Αποστολέας Θέμα: Νέος - ΠΑΣ 1η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 25775 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Νέος - ΠΑΣ 1η αγωνιστική
« Απάντηση #125 στις: Πεμ 05 Ιαν 2017 20:29 »
2 τα κέρδη κατά την γνώμη μου σήμερα.Αρχικά το πάθος που είδαμε μετά από πολλά ματς και κατά δεύτερον ότι η απόσταση από την τρίτη θέση παραμένει στους 3 βαθμούς.Πάμε γερά τώρα γιατί η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη.

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #126 στις: Πεμ 05 Ιαν 2017 20:31 »
Συμπαθάτε την αφεντιά μου αλλά συνιστώ στις ευγένειές σας ψυ χραι μι α... B-)

Κάνοντας διαλογισμό κάτι μου λέει ότι στο τέλος θα χαμογελάσουμε και πάλι  ;)

ΥΓ. Εκ των παλαμάκιδων... Κάτι πρέπει να γίνει δε μας χωράει το πατάρι... :dab: :joker:
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Πεμ 05 Ιαν 2017 20:43 »
Οι Παταριστές Φιλόσοφοι ως προς το πνεύμα χωράνε παντού.
Ως προς την ύλη υπάρχει θεματάκι χώρου...
Όμως όλοι οι καλοί χωράνε παντού!  :))

Jimako, έγινε χαμός!
Σύννεφο τα παλαμάκια!  :P

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Πεμ 05 Ιαν 2017 20:52 »
Θα συνεχίσω με δυο παρατηρήσεις, με την δική μου ματιά..

- Αυτός είναι ο τρόπος ανάπτυξής μας, από τα πλάγια, με μακρινές μπάλες από πίσω κτλπ.
Οπότε δεν είναι θέμα σωστού και λάθους, αυτή είναι η επιλογή (με βάση το υλικό, το σύστημα και την οπτική του προπονητή προφανώς). Με αυτά κάναμε ό,τι κάναμε το 2016.

- "Θα έπρεπε η ομάδα να παίξει όπως το τελευταίο μισάωρο".
Οκ, ποιος δεν θα το ήθελε, αλλά λίγες ομάδες (παγκοσμίως θα έλεγα) έχουν υψηλή απόδοση για 90'
οι υπόλοιπες πιάνουν κάποια καλά ή πολύ καλά 10λεπτα,20λεπτα κτλπ.
Επίσης, είναι λογικό να γίνει πιο επιθετική στο δεύτερο ημίχρονο, γιατί ήταν διαφορετικός ο στόχος πλέον και περιελάμβανε το σκοράρισμα. Και είναι θετική αυτή η αντίδραση που δείχνει (όπως και με την ΑΕΚ), θα μπορούσαμε να φάμε δεύτερο και να κουβεντιάζουμε μετά από μια ήττα με 2-0 τώρα...

Υ.Γ.
Και μια τρίτη,
μπορεί κάποιος να πει πολλά για τον Πανιώνιο
εγώ έχω καταλήξει στην σκέψη πως διαχρονικά έχει ευνοηθεί και έχει
αδικηθεί από το ελληνικό ποδοσφαιρικό σύστημα. Λογικό να το είχαν δει και κάπως αλλιώς το παιχνίδι αυτοί, κάπως αλλιώς τα βλέπαμε κι εμείς πριν 3 χρόνια με την καταγγελία του Παναθηναϊκού στην UEFA. Έτσι είναι η ψυχολογία του οπαδού..Θεμιτή και η κόντρα και η ένταση κτλπ (αρκεί να έχουμε όλοι στο μυαλό μας πως κουβεντιάζουμε για κάτι δευτερεύον, το ποδόσφαιρο)

Είναι άδικο όμως να χαρακτηρίζονται ως Πανιώγαυροι σωρηδόν, όπως είναι άδικο για οποιονδήποτε επιλέγει να υποστηρίξει κάποια ομάδα, σε όλη την επικράτεια, που δεν είναι στις πιο "δημοφιλής". Υπάρχουν Πανιώνιοι (σκέτο), όπως υπάρχουν στην επαρχία άνθρωποι που υποστηρίζουν τις τοπικές τους ομάδες, υπάρχουν και στις γειτονίες της Αθήνας που επιμένουν διαφορετικά.

