Αποστολέας Θέμα: tinOs eiN ayToi against PAS  (Αναγνώστηκε 31731 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
Απ: tinOs eiN ayToi against PAS
« Απάντηση #125 στις: Παρ 22 Ιούλ 2016 14:53 »
Με κάποιους φίλους χθες παρατηρήσαμε ότι ο Κούτρης έπαιξε σαν...φορ???
Είδαμε καλά ή μας κάηκε ο εγκέφαλος από το άγχος?
Παρακαλώ βοηθήστε, εάν μπορείτε,
και εάν προλάβατε να ξεστραβώσετε τσαγούλια και να κινήσετε τα χέρια σας.  :P
Ο Μαμπουλού, όταν έρθει στο επιθυμητό επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας, θα βγάλει μάτια.
Ρε Πανάγαθε κόουτς, ΤΙ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΕΙΧΕΣ?

Δεν έχουμε καταλάβει ακόμα τί πετύχαμε!

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #126 στις: Παρ 22 Ιούλ 2016 15:24 »

Ανατριχιλα
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 22 Ιούλ 2016 15:33 από pagourenko1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Παρ 22 Ιούλ 2016 16:23 »
Τι ήταν αυτό χθες;;;Παράδεισος,κόλαση,παράδεισος.Πως το αντέξαμε και αυτό.ΠΑΣ είσαι αλλά...Ευχαριστούμε όλους για ότι ζούμε.Να ακούς κερκίδα εκτός.Τι να πεις;Να γίνεται 2-0 και να μην περνάει η ώρα με τίποτα.Εκεί παίζεις μπάλα.Δεν έχει το πέσε κάτω.Το φοβόμουν ότι θα πάει έτσι το ματς και πήγε.Παρότι πιο κοντά στο 4-0 κάτι μου έλεγε ότι θα μπει αυτό το ένα γκολ.Δεν μπορεί.Δεν θα άξιζε τέτοιο πράγμα ο ΠΑΣ.Τέλος καλό όλα καλά.
Ξενέρωμα που δεν έγινε τίποτα μετά το ματς.Έτσι να το χαρούμε.

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Παρ 22 Ιούλ 2016 17:05 »
Πάθαμαν ζημιά ψες...
Τελικά αυτός ο ΠΑΣ τα κάνει δύσκολα και όμορφα..

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Παρ 22 Ιούλ 2016 19:48 »
http://www.gazzetta.gr/football/article/956229/exalloi-panigyrismoi-gia-tin-prokrisi-toy-pas-vid

Τους άρεσε πολύ το πανώ 'ΓΚΟΛ'.
Και εμάς μας άρεσε περισσότερο.  :P

Το θυμάμαι και μου είχε κάνει εντύπωση όταν το είδα πριν το πρώτο μας ματς.  :pas:

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Παρ 22 Ιούλ 2016 20:47 »
Det er ikke verdens mest sympatiske lag dette PAS-laget, men de skal ha for kynismen og hvordan de "blør" for drakta.
Tror Odd kan lære et og annet her. .
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος geoPAS

• Newbie
  • *
  • los toros locos
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Σαβ 23 Ιούλ 2016 04:34 »
Έχοντας φτάσει στο 90% του ταξιδιού επιστροφής (2-3 τρένα για να φτάσω Μπρίστολ έμειναν) νιώθω τόσο γεμάτος που ένιωσα κάτι από παλιά, αλλά και κάτι καινούριο.
Εκδρομή όπως παλιά, που γυρνουσαμε με τρένα από Κομοτηνες ή Θεσσαλονικες, ή με αυτοκίνητο γεμάτο με καλή παρεα γυρνώντας όλα τα μέρη της Ελλάδας.
Αλλά και κάτι καινούριο. Γιατί δεν ήμασταν στην Κομοτηνή, την Κατερίνη, την Καλαμάτα ή τη Λαμία. Ήμασταν στο Σί-εν της Νορβηγίας! Κ κάναμε και εντύπωση! :P
Τα συναισθήματα την ωρα του αγωνα ήταν τα ίδια και για μας που ήμασταν εκεί και για εσάς που ήσασταν μαζί μας από λίγο πιο μακριά. ΠΑΣ είσαι, έχεις συνηθίσει πια... Τουλάχιστον αυτή τη φορά είχε happy ending. Που κ να μην είχε, πάλι με χαμόγελο θα γυριζα... Τα παιδιά έχουν κάνει ήδη την υπέρβαση από πέρσι.  Καλό θα ήταν να χτισουμε σε αυτά τα επιτεύγματα κ να παμε ένα βηματακι πάρα πέρα φέτος. Σε όποιον τομέα και αν είναι αυτό.
Τεσπα, μακρυγορω κ πρεπει να παρω κ κάναν υπνακο όπως μπορέσω πριν πάω δουλειά. Χάρηκα που είδα φάτσες που είχα να δω χρόνια κ δεν τους είδα την προηγούμενη βδομάδα, ευχαριστώ τους 4 συνοδοιπορους μου για το ταξίδι και ιδιαιτέρως τον taseuropas για την οργάνωση της εκδρομης  (ελπίζω να χεις φτάσει Αυστρία χαμενε), κ εύχομαι στα παιδιά που θα ειναι τυχερά να βρεθούν στην Ολλανδία να το χαρούν όσο μπορούν! Φωναχτε κ για μας που θα θέλαμε αλλά δεν θα είμαστε εκεί!
Τα λέμε στο Αγρίνιο παιδιά!

:mono:
Ωραίο παραμυθάκι το ποδόσφαιρο... Αξίζει;

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Σαβ 23 Ιούλ 2016 14:52 »
από τα ξημερώματα που επέστρεψα στη βάση

δεν ξέρω τι με έχει πιάσει...

διαβάζω όλους εσάς που ήσασταν μαζί μας με τη σκέψη σας και στέλνατε τη φωνή σας μέσα από τα δικά μας λαρύγγια

...και δεν μπορώ να συγκρατήσω τα δάκρυά μου...

κλαιω ρε πασολέδες αδέλφια μου σα μωρό παιδί...

δεν ξέρω τι μου συμβαίνει...

ΥΓ. τα περισσότερα χρόνια του ΠΑΣ μας τα έχω ζήσει σα μοναχικός λύκος...

τώρα θέλω να είμαι με την αγέλη, μαζί ΟΛΟΙ...γιατί χαρά που τη μοιράζεσαι διπλή χαρά
τέλος για την ώρα...συμπαθάτε την ευγένειά μου, δε μπορώ άλλο... :mono: :mono: :mono: :mono:

ΥΓ2. το τελευταίο συνθημα που ακούστηκε στο Σκίεν Σίεν πως το λέν, ήταν Γιαννενάρα σ' αγαπάω και για σένανε ψυχίατρο θα πάω...
σε μένα ήλθε και απάντηση από τον ψυχίατρο...
"Από: midnight
Σου συμβαίνει Ευτυχία!"
  :-? :) :) :)

« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 23 Ιούλ 2016 15:01 από PAS Giannis »
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Σαβ 23 Ιούλ 2016 18:02 »
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: Σαβ 23 Ιούλ 2016 18:33 »
Στο 89ο λεπτό του προχτεσινού αγώνα είδα να περνάνε από μπροστά μου τα σκυμμένα κεφάλια της 2ης Μαίου του 1999. Είδα τον Μπελά να μας ζητάει συγνώμη στο αεροδρόμιο της Ρόδου και τον Λάκη Στεργίου να κλαίει με την φωτογραφία του Κορμαρή. Είδα τις φάτσες μας σε έναν αγώνα στην Νίκαια με την Χαλκηδόνα και την απόγνωση του Πύργου. Εϊδα τους Αρτινούς να μας χλευάζουν τα Χριστούγεννα του 2004-5 και τους Λαρισαίους να μας δείχνουν τα πελέ τους ένα βράδυ Τετάρτης στο Αλκαζάρ. Είδα το φάντασμα του Τσέζαρεκ να κάνει το 3-0 στην Τρίπολη και την φάτσα του Θύμιου ένα βράδυ στους Ζωσιμάδες πριν 2 χρόνια μετά από μια μαλακία του Σάκη Τσώλη.
Δεν με ένοιαζε το απότελεσμα του αγώνα. Είδα φίλους-αδερφούς μετά από 3 μήνες, είδα φίλους που βλέπω σε λεωφορεία-αυτοκίνητα και τσιμέντα από το 94. Ήπιαμε μπύρες, φωνάξαμε και θυμηθήκαμε τα παλιά. Λείπαν κάποιοι από τις γνωστές φάτσες, οι περισσότεροι όμως εκεί είμασταν. Θα ήταν ψέμα να μην πώ οτι κάπου πολύ βαθιά-ενδόμυχα ήθελα να μην περάσουμε, ωστέ αυτοί οι 200-300 που είμασταν εκεί, να γραφτούμε στην ιστορία ως οι μοναδικοί που ακολουθήσαμε την ομάδα και στο μοναδικό ευρωπαϊκό παιχνίδι της. Κάτι σαν ένα κλειστο club που θα μας ενώνει για πάντα και θα μας ξεχωρίζει από αυτούς που δεν μπόρεσαν να έρθουν ή δεν βρήκαν μια καλή δικαιολογία να μην έρθουν (Gila η σπόντα δεν είναι για σένα).
Στην προσποίηση του Μαμπουλου και στο γκολ του Λεάντρο, σβήστηκαν τα οράματα και οι σκέψεις. Επανήλθα στην πραγματικότητα και είδα τα κλάμματα του αντι-ΟΦΗ, τις φωνές του Deceiver. Είδα τον tympanisti να ακροβατεί ωστέ να μην πέσει από το δίχτυ και τον Billynio με τον Άπειρο να προσπαθούν να περάσουν πάνω από τα καθίσματα. Είδα τον TasEuropas να κάνει σαν μικρό παιδί όπως ακριβώς έκανε και ο γιος του FTLA. Είδα τους Βιτσινούς, τον Filosofo, τον PASari, τον Paspaliari, τον Misa (που ταξίδεψε με αυτοκίνητο από τα Γιάννενα), τον MikeSin, τον Buffon, τον Katarameno, τον Λευτεράκη (που ήρθε από την Ντόχα) και τον Χρήστο (Σουηδία), τον Μιχάλη και τον Άγγελο, τον Λάκη και τον Τάσο, τον Πέτρο και τον Βασίλη, τους νεώτερους τυμπανιστές, τον Daniels και τον Χριστόδουλο ακόμα-ακόμα, και άλλους που ξεχνώ, να ανταμοίβονται για τα άπειρα χλμ που κάναν στην ζωή τους για την πίστη τους.
Είδα τον ΠΑΣ να γυρίζει σελίδα και να μας δίνει υποσχέσεις για νέες συγκινήσεις.
Υ.Γ. 1 Αυτό που με τελείωσε ήταν η κίνηση του Τζημόπουλου, του Μιχαηλ και του Καρανίκα να βγάλουν φωτογραφίες με ένα παιδί που ταξίδεψε από τα Γιάννενα ως το Skien μαζί με την μάνα του και παρά τις δυσκολίες του. Βγήκαν στις 2 μετά τα μεσάνυχτα από το μαγαζί που διασκεδάζαν και με μεγάλη τους χαρά φωτογραφήθηκαν με το παιδί δίνοντας του την χαρά της ζωής του. Εύγε κύριε Μπάμπη που επιλήφθηκες του θέματος.
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Σαβ 23 Ιούλ 2016 19:03 »
Τσίλλυ, με έστειλες...
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Σαβ 23 Ιούλ 2016 19:39 »
από τα ξημερώματα που επέστρεψα στη βάση

δεν ξέρω τι με έχει πιάσει...

