Αποστολέας Θέμα: AJAX of Epirus against AZ of Alkmaar  (Αναγνώστηκε 77754 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
ΕΚΕΙ...
« Απάντηση #50 στις: Δευ 01 Αύγ 2016 00:19 »
Θα είμαι εκεί, αν κι ακόμη δεν ξεβράχνιασα από τις φωνές στο Αλκμααρ. Δε γίνεται ν' αφήσω μόνη την ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο.

Θα είμαι εκεί, γιατί δεν κατάφερα να είμαι δίπλα στους μάγκες που ξελαρυγγιάστηκαν στο Αλκμααρ. Και θα βγάλω όση φωνή έχω, για να τους δώσω μερικές ανάσες, αν και ξέρω δεν το χρειάζονται.

Θα είμαι εκεί, γιατί μόνον έτσι θα φύγουν απ' τα μάτια μου τα δάκρυά μας της Λάρισας, της Ρόδου, του Πύργου, μόνον αγκαλιά με τους φίλους που κλαίγαμε, θα τα ξορκίσουμε με χαμόγελα και γέλια.

Θα είμαι εκεί, γιατί κάπου σε μια γωνιά θα είναι οι φίλοι που έφυγαν και δεν θα με συγχωρούσα ποτέ, αν δεν φώναζα και γι' αυτούς, μαζί μ' αυτούς.

Θα είμαι εκεί, για όσους με κάναν ΠΑΣ και κρυφοχαμογελάνε κάπου ψηλά με την αγωνία μου.

Θα είμαι εκεί, για όσους έκανα ΠΑΣ, να χαρούμε μαζί την πιο όμορφη, μέχρι την επόμενη, στιγμή της Ιστορίας μας.

Θα είμαι εκεί, για όσους δεν καταφέρουν να είναι, ξέρω ότι η απουσία τους δε σημαίνει ότι αγαπούν την Ομάδα λιγότερο, εκεί θα είμαι και θα φωνάξω και για σας αδέρφια.

Θα είμαι εκεί, για να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους.

Θα είμαι εκεί και να ξέρετε, αν με δείτε κλαμένο, χαράς δάκρυα θα είναι αυτά, αφήστε με να τα απολαύσω.

Περιστέρι το λοιπόν, εκεί που θ' ανταμώσουμε με τα όνειρά μας.

Να σας έχει ο Θεός καλά ρε, πάντα να ...ξεφαντώνουμε σε πείσμα κάθε εποχής.
Γνωρίζω ότι όσοι μπορούν ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ κι αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο.

:mono: :mono: :mono:

Αποσυνδεδεμένος pas7_menidi

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
Απ: AJAX of Epirus against AZ of Alkmaar
« Απάντηση #51 στις: Δευ 01 Αύγ 2016 00:59 »
Ξερουμε τιποτα για εισητηρια???? Δευτερα αυριοοοο μας εχει πιασει τρελααααααααα  :mono:

Οι κάτοχοι των διαρκείας θα εισέρχονται στο γήπεδο με εισιτήριο των 10€.
2. Οι μη έχοντες διαρκείας η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 15€ στην μικρή κερκίδα και 20€ στην μεγάλη.
3. Έκδοτήριο θα υπάρχει έξω από το γήπεδο του Περιστερίου και πριν από τον αγώνα.
4. Δεν θα υπάρξει διάθεση μέσω ίντερνετ, καθώς η ΠΑΕ Ατρόμητος έχει άλλη εταιρία.
5. Απαραίτητος σε κάθε περίπτωση ο ΑΜΚΑ και ο ΑΔΤ
Απο blue vayeros
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 01 Αύγ 2016 01:25 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Δευ 01 Αύγ 2016 01:28 »
4. Δεν θα υπάρξει διάθεση μέσω ίντερνετ, καθώς η ΠΑΕ Ατρόμητος έχει άλλη εταιρία.

