Αποστολέας Θέμα: Για το Ταξίδι στο Όνειρο ...Ευχαριστούμε  (Αναγνώστηκε 1877 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PAS.gr

• Moderator
  • Sr. Member
    • Προφίλ
    • PAS.gr website

ΜΟΝΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!!

Περηφανος που ειμαι ΠΑΣ!!!

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
ΤΩΡΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ
ΟΤΑΝ ΜΕ ΚΟΥΠΑ ΘΑ ΣΕ ΔΩ
ΙΣΩΣ ΤΟΤΕ ΤΡΕΛΑΘΩΩΩ

ΑΓΙΑΞ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΖΩ
ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΕΓΩ
ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ Σ ΑΓΑΠΩΩ

Ειμαι ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ για ολους σας
παιχτες... κοσμο... για ολους
κλαιγαμε σαν μικρα παιδια στις τουαλετες της καφετεριας
Ενα ευχαριστω γι ολα οσα ζησαμε αυτο το καλοκαιρι δεν ειναι αρκετο
Σας αγαπω ολους

Με εκανες να ονειρευτώ σαν μικρο παιδι.
Με εκανες να ταξιδεψω μεχρι την ακρη του κοσμου.
Με έκανες να πανηγυρισω τα γκολ σου και να κλαιω απο χαρα.
Με εκανες να πιστευω για κατι πιο μεγάλο.
Με εκανες να μου σηκωνετε η τριχα κάγκελο απο υπερηφάνεια.
Με εκανες να σηκωνω το κεφαλι ψηλα.
Με εκανες ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ τον πιο ευτυχισμενο ανθρωπο στον κοσμο.
Και γιαυτο γιατι, τι εισαι για μενα κανεις δεν ξέρει.
Γιαυτο τα χιλιόμετρα ειναι λιγα.
Γιαυτο δεν σε αφησαμε μονο ποτε.
Γιαυτο εισαι ο ΑΓΙΑΞ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ.
Γιαυτο εχεις λαο που και στην Γ και στην Δ παλι ΠΑΣ θα ειναι.
Γιαυτο ΠΑΣ στα ευκολα, ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ στα δυσκολα
Γιαυτο.......

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ.

Σας Ευχαριστώ όλους, ξεχωριστά έναν - έναν, όλους εσάς που μοχθήσατε, που θελήσατε, που πιστέψατε, που κουραστήκατε, που δώσατε και την ψυχή σας, ώστε να ζήσουμε αυτό το μοναδικό, μαγικό, καλοκαίρι: Παίκτες, παράγοντες, γυμναστές.
Τον Πρωτομάστορα Πετράκη.
Όλους τους φίλους μου Γιαννιώτες, αλλά και τους λιγότερο γνωστούς, που όλα τα χρόνια μοιραστήκαμε τα κρύα σκαλιά των γηπέδων, τα χιλιόμετρα, τις βροχές, τις στεναχώριες, τις ελπίδες και τα όνειρά μας.
Ευχαριστώ διαχρονικό και ετεροχρονισμένο, διότι όλοι και κάθε ένας στην πορεία του χρόνου, συντελούσε κόντρα σε κάθε εμπόδιο, στο να παραμένει ζωντανή η ΟΝΤΟΤΗΤΑ που λέγεται ΠΑΣ, ώστε να βρεθεί επιτέλους εκεί για όπου ήταν απ' την αρχή φτιαγμένος!!
Ένα βαθύ ταξίδι στο χρόνο, που με τράβηξε απ' το χέρι σαν ήμουν παιδί, με ιδιαίτερη σημασία συγκεκριμένα για μένα, ενώ πολλά άλλα πράγματα θα μπορούσαν να μου έχουν τραβήξει την προσοχή...

Ευχαριστώ τον Θεό που μου επέτρεψε να το ζήσω!

Όλους σας Ευχαριστώ, αυτούς που υπάρχουν και όλους Εκείνους που "λείπουν"...

Γροθιά στη σαπίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου ήταν η χθεσινή γιορτή των οπαδών μας , ένοιωσα πραγματικά πολύ τυχερός που είμαι οπαδός αυτής της ομάδας , ένοιωσα πολύ τυχερός που ήμουνα στο Περιστέρι , Ολυμπιακοί Παναθηναϊκοί Αεκτζήδες και λοιποί μακάρι κάποτε να γίνετε σαν εμάς , μακάρι κάποτε να καταλάβετε κι εσείς τι σημαίνει αγάπη για την ομάδα !