διαβάζω όλους εσάς που ήσασταν μαζί μας με τη σκέψη σας και στέλνατε τη φωνή σας μέσα από τα δικά μας λαρύγγια

...και δεν μπορώ να συγκρατήσω τα δάκρυά μου
πλησιαζοντας κι εγω στη βαση μου και διανυοντας τα τελευταια χιλιομετρα πανω στη μηχανη  το τοπιο θολωσε μπροστα μου
Γαμω τα κουνουπια του.,λεω στην αρχη και παω να τα τριψω.
πως ομως;.γυαλια,κρανος στη θεση τους..πιανω ακρη,τι μου συμβαινει ; αναρωτιεμαι..μετα απο λιγο κι αφου συνηλθα καπως καταλαβα οτι

δεν ειν τα βουρκωμενα ματια,
ειν της παγουραδικης καρδιας μικρα αορατα κομματια
που ξεχωριστηκαν και συναντιουνται
και σα μικρα παιδια χορευουν και φιλιουνται...

Μονο εσυ, μονο εσυ ομαδαρα μου μπορεις να το κανεις αυτο...

Καλησπερα αδερφια...περσοτερα οταν ξυπνησω,μετα απο κανα 2 μερες.. :) :P
 :flag:
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Σαβ 23 Ιούλ 2016 20:01 »
......
Υ.Γ. 1 Αυτό που με τελείωσε ήταν η κίνηση του Τζημόπουλου, του Μιχαηλ και του Καρανίκα να βγάλουν φωτογραφίες με ένα παιδί που ταξίδεψε από τα Γιάννενα ως το Skien μαζί με την μάνα του και παρά τις δυσκολίες του. Βγήκαν στις 2 μετά τα μεσάνυχτα από το μαγαζί που διασκεδάζαν και με μεγάλη τους χαρά φωτογραφήθηκαν με το παιδί δίνοντας του την χαρά της ζωής του. Εύγε κύριε Μπάμπη που επιλήφθηκες του θέματος.

...ο Δημήτρης...

μία μοναδική, ξεχωριστή ιστορία...
ένα παιδί που έτυχε να γνωρίσω λόγω της επαγγελματικής μου υπόστασης όταν ακόμη ήταν μικρούλης στο δημοτικό
ένα παιδί που δεν θα μπορούσα ποτέ μου να φανταστώ ότι θα το έβλεπα να πανηγυρίζει μαζί μου στο Σκίεν
ένα παιδί που κόλλησε το μικρόβιο του ΠΑΣ στη μαμά του
ένα παιδί που έλαμπε όταν έπιασε τη μουσκεμένη φανέλα του Αλέξη και έτρεμε από χαρά
ένα παιδί ξεχωριστό
ένα παιδί που αξίζει να μνημονεύεται από όλους μας
γιατί καμία δυσκολία δεν το καταβάλει, γιατί είναι μέσα σε όλα, γιατί γιατί γιατί είναι ...ΠΑΣΟΛΕΣ δικό μας παιδί και ήταν εκεί... :)

αρε chilly τι κεφάλαιο άνοιξες τώρα νάξερες... :pas:
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος Achilleas

• S.A.
  • Administrator
  • Hero Member
  • ΟΧΛΟΣ
    • Προφίλ
    • ΠΑΣ
« Απάντηση #138 στις: Κυρ 24 Ιούλ 2016 01:17 »
Πρόεδρε είσαι μικρός!

Αποσυνδεδεμένος Tsakali

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Κυρ 24 Ιούλ 2016 05:31 »
πάνω από 48 ώρες μετά, νομίζω έχω ακόμα πονοκέφαλο από την ένταση που φώναξα στο γκολ....γύρισα σπίτι και έψαχνα με μανία το πρώτο βίντεο που θα ανεβεί για να το ξαναδώ...και ζαλίστκα κι άλλο απ'το σφίξιμο να μην αρχίσω να γκαρίζω μεσ'το σπίτι βραδιάτικο όταν το ξανάδα.....έμαθα απ'έξω τα λόγια των σπίκερ της νόβα κι από τα δύο ματς στις φάσεις των γκολ....

