Αποστολέας Θέμα: Μιχάλης Μπουκουβάλας  (Αναγνώστηκε 11291 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Μιχάλης Μπουκουβάλας
« Απάντηση #25 στις: Πεμ 22 Ιούν 2017 15:23 »
"Ματιές" σε Μπουκουβάλα
Ο Μυροφορίδης θέλει να φέρει στο "Κλεάνθης Βικελίδης" τον 29χρονο ακραίο αμυντικό

Περίπτωση με την οποία ο ΑΡΗΣ θα ασχοληθεί εφόσον ο παίκτης μείνει ελεύθερος από τα Γιάννενα
Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΑΡΗ βρίσκεται στην... αναμονή από τη στιγμή ξεκαθαρίσει ακόμα το θέμα της 3ης θέσης, οι αναζητήσεις όμως συνεχίζονται κανονικά.

Στο πλαίσιο αυτό, μία από τις περιπτώσεις παικτών επιπέδου Super League που εξετάζονται είναι και εκείνη του Μιχάλη Μπουκουβάλα, τον οποίο ο Παύλος Μυροφορίδης γνωρίζει αρκετά καλά. Οι δυό τους συνυπήρξαν στον Ηρακλή όπου ο Αγρινιώτης ακραίος αμυντικός "έφτιαξε" τα τελευταία χρόνια το ποδοσφαιρικό του όνομα, με αποκορύφωμα την κλήση του στην Εθνική Ομάδα τον Μάιο του 2016.

Τη φετινή σεζόν ο Μπουκουβάλας αγωνίστηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα όπου είχε 18 συμμετοχές. Ο 29χρονος αμυντικός έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με τους Ηπειρώτες και ο ΑΡΗΣ θα ασχοληθεί με την περίπτωση του μόνο αν μείνει ελεύθερος.
http://www.allaboutaris.com/podosfairo/94970/maties-se-mpoukouvala

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Παρ 14 Ιούλ 2017 23:45 »
Μπραβο σου ρε μαγκα και απεΙρα ρισπεκτ για την συμετεχεις στο κινημα αλληλλεγγυης υπερ της αποφυλακισης της αιδκημενης και συνοφαντημενης Ηριανας

ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΡΕ ΜΙΧΑΛΗ

Ανεβηκες παρα πολυ στις καρδιες μας με αυτη την κινηση.............ΧΙΛΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ

Aλλος ενας πρωην  δικος μας αναμεσα στα 42 ατομα στην κινηση αυτη ειναι και ο Τζανης!!!ωρε εκπληξη ο Παπραποταμισιος
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 14 Ιούλ 2017 23:53 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΣΙΛΗΣ

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Σαβ 15 Ιούλ 2017 09:28 »
 :stop: :mono:

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Σαβ 15 Ιούλ 2017 23:00 »
Αμα εχεις προβλημα ενας ποδοσφαιριστης μας δηλωσε συμπαρασταση υπερ μιας αδικης κρατουμενης στις φυλακες ,μπορεις να μας το πεις,δεν χρειαζεται τα εμοτικον

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΣΙΛΗΣ

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Σαβ 15 Ιούλ 2017 23:57 »
😭

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Τρι 19 Σεπ 2017 14:15 »
Μπουκουβάλας ο 100αρης

Ο μπακ του ΠΑΣ έδειξε χθες πώς μπορεί να βοηθήσει και με «ανάποδο» πόδι, σε ένα επετειακό για εκείνον ματς.

Ηταν 23 Σεπτεμβρίου του 2007 όταν ο Μιχάλης Μπουκουβάλας έμπαινε στην ποδοσφαιρική μας πραγματικότητα. Οι γνωρίζοντες ήξεραν για έναν πιτσιρικά από το Αγρινίο που έκανε καλές εμφανίσεις με τον Παναιτωλικό στη τότε Γ’ Εθνική και εκείνο το καλοκαίρι μετακινήθηκε στη Λάρισα. Με τους «βυσσινί» πριν από περίπου 10 χρόνια, σε ένα ματς με τη Βέροια, έκανε επί Δώνη το ντεμπούτο του στη μεγάλη κατηγορία και χθες, με την φανέλα του ΠΑΣ συμπλήρωσε 100 συμμετοχές σε αυτή.

