Αποστολέας Θέμα: Ποιοί μένουν, ποιοί φεύγουν, ποιοί έρχονται (καλοκαίρι '10)  (Αναγνώστηκε 95725 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pagouras83

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://4.bp.blogspot.com/-1XCSOdv_LKg/UcNVHujz3sI/AAAAAAAAe-s/etdLVi6cSfk/s1600/pistepseto.net.gif
Παράθεση
Τέρμες

Σικαλιάς, Κηπουρός, Κουβεντάρης, Λόλας, Ελευθερόπουλος, Ζαφειρόπουλος

Αμυντικοί:

Βάντερσον, Κώτσιος, Nτάσιος, Βαρτζιώτης, Στάθης, Πάντος, Μιχαήλ, , Παγώνης, Μαργαρίτης, Βάτσης, Κούσας, Μαϊστόροβιτς, Κανακούδης, Λουμπούτης, Συλλά, Καρακώστας, Τζίμας, Γόγολος.

Κέντρο:

Ανδράλας, Βαγγελής, Τζάνης, Μπουχάν, Σενόνε, Χριστοβασίλης, Κυριάκος, Σκούφαλης, Κεϊτά, Ιωάννου, Φρέιτας, Τζημόπουλος, Ντε Βιντσέντι, Κολιός, Μενδρινός, Μιχαλόπουλος, Καζναφέρης, Ρόβας, Σίσιτς.

Επίθεση:

Μπακαγιόκο, Νικολόπουλος, Κουτσοσπύρος, Σιαλμάς, Παππάς, Γιάκος, , Σαϊτιώτης, Κοντογουλίδης, Ντιμπαλά, Αράς, Λάππας, .

Με bolds το υπάρχον ρόστερ.
Με μπλε τα νέα αποκτήματα
Με πορτοκαλί οι δανεικοί, που επιστρέφουν
Με κόκκινο όσοι αποχωρούν
Με πράσινο όσοι δίνονται δανεικοί

ιεεεεεεεεεεελα ο ΠΑΣ αγναντων.... ετσι θα καταντησουμε ρε ουστ αποδω ξεφτιλες θελετε να μας κανετε χωριουδακι αλλα δε θα σας περασει...... απ'οτι βλεπω δεν αργει η επανασταση με αυτες της κινησεις και δε σας συμφερει καθολου αυτο ΛΑΜΟΓΙΑ ρουφηχτρες των ονειρων μας.
 Μεγαλη ξεφτιλα αυτη που ετοιμαζει ο μπουλης και οι συμμορια του μας βλεπω του χρονου για χοντρο πατατρακ αν δε ξεκινηση τις σωστες και οργανωμενες κινησεις ξεκινωντας απο προπονητη και μετα να ξακαθαρισει ροστερ..
ΚΟΥΦΑΛΑ χοντρε σουρμενα θες να διοικεις και οχι ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ :mono: ρε ξεφτιλα αυτο να θυμασε ολοι μας γι'αυτον καιγομαστε οχι για τα ξιγκια σου

Έ, όχι και ΠΑΣ αγνάντων!Η ομάδα  σύμφωνα με πληροφορίες θα μετονομαστεί σε :Άγιος Παντελεήμων καθώς ο πρόεδρος μαζεύει σε αυτήν όλους τους κουτσούς και τους στραβους!
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 03 Σεπ 2010 11:36 από ΛΟΚΟ »
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - pagouras83

Αποσυνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
super-fm.gr

Παράθεση
Τη μία ψυχρολουσία πίσω από την άλλη δοκιμάζουν οι φίλαθλοι του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς όπως έγινε γνωστό, πριν λίγο έλυσε το συμβόλαιό του με τον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Βαγγέλης Κοντογουλίδης και ξεκινά την αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του. Ο κ. Χριστοβασίλης έχει αποφασίσει να «εκκαθαρίσει» το έμψυχο υλικό που αποτελούσε την «παλιά φρουρά» της ομάδας με τους παίκτες που σήκωσαν το μεγαλύτερο βάρος τα τελευταία 4-6 χρόνια, ενώ εκκαθάριση εις βάθος θα γίνει και σε όσους ήρθαν πέρυσι, αφού οι περισσότεροι παίκτες θα αποχωρήσουν.
Οι κινήσεις της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα θα πρέπει αυτή τη φορά να δικαιολογηθούν κιόλας, αφού μιλάμε για πλήρη διάλυση της ομάδας που έπαιξε πέρυσι στη Σούπερ Λίγκα, που σημαίνει ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα θα χτιστεί από την αρχή για το ερχόμενο πρωτάθλημα.

Ο κ. Χριστοβασίλης οφείλει να εξηγήσει τι έγινε και έσπασε το γυαλί με τους «παλιούς» και τι σκοπεύει να κάνει για την επόμενη μέρα, καθώς η ανησυχία έχει «φουντώσει».

