Αποστολέας Θέμα: Ποιοί μένουν, ποιοί φεύγουν, ποιοί έρχονται (καλοκαίρι '10)  (Αναγνώστηκε 95677 φορές)

Αποσυνδεδεμένος CPAS1

• Hero Member
    • Προφίλ
Παράθεση
Τέρμες

Σικαλιάς, Κηπουρός, Κουβεντάρης, Λόλας, Ελευθερόπουλος, Ζαφειρόπουλος

Αμυντικοί:

Βάντερσον, Κώτσιος, Nτάσιος, Βαρτζιώτης, Στάθης, Πάντος, Μιχαήλ, , Παγώνης, Μαργαρίτης, Βάτσης, Κούσας, Μαϊστόροβιτς, Κανακούδης, Λουμπούτης, Συλλά, Καρακώστας, Τζίμας, Γόγολος.

Κέντρο:

Ανδράλας, Βαγγελής, Τζάνης, Μπουχάν, Σενόνε, Χριστοβασίλης, Κυριάκος, Σκούφαλης, Κεϊτά, Ιωάννου, Φρέιτας, Τζημόπουλος, Ντε Βιντσέντι, Κολιός, Μενδρινός, Μιχαλόπουλος, Καζναφέρης, Ρόβας, Σίσιτς.

Επίθεση:

Μπακαγιόκο, Νικολόπουλος, Κουτσοσπύρος, Σιαλμάς, Παππάς, Γιάκος, , Σαϊτιώτης, Κοντογουλίδης, Ντιμπαλά, Αράς, Λάππας, .

Με bolds το υπάρχον ρόστερ.
Με μπλε τα νέα αποκτήματα
Με πορτοκαλί οι δανεικοί, που επιστρέφουν
Με κόκκινο όσοι αποχωρούν
Με πράσινο όσοι δίνονται δανεικοί

Παράθεση
α... ψώνια του Αστέρα Τρίπολης από τον ΠΑΣ δεν σταμάτησαν στον Αράς. Την Τρίτη (01/06) οι Πελοπονήσιοι ανακοίνωσαν και την απόκτηση του Ηλίας Μιχαλόπουλου που αγωνίζεται ως αριστερό χαφ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης:

«Την τέταρτη φετινή του μεταγραφή ολοκλήρωσε πριν λίγο ο Αστέρας, αποκτώντας τον Ηλία Μιχαλόπουλο ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την μεσαία του γραμμή. Ο Ηλίας Μιχαλόπουλος γεννήθηκε στις 15 Οκτωβρίου 1985 και  αγωνίζεται στη θέση του αριστερού χαφ. Μέχρι σήμερα, έχει αγωνιστεί στην Ατρόμητο Αθηνών (2001-2003), τον Άρη Πετρούπολης (2003-2004), τον ΠΑΟ Ρουφ (2004-2005) και τον ΠΑΣ Γιάννινα (10 συμμετοχές στη Γ' Εθνική την περίοδο 2004-2005). Τα επόμενα πέντε χρόνια αγωνίστηκε σταθερά στον ΠΑΣ Γιάννινα έχοντας την παρακάτω στατιστική:

2005-2006: 20 αγώνες (Γ' Εθνική)
2006-2007: 30 αγώνες με 3 γκολ (Β' Εθνική)
2007-2008: 26 αγώνες με 1 γκολ (Β' Εθνική)
2008-2009: 27 αγώνες με 5 γκολ (Β' Εθνική)
2009-2010: 17 αγώνες (Σούπερ Λίγκ)».
www.sportnews.gr
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 03 Σεπ 2010 11:34 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
 :P :P :P :P

Νομιζετε οτι εφυγε.... :P :P :P

gianninasports.gr

Παράθεση
Τελικά η μεταγραφή του Μιχαλόπουλου στον Αστέρα Τρίπολης, δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Κι αυτό γιατί μετά την ανακοίνωσή της από την ομάδα της Αρκαδίας, ο ίδιος ο παίκτης σε δηλώσεις του αποκάλυψε ότι εκκρεμεί η προσφυγή του κατά του ΠΑΣ.

