ποστ, πρέπει να ξέρεις οτι η πρόκριση του ΠΑΣ ήταν πραγματική
Ε Π Ο Π Ο Ι Ι Α ! ! !

Ενώ σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μετά το 3-0 ο Κελεσίδης ξαναπέταξε τα γάντια του!

Καλή χρονιά σε όλους! :pas:
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 30 Δεκ 2016 20:38 από lemorsero »

Αποσυνδεδεμένος Penultimo

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #230 στις: Τρι 09 Μάι 2017 10:01 »
Υπάρχει περίπτωση να βρούμε όλο το ματς; η να το ανεβάσει όποιος το εχει; πάντως με την αλκμααρ στο Περιστέρι υπάρχει στο yt.

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #231 στις: Κυρ 14 Ιούλ 2019 16:21 »

Σαν σήμερα...
Μόλις πριν τρία χρόνια, ε πρόεδρα?
Με σένα στο τιμόνι, ζήσαμε ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να φανταστεί ο Γιαννιώτης οπαδός - φίλαθλος!
Ένα βράδυ πριν, μάζωξη Πασολέδων στο Παραλίμνιο, τρελό πυρο - σόου, ανήμερα του πρώτου Ευρωπαϊκού παιχνιδιού ουζοουϊσκοτσιπρομπυροκατανύξεις στα "Ναυτάκια", καπάκι ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ, απίθανο σκορ πρόκρισης και αποθέωση!
Λίγες μέρες μετά, τρελό ματς στη Νορβηγία, η πιό γλυκιά ήττα στην μεγάλη μας Ιστορία και πρόκριση (!!!) στον επόμενο γύρο του ΟΥΕΦΑ παρακαλώ!
Μωρή παικτούρα Μαμπουλού!
Και ακολούθησε η Άλκμααρ που ίδρωσε να μας αποκλείσει μέσα στο κατάμεστο Περιστέρι, όπου γυάλιζε το μάτι των παικτών και του Ισπανού killer ακόμη περισσότερο!
Παραγματικά το πιό όμορφο καλοκαίρι ενός ΠΑΣολέ!

Επίσης με σένα στο τιμόνι, ζήσαμε μερικούς εξευτελισμούς, υποβιβασμούς, ψέματα, κοροϊδία και άλλα ωραία...

Ξέρεις, τρία χρόνια δεν είναι και τόσα πολλά, ούτε και τόσο μακριά.
Από την αποθέωση και το "είναι τρελός ο πρόεδρος" στην Ξάνθη μέχρι την απαξίωση, μία Ευρώπη δρόμος...
Έχω ένα "κακό", ξέρεις.
Δεν ξεχνάω τα καλά αλλά ούτε και τα άσχημα.

Δικαιολογίες δεν υπάρχουν πλέον!
Και από τη στιγμή που δεν φαίνεται να θέλεις να απεμπλακείς από τον Π.Α.Σ., ανασυνταχτείτε όλοι σας στην ΠΑΕ, όσοι μείνατε τέλος πάντων, και κάντε αυτό που πρέπει!
Γιατί ο Π.Α.Σ. είναι για να κοιτάει ψηλά!
Ο Π.Α.Σ. είναι τεράστιο μέγεθος, πολύ μεγαλύτερο από εσάς και έχετε υποχρέωση να κοιτάτε μόνο εκεί που κοιτάει ο ίδιος!

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #232 στις: Κυρ 14 Ιούλ 2019 18:01 »
Τι μας εκανες ωρε Crimson ...

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #233 στις: Δευ 15 Ιούλ 2019 10:41 »
Τρία χρόνια μετά και δεν έχει μείνει ούτε ένας από γήπεδο και πάγκο εκείνης της ονειρεμένης βραδιάς.

Αποσυνδεδεμένος dekios

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #234 στις: Δευ 22 Ιούλ 2019 22:17 »
Αυτό το videaki στο youtube το έχω δεί τόσες πολλές φορές που στο google έχω εβδομαδιαίες ενημερώσεις για την Odd!

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #235 στις: Πεμ 25 Ιούλ 2019 21:48 »
Σαν σήμερα...
Μόλις πριν τρία χρόνια,...?
Σαν σήμερα:
την παρακαταθήκη που έμεινε από τη συγκεκριμένη παλικαρίσια πορεία της ομάδας μας, την κουβαλά ο καθένας μέσα του και η ομάδα στην ιστορία της, και είναι τόσο σημαντική  που είναι ικανή να μας ξαναφέρει κοντά όπως ξαναφέρνει τον φίλο Crimson να γράφει στο pas.gr μετά από χρόνια σιγής... 

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #236 στις: Τετ 07 Αύγ 2019 19:32 »
...Και διηγώντας τα να κλαις... :'(
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #237 στις: Τρι 14 Ιούλ 2020 14:13 »
Σαν σήμερα, τέσσερα χρόνια πριν και τέτοια ώρα...
Ήδη είχε κανονιστεί η ουζοτσιπρομπυροουισκοκατάνυξη στα Ναυτάκια και ο χρόνος είχε κολλήσει! Μα να μην περνάει με τίποτα ο πούιστς!
Και αφού πέρασαν αιώνες μέχρι το απογευματάκι, και αφού βρεθήκαμε κάμποσοι "Παταριστές Φιλόσοφοι" και κάναμε και τις νέες μας γνωριμίες με ΠΑΣολέδες, και αφού βρέξαμε τα λαρύγγια μας που αργότερα θα τα αφήναμε στο "Ζωσιμάδες"...
Έφτασε η μεγαλύτερη στιγμή, η ιστορικότερη στιγμή στη 50χρονη διαδρομή της Ομάδας μας.
Και το πρώτο γκολ από τον αρχηγό Μιχαήλ, όπως σωστά είχε προβλέψει ο σύνταυρος kun και μετά άλλο ένα και ένα τρίτο  στους αποσβολωμένους Νορβηγούς!
Πρώτο ευρωπαϊκό ματς στην Ιστορία μας, 3-0!
Και στο τέλος του ματς και ενώ το γήπεδο είναι στον αέρα, δεν θα ξεχάσω ποτέ ένα μέλος του φόρουμ...
Δεν φώναζε, δεν μιλούσε, πάρα καθόταν ακίνητος στο κάγκελο της μεγάλης και αιχμαλώτιζε τη "στιγμή" κοιτώντας τον ουρανό, με τα ξανθά μακριά μαλλιά του να ανεμίζουν στον αέρα και να βλέπεις το βλέμμα του να χάνεται στο χρόνο, σε μία διαδρομή που μόνο ο ίδιος φαινόταν να την είχε περπατήσει ξανά.
Και σαν μόνο ο ίδιος να ήξερε ότι οδηγούσε σε αυτή τη "στιγμή". Σαν το είχε ξαναβιωμένο στις διαδρομές του μυαλού του. Και σαν τον κοιτούσες, θα ήθελες να ξεκλέψεις τη "στιγμή" του! Την κάθε "στιγμή" στην οποία χρόνια αναφέρεται εδώ μέσα...
Δεν μου είπε ποτέ ποια "στιγμή" αιχμαλώτισε στο χρόνο,
αν και εικάζω ότι αιχμαλώτισε όλες τις "στιγμές" που είχαν προηγηθεί πολύ πριν, αλλά και αρκετές του μέλλοντος.
Και ήταν η φιγούρα του σαν αερικό, σαν να έρχονταν από τα βάθη του χρόνου φέρνοντας μαζί του και τις φιγούρες όλων των Αργεντίνων που όργωναν 50 χρόνια τους "Ζωσιμάδες" και που εναλλάσσονταν στο φιλμάκι του νου του με τους σύγχρονους ήρωες της βραδιάς στο χόρτο!
Και λίγες μέρες αργότερα, μετά από την τρομερή προσποίηση του παικταρά Μαμπουλού και το ψυχοβγαλτικό πλασεδάκι του Κούτρη, 3-1 και τα Γιάννενα στα ουράνια!
Δεν μπορώ, δεν θέλω να ξεχάσω εκείνο το υπέροχο καλοκαίρι του 2016!

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #238 στις: Τρι 14 Ιούλ 2020 17:18 »
Ξεκινώντας το καλοκαίρι του 2016 ήταν πολύ δύσκολο για μένα προσωπικά. Λόγω ξαφνικής απώλειας ενός συγγενικού προσώπου και μετά από δύο μέρες απώλειας και της τότε εργασίας μου, ήμουν σε περίεργη κατάσταση. Τελευταία στιγμή αποφάσισα να ανέβω στην ωραιότερη πόλη της χώρας, για το πρώτο Ευρωπαϊκό ματς της ΑΜΟ, παρέα με το σύνταυρο pasokemon. Τακτοποιώντας τα πράγματα στο ξενοδοχείο κατεβαίνω φορτσάτος στη λίμνη για το υπερθέαμα-γιορτή που θα συνέβαινε με το pyroshow. Μεγάλες στιγμές να το ζεις και να το βλέπεις μετά στα videos.

Τη μέρα του αγώνα δεν πρόκειται να την ξεχάσω ποτέ. Από το πρωί πηγαίνοντας για καφέ στη λίμνη με συνταύρους, συνεχίζοντας για τη μάζωξη στα ναυτάκια. Βλέπωντας φάτσες που χα καιρό να δω, αλλά νιώθωντας σαν να μην έχει περάσει μια μέρα. Επιστρέφοντας μετά στο ξενοδοχείο για να βάλω το  tshirt και το μπλε κασκόλ, δεν μπορώ να ξεχάσω τη στιγμή που βλέπω από το παράθυρο κόσμο ντυμένο στα μπλε να ανεβαίνει προς το γήπεδο. Πανέμορφη εικόνα. Μπαίνοντας στο γήπεδο στη μεγάλη, να βλέπω απέναντι μια κερκιδάρα εν χορό να λέει συνθήματα για τον Άγιαξ και να σκέφτομαι ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΓΕ ΟΤΙ ΙΟΥΛΙΟ ΜΗΝΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ?!?!?!?!?!?!

Ρίχνουμε τρία μπαλάκια στους συμπαθέστατους Νορβηγούς, με πρώτο το γκολ του captain Μιχαήλ. Ακόμα με βρίζω που δεν πήγα να το παίξω στοίχημα. :P  Μετά το τέλος με παίρνει τηλ η μάνα μου αλλά εγώ δε μπορούσα να μιλήσω, μιας και μου χε κλείσει η φωνή. Το καταλαβαίνει και μου λέει "Πάλι τα ιδια"  B-) Πέρασαν 4 χρόνια από το ωραιότερο καλοκαίρι του ΠανΗπειρωτικού αλλά νιώθω σαν να ταν χθες, εύχομαι να ζήσουμε ανάλογες στιγμές στο μέλλον, άλλωστε Η ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΑΞ ΔΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ!!!!!

:pas: ΚΑΙ  :mono:
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #239 στις: Τρι 14 Ιούλ 2020 19:54 »
Ξεκινώντας το καλοκαίρι του 2016 ήταν πολύ δύσκολο για μένα προσωπικά. Λόγω ξαφνικής απώλειας ενός συγγενικού προσώπου και μετά από δύο μέρες απώλειας και της τότε εργασίας μου, ήμουν σε περίεργη κατάσταση. Τελευταία στιγμή αποφάσισα να ανέβω στην ωραιότερη πόλη της χώρας, για το πρώτο Ευρωπαϊκό ματς της ΑΜΟ, παρέα με το σύνταυρο pasokemon. Τακτοποιώντας τα πράγματα στο ξενοδοχείο κατεβαίνω φορτσάτος στη λίμνη για το υπερθέαμα-γιορτή που θα συνέβαινε με το pyroshow. Μεγάλες στιγμές να το ζεις και να το βλέπεις μετά στα videos.

Τη μέρα του αγώνα δεν πρόκειται να την ξεχάσω ποτέ. Από το πρωί πηγαίνοντας για καφέ στη λίμνη με συνταύρους, συνεχίζοντας για τη μάζωξη στα ναυτάκια. Βλέπωντας φάτσες που χα καιρό να δω, αλλά νιώθωντας σαν να μην έχει περάσει μια μέρα. Επιστρέφοντας μετά στο ξενοδοχείο για να βάλω το  tshirt και το μπλε κασκόλ, δεν μπορώ να ξεχάσω τη στιγμή που βλέπω από το παράθυρο κόσμο ντυμένο στα μπλε να ανεβαίνει προς το γήπεδο. Πανέμορφη εικόνα. Μπαίνοντας στο γήπεδο στη μεγάλη, να βλέπω απέναντι μια κερκιδάρα εν χορό να λέει συνθήματα για τον Άγιαξ και να σκέφτομαι ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΓΕ ΟΤΙ ΙΟΥΛΙΟ ΜΗΝΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ?!?!?!?!?!?!

Ρίχνουμε τρία μπαλάκια στους συμπαθέστατους Νορβηγούς, με πρώτο το γκολ του captain Μιχαήλ. Ακόμα με βρίζω που δεν πήγα να το παίξω στοίχημα. :P  Μετά το τέλος με παίρνει τηλ η μάνα μου αλλά εγώ δε μπορούσα να μιλήσω, μιας και μου χε κλείσει η φωνή. Το καταλαβαίνει και μου λέει "Πάλι τα ιδια"  B-) Πέρασαν 4 χρόνια από το ωραιότερο καλοκαίρι του ΠανΗπειρωτικού αλλά νιώθω σαν να ταν χθες, εύχομαι να ζήσουμε ανάλογες στιγμές στο μέλλον, άλλωστε Η ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΑΞ ΔΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ!!!!!

:pas: ΚΑΙ  :mono:

Κατι σαν να λεμε ...<< τι σημαινει ΠΑΣ >>

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #240 στις: Τρι 14 Ιούλ 2020 21:22 »
Ακόμα δε μπορώ να συνειδητοποιήσω οτι στο ματς αυτό κατεβήκαμε με  μοναδικό επιθετικό το Φερφελή. (ο Κόντε είχε φτάσει 2 μέρες πριν)
Πως μας πετσόκοψες έτσι ρε Χριστοβασίλη

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #241 στις: Τρι 14 Ιούλ 2020 21:25 »
Με Φερφελή και πέρασες!!!!

Μάλλον ήταν γραφτό για να βάλει το πρώτο γκολ ο Μιχαήλ

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #242 στις: Τρι 14 Ιούλ 2020 22:26 »
Ακόμα δε μπορώ να συνειδητοποιήσω οτι στο ματς αυτό κατεβήκαμε με  μοναδικό επιθετικό το Φερφελή. (ο Κόντε είχε φτάσει 2 μέρες πριν)

Με τον ΧΒ όμως βρέθηκε ο ΠΑΣ εκεί.

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #243 στις: Τρι 14 Ιούλ 2020 22:59 »
Παράθεση

Να σταθώ λίγο σε αυτό που αναφέρει ο σύνταυρος OV για τη διοίκηση ΧΒ.

Ο ΠΑΣ βγήκε τη χρονιά εκείνη Ευρώπη παίρνοντας τη θέση του πουσταρά αιώνιου. Αυτό διότι η δίοικηση ΧΒ είχε φροντίσει να μην υπάρχουν προβλήματα στο φάκελο της αδειοδότησης. Η διοίκηση δεν έκανε παρά μόνο το καθήκον της τόσο από πλευράς εταιρείας, όσο και από πλευράς ποδοσφαιρικού σωματείου, που εκπροσωπεί μια περιοχή της Ελλάδας. Έκανε λοιπόν αυτό που δεν έκανε επί δύο συναπτά έτη.

Για να το συνδέσω και με το προηγούμενό μου post από την περίοδο εκείνη προσωπικά στήριζα τη διοίκηση ΧΒ, ξεχνώντας το παρελθόν, δίνοντας συγχαρητήρια που έπραξε το αυτονόητο. Αυτά μέχρι τον τελευταίο υποβιβασμό της ομάδας. Από τότε έχω αποφασίσει να κρίνω και να κατακρίνω οτιδήποτε θεωρώ αρνητικό για την ομάδα και τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ.

"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #244 στις: Τρι 14 Ιούλ 2020 23:12 »
Για να το συνδέσω και με το προηγούμενό μου post από την περίοδο εκείνη προσωπικά στήριζα τη διοίκηση ΧΒ, ξεχνώντας το παρελθόν, δίνοντας συγχαρητήρια που έπραξε το αυτονόητο. Αυτά μέχρι τον τελευταίο υποβιβασμό της ομάδας. Από τότε έχω αποφασίσει να κρίνω και να κατακρίνω οτιδήποτε θεωρώ αρνητικό για την ομάδα και τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ.
Και πολύ σωστά αποφάσισες.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #245 στις: Τετ 15 Ιούλ 2020 21:01 »

Επειδή δεν θέλω να είμαι άδικος και γενικά βαριέμαι να συμμετέχω στα εμμονικά τριπάκια των συζητήσεων του ίντερνετ  του στυλ άσπρο-μαύρο, θα πω ότι η πρόταση σου «με τον ΧΒ βρέθηκε ο ΠΑΣ στην Ευρώπη» είναι όντως σωστή επειδή είναι ένα γεγονός.
Επίσης είναι γεγονός ότι όπως εξελίχθηκε η ιστορία τον Μάιο-Ιούνιο του 2016, ήταν μια προσωπική εξωαγωνιστική νίκη του ΧΒ που πήρε συνεργάτη τον Αλυσσάνδρου και επιτέλους παρουσίασε σωστό φάκελο στον αδέκαστο και αχώνευτο στραβόξυλο Δημητρίου, ρημάζοντας παράλληλα τον Πανιώνιο που βγήκε 5ος. Ήταν όμως το γκολ της τιμής για τον ΧΒ επειδή είχε 4 χρόνια που δεν έπαιρνε αδειοδότηση και τα 2 στέρησαν ευρωπαϊκή έξοδο.

Παράθεση

Μια διαφορετική ανάγνωση είναι ότι η έξοδος στην Ευρώπη δεν ήταν προϊόν προγραμματισμού του ΧΒ και του επιτελείου του, αλλά ένα κάπως κουφό γεγονός που προέκυψε από ένα σωρό συγκυρίες.
Απλά θα θυμίσω ότι όλο τον 1ο γύρο της σεζόν 2015-16 η ομάδα δε βλεπόταν και οι περισσότεροι βαθμοί που πήρε η προέρχονταν είτε από αποκρούσεις του (εντυπωσιακού μέχρι τότε) Βελλίδη, είτε από προσωπικές ενέργειες του Τσάβες. Και οι 2 αυτοί στυλοβάτες του τρόπου παιχνιδιού έφυγαν το Γενάρη του 16.
Φτάνουμε στα τέλη Φλεβάρη του ’16 η ομάδα είναι στη 13η θέση λίγο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και κανένας δε μπορεί να φανταστεί τι θα ζούσαμε μόλις 1,5 μήνα μετά. Ο Πετράκης, με φανερό στόχο την αποφυγή του υποβιβασμού, μη έχοντας τι άλλο να κάνει το γυρνάει σε ταμπούρι 5-3-2 (3-5-2) κάτι που φαίνεται ότι ταιριάζει γάντι στη συγκεκριμένη 11άδα. Στα τελευταία 8 ματς (Τρίπολη, Πανθρακικό, Αγρίνιο, Καλλονή, Πανιώνιο, Λεβαδειακό, Πλατανιά, Ξάνθ) η ομάδα παίζει ταμπούρι, με τους περισσότερους αντιπάλους να είναι αδιάφοροι και ρολάρει στην κόντρα κάνοντας 5 νίκες και 3 ισοπαλίες. Προτελευταία αγωνιστική με Πλατανιά εντός κλείνουν τα φώτα στο 83’ και πέφτει ο ρυθμός του Πλατανιά ο οποίος είχε καλύτερη ομάδα και μας είχε βάλει στην περιοχή. Διακοπή 20 λεπτών και στην επανέναρξη αντί να ισοφαρίσει ο Πλατανιάς, το βάλαμε εμείς στην κόντρα. Τελευταία αγωνιστική ζντγκζανθ το ματς σίγουρα ΔΕΝ ήταν στημένο και αυτό φαινόταν μέσα στο γήπεδο. Απλά οι αντίπαλοι παίκτες κοιτούσαν στην κερκίδα μας με το βλέμμα της υποταγής, ενώ σε άλλους διάβαζες το πρόσωπό τους σαν να λέει «δεν υποφέρεστε ρε παγουράδες, εντάξει μας τα πρήξατε τόσα χρόνια δεν το βάζετε κάτω, θα βγείτε ευρώπη». Όπως και έγινε παρόλα τα καρδιοχτύπια στις ξανθιώτικες γιόμες στο τελευταίο 10λεπτο.
Έτσι τελείωσε το πρωτάθλημα που τη συγκεκριμένη χρονιά έτυχε η 5η και η 6η θέση να κριθούν πολύ χαμηλά, στους 44 και 42 βαθμούς αντίστοιχα. Θυμίζω ότι τελικά βγήκαμε 6οι με διαφορά μιας νίκης από τον 9ο, με Νίκες – Ισοπαλίες – Ήττες 12-6-12, με γκολ 36-40 εναντίον, ενώ πλέι οφ είχε παίξει ο Πανιώνιος σαν 5ος. Ομάδα να βγει Ευρώπη με 42 βαθμούς δεν ξανάγινε.

Δε μας χάλασε καθόλου όμως, βγήκαμε ευρώπη, η πρόκριση με Οντ ήταν εποποιία και περάσαμε όμορφα.

Απλά είναι ξεκάθαρο για μένα φίλε μου οτι η έξοδος στην Ευρώπη δεν ήταν προιόν προγραμματισμού ΧΒ αλλά μιας (επιτέλους) εξωαγωνιστικής νίκης του, ενώ η πρόκριση με Οντ κρίθηκε στο πρώτο ματς στο καμίνι των Ζωσιμάδων και όχι στον προγραμματισμό του ΧΒ που κατέβηκε με Φερφελή μοναδικό προωθημένο
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 15 Ιούλ 2020 21:06 από lemorsero »

Αποσυνδεδεμένος midnight

• Hero Member
  • Once in a BLUE moon
    • Προφίλ
« Απάντηση #246 στις: Κυρ 19 Ιούλ 2020 23:28 »
Εκείνη την νύχτα πιστέψαμε πως θα ξημέρωνε μιά μέρα άλλη, καινούρια.
Στα βάθη της μνήμης μας ψάξαμε τους παλιούς εαυτούς μας... εκείνους που ονειρεύτηκαν ένα "αύριο" που το ζούσαμε απόψε.
Νωρίς καταλάβαμε πως το "αύριο" που ερχόταν ήταν το γνώριμο "χθες" που όλοι μας ξέραμε...
Ξορκίσαμε για ένα βράδυ όλους τους δαίμονες του παρελθόντος μας και μετά αγκαλιαστήκαμε πάλι σαν φίλοι αχώριστοι να πορευτούμε στο μέλλον...
Ποτέ δεν υπολογίσαμε τον ανελέητο εφιάλτη που ερχόταν από μακριά, για να μας επιβάλλει να μένουμε χώρια...
 Ήρθε μια μέρα του 2020 και είναι αμφίβολο το πότε θα σβήσει...
  Έφερε μαζί του τον "χωρισμό"...
... από το καθετί που μας ένωσε με εκείνη την νύχτα και από οτιδήποτε άλλο που μας κρατούσε μαζί για πάνω από μισό αιώνα...
Φάνηκαν οι παλιοί εφιάλτες μας, αναμνήσεις και φίλοι μιας εποχής άλλης, μακρινής...
Πήραν στην καρδιά μας θέση ξεχωριστή πιά και αγαπημένη... συνταιριάστηκαν με αυτό που τώρα μας λείπει ολοκληρωτικά...
 Έγιναν κι αυτοί νοσταλγία και βαθύ παρελθόν που κανείς δεν μπορεί να σιγουρέψει ότι θα το ξανασυναντήσει...

Μέχρι τώρα ψάχναμε όνειρα που για εμάς κράταγαν ένα βράδυ... μία "στιγμή" μόνο, και τα κολλάγαμε στην καρδιά μας σαν ιερό φυλαχτό.
Μόνο που δεν καταλάβαμε πως τα όνειρα τα δικά μας είχαν μια δόση μελαγχολίας, ακόμα και τότε που τα βιώναμε...
Σαν κάτι απροσδιόριστο απ' το μέλλον να μας το έλεγε πως κάποτε θα τα στερηθούμε μαζί με τους εφιάλτες που κουβαλούσαν...
 Έτσι... για να φιλιώσουμε μαζί τους μιά και καλή... και στην ζυγαριά της μνήμης να μην παλαντζάρει πιά τίποτε, παρά μόνο η εξοντωτική απουσία... και ένα αβέβαιο "κάτι"...

«Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασεν η ώρα.
 Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασαν τα χρόνια.»

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #247 στις: Τετ 14 Ιούλ 2021 15:56 »
Σαν σήμερα...
Θυμάστε που κανονίζαμε μέχρι και την τελευταία στιγμή το πού θα βρεθούμε πριν το ματς?
Θυμάστε?
Θυμάστε τη μάζωξη στα ναυτάκια?
Θυμάστε τις καινούργιες γνωριμίες?
Θυμάστε πώς μετρούσαμε τις ώρες?
Θυμάστε το πώς είχε κολλήσει ο χρόνος και δεν περνούσε με τίποτα?
Θυμάστε τη στιγμή που μπήκαμε στο "Ζωσιμάδες"?
Θυμάστε την ανατριχίλα που νιώσαμε όταν είδαμε το σπίτι μας γεμάτο?
Θυμάστε τον παλμό?
Θυμάστε το πρώτο γκολ του Μιχαήλ? Ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω τί είχε ορίσει η μοίρα για εσένα εκείνη τη μέρα, αρχηγέ!
Θυμάστε το δεύτερο του Ναδάλες?
Θυμάστε το τρίτο του Ακόστα?
Οι φωνητικές μας χορδές είχαν πρηστεί, έτοιμες να σκάσουν!
Θυμάστε τις ευκαιρίες του Φερφελή και του Γιάκου?
Οι καρδιές μας έτοιμες να σταματήσουν μα συγχρόνως φουσκωμένες από περηφάνια!
Θυμάστε το τέλος του αγώνα?
Θυμάστε, ρε ΠΑΣολέδες?
ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ!!!

Άρα εσύ πρόεδρα θυμάσαι...?

Εγώ, λοιπόν, θα σου τα θυμίζω μέχρι να το νιώσεις πραγματικά ότι ο ΠΑΣ μπορεί, ναι μπορεί! να ζει τέτοιες στιγμές κάθε χρόνο! Στο χέρι σου είναι...

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #248 στις: Τρι 31 Ιαν 2023 09:52 »