καληνυχτα μας >:(

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Πόσες μεταγραφές θα κάνει και τι μεταγραφές θα είναι αυτές.καλή η εκαθάριση αλλά δεν γίνεται κατευθείαν να διώξεις όλους τους παίχτες.

Αποσυνδεδεμένος spyros_porsche

• Hero Member
  • DjS
    • Προφίλ
Δεν με πολυχαλαει η φυγη του αγαπημενου ομολογουμενος Κοντογουλιδη και η εκκαθαριση πρεπει να γινει ΑΛΛΑ πρεπει ο χοντρος να βγει και να δωσει μια συνεντευξη που θα μας εξηγησει τους σκοπους που εχει για την φετινη χρονια(θα παμε για ανοδο?και αν οχι γιατι?η ομαδα δοξα το Θεο δεν πηγε ασχημα περσυ)στα ποσα χρηματα θα κυμανθει το μπατζετ γιατι ολοι οι παλιοι φευγουν χωρις καν να συζητησει μαζι τους?Μηπως θελει να ξεβρακωσει την ομαδα και να την πουληση με λιγοτερα συμβολαια και εξοδα προφανως ποιο λιγα?
Αν παντως εχει στο μυαλο του να παει την ομαδα για ανοδο(αλιμονο του αν σκεφτεται αλλα) να επανεξετασει το θεμα του Κουσα και μονο....

Αποσυνδεδεμένος tauri_7

• Hero Member
    • Προφίλ
Αν παντως εχει στο μυαλο του να παει την ομαδα για ανοδο(αλιμονο του αν σκεφτεται αλλα)

Aυτό μάλλον πρέπει να μπει στα ανέκδοτα....   ;) ;) ;)

Αποσυνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ

Ενταξει.Κι εγω δεν θα βαλω τα κλαματα που εδιωξε Κοντογουλιδη.....Ομως το θεμα ειναι οτι διωχνει ολη τη παλια φρουρα,θα διωξει σιγουρα και ολους τους περσινους,οποτε παμε για 20-25 νεες μεταγραφες?Με ποιον προπονητη?Με ξενο που δεν θα ξερει τιποτα απο Ελλ ποδοσφαιρο και κυριως απτη Β?Με Ελληνα προπονητη?Αληθεια ποιον?Να γελασουμε κ λιγο.Και σε τι αντικαταστατες ποδοσφαιριστες θα στιριχτουμε?Θα παρουμε οτι φτηνιαρικο κυκλοφορει στη Β?Γιατι παιχτης Α εθνικης στον ΠΑΣ δεν ερχεται.Δεν κανεις ροτεσιον απτη μια στιγμη στην αλλη.Ειναι επικυνδυνα πραγματα αυτα,και προβλεπω πολυ κλαμα του χρονου....... >:(

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Παράθεση
θα διωξει σιγουρα και ολους τους περσινους
Ο Γιοκος δεν παει πθενα  :)
Οσο κι αν προσπαθουν να τον ξυπνησουν αυτη τη φορα για να υπογραψει τη... λυση του συμβολαιου, δε θα ξυπναει με τιποτα  :joker:

Εκεινος ο Βηττας που χαθκε ρα; Ξεμεινε απο τα περσι στα λιμανια της Γκοσκο να περιμενει ποτε θα ληξει η απεργια εκει να παραλαβει τα πλαστικα χορταρια ή εληξε αυτη αλλα αφου πηγε που πηγε, ειπε να περιμενει και την καραβια των νεων παιχταραδων-μεταγραφων που... ''αμα θελει ου Κιτσιουμπιλτς φερνει οποιον παιχτη θελει'';
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος deceiver

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Με τρια δελτία θα μας αφήσει φεύγοντας ο ΧΒ.