Τους αξίζει ένας σεβασμός νομίζω..

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Πεμ 05 Ιαν 2017 21:03 »
Τραγική εμφάνιση σήμερα ... Κρατάμε μόνο τον 1 βαθμό που πήραμε χωρίς να τον αξίζουμε ... Μετά την ισοφάριση και προς το τέλος του αγώνα δεν προσπαθήσαμε καν να πάρουμε το παιχνίδι με ένα δεύτερο γκολ και κάναμε καθυστερήσεις στις εκτελέσεις φάουλ του Πανιωνίου ... Καλή συνέχεια στην ομάδα μας ελπίζω να συνέλθουμε γρήγορα γιατί σίγουρα μπορούμε πολύ καλύτερες εμφανίσεις ...

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Πεμ 05 Ιαν 2017 21:05 »
περιμενε να βγαλω το καπελο μου εις ενδειξη σεβασμου.............

μια εγκυκλοπαιδεια τουλαχιστον γεμιζει αυτη η ομαδα  με ουστιες.....τουλαχιστον απο το 84 που θυμομαστε........

ασε...........

κανενας σεβασμος στις πατεριτσες του σαπιου

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Πεμ 05 Ιαν 2017 21:09 »
Μην το βγάζεις.. :))

Δεν αναφέρθηκα πάντως στην ομάδα του Πανιωνιού, ούτε σε καμία ομάδα.
αναφέρθηκα σε όσους υποστηρίζουν κάποια άλλη ομάδα
πέραν του ΠΟΚ-ΠΟΘ (που είναι εύκολο)

Το διευκρινίζω, για να μην παρεξηγηθώ..

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Πεμ 05 Ιαν 2017 21:13 »
Λογικό να το είχαν δει και κάπως αλλιώς το παιχνίδι αυτοί, κάπως αλλιώς τα βλέπαμε κι εμείς πριν 3 χρόνια με την καταγγελία του Παναθηναϊκού στην UEFA. Έτσι είναι η ψυχολογία του οπαδού..Θεμιτή και η κόντρα και η ένταση κτλπ (αρκεί να έχουμε όλοι στο μυαλό μας πως κουβεντιάζουμε για κάτι δευτερεύον, το ποδόσφαιρο)

Με τη μόνη διαφορά ότι τη χρονιά που ο βάζελος έκανε ένσταση στην ΟΥΕΦΑ δεν είχε πάρει πρωτοβάθμια άδεια ενώ εμείς πήραμε φέτος.

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Πεμ 05 Ιαν 2017 21:13 »
να θυμηθουμε μπαραζ??να θυμηθουμε και αυτον και την κοτα του νοτου που εκατσαν και εχασαν απ τον οφη και πηγαμε στη ροδο?

ενταξ....και στην κατοχη αλλες εδωσαν το κορμι τους για να επιζησουν....ειχαν ομως και μια ντροπη.....τουτοι εδω οι μισοι καυχιωνται...και οι αλλοι μισοι προσπαθουν να δωσουν τη δικη τους ερμηνεια στη λεξη ποδοσφαιρικη πορνη....βγηκα λεει αποψε ραντεβου με 14........και ηπιαμε σεβεν απ

αιντε πες τ τωρα

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: Πεμ 05 Ιαν 2017 21:25 »
Δεν θέλω να αλλάξει η κουβέντα του τοπικ...

@my8os, νομίζω πως είχε πάρει κι ο Παναθηναϊκος όπως και εμεις, μας έκοψε η UEFA και τους δυο και βγηκε η Ξάνθη. Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα..
Σημείωσα την ψυχολογία του οπαδού (και του όχλου), που φταίει κάποιος άλλος και σπανίως "οι δικοί μας"

@thodoris, δεν αναφέρθηκα στην ομάδα του Πανιωνιου, αναφέρθηκα στον κόσμο (σε όλη την Ελλάδα) που επιμένει διαφορετικά σε μια εποχή, που δεν ξέρω πόσο, το συντριπτικό ποσοστό των Ελλήνων υποστηρίζουν Ολυμπιακό, Παναθηναϊκο, ΑΕΚ,ΠΑΟΚ,Άρη..

Έστω ρε φίλε, στον 1 Πανιώνιο (ένας δεν μπορεί, θα είναι) που είναι μόνο Πανιώνιος..

Υ.Γ.
Δεν επανέρχομαι, νομιζω το διευκρίνησα
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 05 Ιαν 2017 21:28 από sellos »

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Πεμ 05 Ιαν 2017 21:29 »
στον 1 πανιωνιο βγαζω το καπελο καθε Πασχα και δεκαπενταυγουστο που κανουμε παρεα στο χωριο της γυναικας μου

κατσε τωρα γιατι θυμηθηκα οτι δεν τον πηρα τηλ για καλη χρονια   :)) :))

θα τον παρω αυριο για να μιλησει και με το θεμη  :)) :))

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Πεμ 05 Ιαν 2017 21:30 »

Σατανά!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Πεμ 05 Ιαν 2017 21:30 »

Του Οικονόμου του έκανε δωρεάν κούρεμα!
Πού το βάζεις εκεί το κεφαλάκι σου παιδί μου?
Θα το χάσεις!

ΓΓΓΓΓΚΚΚΚΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ!!!!!

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Πεμ 05 Ιαν 2017 21:34 »
o οικονομου εχω ακουσει μολις σταματησει το ποδοσφαιρο θα δουλεψει σε τσιρκο.....πως ειναι καποιοι που πιανουν σφαιρες....αυτος θα προσπαθει να αποκρουσει με το κεφαλι σουτ

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Πεμ 05 Ιαν 2017 21:38 »
Aυτό το σίχαμα o Kόρμπος τι ηλεκτροπληξία έπαθε στην φάση με τον Πασχαλάκη;Δεν ντρέπεται λίγο ο κλόουν;Kαθαρά την μπάλα παίρνει ο Πασχαλάκης.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #140 στις: Πεμ 05 Ιαν 2017 21:42 »
Aυτό το σίχαμα o Kόρμπος τι ηλεκτροπληξία έπαθε στην φάση με τον Πασχαλάκη;Δεν ντρέπεται λίγο ο κλόουν;Kαθαρά την μπάλα παίρνει ο Πασχαλάκης.

Στην ομάδα που είναι συνώνυμη της ΠΟΥΣΤΙΑΣ παίζει και μάλιστα είναι και αρχηγός της.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #141 στις: Πεμ 05 Ιαν 2017 21:58 »
Τέλειο το καραφλό γήπεδο…  αραιές περιοχές - γουλί εστίες.
Πώς δεν το είδαν οι noves…?

“Ο Νέος χωρίς την εύνοια της διαιτησίας δεν τον κερδίζει τον ΠΑΣ με τίποτε" *
* βρείτε 1 ματς   
1ο αμερόληπτο στα τόσα, σήμερα…

http://www.novasports.gr/files/temp//FC55C6C3E44DFC111C2A66DA0254D15A.jpg

1ο σωτήριο γκολ από αμυντικό μας φέτος…
Προβληματάκι ο ΠΑΣ σε πλάτες και μέση…   
Προφανώς, δεν τα καταφέρνουν όλοι στο ανάπτυγμα του -5-… δύσκολα να σκοράρουν οι επιθετικοί μας, όπως θα έπρεπε και μάλιστα σε κάτι ματσάκια της πλάκας.
O Κούτρης πρέπει να πάει για αλλαγή φίλτρου- λαδιών αύριο... Μπούκου – Σκόνδρας μόνο μπουζί.

Σωστός χειρισμός από Θέμη στο 13’ που προ(σ)βλέπει σε τελευταίο αμυντικό και δεν αφήνει τον Μπεν να βουτήξει… αποτελεσματική έξοδος Πασχαλάκη...

Ο Σκόνδρας με 1 κλικ θα μπορούσε άνετα να βγάλει offside τον Ιρανό… στο 1-0 (αυτό "έξω από το χορό...") 
Καλό σουτ ο Γαρουφαλιάς στο 54’ , όπως τα θέλει ο Κόουτς…

Υ.Γ.: Δεν ξεχνάμε γερο  Ακόστα 0 -1 στο 61' &  0 - 1  Ίλιτς στο 17’  (τελικά σκορ στην Πλατεία)

« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 05 Ιαν 2017 22:02 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #142 στις: Πεμ 05 Ιαν 2017 23:16 »
Ρε παιδιά μόνο εμένα φάνηκε τρισάθλια η ομάδα;

Τι συγχαρητήρια δίνετε; Που φέραμε Χ με τον Πανιώγαυρο;

Και μετά μας πειράζει ο Ίλιτς που λέει αλήθειες; Άλλο για πιο σκοπό τις λέει.

Αμάν τέτοιο δημοσιουπαλληλίκι είχα χρόνια να δω. Ποιον να αρχίζω να κράζω και ποιον να αφήσω;

Πέραν του Λεονάρντο ουδείς δικαιούται να μιλάει γι' αυτό το ματς. Ούτε ο Πετράκης.

Δεν λέω άλλα γιατί ακόμη νευριασμένος είμαι.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος PaRaDoX

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: Πεμ 05 Ιαν 2017 23:34 »

Το σχόλιο που άκουσα "Ο ΠΑΣ στο πρώτο ημίχρονο περνάει τη σέντρα μόνο από ελεύθερο του τερματοφύλακα" λέει πολλά.....

Πολύτιμος ο βαθμός....

:pas:  :pas:  :pas:

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #144 στις: Πεμ 05 Ιαν 2017 23:48 »
Όπως επίσης λέει πολλά ότι μετά από τόσους μήνες στην τσίτα,
η Ομάδα κάνει το καλύτερο που μπορεί τη συγκεκριμένη περίοδο.
Όντως πολύτιμος ο σημερινός βαθμός και εξίσου πολύτιμος αυτός του ΟΑΚΑ με όχι καλές εμφανίσεις.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: Παρ 06 Ιαν 2017 00:09 »

Το σχόλιο που άκουσα "Ο ΠΑΣ στο πρώτο ημίχρονο περνάει τη σέντρα μόνο από ελεύθερο του τερματοφύλακα" λέει πολλά.....

Πολύτιμος ο βαθμός....

Απο ποιον το άκουσες αυτο το σχόλιο; Θυμάσαι;

Αποσυνδεδεμένος PaRaDoX

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #146 στις: Παρ 06 Ιαν 2017 00:44 »

Πολύτιμος ο βαθμός....

Απο ποιον το άκουσες αυτο το σχόλιο; Θυμάσαι;

Αγνώστων στοιχείων ο κύριος στο διπλανό τραπέζι που παρακολουθούσε τον αγώνα.
Μου άρεσε το ασπάζομαι και νομίζω αντικατοπτρίζει πλήρως με μια φράση την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #147 στις: Παρ 06 Ιαν 2017 00:47 »
Νόμισα ότι το ακουσες στο ραδίοφωνο από το γνωστό "αντικειμενικό" "αριστερό" Πανιωνιωνάρχη!

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #148 στις: Παρ 06 Ιαν 2017 01:00 »
Παράθεση

θα τον παρω αυριο

Τηλεφωνική επικοινωνία πασολέ-νιόνιου αύριο το πρωί, να τ ευχηθεί καλή χρονιά το 2017
"άντε τυχεράκια, τς δυό χαφάρες πούθελα και με φάγαν όλα νάχα απ την αρχή σήμερα
και θα στην έλεγα τώρα με τις σημαίες μας μπροστά και πίσω το 1 7 σαν τον γερμαναρά"

:)
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #149 στις: Παρ 06 Ιαν 2017 02:16 »
Παρακολουθοντας σε επαναληψη του δευτερου ημιχρονου στο nova το ματς,παρατηρησα ενδιαφεροντα πραγματα που πανω στην ενταση του live δεν τα επιασα

Ο Τζημοπουλος πηγε να επιχειρησει και αλλα δυο σουτ απο μακρινη αποσταση οπλισμενος γαρ,αλλα δεν τραβηξε την σκανδαλη!!!!Και θυμηθηκα οτι ειχε πιασει και μια αναλογη σουταρα απο 25 μετρα με τον Ολυμπιακο!!!!Πραγματικα εχει βρωμοσουτο ο Θεμης.....

Ο Γιακος κλασικα εκανε λαθακια αλλα με το που μπηκε αλλαξε αρδην το ματς, εχει ενα χαρισμα ο Πηδας που δεν τον εχουνε οι υπολοιποι ποδοσφαιριστες στην ομαδα μας και το εννοω!Μπορει να κατεβασει την μπαλα και να την σπασει με την μια δεξια η αριστερα......Παρομοιο σπασιμο της μπαλας το ειχε  μονο ο Μανιας.....

Ο Βινταλ ειναι αναμφισβητητο οτι ξερει μπαλα...Αλλα μου εκανε εντυπωση οτι προς το τελος του παιχνιδιου του ειχε βγει η γλωσσα απο την κουραση και μου εκανε περιεργεια!!!

Ο Ναδαλες μεσα σε λιγο χρονο συμμετοχης πρεπει να αλλαξε τρεις θεσεις.......Μου εκανε εντυπωση αμα ξαναδειτε το ματς πως σε μια φαση εκτελουσε χρεη και σαν αμυτνικο χαφ,το δα και αυτο......Πραγματικα τετοιο εργαλειο απορω πως  το εχουμε στον παγκο

Ο Κουτρη ριχνει πολλα χλμ αλλα δεν βαζει λιγο το μυαλο του........Μου δειχνει πως με την μπαλα στα ποδια αγχωνεται λες και δινει εξετασεις γραπτες!!

Αλλα μπορει να ασκησα  κριτικη στον Πετρακη,αλλα σιγουρα για εμενα ειναι ο καλυτερος προπονητης ως προς το θεμα αλλαγων!!Ειδικα εκει με την κινηση να βγαλει τον Μαμπουλου και να βαλει τον Γιακο,τοποθετωντας τον εξαφανισμενο Ζαιρο απο τα εξτρεμ σε θεση φορ

Οσο για τον Πανιωνιο

Μπορει να εχουνε μοναδες πολυ καλυτερες απο εμας αλλα το συνολο που διαθετει ο ΠΑΣ δεν τον εχουνε!!!Για αυτο και ποτε τους δεν θα κανουνε το αλμα παραπανω

Εβλεπα τον Μασουντ(ρε αδερφακι του Τσαβεζ ειναι τουτος),ναι κανταρια μπαλα ξερει αλλα ο τυπος δεν μοιραζει μπαλα απο το δεξι του ποδι στο αριστερο!!Παιζει να χαλασε με τα καγκουριλικια πανω απο τριες φασεις για την ομαδα τους

Αμ τον αλλον τον Φουντα,που τον ειχανε βαφτισει υπερπαιχταρα οι Αεκτζηδες,με το που τον κανει αλλαγη ο Βλανταν κρατουσε κατι μουτρα λες και του σκοτωσαν την μανα

Α και τελευταιιο αφησα τον Σιωπη!Αυτο πρεπει να εχει καβαλησει καλαμι επειδη ανηκει στον Γαυρο....Ειχε στον αγωνα ενα τουπε λες και ειναι ο Ροναλντο και δεν το εκανε μονο στον Κουτρη που του εκανε φαουλ αλλα και στους συμπαιχτες του

Παντως αμα ζητουσα εναν ποδοσφαιριστη απο τον Πανιωνιο αυτος ειναι ο Ανσαριφαντ!!Το παλικαρι ξερει πολλα κιλα μπαλα και πραγματικα πιστευω πως ειναι ο καλυτερος φορ(Ποιος Μπεργκ και ποιος Κλαους) σε ολο το πρωταθλημα και ας εχει βαλει λιγοτερα γκολ απο τους υπολοιπους!!Κανει την διπλασια δουλεια απο τα υπολοιπα φορ
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS