Θα συνεχίσω με δυο παρατηρήσεις, με την δική μου ματιά..
- Αυτός είναι ο τρόπος ανάπτυξής μας, από τα πλάγια, με μακρινές μπάλες από πίσω κτλπ.
Οπότε δεν είναι θέμα σωστού και λάθους, αυτή είναι η επιλογή (με βάση το υλικό, το σύστημα και την οπτική του προπονητή προφανώς). Με αυτά κάναμε ό,τι κάναμε το 2016.
- "Θα έπρεπε η ομάδα να παίξει όπως το τελευταίο μισάωρο".
Οκ, ποιος δεν θα το ήθελε, αλλά λίγες ομάδες (παγκοσμίως θα έλεγα) έχουν υψηλή απόδοση για 90'
οι υπόλοιπες πιάνουν κάποια καλά ή πολύ καλά 10λεπτα,20λεπτα κτλπ.
Επίσης, είναι λογικό να γίνει πιο επιθετική στο δεύτερο ημίχρονο, γιατί ήταν διαφορετικός ο στόχος πλέον και περιελάμβανε το σκοράρισμα. Και είναι θετική αυτή η αντίδραση που δείχνει (όπως και με την ΑΕΚ), θα μπορούσαμε να φάμε δεύτερο και να κουβεντιάζουμε μετά από μια ήττα με 2-0 τώρα...
Υ.Γ.
Και μια τρίτη,
μπορεί κάποιος να πει πολλά για τον Πανιώνιο
εγώ έχω καταλήξει στην σκέψη πως διαχρονικά έχει ευνοηθεί και έχει
αδικηθεί από το ελληνικό ποδοσφαιρικό σύστημα. Λογικό να το είχαν δει και κάπως αλλιώς το παιχνίδι αυτοί, κάπως αλλιώς τα βλέπαμε κι εμείς πριν 3 χρόνια με την καταγγελία του Παναθηναϊκού στην UEFA. Έτσι είναι η ψυχολογία του οπαδού..Θεμιτή και η κόντρα και η ένταση κτλπ (αρκεί να έχουμε όλοι στο μυαλό μας πως κουβεντιάζουμε για κάτι δευτερεύον, το ποδόσφαιρο)
Είναι άδικο όμως να χαρακτηρίζονται ως Πανιώγαυροι σωρηδόν, όπως είναι άδικο για οποιονδήποτε επιλέγει να υποστηρίξει κάποια ομάδα, σε όλη την επικράτεια, που δεν είναι στις πιο "δημοφιλής". Υπάρχουν Πανιώνιοι (σκέτο), όπως υπάρχουν στην επαρχία άνθρωποι που υποστηρίζουν τις τοπικές τους ομάδες, υπάρχουν και στις γειτονίες της Αθήνας που επιμένουν διαφορετικά.
Τους αξίζει ένας σεβασμός νομίζω..