....γκολ γαμώ τη @#%@#$^#$%&^......ΓΚΟΛ.....για όλα τα γκολ που δεν μπήκαν...γκολ για το οφσάιντ που σηκώθηκε στον Πύργο....γκολ γιατί δε είπε καν τη λέξη "γκολ" εκείνο το αρχ@#$ που περιέγραφε το γκολ του Κοντογουλίδη στο καραισκάκη που θαταν λέει πιο δυνατός ο τότε ευρωπαίος ολυμπιακός στην παράταση λέει.....πάρε ένα ευρωΠΕΟΣ τώρα......γκολ για όλες τις φορές που έψαξα τις εφημερίδες για να διαβάσω μια αδιάφορη σειρούλα που είχε έστω μια τόσο δα αναφορά στον ΠΑΣ....

.....γκολ για το χαλάζι στο νίκος γκούμας...για τη βρόχα που ακόμα να στεγνώσω μετά από ένα 1-1 στη ριζούπολη που το φάγαμε στο 80 κάτι...για το άλλο 1-1 μέσα στο χιόνι στο θρασύβουλα.....γκολ για το άλλο αρχ@#$ το νικοκοβη που ο ΠΑΣ δε μπορεί λέει να χτυπήσει μεγάλες ομάδες...γκολ για όλα τα βράδια στην κάνιγγος....γκολ για όλες τις φορές που πονέσανε τα μάτια μας που δε μπορούσαμε να αλλάξουμε πάσα στα δύο μέτρα.....γκολ για τα γδαρμένα απ' το τύμπανο χέρια μου και τα δάκρυα μου στον πύργο....γκολ για τη μάνα και τον πατέρα που δεν καταλαβαίνανε ποτέ γιατί τριγυρνάγαμε την ελλάδα αυθημερόν τις κυριακές......γκολ για όλα τα κουρασμένα και σκεπτικά μούτρα που μπαίναν στα πουλμαν για να γυρισουμε 5 και 7 και 10 ώρες μέχρι πίσω....

.....γκολ για την πιο γαμημένη ερώτηση του πλανήτη "κι από τις μεγάλες;" ...γκολ για όλα τα χρόνια που έχω να μπω και να γράψω εδώ μέσα.....γκολ για τους 8 πυλώνες στους ζωσιμάδες....γκολ για το 0-3 απ'την καλαμάτα....γκολ για τη Ρόδο...

...γκολ για όλους εκείνους που ξαφνιάστηκαν όταν άκουσαν ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ απ'το στόμα μου και δεν καταλαβαίναν την πόρωσή μου.....κι ούτε ποτέ θα την καταλάβουν....

γάμα κάπα όμικρον λάμδα.....ΓΚΟΛ!

με τον geopas είχαμε βρει το κόλπο να μη στεναχωριόμαστε από ένα σημείο και μετά στις Β' και στις Γ'(αμω) εθνικές.....φωνάζαμε ο ένας στον άλλο : "ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΞΕΝΕΡΑ!!" και γελούσαμε με τα χάλια μας....πόσο ευτυχισμένος νιώθω που δε χρειάζεται να το ξαναπούμε φίλε Γιώργο!!  :)

καλοτάξιδος ο ταύρος....πέρασε από το 2ο προκριματικό στην αιωνιότητα....

πριν δυό μέρες αποκτήσαμε την ανάμνηση που θα έχουμε να θυμόμαστε για να ηρεμούμε από τις πίκρες που θα έρθουν.....

Κούτρη πασάκα μου είσαι η πιο πρόσφατη έκδοση του Κορμαρή και του Κοντογουλίδη μου...σε κοιτάω εδώ από πάνω στη φωτό που έβαλε ο Λέας κι η ψυχραιμία-αγωνία στο βλέμμα σου καθώς ισσοροπείς περιμένοντας να δεις σε πόσα εκατοστά του δευτερολέπτου μέσα μπορείς να γράψεις ιστορία σπρώχνει ένα δάκρυ στο μάγουλο.....κι είναι ωραίο αυτό το δάκρυ ρε μπαγάσα....

συγκινήθκα πρωινιάτικα πασολέδες μου.....να είστε όλοι πάντα καλά και ναρ'θουν κι άλλα τέτοια...  :mono:

υ.γ.1: "...Καρανίκας τη σέντρα....άφησε ο Μαμπουλού......η ευκαιρία, το πλασέ στα δίιιχτυαααααα.......3-1 στο 98'.....
...3-1 στο 98'.... "

υ.γ.2:  ούτε αυτός ο μαλάκας είπε "γκολ"  :P αλλά τον συγχωράω
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 24 Ιούλ 2016 05:39 από Tsakali »
τσακάλι: (το) ους.[<τουρκ. cakal, ινδ.αρχής] είδος σαρκοφάγου ζώου|| άνθρωπος σκληροτράχηλος

και TOROS και LOCOS

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #140 στις: Κυρ 24 Ιούλ 2016 12:42 »
Οι οπαδοί του ΠΑΣ δεν είναι Ήρωες. Οι Ήρωες είναι οπαδοί του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Κι όσοι δε βούρκωσαν στο Βορρά, βουρκώνουν τώρα διαβάζοντας τα ποστ του Chilly και του Τσακαλιού. Θυμούμενοι το Δημητράκη, τους πολλούς Δημητράκηδες που έβλεπαν το ματς απ' όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη (και όχι μόνο) και κάθε λεπτό των μικρών και μεγάλων ταξιδιών.

Περισσότερα (λίγο ή πολύ) αργότερα.

:mono:
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #141 στις: Κυρ 24 Ιούλ 2016 16:37 »
Επειδή ούτε αυτή τη φορά δεν το είπε ο κιαρατάς το γκολ...

Φροντισαμε οι συνταυροι πασολέδες να το γράψουμε στο πανί....

ΓΚΟΛ

Αποσυνδεδεμένος deceiver

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #142 στις: Κυρ 24 Ιούλ 2016 17:07 »
Πήγαμε ως εκεί επειδή είμασταν υποχρεωμένοι.

Πήγαμε γιατί ένας φίλος μας είχε τάξει να κεράσει μπύρα ακριβή.

Πήγαμε για να είναι σίγουρο ότι στην εστία μπροστά μας δε θα σκοράρουν

Πήγαμε για να βάλουμε ένα ΓΚΟΛ.

Σπρώξαμε το πόδι του Λεονάρντο όσο χρειαζόνταν και τη μπάλα που έκανε 11 λεπτά ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΜΕΝΑ να φτάσει ως το τέρμα.

Για πάρτη μας.

Για πάρτη σου.

Για να παίζουμε στις 4 Αυγούστου ματς ευρωπαϊκό.

Επειδή έλειπα όταν δεν επρεπε κι εσύ λείπεις από τότε.

ΠΑΣ και  :mono:, ΠΑΝΤΟΥ και ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ._

Ευχαριστώ.

ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #143 στις: Κυρ 24 Ιούλ 2016 17:21 »
Έτσι έζησα τον θρίαμβο του ΠΑΣ στη Νορβηγία! (pics)

http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/226444/o-pas-giannina-megalonei-os-podosfairiko-megethos

Ο απεσταλμένος του SDNA στο Σίεν της Νορβηγίας, Βασίλης Ασημακόπουλος, ακολούθησε τον «Άγιαξ της Ηπείρου» στα νηπιακά του ευρωπαϊκά βήματα και καταγράφει τις εντυπώσεις του.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #144 στις: Κυρ 24 Ιούλ 2016 17:53 »
... men heller Undervurderte PAS!

* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος Pirata

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: Κυρ 24 Ιούλ 2016 21:49 »
Υπάρχει πουθενά ολόκληρο το ματς, να το δούμε;

Αποσυνδεδεμένος vagge-lakis-buffon

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://oi42.tinypic.com/x0scud.jpg
« Απάντηση #146 στις: Κυρ 24 Ιούλ 2016 23:30 »
Μετα απο πολύωρη ξεκουραση και υπνηλία ας πουμε δυο λογια.

Αγωνιστικα, απο το πρωτο ημιχρονο φαινοταν οτι θα μας κανουν ζημια απ τα πλαγια με παραλληλες και το αντεξαμε διοτι αυτοι σουταραν.
Δεύτερο ημίχρονο μας επιασαν στον υπνο λιγο το αγχος μετα το πέναλτι λιγο η πιεση... αλλα στο τελος ολα καλα.
Λαθοι εγιναν του στυλ οτι εμεις επρεπε να τους κανουμε παιχνιδι γτ εμεις ειχαμε το αποτελεσμα απ την αρχη και σε περιπτωση απειλής να παιζαμε πιο σκληρα και καμια καρτα να τρωγαμε παει για καλο σκοπο. Πραγμα που έλειψε κ γιαυτο ασκήθηκε πολυ πιεση απ τα Νορβηγα.

Συνοδοιπόρος του οδικου ταξιδιου απο Μοναχο με τον τρανό- τρελο-οδηγαρα- Taseuropas, μαζι με τους Paspaliaris, Geopas & Ορεστη. Κινηθηκαμε για τα Νορβηγα, ταξιδι ατελείωτο χαρα μεγαλη, ειχα χρονια να τους δω ολους και χαρηκα που τους εχει καλα ο Θεος.
Αμετρητα τα χιλιόμετρα μεχρι το Δανεζικο λιμανι απ οπου θα φταναμε ολο και πιο κοντα στον Αγιαξ της Ηπείρου καθως βλέποντας οτι η μερα νυχτα δν γίνεται.

Μετα απο λιγες ωρες φτακαμε στο κοντινό λιμανι του Σιεν...
Απο μεσα μου υπαρχει ενα συνθημα και ενα πανο.
"Μέχρι την άκρη του κοσμου ταξιδεψα" και "Τα χιλιόμετρα ειναι λιγα".

Εκει στο Σιεν βρεθηκαμε με πολλους αδερφους-αρρωστους χρονια είχα να τους δω τους περισσότερους ενιωσα απιστευτη χαρα. Ξεκινησε το Σιεν να γίνεται Γιαννιωτικο Μπλε ΠΑΣολεδικο και τα συνθηματα πηγαιναν κ ερχοντουσαν.

Στο γηπεδο (περαν οτι ηταν γηπεδαρα) οταν ξεκινησαμε τα συνθηματα για την αγαπη μας, την αρρώστια μας ακουγαμε τον αντίλαλό τους, οι Νορβηγοι εχουν παθει πλακα, εντος γηπεδου κ εκτος.... ειδικα στο κομματι που τα σκορ ελεγε 3-0 η φωνες μας δυναμωναν.
Προσπαθουσαμε με νυχια κ με δόντια ολοι μας να εμψυχωσουμε τους παιχτες μας να κερδισουμε τον "πολεμο" Ελληνες εναντιων Βίκινγκς, ΠΑΣ εναντίων Οντ.

Βρισκομαι πισω απ τν Πασχαλακη... βλεπω τν Κουτρη να κανει την μυτια-πλασε... η μπαλα παει αργα αργα βλεπω τον τερμα τους δεν την φτανει και γκαριζω να το ακουσουν ολα τα Γιαννενα ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛ δεν ξερω που βρεθηκα αγκαλια με ολα τα αδέλφια μου, το μυαλο μου περνάνε ολες οι αναμνησεις απο ολα τα κωλοχωρια τς Ελλαδος τς πικρες που παρατσακ να νιωθαμε αλλη μια γτ ΠΑΣ εισαι.... και κλαιω σαν μικρο παιδι γονατισμενος... σηκωθηκα στις αγκαλιες απ αλλους κ με βλεπουν οι σεκιουριτη να ριχνω μια ρωχαλα με αιμα το λαρυγγι αντεχε ακομα κ με ρωταν ολα καλα... απαντηση ολα τελεια... εξαιρετικά.

Οτι ειπε ο Chilly, ακριβως ετσι ειναι...
Χαθηκαμε ο καθε ενας ξεχωριστα σε ταξιδια παλια και επανηλθαμε απ τον ουρανο στην γη βλεποντας τον ΠΑΣ να βαζει το Ευρωπαϊκό του κουστουμι.
Στο τελος του ματς οι αγκαλιες με παιχτες ειναι απλα ανεκτημητες.

Ειμασταν ολοι μια οικογένεια παιχτες και φίλαθλοι ενα κουβαρι... για την ΠΟΛΗ και το ΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ.

Ευχαριστώ πολύ! Τον Taseuropas για την υπομονη του και την αντοχη του.
Δν ξερω πως να στο ξεπληρωσω... εζησα την σύγχρονη ιστορία του ΠΑΣ μας με τα αλλα μου αδέρφια που θα το διηγουμαστε στα παιδια μας αργότερα.

Απλα ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ

Απογονοι των Σουλιωτων Γιαννιωτες λεονταρια, δειξτε και στο ποδοσφαιρο πως ειστε παλικαρια

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #147 στις: Κυρ 24 Ιούλ 2016 23:53 »
Παράθεση
Τον Taseuropas για την υπομονη του και την αντοχη του

::)

Υ.Γ. Πού να βρεις καλύτερο (και πιο γουρλίδικο) λιμάνι απ' το ΣΙεΝ
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #148 στις: Δευ 25 Ιούλ 2016 11:31 »
Παράθεση
Η Διοίκηση και τα μέλη του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, συγχαίρουν τον ΠΑΣ Γιάννινα για την ιστορική πρόκριση του στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, σε βάρος της νορβηγικής Odd Grenland.
Με αυτή την σημαδιακή επιτυχία, ο «΄Αγιαξ της Ηπείρου» τιμά με τον καλύτερο τρόπο την επέτειο των 50 ετών από την ίδρυσή του, κερδίζοντας την αναγνώριση και τα εύσημα όλων των Ελλήνων φιλάθλων που είναι δίπλα στον άξιο εκπρόσωπο της ελληνικής περιφέρειας, στην πρώτη παρουσία του σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Μάλιστα, το γεγονός ότι η επιτυχία του ΠΑΣ Γιάννινα πραγματοποιήθηκε με την έντονη συμμετοχή του ελληνικού στοιχείου, καθώς, οι 10 από τους 14 ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιήθηκαν από τον προπονητή Γιάννη Πετράκη, είναι Έλληνες, έχει την ( ιδιαίτερη ) αξία του.
Ο Π.Σ.Α.Π. εύχεται στον Π.Α.Σ. Γιάννινα να επαναλάβει την επιτυχία του και με αντίπαλο την ολλανδική Alkmaar.
Κάθε θετικό αποτέλεσμα ελληνικής ομάδας στα Κύπελλα Ευρώπης, είναι μία νίκη για το ελληνικό ποδόσφαιρο συνολικά.
Μπράβο στον ΠΑΣ Γιάννινα.
Μας έκανε, όλους, υπερήφανους.
ΠΣΑΠ[/i]

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #149 στις: Τετ 27 Ιούλ 2016 09:34 »
Καμιά φωτογραφία από το εισιτήριο του αγώνα δεν υπάρχει να ανέβει;Όπως και με την Άλκμααρ όταν γίνει το ματς.