Κόουτς Π - ποδοσφαιριστές χβ , σας ευχαριστώ για το ταξίδι , σας ευχαριστώ και για τα 5 γκολ !

Περήφανος για τον προπονητή μας,
για όλους ανεξαιρέτως τους παίκτες!
Για όλους όσους συνέβαλαν στο να θυμάμαι το φετινό μπλε καλοκαίρι για πάντα!
Περήφανος για τον φετινό πρόεδρα που έστω και αργά κατάλαβε τη δυναμική της Ομάδας!
Εύχομαι και ελπίζω ο φετινός ΧΒ να έγινε σοφότερος και να χτίσει στη φετινή επιτυχία, μερίδιο της οποίας φέρει και αυτός!

Περήφανος για τον κόσμο μας!
Δεν άξιζε να απέχει τόσα χρόνια,
αλλά φαίνεται ότι επιστρέφει δυναμικά και πιό δεμένος!

Πώς να σε ευχαριστήσω ρε ΟΜΑΔΑΡΑ???
Πολύ φτωχές οι λέξεις για να εκφράσουν αυτά που νιώθω!

ΜΟΝΟ ΠΑΣ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ!!

Νεα γενια σε Γιαννενα και Αθηνα φτιαχτηκε ηδη. Εμφανιστηκαμε δειλα δειλα στον Ευρωπαικο χαρτη ως ομαδα και ως οπαδοι. Φραγκα μπηκαν στα ταμεια και περιμενουμε κινησεις και υποδομες. Βρηκαμε ευκαιρια να γιορτασουμε τα 50 χρονια με εικονες που θα μεινουν. Η πιο χρυση σελιδα γραφτηκε και δε θα λεμε πια ιστοριες για τους Αργεντινους που δε ζησαμε καν. Θα λεμε για τους Ισπανους, για τον Τιτανα Μπεριο, για τον Αλεξακη, για το Γιακο, για τον Τσουκαλα που μας προδωσε, για τον Αλβανο που εκοβε ποδαρια, για το Σερβο που πηγε στον Αρη για καριερα, για τον Τζημοπουλο, για το Μανια και για τον μαεστρο Πετρακη.

Μονο ευχαριστω για αυτους τους παιχτες. Μιλαμε για απιστευτη υπερβαση.

Με περηφάνια και δύναμη, ο ταύρος  βρυχήθηκε και πάλι.
Όπως και στην Ολλανδία, όπως και στην Νορβηγία, όπως και σε κάθε άλλη άκρη του κόσμου, που ο ΠΑΣ και ο λαός του κατέκτησαν.
Αυτή η ομάδα ξεκινάει πρώτα και από εμάς και φέτος πάει για μεγάλα πράγματα, μακάρι να βγώ σωστός, αλλά μπορεί και πιο μεγάλα από τα φετινά.
Οι παίκτες πείσμωσαν, ο πρόεδρος έμαθε, ο κόσμος έμαθε και τώρα ήρθε η στιγμή...
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΣ

Τα τελευταία 10 λεπτά....

Τα λεπτά του ΠΑΣ....
Τα λεπτά του κόσμου του....
Τα λεπτά τα δικά μου....
Τα λεπτά του γιου μου....
Τα λεπτά όλων μας....

Νοιώθω γεμάτος
Είμαι υπερήφανος
Είμαι ΠΑΣ

Είμαστε ζαλισμένοι ακόμη από τη χθεσινή γιόρτη.
Ζήσαμε μεγάλες και συγκινητικές στιγμές , στο Περιστέρι.
Χάσαμε την πρόκριση, αλλά κερδίσαμε τον κόσμο μας, μια μάζωξη απο τα παλιά, ανθρώπους κάθε ηλικίας και φύλου, άκουγες δίπλα σου, ηλικιωμένους να λένε πως είχαν πολλά χρόνια να πάνε στο γήπεδο.
Αυτά τα κάνει ο ΠΑΣ, έχει τη δύναμη να μαζεύει τους Ηπειρώτες  και να προσφέρει συγκινήσεις και δάκρυα

Αυτό που ζήσαμε ήταν φανταστικό.  Δεν λέω τίποτε άλλο. ..Μόνο. ..

:mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono:

Τα προέορτια σε Γιάννενα και Περιστέρι ήταν σούπερ, ελπίζω η ΑΜΟ να μας δώσει την ευκαιρία να ζήσουμε ανάλογα σκηνικά! 

Πολλά μπράβο και ευχαριστώ στην ομάδα, το staff και την ΠΑΕ για όσα περάσαμε.
Ανυπομονούμε να ζήσουμε ακόμα μεγαλύτερες στιγμές και να φωνάξουμε πιο δυνατά:

και ΠΑΣ ΟΛΕ ΠΑΣ ΟΛΕ ΠΑΣ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕΕΕΕ

Πασολεδες μου ειναι οτι καταφέραμε πολλα και μεγάλα πράγματα ως ομαδα και ως φιλαθλοι και ο λαός μας αρχίζει να ξυπνάει. Και οταν ξυπνησει το θηρίο, τότε θα δουμε ομορφιές. Θα χαζέψει όλη η Ελλαδα!

ΟΥΡΛΙΑΞΑΜΕ, καυλώσαμε και χύσαμε 5 φορές με την ευρωομαδαρα μας, Ιούλη μήνα.

Σκούξαμε στα Γιάννενα, Σκούξαμε στη Νορβηγία, Σκούξαμε και στην Αθήνα!

Τι ωραίος ΜΠΛΕ μήνας!!!

Ευχαριστώ την ομάδα και τους κατά περίπτωση συνοδοιπόρους.

Αδιαμφησβήτητα, το σπουδαιότερο καλοκαίρι στην ιστορία της ομάδας μας…
Τεράστια συγκίνηση για αυτή την ομάδα,
Τεράστια συγκίνηση για όλη την Ήπειρο,
Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όσους ήρθαν απ’ τα Γιάννινα και έφεραν την αύρα της πατρίδας μας, στην τσιμεντούπολη.
Ευχαριστώ όλους ανεξαιρέτως τους παίκτες της ομάδας, που έδωσαν ό,τι είχαν και δεν είχαν για τον ταύρο στη φανέλα.
Ευχαριστώ κι εσένα ΚΥΡΙΕ Πετράκη, όχι γιατί είσαι προπονητής μας αλλά γιατί είσαι ένας άνθρωπος με σπάνιο ήθος-χαρακτηριστικό των ανθρώπων που υποστηρίζουν αυτήν την ομάδα.
Μια ομάδα που αντιπροσωπεύει πολλά περισσότερα απ’ όσα γνωρίζουν μερικοί απ’ έξω.
Ευχαριστώ και σένα ρε πρόεδρε, που σου τα ψέλνω συνέχεια.
Συγχαρητήρια και για την κίνηση σου, να διατεθεί θύρα για τα προσφυγόπουλα. Αυτός είναι ο ΠΑΣ, που θέλουμε. Πάνω απ’ όλα αλληλεγγύη.
Ευχαριστώ και τους Ολλανδούς παίκτες που αποχωρώντας, αρκετοί μας χειροκρότησαν :)
Δεν ξέρω ποιόν άλλον να ευχαριστήσω για όλα αυτά που ένιωσα χθες.
Τους ευχαριστώ όλους (φροντιστές, υπαλλήλους στην ΠΑΕ κλπ).

Το κορυφαίο ποδοσφαιρικό καλοκαίρι της ζωής μας πήρε τέλος ...θα μας συντροφεύει όμως μέχρι το τέλος του προσωπικού μας δρόμου, τα παιδιά και τα εγγόνια μας θα το ακούν σαν παραμύθι... "Ο Ταύρος και οι Βίκινγκς", κλείνοντας γλυκά τα ματάκια τους.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!

Πολλά μπράβο κι ευχαριστώ σε όλους - και ξέρω ότι υπάρχουν πάρα πολλοί - τους αφανείς ήρωες που μόχθησαν κι έδωσαν ότι μπορούσαν για το ταξίδι αυτό.
Από τον τελευταίο πιτσιρίκο που κράταγε ένα πυρσό στη νύχτα που κάηκαν τα Γιάννενα, ως και τον τελευταίο ΠΑΣολέ που κατάφερε να επαναφέρει στην κερκίδα έστω και έναν ακόμη.

Όπως ακριβώς τα λέει το πανί μας

Τα επίσημα κείμενα του pas.gr