Πέρα απ' την πλάκα, σβήστε το ποιος μένει, ποιός έρχεται απ' τον τιτλο γιατί μπερδεύεται ο κόσμος.
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://4.bp.blogspot.com/-1XCSOdv_LKg/UcNVHujz3sI/AAAAAAAAe-s/etdLVi6cSfk/s1600/pistepseto.net.gif
Φαίνετε ότι θα γίνει ολική εκκαθάριση το δυναμικού της ομάδας.Δεν ξέρω αν αυτό είναι σωστό ή λάθος (στην περίπτωση του για εμένα  ΚΟΥΣΑ είναι λάθος), πάντως τα κριτήρια δεν είναι μόνο αγωνιστικά,μην ξεχνάτε ότι πολλοί από τους παίχτες που φεύγουν δημιούργησαν τεράστια προβλήματα πέρυσι( ΣΑΙΤΙΩΤΗΣ )στα αποδυτήρια , κάνοντας ένα εκρηκτικό κλίμα.Σίγουρα για εκείνη την κατάσταση έφταιξε και η διοίκηση που άφησε ανοχύρωτη την ομάδα και άφησε ορισμένους παίχτες να αλωνίζουν όπως και επίσης είναι σίγουρο ότι τα κακά αποδυτήρια ήταν ένας επιπλέον λόγος που η ομάδα φούνταρε.Για ορισμένους παίχτες έπαιξε ρόλο και το παιχνίδι της Λειβαδίας και οι υποψίες - φήμες  ότι ορισμένοι παίχτες σε εκείνο το παιχνίδι χρηματιστήκαν.Ίσως δεν είναι και τυχαίο ότι το μόνο συμβόλαιο που ανανεώθηκε είναι του ΑΝΔΡΑΛΑ , του παίχτη που ζήτησε στο ημίχρονο αλλαγή με τον Λεβαδειακό  ουρλιάζοντας ότι με αυτούς δεν συνεχίζει να παίζει ,και του παίχτη που επιτέθηκε φραστικά σε ορισμένους συμπαίκτες του στο ημίχρονο , λέγοντας ότι έχουν εσκεμμένη μειωμένη απόδοση('Ολα αυτά είναι πράγματα που γραφήκαν σε παρασκηνιακές στήλες και από άτομα που πήγαν στην Λειβαδία)! Η υπόθεση μου θυμίζει την κατάσταση στον ΠΑΟ μετά το παιχνίδι στην Ριζούπολη.
Συμφωνώ και εγώ να γίνει η εκκαθάριση, άλλωστε τους είδαμε όλους αυτούς τους παίχτες και είδαμε ότι το ταβάνι τους είναι πρωταθλητισμός στην β Εθνική(που ούτε και αυτό είναι γιατί αν δεν είχες ΡΙΜΟ - ΛΟΥΤΣΙ-ΣΟΛΑΚΗ σιγά μην ανέβαινες πρόπερσι) !Το θέμα είναι ότι πρέπει η εκκαθάριση να γίνει ομαλά και αυτό που με προβληματίζει ότι είναι απίθανο να αλλάξουν 20 παίχτες και να διεκδικήσεις άμμεσα άνοδο στην Α Εθνική.
Υ.Γ Δυστυχώς όλες αυτές οι ενέργειες του προέδρου όσο αγνές , αποφασιστικές και σωστές να αποδειχθούν , θα βρούν αντίδραση, και θα αντιμετωπιστουν με μεγάλη καχυποψια από όλους μας.Και για αυτό φταίει αυτός , διότι όλος ο κόσμος έχασε την εμπιστοσύνη στο προσωπό του και είναι νωπα στην μνήμη μας τα τεράστια εγκληματικά λάθη του παρελθόντος.Και πως να μην είναι όταν αυτά συνεχίζονται ακόμη και τώρα.........σας επαναλαμβάνω ότι την προηγούμενη εβδομάδα είχε ραντεβου ο Αγγελής με τον μάνατζερ του ΟΓΙΟΣ και τον έστησε ο Αγελής!
Υ.Γ1  Έχω την εντύπωση ότι πάει να πάρει τον ΜΠΑΝΤΟΒΙΤΣ προπονητή και περιμένει να φύγει από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - pagouras83

Αποσυνδεδεμένος pasopoulo

• Full Member
    • Προφίλ
Ρε αυτός μα ξεκληρησε ρε... Τι σκατα έχει στο μυαλό του

Αποσυνδεδεμένος SATSI

• Sr. Member
    • Προφίλ
Δηλαδή ρε φίλε PAGOURA 83,o Κούσας,κι ο Κοντογουλίδης είναι από αυτούς που ενδεχομένως να χρηματίστηκαν στη Λειβαδιά???????Είναι δυνατόν???????

Αποσυνδεδεμένος galatsioths pagoyra LTL

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
Γιατι κυριε SATSI θα ντραπουν να χρηματιστουν εγω για τον σαιτιωτη  το πιστευω τν γνωρισα  και προσωπικα ναι ειχα την τιμη και μου φανηκε πολυ μουνπανο και υπεροπτης σε χαραχτηρα....αυτοι κατεβασαν τον πασ στην β  γιατι να ντραπουν να παρουν τα λεφτα τησ λειβαδιασ??? τα ιδια που γινονται στον πασ γιναν και τοτε στον βαζελο μετα την ριζουπολη....οσο και καλοι παιχτεσ και συμβολα να ηταν εγω πιστευω οτι η συμπεριφορα τουσ δημιουργησε προβλημα στον πασ

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
Άντε κι ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα!
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος pasopoulo

• Full Member
    • Προφίλ
Ο Σαιτας αν ειναι κωλοπαιδο δεν ξέρω, πάντως ο Βαγγελάκης και Σαιτας δεν έπαιξαν στα σουβλάκια (ο Σαιτας νομίζω έπαιξε 10 λεπτά). Είμαι σίγουρος όμως οτι Κούσας και Βαγγελάκης δεν θα έκαναν αβαβα αγώνα. Τόσα χρόνια τους ξέρουμε.
ΥΓ: Να σου μείνει ρε ο Γιοκοτσώκο στη Β' να τον πληρώνεις 200 χιλιαρικα θέλω...

• Hero Member
    • Προφίλ
Τον ΣΑΙΤΑ αν και θα βοηθούσε του χρόνου καλά κάνει και τον σουτάρει, Θα ξεχάσουμε πέρισυ που το έπαιζε δον Κορλεόνε των παλιών στα αποδυτήρια?Καλά κάνει και τον σουτάρει, έστω και για εξωαγωνιστικου λόγους!

Αποσυνδεδεμένος CPAS1

• Hero Member
    • Προφίλ
Παράθεση
Γιώργος Σικαλιάς, Γιώργος Κούσας, Ιβιτσα Μαϊστόροβιτς, Βασίλειος Ρόβας , Πέτρος Κανακούδης, Μίρνες Σίσιτς (64' Ηλίας Μιχαλόπουλος), Κώστας Καζναφέρης, Κώστας Μενδρινός, Πάρις Ανδράλας (46' Γιώργος Σαϊτιώτης), Χρήστος Τζάνης (63' Πατρίκ Ντιμπαλά), Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο
Η σύνθεση της ομάδας με το Λεβαδειακό
Σταματήστε ορισμένοι να γράφετε ότι σας κατέβει!

Αποσυνδεδεμένος spyros_porsche

• Hero Member
  • DjS
    • Προφίλ
Παιδια αν ενας φετος ηταν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ ΣΕ ΟΣΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΠΕΞΕ ΗΤΑΝ Ο ΚΟΥΣΑΣ ΜΑΚΡΑΝ....του δευτερου .Επρεπε Ο ΚΟΥΣΑΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΕΛΟΣ.Για τους αλλους ναι μεν με ενοχλει γιατι ειμαστε συναισθηματικα δεμενοι αλλα δεν τρελενωμε.
Οσο για αν ηταν πιασμενος αυτο ειναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ για τον ΚΟΥΣΑ.Να πουμε για κανα δυο ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ(ενας ελληνας και ενας ξενος) ισως κατι να λεει αλλα οχι για Κουσα και ακομα περισσοτερο για Κοντογουλιδη και δεν υπαρχει κανενας απολυτως λογος κανενας παραγωντας η μπουκ η δεν ξερω και εγω ποιος να ποιασει τον Κοντογουλιδη...

• Hero Member
    • Προφίλ
Βρε παιδία εικασίες κάνουμε(Και σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι ο ΚΟΥΣΑΣ τα πήρε) για να δικαιολογήσουμε κάποιες αποφάσεις του Χ.Β.Το ότι έδιωξε τον ΚΟΥΣΑ θεωρώ ότι είναι μεγάλο λάθος, το παιδί ήταν από τους καλύτερους παίχτες και από τους λίγους που έδινε και την ψυχή του σε όλα τα παιχνίδια!Για β εθνική ήταν μανούλα και ένας από τους καλύτερους αμυντικούς.Εγω αυτό που ξέρω είναι ότι με τον ΚΟΥΣΑ είχαν συμφωνήσει για ανανέωση του συμβολαίου με αυξημένες αποδοχές, αλλά ο Χοντρός μάλλον το μετάνοιωσε και πάει να την βγάλει εφέτος με ΚΑΡΑΚΩΣΤΕΣ και  ΠΑΓΩΝΗΔΕΣ. Ά ρε πούστη μου τι αμαρτίες πληρώνουμε με όλους τους άχρηστους που έχουμε στην ομάδα.........

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Γ. Κούσας: «Πέρασα τα καλύτερα χρόνια στα Γιάννινα»       

Αποχαιρέτησε από σήμερα τον ΠΑΣ ο Γ. Κούσας

Στην εκπομπή «90 ΚΑΙ ΚΑΤΙ» του SUPER FM 104,3 μίλησε ο Γιώργος Κούσας, ο οποίος δεν συνεχίζει τη συνεργασία του με τον ΠΑΣ Γιάννινα και μετά από 5 χρόνια παρουσίας είπε το «αντίο» στους Γιαννιώτες φιλάθλους που εκτίμησαν την προσφορά του, όπως κι αυτός εκτίμησε τη στήριξή τους.
Ο πρώην αμυντικός και εκ των αρχηγών της ομάδας, είπε στα κυριότερα σημεία:

«Ο κύκλος τελείωσε. Κράτησε πέντε χρόνια, ήταν πιστεύω αρκετά χρόνια.

Μου είχε δοθεί η εντύπωση ότι θα μείνω, γιατί είχαμε δώσει τα χέρια με τον πρόεδρο, αλλά δεν τήρησε τη συμφωνία του.

Άδοξα δεν έκλεισε ο κύκλος μου. Όλα αυτά τα χρόνια έχω δώσει τον καλύτερό μου εαυτό, έδωσα και την ψυχή μου. Τα Γιάννινα με αγάπησαν και θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου στον κόσμο. Πέρασα τα καλύτερά μου χρόνια και ως ποδοσφαιριστής, αλλά και ως άνθρωπος.

Δεν υπάρχει μόνο μία στιγμή που μπορώ να κρατήσω απ' αυτά τα χρόνια. Είναι πολλές οι χαρές και οι πίκρες. Θα διάλεγα πάντως ως καλύτερες χρονιές τις δύο ανόδους που πετύχαμε από Γ' σε Β' Εθνική και από Β' σε Σούπερ Λίγκα. Η χειρότερη στιγμή είναι αυτή του αποχωρισμού.

Αρμόδιος για να απαντήσει για το ότι φεύγει όλη η «παλιά φρουρά» είναι ο κ. Χριστοβασίλης. Και πέρυσι χάλασε τον «κορμό» και η ομάδα δεν κατάφερε να δέσει.

Δεν αισθάνομαι αποδιοπομπαίος τράγος για τα όσα έγιναν στα αποδυτήρια. Ίσως ο πρόεδρος μετάνιωσε για τα χρήματα που είχαμε συμφωνήσει. Είχαμε δώσει τα χέρια και εν τω μεταξύ απέρριπτα προτάσεις από άλλες ομάδες.

Ο Παναιτωλικός μου έχει κάνει πρόταση, θα πάω όπου νιώθω καλύτερα, σ' ένα «υγιές» σωματείο.

Εύχομαι η ομάδα να βρει το δρόμο της, να πετύχει τους στόχους της και να μείνει μόνιμα στη Σούπερ Λίγκα. Ευχαριστώ θερμά και τον κόσμο για την αγάπη που μου έδειξε».

super-fm.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
Μαχαιρια στην καρδια μου

ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΚΑΓΙΟΚΟ

ΜΕΝΕΙ Ο ΚΟΥΤΣΟΣΠΥΡΟΣ..................................... ......ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Τον βρηκατε πως πρεπει να ειναι ο τιτλος στο τοπικ ή ακομα;
Γιατι αν δεν τον βρηκατε... πως θα σας φαινονταν αυτος:

''Επιχείρηση «σκούπα» στον ΠΑΣ''

Παράθεση
Σαν την… γριά μάγισσα που είχε καβαλήσει την σκούπα της και έκανε βόλτες σε ολόκληρο τον κόσμο, έτσι και ο Γ. Χριστοβασίλης πήρε την δική του σκούπα, για να «καθαρίσει» ό,τι παλιό υπάρχει ακόμη στα αποδυτήρια του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.
Απο anex.gr

Κι αμα σας αρεσει... ως μπονους απο μενα το εμβλημα αυτο:    
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
μεχρι να βρουμε τον τιτλο..
να ρωτησω κατι τους μεγαλυτερους
ας απαντησει ο πιο μεγαλος του φόρουμ
(το αλλαζω για δεν θα παρω απαντηση :P)
όποιος θελει..

η σημερινη κατσταση με ποια διοικητικη περίοδο απο το παρελθον νομιζετε
πως ταιριαζει (μοιαζει) περισσοτερο..?

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Παράθεση
Η… «σφαγή των αμνών» στον ΠΑΣ       

Και ο Ζαφειρόπουλος ένας από τους παίκτες που έφυγαν
Τη μία ψυχρολουσία πίσω από την άλλη δοκιμάζουν οι φίλαθλοι του ΠΑΣ Γιάννινα το τελευταίο διάστημα, καθώς χθες έλυσε το συμβόλαιό του με τον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Βαγγέλης Κοντογουλίδης, όπως σας ενημερώσαμε με σχετικό ρεπορτάζ, παρότι αυτό θα έληγε μετά από έξι μήνες. Έτσι, ο Κοντογουλίδης αποχαιρέτησε πρόωρα την ομάδα και  ξεκίνησε ήδη την αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του.
Ο κ. Χριστοβασίλης έχει αποφασίσει να «εκκαθαρίσει» το έμψυχο υλικό που αποτελούσε την «παλιά φρουρά» της ομάδας με τους παίκτες που σήκωσαν το μεγαλύτερο βάρος τα τελευταία 4-6 χρόνια, ενώ εκκαθάριση εις βάθος θα γίνει και σε όσους ήρθαν πέρυσι, αφού οι περισσότεροι παίκτες θα αποχωρήσουν είτε λόγω μεγαλύτερων φιλοδοξιών είτε βλέποντας ότι υπάρχει μια εικόνα αποσύνθεσης.

Οι κινήσεις της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα θα πρέπει αυτή τη φορά να δικαιολογηθούν πλήρως, αφού μιλάμε για διάλυση της ομάδας που έπαιξε πέρυσι στη Σούπερ Λίγκα (αποχωρούν μαζικά παλιοί και νέοι), που σημαίνει ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα θα χτιστεί από την αρχή για το ερχόμενο πρωτάθλημα και σίγουρα μια τέτοια απόφαση σημαίνει ότι θα πρέπει να γίνουν εξαιρετικά προσεκτικές κινήσεις για να μπορέσει η ομάδα να κάνει άμεσα πρωταθλητισμό, αν φυσικά αυτός είναι ο στόχος.

Ο κ. Χριστοβασίλης οφείλει να εξηγήσει τι έγινε και «έσπασε το γυαλί» με τους «παλιούς» και τι σκοπεύει να κάνει για την επόμενη μέρα, γιατί ήδη αρχίζουν να προκαλούνται ανησυχίες ως προς τις προθέσεις του και μάλιστα σε πολύ σκληρή ανακοίνωσή τους οι Απεί Ρωτάν ζητούν να αποχωρήσει από την ΠΑΕ!

Ελπίζουμε ότι του χρόνου τέτοιον καιρό δεν θα καταγράφουμε πάλι λίστες με ατέλειωτα λάθη του προέδρου που θα αρχίζουν από το μαζικό ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ, όπως έγινε πέρυσι με τον Όγιος και τους λατινοαμερικάνους, αλλά ότι η κίνηση αυτή θα αποτελέσει το λίφτινγκ με το οποίο θα ανανεωθεί ουσιαστικά η ομάδα και με «φρέσκο αέρα» θα κυνηγήσει την επάνοδό της στη μεγάλη κατηγορία.

Όμως, με το ρίσκο που παίρνει ο πρόεδρος θα είναι πράγματι δύσκολο να δημιουργηθεί ένα σύνολο που θα «δέσει» γρήγορα και θα κάνει πρωταθλητισμό από την πρώτη κιόλας σεζόν, εκτός κι αν αποκτηθούν παίκτες που η αξία τους θα είναι δεδομένη. Έρχονται, όμως, στη Β' Εθνική παίκτες αξίας; Οι προθέσεις για μεγάλα μπάτζετ μπορεί να υπάρχουν, αλλά αν οι «ακριβοί» αρνηθούν να παίξουν στη Β' Εθνική, τότε τα σχέδια πάνε στράφι.

Ποιοι έφυγαν, ποιοι φεύγουν, ποιοι μένουν

Με βάση τα όσα έχουν συζητηθεί μέχρι σήμερα, αν κάνουμε μια πρώτη απόπειρα να δούμε πως θα διαμορφωθεί το ρόστερ, τότε σίγουρους προς αποχώρηση θα πρέπει να θεωρούμε τους Ελευθερόπουλο, Ζαφειρόπουλο, Κούσα , Κώτσιο, Κανακούδη, Μαϊστόροβιτς, Λουμπούτη, Μιχαλόπουλο, Μενδρινό, Ρόβα, Σίσιτς, Αράς, Σαϊτιώτη, Σιαλμά, Μπακαγιόκο και Κοντογουλίδη.

Επιφυλάξεις πρέπει να κρατάμε για το τι θα κάνουν παίκτες όπως ο Καζναφέρης που σκοπεύει να φέρει πρόταση από ομάδα, ο Τζάνης, ο Κουτσοσπύρος και ο Ντιμπαλά.

Στο ρόστερ θα παραμείνουν οι Σικαλιάς, Ντάσιος, Στάθης, Βάντερσον, Βαρτζιώτης, Ανδράλας, Βατσής, Βαγγελής, Σενόνε, Μπουχάν, Παππάς, Γιάκος, Μαργαρίτης, Ντε Βινσέντι, Μιχαήλ, Κουβεντάρης, Καρακώστας. Ο Παγώνης έχει δοθεί δανεικός στον Εθνικό για 2 χρόνια και δεν είναι υποχρεωμένος να επιστρέψει.

Επειδή οι Σενόνε, Μπουχάν και Ντε Βινσέντι είναι οι 3 ξένοι, ίσως χρειαστεί να αποχωρήσει ο Σενόνε, αν βρεθεί καλύτερος ξένος στις μεταγραφές, ενώ στο μεταξύ θα ξεκινήσουν διαδικασίες να αποκτήσει κοινοτικό διαβατήριο ο Μπουχάν. Ο Ντιμπαλά και ο Βάντερσον είναι κοινοτικοί.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους πιτσιρικάδες, όπως Λόλας, Τζίμας, Κολιός, Λάππας, όλα είναι ανοιχτά γι' αυτούς.

Η νέα αύξηση Μ.Κ βαρίδι για τις μεταγραφές;

Όπως κατ' αποκλειστικότητα γράψαμε χθες, η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα θα καλέσει σε έκτακτη Γενική Συνέλευση του μετόχους της και βασικό της θέμα θα είναι η αύξηση του Μ.Κ κατά 900.000 ευρώ, που σημαίνει ότι ο κ. Χριστοβασίλης θα πρέπει άμεσα να καλύψει αυτό το ποσόν και παράλληλα να «τρέξει» τις μεταγραφές.

Είναι γεγονός ότι μπαίνουμε σε μια περίοδο πολύ δύσκολη και οριακή για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο κ. Χριστοβασίλης σκοπεύει να απαλλαγεί από το υπερμεγέθες ρόστερ πληρώνοντας το όποιο τίμημα χρειαστεί και παράλληλα θα πρέπει να βάλει από την τσέπη του σχεδόν ολόκληρη την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου, αφού ακόμα κι αν καλύψουν οι μικρομέτοχοι όλο το ποσοστό των μετοχών που δικαιούνται να αγοράσουν, δεν του προσφέρουν ουσιαστική βοήθεια, ενώ ακόμα κι αν δώσει ο Χριστοβασίλης τη δυνατότητα στον απλό κόσμο να αγοράσει μετοχές, ελάχιστοι θα μπορέσουν να συμβάλλουν στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία, με δεδομένες τις οικονομικές δυσκολίες.

Προσθέσετε στα παραπάνω ότι υπάρχει ένα υπόλοιπο 1.700.000 ευρώ που πρέπει να δοθούν στον Αλέξη Κούγια την επόμενη διετία, καθώς και την αναγκαιότητα να φτιαχτούν τα γήπεδα στο Εθνικό Στάδιο και το Πανηπειρωτικό και έχετε ολοκληρωμένο το παζλ των μεγάλων οικονομικών υποχρεώσεων της ομάδας, αλλά ίσως και την απάντηση γιατί δεν «ξανοίχτηκε» οικονομικά ο πρόεδρος στις μεταγραφές του Ιανουαρίου.

Όλα αυτά οδηγούν στη σκέψη ότι ο κ. Χριστοβασίλης είτε θα πρέπει να υπερβάλει εαυτόν και μέσα σ' ένα χρόνο να καλύψει και δεύτερη αύξηση Μ.Κ που συνολικά θα του κοστίσει 2.200.00€ μαζί με την περσινή είτε θα αναγκαστεί να χαμηλώσει τον πήχη για φέτος σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό σκέλος. Υπάρχει βέβαια και ο τρίτος δρόμος, που είναι η αναζήτηση «συμπαίκτη» για την ΠΑΕ, αν και το σενάριο αυτό δεν φαίνεται να έχει κάποια βάση αυτή τη στιγμή, αφού δεν υπάρχει κάποιος που να είναι κοντά στον πρόεδρο και να θέλει να αγοράσει μετοχές. Εκτός κι αν δοκιμάσουμε κάποια σπουδαία έκπληξη και πέσουμε όλοι από τα «σύννεφα».

Κατόπιν των παραπάνω, νομίζουμε ότι είναι απαίτηση πλέον να μιλήσει στον κόσμο ο πρόεδρος πριν τη Γενική Συνέλευση και να ξεκαθαρίσει αν μπορεί να σηκώσει μόνος του όλο αυτό το βάρος βάσει των κερδών που υπήρχαν πέρυσι από τη συμμετοχή της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα ή αν αισθάνεται πιεσμένος και πρέπει να ζητήσει από τον κόσμο υπομονή. Το να συνεχίζει να παραμένει απρόσιτος και μακριά από την πόλη δεν βοηθάει ούτε τον ίδιο ούτε την ομάδα.

Να αποκαταστήσει την ηρεμία

Ο κ. Χριστοβασίλης πρέπει να αποκαταστήσει την ηρεμία και για έναν επιπλέον λόγο. Οι αποδεσμεύσεις που υπήρξαν και θα υπάρξουν, σε συνδυασμό με τη μέχρι τώρα απραξία θα δημιουργήσουν την αίσθηση στην ποδοσφαιρική αγορά ότι κάτι δεν πάει καλά στον ΠΑΣ Γιάννινα και ότι δεν θα κάνει πρωταθλητισμό στη Β' Εθνική, με συνέπεια τη δυστοκία στη συμφωνία με καλό προπονητή και έμπειρους παίκτες. Πρέπει, λοιπόν, άμεσα να υπάρξουν ανακοινώσεις στο θέμα προπονητή και ίσως να προχωρήσουν τις επόμενες μέρες και κάποιες μεταγραφές για να δηλωθούν έμπρακτα οι προθέσεις. Και φυσικά δεν μιλάμε για την ανακοίνωση ενός οποιουδήποτε ονόματος. Ο ΠΑΣ θα πρέπει από τον προπονητή κιόλας να εντυπωσιάσει ή εν πάση περιπτώσει να ικανοποιήσει, γιατί στη Β' Εθνική είναι λογικό και αναμενόμενο ότι δεν θα έρθουν τα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Μπορεί, όμως, ένας προπονητής με καλή φήμη και καλό βιογραφικό να αποκαταστήσει τη διασαλευθείσα ηρεμία, κυρίως γιατί οι αποδεσμεύσεις που έγιναν δεν εξηγήθηκαν προς τον κόσμο και όπως ήδη αναφέραμε αυτό έπρεπε να γίνει και για επικοινωνιακούς λόγους, αφού η ΠΑΕ βρίσκεται πλέον στο στόχαστρο όλων όσοι θεωρούσαν τον κ. Χριστοβασίλη αδύναμο να αντέξει στην πίεση.

Νέες επαφές με τον Ντεμόλ

Προχωρημένες επαφές με τον Στεφάν Ντεμόλ έχει ο ιδιοκτήτης της ομάδας προκειμένου να του αναθέσει καθήκοντα προπονητή. Όπως είχαμε γράψει από τις 19 Μαΐου , ο Ντεμόλ είναι στη λίστα του προέδρου και όλα είναι πιθανά, καθώς δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να συναντηθούν για να συζητήσουν αναλυτικότερα τις απαιτήσεις που υπάρχουν εκατέρωθεν.

Φιλικό με Φιλιππιάδα

Το τελευταίο φιλικό παιχνίδι δίνει σήμερα στις 17:30 ο ΠΑΣ Γιάννινα, με αντίπαλο τον Εθνικό Φιλιππιάδας. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους φιλάθλους.
super-fm.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
Παρελθόν από τον ΠΑΣ Γιάννινα θα αποτελέσει ο Ηλίας Μιχαλόπουλος, παρότι ο κ. Χριστοβασίλης δεν θέλησε να τον αφήσει ελεύθερο, αλλά ήθελε να συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών. Ο Μιχαλόπουλος, όμως, εμφανίστηκε ανένδοτος και μάλιστα προκειμένου να μην τον κρατήσει ο ΠΑΣ Γιάννινα κάνοντας χρήση του συμβολαίου που υπάρχει, οδηγήθηκε στην απόφαση να καταθέσει προσφυγή, αφού ούτως ή άλλως του οφείλονταν κάποια δεδουλευμένα, τα οποία αυτός, όπως και οι υπόλοιποι, θα τα πληρωθούν με επιταγές που θα πάρουν την ερχόμενη Παρασκευή, όταν και θα ολοκληρωθούν οι προπονήσεις. 

Η προσφυγή του Μιχαλόπουλου θα εκδικαστεί σε 10 μέρες περίπου, αλλά ως τότε σίγουρα θα υπάρξει συμβιβαστική λύση, ώστε ο παίκτης να αποδεσμευθεί και φυσικά θα πληρωθεί και το υπόλοιπο του συμβολαίου του.

Ένας ακόμα παίκτης που είναι ανυποχώρητος στο να υπογράψει νέο συμβόλαιο είναι ο Κώστας Καζναφέρης, ο οποίος είτε θα φέρει πρόταση από άλλη ομάδα είτε θα κάνει 6 μήνες υπομονή μέχρι να τελειώσει το συμβόλαιό του.

Στον αντίποδα, νέα συμβόλαια υπέγραψαν οι Ανδράλας και Ντάσιος, που τα βρήκαν σε όλα με τη διοίκηση κι έτσι ο ΠΑΣ θα συνεχίσει να συνεργάζεται με δύο παίκτες που στη Β' Εθνική θα είναι βασικοί και αναντικατάστατοι. 
super-fm.gr

Μετά τον Πάρι Ανδράλα που έμεινε για άλλα τρία χρόνια στον ΠΑΣ, τα κυανόλευκα θα φορέσει και ο Λάμπρος Βαγγελής, που συμφώνησε με τον Γιώργο Χριστοβασίλη να συνεχίσει και του χρόνου στον «Άγιαξ της Ηπείρου».

Βέβαια ο Βαγγελής έχει ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο, δηλαδή μέχρι 30 Ιουνίου 2011, αλλά ήταν αρχικά κι αυτός στο τιμ των παικτών που ήθελαν να αποχωρήσουν. Και ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, είχε κι ένα επιπρόσθετο λόγο να για ζητήσει να φύγει, καθώς τον αδίκησαν οι προπονητές φέτος στον ΠΑΣ και του συμπεριφέρθηκαν σαν να ήρθε από το πουθενά, ξεχνώντας ότι ο Βαγγελής σε νεαρή ηλικία αγωνίσθηκε στη Σιένα και στη συνέχεια στον ΠΑΟΚ.

Μπορεί να μείνει και ο Ντιμπαλά Εκτός από τον Βαγγελή, τελευταία αυξήθηκαν οι πιθανότητες να μείνει στην ομάδα και ο Πατρίκ Ντιμπαλά με μια μικρή περικοπή του συμβολαίου του, σύμφωνα με τις επιταγές της οικονομικής κρίσης και της σφιχτής οικονομικής πολιτικής που θα ακολουθήσουν όλες οι ΠΑΕ. Τις τελευταίες μέρες απουσιάζει με την εθνική του Κονγκό και μόλις επιστρέψει πιστεύεται να κλείσει θετικά κι αυτή η εκκρεμότητα.
gianninasports.gr

Αποσυνδεδεμένος CPAS1

• Hero Member
    • Προφίλ
Παράθεση
Τις τελευταίες μέρες απουσιάζει με την εθνική του Κονγκό και μόλις επιστρέψει πιστεύεται να κλείσει θετικά κι αυτή η εκκρεμότητα.
Θετικό είναι τώρα αυτό;