Στη προκειμένη περίπτωση υπάρχει ένα… παράδοξο, που καταδεικνύει ότι ο 29χρονος πλέον αμυντικός δεν είναι μία απλή… περίπτωση ποδοσφαιριστή. Η πιάτσα όλη τον γνωρίζει ως δεξί μπακ, αλλά κόντρα στον Πανιώνιο ξεκίνησε για πρώτη φορά με την φανέλα του «Αγιαξ της Ηπείρου» στην αριστερή πλευρά, καθώς ο Ναδάλες ήταν ανέτοιμος, Αποτέλεσμα; Σαν να έπαιζε τη θέση από καιρό. Ολοκλήρωσε το παιχνίδι ως δεύτερος πασέρ του «Αγιαξ της Ηπείρου» (στα τελευταία λεπτά πέρασε δεξιά) και τρόπο τινά δικαίωσε τη μεταγραφική πολιτική της ομάδας του, η οποία το καλοκαίρι δεν απέκτησε μπακ-απ του Ισπανού, αφού όποτε χρειαστεί – όπως συνέβη χθες – θα μπορεί εκείνος να παίξει με «ανάποδο» πόδι και ο Καρανίκας να ξεκινήσει δεξιά.

Αλλωστε είναι… μαθημένος στα «καινούργια« πράγματα. Οπως  προείπαμε τον ξέρουμε ως δεξί μπακ, έτσι κλήθηκε στην Εθνική και χθες τον μάθαμε σαν αριστερό, αν και είχε παίξει εκεί και ορισμένες φορές πριν από χρόνια με τον Ηρακλή ή την Λάρισα. Στη Κέρκυρα όμως τη σεζόν 2012/13 έβγαλε όλη τη χρονιά στον άξονα ως «εξαρο-οκτάρι» και  μάλιστα τα είχε πάει αρκετά καλά. Πολυθεσίτης, 100αρης πλέον, πριν κλείσει τα 30 του χρόνια δείχνει πιο ώριμος από ποτέ.

http://www.gazzetta.gr/article/1139032/mpoykoyvalas-o-100aris

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Πεμ 10 Μάι 2018 14:38 »
Παράθεση
ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2020

Ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ο Μπουκουβάλας μέχρι το 2020 μετά την ανανέωση που υπέγραψε σήμερα.

Ο Μιχάλης στις δηλώσεις του στο pasgiannina.gr δήλωσε:

» Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω στην ομάδα του ΠΑΣ και θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ΠΑΕ και την οικογένεια του, τη διοίκηση της ομάδας, τον προπονητή μου κ.Πετράκη και τον Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ.Νιαρχάκο για την εμπιστοσύνη τους, δίνοντας μου τα απαραίτητα για να μπορέσω και εγώ να βοηθήσω με το παιχνίδι μου την ομάδα μας. Εύχομαι η επόμενη χρονιά να μας βρει δυνατούς με υγεία σε όλους και υποσχόμαι ότι μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας και τον κόσμο στο πλευρό μας, ο ΠΑΣ θα έχει μία επιτυχημένη πορεία.»
pasgiannina.gr

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Πεμ 10 Μάι 2018 17:21 »
Πολύ καλο

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Πεμ 17 Μάι 2018 12:39 »
Παράθεση
Μπουκουβάλας: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας»

Ο 30χρονος μπακ του ΠΑΣ τόνισε στο gazzetta.gr πως ο «Αγιαξ της Ηπείρου» θα μπορούσε να πάρει κάτι από την περασμένη σεζόν και έδειξε…έτοιμος για την επόμενη