Αλλά και από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα έγινε γνωστό ότι ο Μιχαλόπουλος δεν είναι ελεύθερος και δεν εκδικάστηκε ακόμα η προσφυγή του, οπότε είναι παίκτης κανονικά του ΠΑΣ Γιάννινα. Αποτέλεσμα να εκδώσει νέα ανακοίνωση ο Αστέρας, που...διαψεύδει προηγούμενη ανακοίνωσή του περί απόκτησης του Μιχαλόπουλου! Μα είναι δυνατόν ομάδες σούπερ λιγκ να ανακοινώνουν μεταγραφές, χωρίς να γνωρίζουν αν είναι ελεύθερος ο παίκτης;

Ο παίκτης μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του, και στην ερώτηση αν έχει απεμπλακεί πλήρως από τον ΠΑΣ Γιάννινα δήλωσε στο "arcadiasports": Δυστυχώς όχι ακόμα, καθότι έχω κάνει προσφυγή. Ελπίζω ότι δε θα υπάρξει πρόβλημα και δε θα οδηγηθούμε σε ακραίες λύσεις. Εύχομαι σε λίγες μέρες να βρεθεί η χρυσή τομή και να λήξει το θέμα".

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βγάλει νέα ανακοίνωση ο Αστέρας Τρίπολης, στην οποία αναφέρει: "Στη συνέχεια της ανακοίνωσης ότι η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Ηλία Μιχαλόπουλο, θα ήθελε με την παρούσα ανακοίνωση να διευκρινίσει ότι δε γνώριζε ότι υπήρχε προσφυγή του ποδοσφαιριστή προς την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, αφού ο ποδοσφαιριστής μας δήλωσε ότι είναι ελεύθερος. Σε καμία περίπτωση η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ δεν θα ήθελε οποιαδήποτε αντιδικία με την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ".   

Σύμφωνα με πληροφορίες του gianninasports.gr η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα θα στείλει εξώδικο στον παίκτη που καθότι δεν είναι ελεύθερος διαπραγματεύεται τη μεταγραφή του σα να είναι ελεύθερος, ενώ δεν είναι.

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ανακοινώνει ότι ουδέποτε έλυσε, το τρέχον συμβόλαιο της με τον ποδοσφαιριστή της Ηλία Μιχαλόπουλο.

Αντιθέτως, αυτό ευρίσκεται σε πλήρη ισχύ ως τις 31.12.2012. Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κάλεσε σε απολογία για την Πέμπτη 3.6.2010 και ώρα 13.00 τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Ηλία Μιχαλόπουλο, διότι φέρεται να «υπέγραψε» συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, ενώ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα μας.
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με εξώδικη διαμαρτυρία της θα ζητήσει αύριο Τετάρτη 2.6.2010 εξηγήσεις από την ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, για τις διαπραγματεύσεις και την άκυρη υπογραφή συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας.

Επιπλέον, θα απευθυνθεί στα αρμόδια όργανα της πολιτείας, των οποίων θα ζητήσει την επέμβαση, για τις πρωτοφανείς ενέργειές της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης με τον παίκτη της ομάδας μας, χωρίς να ζητήσει ποτέ την συναίνεσή μας προς τούτο, κατά παράβαση των άρθρων 17 και 18 του κανονισμού της ΕΠΟ, ενώ αρμοδίως θα επιληφθούμε της συμπεριφοράς του παίκτη απέναντι στην ομάδα μας».

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
Με αφορμή τις ανακοινώσεις που εξεδόθησαν τις τελευταίες ώρες αναφορικά με το ζήτημα της ενδεχόμενης συνεργασίας μου με την ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, θα ήθελα να προβώ στις ακόλουθες διευκρινήσεις:

Με την από 21/05/2010 προσφυγή μου στην Α' Ε.Ε.Ο.Δ. της ΕΠΟ, κατήγγειλα νομίμως τη σύμβασή μου με την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, βάσει των άρθρων 14 παρ.4α και 14 παρ.4γ του Κανονισμού Ιδιότητας και Μεταγραφών της ΕΠΟ.

Από τη στιγμή της δημοσιοποίησης της είδησης της προσφυγής μου στον αθλητικό τύπο, δέχθηκα κρούσεις και προτάσεις για συνεργασία από κάποιες ΠΑΕ, οι οποίες προφανώς και γνώριζαν το γεγονός ότι με την πρώην ομάδα μου βρίσκομαι σε αντιδικία.

Ανάμεσα στις ΠΑΕ που ενδιαφέρθηκαν για συνεργασία ήταν και η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, γεγονός που εξέτασα πολύ σοβαρά, με δεδομένο ότι η προοπτική συνεργασίας με την συγκεκριμένη ΠΑΕ με καλύπτει από όλες τις απόψεις. Οποιαδήποτε συζήτηση με την ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ έγινε σε θεωρητικό και μόνο επίπεδο και με την προϋπόθεση της τελεσιδικίας της προσφυγής μου.

Δεν θα ακολουθήσω το παιχνίδι εντυπώσεων με τη δημοσιοποίηση εξωδίκων και ανακοινώσεων που επέλεξε η αντίδικη ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, αφήνοντας την αθλητική δικαιοσύνη να κρίνει και να αποφανθεί επί της προσφυγής μου βάσει της αθλητικής νομοθεσίας.

Με τιμή

Ηλίας Μιχαλόπουλος

Αποσυνδεδεμένος spyros_porsche

• Hero Member
  • DjS
    • Προφίλ
Προεδρε αν πραγματικα ειχεις αρχ...α ΚΟΨΕ ΤΟΥ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ και σε αυτον και σε οποιο αλλο ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΑΜΠΑΛΟ παιζει με το ονομα του ΠΑΣ κατ αυτον τον τροπο.
"Σε θεωρητικο επιπεδο λεει η ανακοινωση του μιχαλοπουλου σημερα ενω υπαρχει συνντευξη του στο σπορ φμ οτι υπεγραψε στον Αστερα.
Παρτε την και δειτε ποοοοσο  σωστος και επαγγελματιας ειναι ο μιχαλοπουλος.
ΚΟΨΤΟΥ ΡΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στον Αστέρα. Είναι μια οργανωμένη ομάδα και αυτό παίζει ρόλο για κάθε παίκτη. Μίλησα την περασμένη Παρασκευή με τους ανθρώπους της ομάδας και μου είπαν να έρθω την Τρίτη να μιλήσουμε. Χαίρομαι γιατί πήγαν όλα καλά και είμαι παίκτης του Αστέρα», είπε αρχικά.

Σχετικά με τα όνειρά του για το μέλλον, είπε: «Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για μένα να δείξω την αξία μου, να κάνω καλές εμφανίσεις και να φτάσω ψηλά μέσα από τον Αστέρα. Ελπίζω να με βοηθήσει και η αλλαγή περιβάλλοντος καθώς ήμουν στον ΠΑΣ για έξι χρόνια».

Τέλος ερωτηθείς για το αν έχει μιλήσει με τον τεχνικό της ομάδας, Βαγγέλη Βλάχο, αποκάλυψε: «Δεν έχω μιλήσει με τον κύριο Βλάχο. Μόνο με τον βοηθό του τον κύριο Κοτσοβό μίλησα και μου εξέφρασε το ενδιαφέρον της ομάδας».

Στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, τόνισε: «Ήρθα σε μία ομάδα που είναι οργανωμένη σε όλα τα επίπεδα και πιστεύω πώς έχει υψηλούς στόχους στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ. Εγώ από την πλευρά μου θέλω να τονίσω πώς θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της, αλλά και να δικαιώσω όλους τους ανθρώπους της ομάδας που με εμπιστεύτηκαν».
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 02 Ιούν 2010 10:51 από spyros_porsche »

Αποσυνδεδεμένος pasopoulo

• Full Member
    • Προφίλ
Πρόεδρε αν δεν θες να σε λένε μακακα με περικεφαλαία, κόψε του την μπάλα. Να μάθει να σέβεται κάποια πράγματα. Ούτε εγω ήθελα να μείνει, αλλά όχι να δουλεύει κιόλας. Επίσης, κάνε χουνέρι και στον Αστερίσκο να μάθει να σέβεται και αυτός (μας πήρε και τον Αρας με πουστιές, νόμιμες όμως). Α, ρε Μιχαλόπουλε τρελός νουνός σε βάφτισε....