Δεν καταλαβαίνω γιατί εκδίδει η ΠΑΕ Ατρόμητος τα εισιτήρια... Εγώ καταλαβαίνω ότι η ΠΑΕ ΠΑΣ είναι αρμόδια για τα εισιτήρια, οπότε θα έπρεπε να υπάρχουν πωλήσεις μέσω viva.  Το μόνο που κάνει η ΠΑΕ Ατρόμητος είναι να νοικιάζει/παραχωρεί το γήπεδο. Δεν θα έπρεπε να εμπλέκεται με τα εισιτήρια.
Κάνω λάθος;
Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι το γήπεδο του Περιστερίου δεν έχει περαστεί στα συστήματα της viva οπότε τεχνικά είναι δύσκολο να πουληθούν εισιτήρια από εκεί.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Δευ 01 Αύγ 2016 01:39 »
Μάλλον κάτι τέτοιο που λες παίζει.Επίσης ανάλογα τι λέει η συμφωνία του Ατρόμητου για το γήπεδο.

Αποσυνδεδεμένος pas7_menidi

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Δευ 01 Αύγ 2016 03:15 »
αυτο μαλλον ειναι δεν εχει καταγεγραμενες τις θεσεις του ατρομητου to viva...ας περιμενουμε και την επισημη ομως!

Αποσυνδεδεμένος Ntoroslocitsa

• Newbie
  • *
  • Get up,Stand up!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Δευ 01 Αύγ 2016 03:25 »
   ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΕΚΕΙ.. γιατί η ζωή όλων μας μπορεί να αλλάζει συνέχως και οι περισσότεροι να μην έχουμε πια τη πολυτέλεια να πάμε εκδρομές για να δούμε την ομάδα της καρδιάς μας, όμως το χρωστάμε στα αγαπημένα μας άτομα που δεν είναι πια μαζί μας και θα 'θελαν πολύ να βρεθούν σ΄αυτόν τον αγώνα και σε όλους τους ευρωπαικούς αγώνες (το γράφω και δε μπορώ να το πιστέψω) που έχουν προηγηθεί!!
   Πάνω από όλα όμως το χρωστάμε στους εαυτούς μας και απευθύνομαι στα άτομα που είχαν χρόνια ,όπως και εγώ,τον ΠΑΣ βασική τους προτεραιότητα όσες δυσκολίες και αν είχαν να αντιμετωπίσουν( οικονομική και πάσης φύσεως δυσκολία),που ζούσαν από μικρά παιδιά με το ευρωπαικό όνειρο ,που δεν εγκατέλειψαν την ομάδα σε όποια κατηγορία και αν έπεσε , που τι και αν δεν γνώρισαν χαρές μεγάλες ,τι και αν δεν πήγαν σε ένα τελικό....δεν σταμάτησαν να υποστηρίζουν τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Ξέρουμε ποιά ομάδα υποστηρίζουμε ,ξέρουμε πως δε θα ήταν τίποτα εύκολο αλλά συνεχίζαμε ακάθεκτοι-ες. Δεν σταματήσαμε να την αγαπάμε και να μας γυρίζει το μάτι με κάθε άσχετο που μας αποκαλούσε γιαννενάκι, γιατί ξέραμε πολύ καλά, πως ακόμα και όταν πέφταμε στα "τάρταρα" πάλι ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ήμασταν!!!!!!Και αυτό δεν αλλάζει...
   Ήρθε η ώρα λοιπόν να μας δώσει απλόχερα τη χαρά που μας στέρησε και εμείς να ζήσουμε μοναδικές στιγμές όπως ακριβώς τις έχουμε χιλιάδες φορές φανταστεί!!Αν και χαρά αποτελεί και από μόνο του το γεγονός του να είσαι ΠΑΣΟΛΕΣ(you know what i mean αρρωστάκια)

Η αμήχανη στιγμή που τα χιλιόμετρα είναι όντως λίγα...(γιατί είμαστε και αθναιοι :P)
 ΖΑΛΙΖΟΜΑΙΙΙ ΖΑΛΙΖΟΜΑΙΙΙΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΙΖΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ :joker: :pashat:
           :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono:           

Una mattina mi son svegliato
Eo ho trovato l'invasor..O partigiano porta mi via
Che mi sento di morir...

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Δευ 01 Αύγ 2016 10:20 »
Μούφα οι πληροφορίες για το διαιτητή. Είχε σφυρίξει τον παοκ στο μινσκ 0-2. Δυο ισοπαλίες της εθνικής σε φιλικα και δυο ήττες των ζέλων στη λατσιο με 3-0 και γαυρων στην ντνιεπρο με 2-0. Όποιος διαιτητής και να τους σφύριζε το ίδιο αποτέλεσμα θα ερχόταν.