Από τις… αθόρυβες δυνάμεις του ποδοσφαίρου μας είναι ο Μιχάλης Μπουκουβάλας. Χρόνια τώρα, όπου και αν έπαιξε, βρίσκονταν πάντα στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων. Φουλ μπακ πρώτης γραμμής, ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του με τον ΠΑΣ Γιάννινα και μέσω του gazzetta.gr, μιλά τόσο για την επόμενη σεζόν, όσο και για τα… προσωπικά του δεδομένα. Από την αγαπημένη του Φιορεντίνα, μέχρι το μπάσκετ και το τένις. Εν μέσω μάλιστα των προετοιμασιών για τον γάμο του, καθώςτον Ιούλιο θα παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του.
-Οι πρώτες σου σκέψεις μετά την ανανέωση του συμβολαίου σου; 
Αρχικά να πούμε πως είναι κάτι που θέλαμε και οι δύο πλευρές. Το μόνο που που έρχεται στο μυαλό είναι να ξεκουραστώ, να γεμίσουν οι μπαταρίες και  να γυρίσω με όρεξη και διάθεση για πολύ δουλειά. Ολοι μας στην ομάδα.
-Στόχοι με τον ΠΑΣ;
Οι στόχοι αφορούν την διοίκηση και τον προπονητή. Αυτοί τους βάζουν. Εμείς από την πλευρά μας σαν παίκτες, πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας και να βελτιωνόμαστε. Ετσι βελτιώνεται η ομάδα. Αυτός είναι και ο δικός μου στόχος.
-Δεξί ή αριστερό μπακ;
… Εννοείται δεξί… (σ.σ. γέλια). Αλλά μου αρέσει να δοκιμάζω καινούργια  πράγματα, αλλά και να βοηθάω την ομάδα. Παίζω όπου μου ζητηθεί.
-Τι κρατάς και τι αφήνεις από την περασμένη σεζόν;
Η χρονιά έκλεισε με την καλύτερο τρόπο, καθώς νικήσαμε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο. Κοίτα, παίξαμε καλύτερο ποδόσφαιρο σε σχέση με την προηγούμενη, αλλά δεν πήραμε αυτό που δικαιούμασταν. Πιστεύω πως αδικήσαμε τους εαυτούς μας.
-Γιατί έγινες ποδοσφαιριστής;
Δεν το έχω σκεφτεί ποτέ (σ.σ. γέλια). Θυμάμαι τον εαυτό μου από μικρό με μία μπάλα στα χέρια και στα πόδια. Μέχρι τα 12 πήγαινα μπάσκετ και μετά όταν τελείωνα την προπόνηση, όσο μπορείς να κάνεις σε αυτή την ηλικία, έπαιζα μπάλα στις αλάνες. Κάπου στα 13 πήγα σε μία ακαδημία ποδοσφαίρου.
-Τι θέση ήσουν;
Στον άσο έπαιζα και να σου πω… ευτυχώς που δεν συνέχισα γιατί με ύψος 1.75, ούτε στην Γ’ Εθνική δεν θα ήμουν τώρα (σ.σ. γέλια). Πάντως σταμάτησα   χωρίς να το καταλάβω πως δεν θα ψήλωνα άλλο, 12 ήμουν, που να το γνώριζα; Κάθε καλοκαίρι παίζω μπάσκετ στις διακοπές. Μου αρέσει.
-Ποδοσφαιρικό ίνδαλμα;
Οταν ήμουν μικρός ο Λουίς Φίγκο. Αλλά στα 16 μου διαπίστωσα πως δεν είμαι προσωπολάτρης και ότι μου αρέσει το ποδόσφαιρο ως άθλημα. Γενικότερα είμαι των ομάδων και του καλού ποδοσφαίρου.

-Κεφάλαιο Εθνική…
Αυτό που έζησα στην Αυστραλία, ήταν μία τεράστια εμπειρία. Αποτελεί ύψιστη τιμή για εμένα. Πρόκειται για ένα συναίσθημα που θα ήθελα να ξαναζήσω στη ζωή μου. Πρόκειται για κάτι που με έκανε να νιώσω πως δικαιώθηκαν οι κόποι μου.
-Θυμάσαι ακόμη τον τελικό του 2007 στο τότε EURO Under 19 με την Ισπανία;
Εννοείται… Χάσαμε (σ.σ. 1-0) παρότι είχαμε διπλάσιες τελικές. Τι να λέμε. Ηταν ένας φανταστικός μήνας. Ακόμα και τώρα όταν βρισκόμαστε με παιδιά που τότε ήμασταν στην αποστολή, συζητάμε και θυμόμαστε τι έγινε τότε. Από τις αξέχαστες εμπειρίες.
-Γιατί στην Ελλάδα δεν εκμεταλλεύονται τόσο πολύ τους νέους παίκτες;
Πολλοί το λένε αυτό. Καταρχάς δεν θα ήμασταν εδώ εάν δεν δουλεύαμε εμείς οι ίδιοι. Αλλά αν το κοιτάξουμε σφαιρικά, στο εξωτερικό γίνεται καλύτερη δουλειά σε αυτόν τον τομέα και όλοι βγαίνουν  κερδισμένοι. Οι ομάδες, οι παίκτες, οι Εθνικές… Ολοι
-Λένε πολλοί για τις καιρικές συνθήκες στα Γιάννινα…
Αν και κατάγομαι από το Αγρίνιο και έχω συνηθίσει, εδώ έχουμε πολλές βροχές. Είναι δύσκολο το κλίμα. Πολύ βροχή το χειμώνα…