Αποσυνδεδεμένος centervak

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
Μπράβο στο Λιάκο καλά έκανε το παιδί. Όσο κ να τον αντιπαθώ όσο κ να τον θεωρώ παίχτη χωρίς μυαλό κ προσωπικότητα, σε αυτό το θέμα του βγάζω το καπέλο. Δε κατάλαβα όταν η ΠΑΕ έλεγε ότι δεν το υπολογίζει κ είναι προς λύση συμβολαίου ήταν καλά, μόλις κατάλαβαν ότι μπορούν να βγάλουν κανα φράγκο την γυρίσαμε την ιστορία. Η ΠΑΕ σε αυτό το τομέα έχει δίξει το προσωπό της κ για μένα έχει αποτύχει τελείως. Αυτοί που λένε κόψτου τη μπάλα ή ποτέ να μη παίξουν τα κωλόπαιδα που έπαιξαν στην ομάδα μας ή δεν έχουν δουλέψει ποτέ ως υπάλληλοι ή νομίζουν ότι είμαστε η Μπαρτσελόνα. Γιατί κ οι ποδοσφαιριστές είναι υπάλληλοι επαγγελματίες κ κάνουν την δουλεία τους, Κ μπράβο σε όλα τα παιδιά που θέλουν να φύγουν από αυτή τη κατάντια που προκαλεί η ανύπαρκτη δοιίκηση.Αντί να βρίζετε τους παίχτες που είναι επιλογή τους να αποφασίζουν που να παίζουν καλό ήταν να λέμε τι κάνει κ η δοιίκηση κάθε φορα.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
Ξεχνάς ότι ο Μιχαλόπουλος έκανε προσφυγή εναντίον του ΠΑΣ, σπιλώνοντας το όνομά του;
Δλδ η διοίκηση θα τον αφήσει έτσι να πάει στον Αστέρα χωρίς καν ανταλλάγματα έπειτα από αυτό; Καλά κάνει να βγάλει και κανένα φράγκο, αλλιώς θα λέμε ότι είναι και μακάκες.
Το να του κόψει τη μπάλα είναι εκδικητικό και δεν ταιριάζει στη φιλοσοφία οποιασδήποτε επιχείρισης όχι μόνο του ΠΑΣ. Τον θες Αστέρα; Ε τότε να ρίξει την προσφυγή και να δώσει και φράγκα από πάνω αφού έκανε πουστίτσες (ενώ του είχαν βγάλει επιταγή δεν πήγαινε να την παραλάβει όπως οι υπόλοιποι παίκτες...)

Αποσυνδεδεμένος microsurfer

• Global Moderator
  • Full Member
    • Προφίλ
Προς το παρόν το ρόστερ της ομάδας μας διαμορφώνεται ως εξής:

Τέρμες:

Ελευθερόπουλος, Σικαλιάς, Ζαφειρόπουλος, Λόλας, Κουβεντάρης

Αμυντικοί:

Βάντερσον, Μαϊστόροβιτς, Κώτσιος, Nτάσιος, Βάτσης, Βαρτζιώτης, Στάθης, Τζίμας, Λουμπούτης, Κανακούδης, Μιχαήλ, Συλλά, Μαργαρίτης, Καρακώστας, Παγώνης, Κούσας.

Κέντρο:

Μενδρινός, Αράς, Ανδράλας, Βαγγελής, Τζάνης, Μιχαλόπουλος, Μπουχάν, Καζναφέρης, Ρόβας, Σενόνε, Σίσιτς, Κυριάκος, Ντε Βιντσέντι, Κολιός.

Επίθεση:

Ντιμπαλά, Μπακαγιόκο, Παππάς, Κουτσοσπύρος, Λάππας, Γιάκος, Σιαλμάς, Σαϊτιώτης, Κοντογουλίδης

*Με κόκκινο χρώμα όσοι ποδοσφαιριστές αποτελούν παρελθόν από την ομάδα μας, με πράσινο όσοι ήρθαν και με πορτοκαλί όσοι είναι προς αποχώρηση.

Αποσυνδεδεμένος spyros_porsche

• Hero Member
  • DjS
    • Προφίλ
Φιλε cendervac ο συγγεκριμενος παικτης πρωτον λεει ΨΕΜΑΤΑ και μας περναει για ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΕΣ γιατι στην δηλωση του λεει οτι ολα εγιναν σε θεωρητικο επιπεδο ενω λιγες ωρες πριν εδινε συνεντευξεις και ελεγε οτι ΥΠΕΓΡΑΨΕ στον αστερα.Και δευτερον ΕΚΑΝΕ ΠΟΥΣΤΙΑ με την προσφυγη και ΔΕΝ θα δικαιωθει.Απο οτι καταλαβαινεις ΗΤΑΝΕ κλεισμενος στον αστερα δεν ξερω και εγω απο ποτε ενω ΕΧΕΙ συμβολαιο μεχρι το 2012 με τον ΠΑΣ.
ΠΑΙΧΤΑΚΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΟΡΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟΤΗΤΑ.
ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΣΕΒΕΤΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ(ΚΟΣΜΟΣ) ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΓΗΠΕΔΟ.
ΕΛΕΟΣ ΠΟΙΑ ΕΜΑΣ ΒΡΗΚΑΝΕ ΠΑΛΙ?

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
Είπαμε , έχουμε ανύπαρκτη, ερασιτεχνική διοίκηση αλλά μια καρφίτσα θα βρουν να καρφιτσώσουν το δελτίο για να βλέπουν και να μαθαίνουν οι υπόλοιποι!Εταιρία ανώνυμη είναι και όχι οικοτροφείο.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
ΚΟΨΤΕ ΤΟΥ ΤΗ ΜΠΑΛΑ

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
ΚΟΨΤΕ ΤΟΥ ΤΗ ΜΠΑΛΑ

Για το καλο του ποδοσφαιρου! Οχι για εμας!

Επι της ουσιας: Εγω λεω οτι ο καθε εργαζομενος ετσι και ο μιχαλοπουλος, εχει το δικαιωμα να διεκδικησει τα δεδουλευμενα του! Τιποτα ομως παραπανω! Ουτε ευρω!

Δεν θα εχω ποιον να βριζω του χρονου, τωρα που εφυγε ο Λιακος!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος Behos

• Full Member
    • Προφίλ
Στοιχειωδώς σοβαρή αν είναι η ομάδα, θα κόψει τα πόδια τόσο του Μιχαλόπουλου, όσο και του Αστέρα. Να μια ευκαιρία για τον πρόεδρο να βγάλει χρήματα...

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Παράθεση
Να μια ευκαιρία για τον πρόεδρο να βγάλει χρήματα...
Να βγαλει, γιατι να μη βγαλει, εξαλλου μεχρι τωρα μονο χανει!

Παράθεση
« Είμαι 7 χρόνια στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και μόνο χασούρα υπάρχει».
7 χρονια απειριας - 7 χρονια χασουρας - 7 χρονια βασανα και φαγουρας
Αναγνωριση; Μηδεν. Τωρα γιατι επιμενει, αγνωστο. Μαλλον απο καλοσυνη και καλοκαρδια.

Απο τον Μενδρινο που ειχε κι αυτος συμβολαιο και ξεραμε οτι τον ηθελαν ομαδες της Α, η Τριπολη κι ο Αρης ας πουμε, ειναι ενα θεμα ομως γιατι να μην βγαλει λεφτα.
Ποιος δεν συμβουλεψε σωστα τον προεδρο με αποτελεσμα να τον αφησει ελευθερο και να μη τον πουλησει;
Εδω σε θελω κ. Βητα μου κι εσενα να κανεις τις ενεργειες σου και να μας πεις.
Κι οχι να βγαινεις ξανα και ξανα να μας λες αν βρεχει πολυ στα Γιαννινα.
Κι οτι οποιον παιχτη θελει ο προεδρος φερνει.
Κι οτι οποιον θελει κραταει κι αμα θελει κραταει και τον Γιοκο που ειπες...
Κι οτι ετσι ο Μιχαλοπουλος κι αλλιως ο Μιχαλοπουλος και θα δει κτλ.
Γιατι δεν κρατησε και τον Μενδρινο για να τον πουλησει στον Αρη πες μας.
Ποιος φταιει για την οικονομικη  ζημια;
Αϊ να δω, θα μας πει κανενας ή ασε καλυτερα, κανει τζιζ...
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
Γιατι δεν κρατησε και τον Μενδρινο για να τον πουλησει στον Αρη πες μας.
Ποιος φταιει για την οικονομικη  ζημια;
Αϊ να δω, θα μας πει κανενας ή ασε καλυτερα, κανει τζιζ...

Είσαι σίγουρος δεν υπήρχε ιδιωτικό συμφωνητικό ότι σε περίπτωση υποβιβασμού μένει ελεύθερος αν θελήσει;

Αποσυνδεδεμένος el_antifasist

• Full Member
    • Προφίλ
οσο αμπαλος και να ειναι ο μιχαλοπουλος οσο και να μας την σπαει εγω ειμαι 1000% μαζει του να κανει προσφυγη στην ομαδα και να παρει τα δεδουλεμενα του να δειξει λιγο στον αρκουδιαρη οτι δεν κανει οτι θελει οτι δεν ειναι τσιφλικη του η ομαδα
πρωην pasta_italiana
PAS ANTINAZI FANS URBINO
    "TORRI INCAZZATI"

