Ο Κόντε είχε τραυματιστεί στην προπόνηση πριν το παιχνίδι με την ΑΕΚ και είχε αποχωρήσει. Το είχα αναφέρει από τότε. Εκείνον τον τραυματισμό κουβαλά ακόμα, ο οποίος επιδεινώθηκε μπαίνοντας να παίξει με ένεση για λίγα λεπτά στο ΟΑΚΑ. Νομίζω θα απουσιάσει τόσο με τον Πανιώνιο όσο και με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα γιατί ακολουθεί βαρύ πρόγραμμα και δεν πρέπει να πάρουμε ρίσκο. Αν όμως τελικά αγωνιστεί, σίγουρα δεν θα ξεκινήσει βασικός με τις προπονήσεις που έχει χάσει.
Πιο σοβαρή απώλεια είναι αυτή του Μπέριου, χωρίς τον οποίο δεν έχει αγωνιστεί ούτε λεπτό φέτος η ομάδα σε πρωτάθλημα και Ευρώπη (μόνο αυτός και ο Κοζορώνης έχουν ξεκινήσει βασικοί σε όλα τα φετινά παιχνίδια). Εάν οριστικά δεν αγωνιστεί, όπως λέει η λογική μετά από διάστρεμα Β' βαθμού, τότε την θέση του ως κεντρικός της τριάδας θα πάρει ο Τζημόπουλος και θα παίξει δεξιός στόπερ ο Σκόνδρας. Με την ελπίδα να λειτουργήσει.
Δευτέρα-Τρίτη θα ξέρουμε τα πλάνα.
Το παιχνίδι είναι ούτως ή άλλως δύσκολο, απέναντι στην καλύτερη σε απόδοση ομάδα του πρωταθλήματος ως τώρα κατά τη γνώμη μου. Περιθώριο ήττας όμως δεν υπάρχει για εμάς.
Με μια ισοπαλία θα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Αν προκύψει η δυνατότητα για κάτι παράπονο, δεν θα πούμε όχι.