Και να επισημάνω πως μόνο μια ομάδα διαμαρτυρήθηκε για το παιχνίδι του διαιτητή, και αυτό στις καθυστερήσεις για πεναλτι που δεν δόθηκε, σύμφωνα με τις αναρτήσεις της εποχής. Την ομάδα μάλλον τη φαντάζεστε, δεν χρειάζεται να την αναφέρω...
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 01 Αύγ 2016 10:50 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Δευ 01 Αύγ 2016 10:24 »
Ούι ρεύμαααααα... ΜΠΛΕ ΠΑΣλοτρόνια διατρέχουν απ' άκρη σ' άκρη το βασανισμένο μου κορμί...κορμί βασανισμένο στν βροχή του 3-0 με τον γαύρο, στα κρύα του Αιγάλεω, στα χιόνια του Θρασύβουλα, στις φωτιές της Φιλαδέλφειας, στους αέρηδες των σουβλακιών, στα τσιμεντένια σκαλιά της Θ13 με το 2-3, στα κάγκελα του Μενιδίου...

Βλέπω μικρούς, νιους, μεγάλους, γερόντια, αλλά και γυναίκες, κόρες να 'χουν ξεσκωθεί και να θέλουν να ζήσουν ΤΗΝ μεγαλύτερη στιγμή στην ιστορία του ΠΑΣ.
Να διευκρινήσω ότι άσχετα αν προκριθούμε ή όχι, άσχετα με το τελικό σκορ, θεωρώ ότι αυτή είναι η μητέρα των μαχών. Σε περίπτωση πρόκρισης θα γίνουμε βούκινο σε όλη την Ευρώπη. Θα αναγκάσουμε τους πάντες να μας δουν με άλλο μάτι. Θα αναγκάσουμε τις βρωμοφυλλάδες της Αθήνας, να ασχοληθούν με μας (πράγμα που δεν γουστάρουν καθόλου) και να μπούμε ακόμα περσότερο στο μάτι των πολύχρωμων κόκων. Σε περίπτωση ήττας ή αποκλεισμού, έχουμε επιτελέσει το καθήκον μας, ήδη έχουμε καταφέρει πολλά.

Κινητοποιήσαμε ξανά τον κόσμο μας, το γήπεδό μας γέμισε, τα διαρκείας κινούνται με ρυθμούς ανοδικούς και ο πρόεδρας απολαμβάνει το αναλογούν μερίδιο επιτυχίας από την ομάδα και τον φίλαθλο κόσμο.

Άντε Γιαννενάρα μου... βρέξει - χιονίσει, η ζέιιισσσττηηηηηη θα τς γονατίσει.

2-0 καθαρό σκορ και φύγαμε για Ιταλία...
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος Proctor

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Δευ 01 Αύγ 2016 11:35 »
H ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι από αύριο Τρίτη τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του επαναληπτικού αγώνα με την Άλκμααρ.

Λόγω αλλαγής της έδρας μας για τον συγκεκριμένο αγώνα, το σύστημα έκδοσης εισιτηρίων θα είναι διαφορετικό γι αυτό ζητάμε εκ των προτέρων την κατανόηση όλων.

Από την Τρίτη 02.08 λοιπόν θα λειτουργεί ένα εκδοτήριο στα γραφεία της ΠΑΕ (Τρίτη 10:00 έως 20:00 και Τετάρτη 10:00 έως 17:00), ένα εκδοτήριο στη μπουτίκ της ομάδας (ώρες λειτουργίας καταστημάτων), ένα εκδοτήριο στο γήπεδο του Ατρόμητου (Θύρα 4, 12:00 έως 20:00)και ένα εκδοτήριο στον Σύλλογο Ηπειρωτών Καματερού (Πάρου 2Α, Καματερό, 210 2323137, 17:00 έως 21:00). Την ημέρα του αγώνα θα λειτουργήσουν τρία εκδοτήρια στις Θύρες 2, 4 και 7 από τις 14:00 έως και την ώρα έναρξης του αγώνα.

Τιμές εισιτηρίων:

Θύρες 2 και 4, Κανονικό 20 ευρώ, Παιδικό 10 ευρώ

Θύρα 7, Κανονικό 15 ευρώ, Παιδικό 10 ευρώ

VIP 30 ευρώ

Για τους κατόχους διαρκείας θα ισχύουν οι παρακάτω τιμές:

Θύρες 2 και 4 (οι οποίες αντιστοιχούν στις Θύρες 3-4 στους Ζωσιμάδες) Κανονικό 10 ευρώ, Παιδικό 5 ευρώ

Θύρα 7 (η οποία αντιστοιχεί στις Θύρες 9-10 στους Ζωσιμάδες) Κανονικό 10 ευρώ, Παιδικό 5 ευρώ

VIP 15 ευρώ

Παρακαλούνται οι κάτοχοι διαρκείας να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους από τα σημεία προπώλησης στα Ιωάννινα για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους. Κατά την είσοδο στο γήπεδο απαραίτητα είναι η ταυτότητα, το εισιτήριο αλλά και η κάρτα διαρκείας για τους κατόχους.

ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ.

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Δευ 01 Αύγ 2016 11:36 »
Δηλώστε θύρες ρε να βρεθούμε εκεί.

Εγώ, μάλλον στην Θ7 (99% δλδ), στο πέταλο...με τς νεολαίους μαζί να στεγνώσουμε όσες χορδές έχουν απομείνει! :)
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Δευ 01 Αύγ 2016 12:12 »
Δεν πολυκατάλαβα. Η Θ7 γιατί έχει 15 και 10 ευρώ;

Υ.Γ. Κατάλαβα... βρήκα αυτό:

Άρα η 7Γ είναι για τους οργανωμένους αν δεν κάνω λάθος.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 01 Αύγ 2016 12:17 από my8os »

Αποσυνδεδεμένος fire_pas

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Δευ 01 Αύγ 2016 13:19 »
 Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω τι σκατά γίνεται με τις εκδρομές. Κινητοποίηση κι ο καθένας μόνος του; Από το Σάββατο θα έπρεπε να δηλώνουμε ποιοι θέλουμε να κατεβούμε με λεωφορεία. Έφτασε η Δευτέρα και μόνο οι bv βγήκαν χθες βράδυ. Θα ψαχνόμαστε τελευταία στιγμή να κανονίζουμε ΙΧ μου φαίνεται... Θα μπορούσε η ΠΑΕ, αλλά βλέπω τι κάνουμε κι εμείς...

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Δευ 01 Αύγ 2016 13:40 »
Οταν λέει Θ7
Εννοεί 7Α και 7Β και 7Γ ???
....

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
  • Η αρχή του τέλους ... ή ... το τέλος της αρχής;
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Δευ 01 Αύγ 2016 14:08 »
Θα φορτωθούμε με κάποιο λεωφορειάκι;;;;;  :mono: :mono: :mono:

Αποσυνδεδεμένος vaggelis-pas

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Δευ 01 Αύγ 2016 14:12 »
Η ΘΥΡΑ 7 στο γηπεδο του Ατρομητου ειναι ενιαια.Ουτε καγκελα εχει, ουτε τιποτα που να τις χωριζει σε 7Α,7Β κ 7Γ.Παιρνεις εισιτηριο για την 7 κ καθεσαι οπου θες στην συγκεκριμενη θυρα.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Δευ 01 Αύγ 2016 14:36 »
Η ΘΥΡΑ 7 στο γηπεδο του Ατρομητου ειναι ενιαια.Ουτε καγκελα εχει, ουτε τιποτα που να τις χωριζει σε 7Α,7Β κ 7Γ.Παιρνεις εισιτηριο για την 7 κ καθεσαι οπου θες στην συγκεκριμενη θυρα.
Φαντάζομαι οι θέσεις είναι αριθμημένες.

Αποσυνδεδεμένος vaggelis-pas

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Δευ 01 Αύγ 2016 14:40 »

Oπως κ σε ολα τα γηπεδα.Κανεις ομως δεν καθεται στη θεση του πλην ελαχιστων περιπτωσεων.
Η 7 ειναι αυτη στον πεζοδρομο του γηπεδου.

Αποσυνδεδεμένος papakostas

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Δευ 01 Αύγ 2016 14:42 »
Εννοείται ότι θα είμαι εκει.Εννοειται ότι θα ειμαστε ολοι εκει.
Κανεις δεν πρεπει να λειψει.Ειναι μεγαλη η ευθυνη μας.
Το οφείλουμε στα παιδια που πηγαν σε Νορβηγια -
 Ολλανδια και δωσαν την ψυχη τους.
Το χρωσταμε σ'εμας για τα ταξίδια μας,στις αγονες γραμμες της επικρατειας όλα αυτά τα χρονια.
Θα είμαι εκει για να ανταμωσω με τους πατριωτες μου και τους συγγενείς μου,που μετοικησαν σ'εκεινα τα μερη της αττικης γης,για να την κανουν δευτερη πατριδα τους.
Θα είμαι εκει γιατι απλως πρεπει να είμαι.
Και πρεπει να είμαι γιατι τα 850 χιλιόμετρα,για την πολη,για το σημα στη φανελα,γι'αυτη την ομαδα είναι πραγματικα πολύ λιγα.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Δευ 01 Αύγ 2016 15:15 »

Oπως κ σε ολα τα γηπεδα.Κανεις ομως δεν καθεται στη θεση του πλην ελαχιστων περιπτωσεων.
Η 7 ειναι αυτη στον πεζοδρομο του γηπεδου.

Αν δεν κάθεται κανείς στη θέση του, τότε οι των 10 ευρώ θα πάνε στις θέσεις των 15 ευρώ και θα γίνει αλαλούμ αφού προβλέπεται sold out.

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Δευ 01 Αύγ 2016 15:21 »
Παράθεση
Αν δεν κάθεται κανείς στη θέση του, τότε οι των 10 ευρώ θα πάνε στις θέσεις των 15 ευρώ και θα γίνει αλαλούμ αφού προβλέπεται sold out.

Οι των δέκα ευρώ λογικά θα κάτσουν προς το κέντρο για να βλέπουν...άλλωστε τα διαρκείας είναι πολύ λίγα σε σχέση με τη χωρητικότητα...όλοι οι υπόλοιποι τσαμπιά και κάγκελο σαν τον παλιό καλό καιρό...

υγ: Παίζει και η ΑΕΚ την ιδια ώρα...προσοχή σε όσους κυκλοφορήσουν με ΜΜΜ εκείνες τις ώρες...όχι διακριτικά κτλπ. δε παίζουμε στο χωριό μας. φιλικά  :stop:

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Δευ 01 Αύγ 2016 15:32 »
Άσε, μαλακία μου.
Νόμισα ότι δίνανε την 7 για 10 ευρώ και δεν πρόσεξα ότι ήταν για τα διαρκείας.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Δευ 01 Αύγ 2016 15:38 »
Μούφα οι πληροφορίες για το διαιτητή. Είχε σφυρίξει τον παοκ στο μινσκ 0-2. Δυο ισοπαλίες της εθνικής σε φιλικα και δυο ήττες των ζέλων στη λατσιο με 3-0 και γαυρων στην ντνιεπρο με 2-0. Όποιος διαιτητής και να τους σφύριζε το ίδιο αποτέλεσμα θα ερχόταν.

Και να επισημάνω πως μόνο μια ομάδα διαμαρτυρήθηκε για το παιχνίδι του διαιτητή, και αυτό στις καθυστερήσεις για πεναλτι που δεν δόθηκε, σύμφωνα με τις αναρτήσεις της εποχής. Την ομάδα μάλλον τη φαντάζεστε, δεν χρειάζεται να την αναφέρω...

http://www.olaballa.gr/2016/08/01/giati-fovizei-ton-pas-o-afstriakos-diaititis-me-tin-az-67/

τι σκατά;  :-?
Αντλεί από εδώ τις πληροφορίες του;

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Δευ 01 Αύγ 2016 15:43 »
Καλά
Φοβάστε διαιτητή στην Ευρωπη;  :P

Ρε έχουμε περάσει τόσα που δεν φοβόμαστε τίποτα

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Δευ 01 Αύγ 2016 15:46 »
Αν ισχύει το δημοσίευμα, τότε ξέρουμε ότι η ομάδα σπάει τις παραδόσεις τη μια μετά την άλλη και δεν έχουμε να ανησυχήσουμε για τίποτα.   :pas:

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Δευ 01 Αύγ 2016 18:03 »
o παοκ είχε κερδίσει στο μινσκ με 0-2. Του λείπει ένα 3-0 από νικες για Ελληνικές ομάδες. Μάλλον ήρθε η ώρα.