-Τον ελεύθερό σου χρόνο, πώς τον περνάς; 
Διαβάζω βιβλία, μου αρέσει πολύ. Οπως και να παίζω play station με φίλους ή να βλέπω τένις. Παρακολουθώ πολύ, κάποια στιγμή πήγα να παίξω κιόλας, αλλά… το σταμάτησα… (σ.σ γέλια).
-Παρακολουθείς τον Ηρακλή;
Ναι… ναι…Εννοείται. Ολα τα παιδιά που ήμασταν τότε μαζί, είχαμε φτιάξει κάτι πολύ ωραίο. Ακόμη και τώρα μετά τα παιχνίδια μας όταν μιλάμε, συζητάμε τι κάναμε εμείς και μετά τι έγινε με τον Ηρακλή. Αν κέρδισε, αν έχασε, αν ανέβηκε… Είναι η πιο αδικημένη ομάδα στην Ελλάδα.
-Είσαι fun της Φιορεντίνα. Πώς προέκυψε αυτό; Είναι λίγο σπάνιο…
Θυμάμαι ήμουν μικρός, 11 με 12 και είχε κληρωθεί με την Μπαρτσελόνα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πιτσιρικάδες τότε, είδαμε το ματς όπου έχασε με 4-2, αλλά κόλλησα μαζί της. Μου άρεσε ο Μπατιστούτα, o Κιέζα που είχε βάλει γκολ. Τη θυμάμαι και κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ήταν και τα χρώματα στη φανέλα της που μου άρεσαν και από τότε… κόλλησα μαζί της.
-Εχεις βάλει όριο πότε θα σταματήσεις την μπάλα;
Οχι, ούτε που το έχω σκεφτεί..Το μόνο που ξέρω είναι πως όταν συμβεί αυτό, θα ήθελα να ασχοληθώ με τα παιδιά. Θα πάψω να πάρω και το πτυχίο μου στα ΤΕΦΑΑ, να τελειώσω.
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Πεμ 23 Μάι 2019 21:55 »
«Δίκαια υποβιβάστηκε ο ΠΑΣ»
Στον Metropolis 95.5 μίλησε ο Μιχάλης Μπουκουβάλας.

Ο αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για την κατάσταση του Ημίθεου και τον υποβιβασμό των Ηπειρωτών.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν του έλειψε ο Ηρακλής και η Θεσσαλονίκη: «Μου έλειψε πάρα πολύ η Θεσσαλονίκη. Συνεπώς και ο Ηρακλής. Δυστυχώς η σημερινή εικόνα με λυπεί όπως και άλλους με τους οποίους μιλάω. Η ομάδα έχει πάρει ένα λάθος δρόμο από ότι φαίνεται και εκ του αποτελέσματος. Εξ αρχής φαινόταν ότι προς τα εκεί πήγαινε το πράγμα και πρέπει να αλλάξει αυτή η ρότα. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να βρει τον δρόμο του ο Ηρακλής».

Για τον υποβιβασμό του ΠΑΣ Γιάννινα και το επόμενο βήμα του: «Ηταν μια πολύ περίεργη χρονιά για μας. Είχαμε καλό ρόστερ παρόλα αυτά η ομάδα δεν απέδωσε αυτά που θα έπρεπε στον αγωνιστικό χώρο. Οταν μιλάμε για ένα πρωτάθλημα 30 αγωνιστικών, τότε δίκαια υποβιβαστήκαμε.

Εγώ δεσμεύομαι με ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τον ΠΑΣ. Πρέπει να μιλήσω με τη διοίκηση και αναλόγως θα πράξουμε».

Για το ότι έφτασε να κληθεί στην Εθνική μέσω του Ηρακλή και πλέον βιώνει τον υποβιβασμό του ΠΑΣ: «Ετσι είναι το ποδόσφαιρο και η ζωή. Εγώ δεν το βλέπω έτσι διότι και πριν τρία χρόνια που ήμουν στην Εθνική βρέθηκα από τα «αλώνια» στα «σαλόνια». Οπότε σαν να αντιστράφηκαν τα πράγματα. Εγώ θελω να γίνομαι καλύτερος και να προχωράω. Βρισκόμαστε σε ένα χώρο ο οποίος είναι ομαδικός και όχι ατομικός, και πρέπει να υπάρξει ενας συνδυασμός πραγμάτων για να πετύχεις».
sportsioannina.gr

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Παρ 24 Μάι 2019 11:46 »
<< Οταν μιλάμε για ένα πρωτάθλημα 30 αγωνιστικών, τότε δίκαια υποβιβαστήκαμε. >>

Σοβαρα ρε τιτανομεγιστε ? Μοοονο αυτο ειχες να πεις για αυτα που εγιναν φετος ?

Τελος παντων , επειδη ειναι ακομη ''φρεσκο '' μεσα μου και φοβαμαι μην πω κατι που θα το μετανοιωσω αργοτερα ( εαν περασει βεβαια απο τους διαχειριστες του φορουμ  :)) ) , θα σιωπησω προς το παρον .

Αν και δεν νομιζω να σου πω διαοφρετικα πραγματα σε εναν μηνα απο τωρα ...

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Παρ 24 Μάι 2019 18:48 »
Έβαλε και το μάνατζερ να γραψει και καμιά βλακεία για δήθεν ενδιαφέρον του Απόλλωνα Σμύρνης. Καλά ρε μπουκου είναι δυνατόν? Εσύ δεν ήθελες να παίξεις Σουπερλίγκα 1? Τώρα βολευεσαι και στη Β? Το γήπεδο του Απόλλωνα είναι πιο μικρό άρα οι σέντρες σου θα βγαίνουν σίγουρα εκτός γήπεδου. Εδώ όλο και κάτι έμενε μέσα. Χαιρετίσματα στο Ναδαλες που εγκατέλειψε και αυτος την ομάδα της καρδιάς του.

Υ.γ. Άλλη φορά θα προσέχουμε σε όλη τη σεζόν να παίζουμε καλύτερα ως φίλαθλοι στα ματς. Εσείς οι ποδοσφαιριστάς να είστε πιο χαλαροί στις κερκίδες....

Υ.γ. αν δε τα ξαναπούμε φιλάκια και καλή σταδιοδρομία. Μη χαθούμε!

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Παρ 24 Μάι 2019 19:12 »
Toν θεωρώ φιλότιμο παίκτη και θα ήθελα να έχει βασικό ρόλο στο ρόστερ μας στη Β Εθνική. Στην ουσία, τον θεωρώ το αντίστροφο ανάλογο του Γεωργιανού μας αριστερού μπακ. Αν ο Σεργκελασβίλι είχε τις αμυντικές ικανότητες του Μπουκουβάλα ή ο Μπουκουβάλας τις επιθετικές του Σεργελασβίλι, τότε θα δημιουργούνταν ένα μπακ από τα αρκετά καλά της Α Εθνικής. Δεν τις έχουν κι έτσι είναι απλά υποφερτοί για την Α' και ικανοποιητικότατοι για Β'.

Αν όμως δε θέλει να μείνει, καλό του δρόμο-δε θα παρακαλάμε τον κάθε Μιχάλη. Υπάρχουν λύσεις και εξαιρετικές μάλιστα. Να μια από αυτές (ελεύθερος) που μπορεί να πάρει άνετα όλη τη δεξιά πλευρά, να πάει ενίοτε και αριστερό μπακ ενώ ρίχνει ένα κεφάλι στον Μιχάλη: Ο γείτονας πέρα από τις Πρέσπες
https://www.transfermarkt.com/vladica-brdarovski/leistungsdaten/spieler/133893

« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 24 Μάι 2019 19:16 από OV1950 »

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Παρ 24 Μάι 2019 19:26 »
Νεος Τσικαρσκι

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Παρ 24 Μάι 2019 19:35 »
Νεος Τσικαρσκι
Πέραν της εθνικότητας, καμία σχέση παικτικά

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Παρ 24 Μάι 2019 21:55 »
Ειπε την μεγαλυτερη αληθεια

Τι θελετε γλυκολογα

Με λιγα λογια ειπε οτι ειμασταν για τον πουτσο και πεσαμε κατηγορια
Διαφωνει κανεις??????????????

Ειναι απο τους λιγους που εχει το θαρρος την γνωμης του και το παραδεχομαι

Αποσυνδεδεμένος pasoles07

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Παρ 14 Ιούν 2019 11:03 »
Καντε τον αρχηγο χτες

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Παρ 14 Ιούν 2019 11:08 »
Καντε τον αρχηγο χτες

Για ποιο λόγο;
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Παρ 14 Ιούν 2019 12:30 »
Μαλλον θα μεινει ο μπουκουβαλας!

