Λοιπόν
Σε ότι αφορά τα εισιτήρια προχτες, ήταν απαράδεκτα άδειο το γήπεδο για τέτοιο ματς. Καμιά 1000άρα καθίσματα έμειναν άδεια. Το οτι είμασταν σαν σαρδέλες στην ευθεία των 9-10 δε με ενδιαφέρει. Κι έτσι έπρεπε να είναι και να μην υπάρχει άδειο κάθισμα.
Αλήθεια, με ποια λογική τα εισιτήρια στη σκεΠΑΣτή κόστιζαν το ίδιο στο πάνω με το κάτω διάζωμα;
Με ποια λογική τα εισιτήρια στην ευθεία της μικρής σκεΠΑΣτής κόστιζαν όσο και στο πέταλο;
Ήταν πραγματικά δύσκολο για έναν πατέρα με 2 μικρά να δώσει 90€ για τη μεγάλη. Ή πολύ άδικο να δώσει 60€ για να καθίσουν στο πέταλο. Και φυσικά καθόλου εύκολο να τα ξαναδώσει.
Από το κέντρο του πετάλου είσαι ουσιαστικά "εκτός γηπέδου". Κι εμένα δε με νοιάζει, βλέπω ματς από εκεί γιατί θέλω να είμαι μέσα. Δυστυχώς όμως, στα χρόνια που περνάμε, η διοίκηση δεν πρέπει να απευθυνθεί σε μένα που έτσι κι αλλιώς θα είμαι εκεί. Πρέπει να απευθυνθεί σε άλλους που είτε έχουν χάσει την παλιά κάψα τους, είτε θα προσπαθήσει τώρα να τους τη δημιουργήσει.
Έχει γραφτεί κανένα εκατομμύριο φορές κι εδώ μέσα οτι βάζοντας μέσα τα πιτσιρίκια του σήμερα, φτιάχνεις τους πελάτες του αύριο. Όχι εισιτήρια στα παιδάκια ρε. Ντροπή. Κι ένα παιδάκι που θα μπει μέσα δωρεάν, θα έρθει η στιγμή που θα πληρώσει εισιτήριο, άσε που θα σύρει και τον πατέρα του μαζί στο γήπεδο κι ο οποίος θα πρέπει να πληρώσει.
Με τέτοιες τιμές προχτες, ήρθε κόσμος αλλά δεν πέρασε απ' την μπουτικ. Είχε ένα budget για το ματς και αν πλήρωνε ένα δεκάρικο λιγότερο θα αγόραζε μια μπλούζα, ένα κασκόλ, κάτι. Πάλι θα τα έπαιρνες.
Πρέπει να δουλέψουμε όλοι για την επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο. Ένα ασφυκτικά γεμάτο Ζωσιμάδες είναι ναρκοπέδιο για οποιονδήποτε αντίπαλο, φέρνει έσοδα ανεξαρτήτως τιμής εισιτηρίου και εξασφαλίζει τη βιωσιμότητα της Ομάδας, τόσο σε οικονομικό όσο και σε οπαδικό επίπεδο.
Καταλάβετε επιτέλους οτι απευθύνεστε στους πολλούς κι όχι στους 5-6.000 που θα παίρναμε εισιτήριο προχτες ακόμα κι αν έκανε ένα 50άρικο.