Πασχαλακης :Ασχετως αμα εβαλε γκολ ωραιο ο Ιρανος,φερει ευθυνη!!!!Απο κλειστη γωνια δεν πρεπει να τρως γκολ....Στο υπολοιπο του παιχνιδιου σταθερος
Σκονδρας:Σχετικα καλος σημερα αλλλα και πολυ ανωτερος του Μπεριου των τελευταιων αγωνιστικων!!!!
Μιχαηλ:O μακραν καλυτερος και φιλοτιμος ποδοσφαιριστης του Α ημιχρονου..........Μια φορα μαρκαρε αλλος τον Ανσαριφαντ και το πληρωσαμε ακριβα
Θεμης:To εχω ξαναπει...............Ο καλυτερος και ο πιο σταθερος ποδοσφαιριστης ολης της χρονιας μεχρι στιγμης...Δεν χρειαζεται να το καταλαβω σημερα που εβαλε γκολ(που οντως ηταν γκολαρα)!!!!!!Σημερα πλην απο ενα λαθος του ηταν αψογος καθολη την δειαρκεια του παιχνιδιου..........Κατα τα στις ψηφοφοριες μας για αναδειξη του mvp οτι να ειναι ψηφιζουμε και εμεις
Μπουκουβαλας:Oπως τον ξερουμε καλος στα αμυνικα του καθηκοντα και χαλια επιθετικα ενα πραγμα σαν τον Στρουνα,αλλα στο μαρκαρισμα του γκολ φερει και αυτος ευθυνη!!!Παντως αξιος συγχαρητητιων ειαι που δεν τρελαθηκε με τις αποφασεις του κορακα.....Παιζει στο πρωτο ημιχρονο να δωσανε 5 φαουλ υπερ του Πανιωνιου που δεν υπηρχε καν επαφη απο τον Μπουκουβαλα
Κουτρη:Tρεχει και ξανατρεχει και ιδρωνει και τσαντιζεται και στο τελος κανει μια τρυπα στο νερο!!!!Η αποψη μου ειναι Ναδαλες και παλι,μεχρι να κουμανταρει τον ευατο του
Γαρουφαλιας:To εχω ξαναπει πως με ενα γκολ καποιου ποδοσφαιριστη μας,κατευθειαν τον βγαζουμε μπαλαδωρο................Πλην απο το καλο σουτ που επιασε,δεν υπηρχε πουθενα!!!!Οσο για αμυντικα του καθηκοντα κανανε περαντζαδες οι Νιωνιου στο κεντρο και βγαζαμε με σχετικη ευκολια καθετες στους επιθετικους τους..............Αμα ημουνα προπονητης θα τον εβγαζα απο 20
Κοζορωνης:Παγκο και ξανα παγκο!!!!!!!Αυτος και αν εκανε μια σωστη πασα σε ολον τον αγωνα................Σημερα θυμισε ποδοσφαιριστη Β εθνικης και λιγο λεω,χειροτερος ποδοσφαιριστης στον αγωνα σημερα........Δυστυχως αυτοι δυο ποδοσφαιριστες εχουνε ταβανι και δεν κανουνε για παραπανω
Ακοστα:Πλην απο δυο καλες σεντρες που εβγαλε με το αριστερο..............Εξαφανισμενος απο πρωσοπου γης!!!!Ειδικα στο πρωτο ημιχρονο πρεπει να ακουσα το ονομα το μια φορα μονο στην σεντρα
Ζαιρο:Εδω σηκωνει κουβεντα............Σαν εξτρεμ τον ειχανε τεντωσει οι αμυντικοι του Πανιωνιου,και δεν εκανε τιποτα αξιολογα μεχρι ο Πετρακης τον εκανε φορ και συνεχεια απασχολουσε δυο ποδοσφαιριστες του Πανιωνου και ανοιξανε πολλοι χωροι για τους υπολοιπους ποδοσφαιριστες..................Μου αρεσε πολυ η κινηση αυτου του Πετρακη
Μαμπουλου:Δεν πα να ειναι ο πιο ακρηβωπληρωμενος ποδοσφαιριστης του ΠΑΣ,στα ματια μου θυμιζει παλαιμαχο ποδοσφαιριστη...........Δυστυχως που το λεω αλλα δεν κανει για την ομαδα μας!!!!!!!Εφτασα στο σημειο σημερα να αναπολησω τον Βιλα τον αμπαλ τιμωρο που οργωνε ολο τον αγωνστικο χωρο................Μα ανα ειναι δυνατον,οσες φορες τον παρακολουθουσα περπατουσε αμεριμνα δεξια αριστερα.....Μηδεν παλι σημερα οπως ηταν με την Αεκ και ας εβαλε αλλα και με τον Ηρακλη
Οι αλλαγες πραγματι σημερα γυρισαν το παιχνιδι
Γιακος:O Πηδας μπορει να κανει λαθη,να παιζει ατσαλα,να,να,να,ναααααααα,αλλα το φιλοτιμο που δινει αυτο το παιδι δεν τον δινει ουτε ο Γαρουφαλιας αλλα ουτε και ο Κοζωρωνης.........Τα σπασιματα μπαλας που εκανε στο τελος απλα δειχνει πως ειναι υπερπολιτιμος
Βινταλ:Me το που μπηκε ο μικρος στην θεση του Ακοστα,αποκατασταθηκαν οι ισορροπιες και ξαναπαιζαμε με 11 ποδοσφαιριστες....Ενταξει εκανε καποιες υπερβολες αλλα δεν παυει στον χρονο που μπηκε να διανυσε πολλα χιλλιομετρα....Ο μικρος ειναι το αυριο μας,απλα σωστη διαχειριση θελει φετος ο μικρος
Ναδαλες:Εδω ειναι ανεξηγητο φαινομενο............Απορω γιατι εχει φαει παγκο αυτος ο ποδοσφαιριστης!!!!!!!!!!!Δεν μπορω να το εξηγησω...Ο πιο σταθερος ποδοσφαιριστης μαζι με Τζημο με την πιο γλυκια σεντρα και αρτιος στα αμυντικα του καθηκοντα, και ο ποδοσφαιριστης που με το που ελειψε πηγαιναμε απο το κακο στο χειροτερο,τρωει παγκο!!Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι ο Φονσι τρωει παγκο