Διαβάζω απίστευτες μαλακίες και εκνευρίζομαι μεσημεριάτικο.
Ειδικά από χρήστες που γράφουν περισπούδαστα σαν τετελεσμένα, γεγονότα που είναι ακόμα σε εξέλιξη, μου γυρίζουν τα μάτια ανάποδα.
Μην γράφετε με βεβαιότητα αν δεν είστε σίγουροι για κάτι ρε παιδιά.
Δεν καταλαβαίνετε ότι ξεφτιλίζεστε; Άλλο πράγμα η άποψη, άλλο η εκτίμηση.
Άποψη δεν μπορούμε να έχουμε, για κάτι που δεν έχει γίνει και δεν δικαιούμαστε να έχουμε για κάτι που δεν ξέρουμε τι μας γίνεται.
Βέβαια, σε νομό που οι ψηφοφόροι έχουν εκλέξει 4 (ΤΕΣΣΕΡΙΣ!) βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορεί να έχεις και ιδιαίτερες απαιτήσεις.
Τέλος πάντων.
Στα υπόλοιπα, τα ιδεολογικά: Κανένα πούλμαν να μην μισθωθεί από Δήμο, Περιφέρεια ή Κράτος.
Δεν θα πληρώνουν οι πολίτες την καύλα των ΠΑΣολέδων από λεφτά που δεν υπάρχουν.
Όποιος γουστάρει, να πλερώσει απ' την τσέπη του, ή να βρει χορηγείες από εταιρείες.
Στα του γηπέδου: Έχουν παρακαμφθεί και στο παρελθόν απαιτήσεις, όταν ήταν για δευτερευούσης σημασίας θέματα.
Δηλαδή, αν το γήπεδο φτάσει αντί π.χ. για 60 μέτρα, στα 59,4 μέτρα και είναι μόνο αυτό το κριτήριο που δεν πληρεί το στάδιο, θα γίνει το ματς στην Αθήνα;
Σοβαρά; Τα κριτήρια που υπάρχουν, μπορούν να εκπληρωθούν στο μεγαλύτερο βαθμό.
Όχι στο 100%, αλλά στο 95%.
Όλα όσα χρειάζονται να γίνουν, μπορούν να εκπληρωθούν σε 12 μέρες και να παίξουμε εκεί που πρέπει.
Δική μου εκτίμηση, και όχι βεβαιότητα, είναι ότι υπάρχουν ελπίδες να παίξουμε στο Ζωσιμάδες.
Και οι ελπίδες μου βασίζονται κατά κύριο λόγο στον Περιφερειάρχη.
Μακάρι να εξαντληθούν οι όποιες πιθανότητες!
Οψόμεθα.