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Παρ 14 Ιούν 2019 13:42 »
Καντε τον αρχηγο χτες

Για ποιο λόγο;

Γιατι δεν πηδαει απ το καραβι στα δυσκολα και γιατι ειναι απ τους πιο τιμιους παικτες που περασαν απ την ομαδα τα τελευταια χρονια

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Παρ 14 Ιούν 2019 13:49 »
Νομίζω αρχηγοί μετά την αποχώρηση Μιχαήλ, Βελλίδη και την διαφαινόμενη αποχώρηση Τζημόπουλου, Λίλα θα πριστούν οι Σκόνδρας και Νικολιάς (εάν μείνει).
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Παρ 14 Ιούν 2019 14:03 »
Ευχάριστο που έμεινε τόσο ο Μπουκ τόσο αγωνιστικά όσο και εξαγωνιστικά.
Θεωρώ ότι θα μπορούσε να είναι στις επιλογές για captain, μαζί με Περιστερίδη, Σκόνδρα και Νικολιά.
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Παρ 14 Ιούν 2019 14:21 »
Ευχάριστο που έμεινε τόσο ο Μπουκ τόσο αγωνιστικά όσο και εξαγωνιστικά.
Θεωρώ ότι θα μπορούσε να είναι στις επιλογές για captain, μαζί με Περιστερίδη, Σκόνδρα και Νικολιά.
ΑΝ μείνει, θα ήθελα για ένα εκ των αρχηγών, τον Κάστρο του δευτέρου γύρου. Δεν φοβάται να "βγει μπροστά", έχει τη νοτιοαμερικάνικη σπίθα και μπορεί να "τραβήξει" και τους υπόλοιπους - κάτι σαν Κάκος. Είναι ο τύπος που δεν κρύβεται, και είναι εκεί για τους συμπαίκτες του, μέσα στο παιγνίδι - δεν αρκεί μόνο η παλαιότητα για το περιβραχιόνιο ...
Επίσης, αποβλήθηκε μόνο μία φορά και αυτή, με δεύτερη κίτρινη - στο δεύτερο γύρο, "μαζεύτηκε" από αυτή την άποψη.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Παρ 14 Ιούν 2019 14:26 »
Aν ειχα δικαιωμα να κρατησω εναν και μονο παικτη στην ομαδα, αυτος θα ηταν ο Καστρο. Σαφως θα δικαιουται να ειναι ενας απο τους αρχηγους. Ο Μπουκουβαλας θα μπορουσε να ειναι κι αυτος ενας απο τους αρχηγους αν επιθυμει να συνεχισει εδω (που θεωρω ειναι καλυτερο και γι' αυτον)

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Τετ 08 Ιούλ 2020 09:38 »
ΠΑΣ Γιάννινα: Οριστικό, δεν συνεχίζει ο Μπουκουβάλας!

Τίτλοι τέλους (και) για τον Μιχάλη Μπουκουβάλα. Ο ακραίος μπακ, μετά από τέσσερα χρόνια, αποχωρεί από τον ΠΑΣ Γιάννινα, προς επιβεβαίωση του Sportime.
O 32χρονος δεξιός μπακ, απάντησε αρνητικά στην πρόταση -που όπως είχαμε γράψει δεν ήταν αντάξια της προσφοράς- που του κατέθεσε η διοίκηση Χριστοβασίλη και πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Ο κύκλος του στον ΠΑΣ Γιάννινα έκλεισε
Βασικός και αναντικατάστατος τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές σεζόν στον «Αγιαξ της Ηπείρου», κατέγραψε τριψήφιο αριθμό συμμετοχών (100), 19 λιγότερες από την πιο παλιά καραβάνα του συλλόγου και ρέκορντμαν συμμετοχών, Απόστολο Σκόνδρα ο οποίος παίζει στους Ηπειρώτες μια επταετία!
Να σημειωθεί ότι πέρσι που οι Γιαννιώτες υποβιβάστηκαν ο “Μπούκου” είχε προτάσεις από ομάδες Super League 1, αλλά προτίμησε να μείνει στον ΠΑΣ για να βοηθήσει στην επίτευξη του στόχου της επιστροφής στα μεγάλα σαλόνια.
Ο στόχος επετεύχθει, αλλά οι δύο πλευρές θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους.