Oxi sta greeklish!
Τα 40άρια του Κούγια τα ξεχάσαμε μου φαίνεται...
Ουρές μαθαίνω σε μπουτικ και ΠΕΑΝΚΙ.
ΠΡΟΣΟΧΗ επειδή ψιλοκολλάει ο vivagr σύστημας μη και πατήσετε παιδικά αντί για κανονικά και τρέχετε για λίφτινγκ να φαίνεστε μπόμπιρες μετά.Κάποιοι την πατήσαν γι' αυτό οι συστάσεις.Ξέρει κανείς τι γένεν σε τέτοια περίπτωση;
Σ επικοινωνία με την ΠΑΕ ΠΑΣ, μάθαμε ότι θα υπάρχουν παιδικά για την 6 (ίσως και για άλλη θύρα) στην τιμή των 10 Ε.Ενδιαφέρομαι προσωπικώς γι' αυτό και ρώτησα
ΠαράθεσηΣ επικοινωνία με την ΠΑΕ ΠΑΣ, μάθαμε ότι θα υπάρχουν παιδικά για την 6 (ίσως και για άλλη θύρα) στην τιμή των 10 Ε.Ενδιαφέρομαι προσωπικώς γι' αυτό και ρώτησα Για τα δισέγγονα;
Παράθεση από: davelis στις Παρ 08 Ιούλ 2016 20:16 ΠαράθεσηΣ επικοινωνία με την ΠΑΕ ΠΑΣ, μάθαμε ότι θα υπάρχουν παιδικά για την 6 (ίσως και για άλλη θύρα) στην τιμή των 10 Ε.Ενδιαφέρομαι προσωπικώς γι' αυτό και ρώτησα Για τα δισέγγονα; Τι ήθελα και το μουρμούραγα;Κάποιοι το πήραν επί λέξει γαμώ τα μπέμπιλίνα μου.
ο μπαμπάθ μου με αφήνει να πάω μονοθ μου θτο ζήπεδο τώλα που έγινα τέσσελα για να δω τον ΠΑΘ Γιαννενα...μάλιθτα μου έδωθε και δέκα ευλώ για να αγολάθω ειθιτήλιο...