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
οσο αμπαλος και να ειναι ο μιχαλοπουλος οσο και να μας την σπαει εγω ειμαι 1000% μαζει του να κανει προσφυγη στην ομαδα και να παρει τα δεδουλεμενα του να δειξει λιγο στον αρκουδιαρη οτι δεν κανει οτι θελει οτι δεν ειναι τσιφλικη του η ομαδα

Είσαι σίγουρος ότι δεν είχε κληθεί να πάρει τα δεδουλευμένα του σε μορφή επιταγής όπως όλοι οι υπόλοιποι παίκτες;

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

• Hero Member
    • Προφίλ
Για τον Μενδρινό:

Δεν γνωρίζω αν έχει ιδιωτικό συμφωνητικό (τύπου Αράς) που να μένει ελεύθερος σε περίπτωση υποβιβασμού στη Β’. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, ότι και να λέμε εμείς δεν έχει αξία.
Αν όμως δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Ξέρουμε ότι έχει ένα μεγάλο συμβόλαιο, που προφανώς θα ισχύει και για τη φετινή χρονιά. Και ρωτάω εγώ;;;; Μείναμε ικανοποιημένοι εμείς, η ΠΑΕ, οι προπονητές από τη φετινή χρονιά του Μενδρινού;;;
Αν μείναμε, αξίζει να πάρει αυτά τα λεφτά στη Β’ και εφόσον ξαναβγούμε S.L να τον κρατήσουμε με νέο συμβόλαιο;;;
Αν όμως δεν μείναμε/μείνανε ικανοποιημένοι, ή θα πρέπει η διοίκηση να τον κρατήσει με μειωμένες αποδοχές (πράγμα που από ότι φάνηκε κανένας παίκτης μας πλην ίσως Ντιμπαλά δεν δέχτηκε) ή να τον «ξεφορτωθεί» με το λιγότερο κόστος ή και με κάποιο όφελος ακόμα. Μια λογική πρόταση θα ήταν «φέρε κάποια ευρώ από ομάδα και στην ευχή του Θεού». Είμαστε όμως σίγουροι ότι κάποια ομάδα –π.χ. Αρης- θα έδινε στον ΠΑΣ έστω και 20-30 χιλιάδες ευρώ για να τον πάρει;; Συν τι θα έδινε στον παίκτη για το συμβόλαιό του. Και μιας και μιλάμε για Άρη πέρυσι ενδιαφέρθηκε για Μενδρινό που ήταν ελεύθερος, αλλά τελικά αυτός προτίμησε τον ΠΑΣ. Λέτε φέτος μετά την χρονιά που έκανε ο Μενδρινός να θέλει να δώσει και χρήματα σε ομάδα;;; Και ας δούμε και την περίπτωση να καθήσει πάνω στο συμβόλαιό του και να μην το κουνάει από εδώ. Πιστεύω ότι από τέτοιο φόβο ορμώμενη η διοίκηση και με γνώμονα το περυσινό κάζο προτίμησε να τον αφήσει ελεύθερο και στην ..ευχή της Παναγιάς.

Για το Μιχαλόπουλο:

Η απόφαση της προσφυγής θα δείξει αν δικαιώνεται η ΠΑΕ ή ο παίκτης. Πάντως τα  2 χρόνια επί Χριστοβασίλη δεν θυμάμαι να έχει κερδίσει παίκτης προσφυγή. Αν κερδίσει την προσφυγή μένει ελεύθερος, παίρνει και τα δεδουλευμένα και προφανώς πάει νόμιμα Τρίπολη. Αν χάσει όμως τι γίνεται;;;
Συμφέρει την ΠΑΕ το «κρέμασμα δελτίου» του, δηλαδή να κάθεται και να ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ χωρίς να παίζει μέχρι το 2012 που λήγει το συμβόλαιό του;;;
Και παράλληλα κυνήγημα και της Τρίπολης ώστε να υποστεί τις συνέπειες που προβλέπονται;;; Και είμαστε σίγουροι ότι S.L και ΕΠΟ θα εφαρμόσουν το νόμο για απαγόρευση μεταγραφών για 2 σεζόν;;;; Χλωμό το κόβω.
Αν γίνει αυτό, σίγουρα πολύ θα χαρούν γιατί η ΠΑΕ έδειξε πυγμή, έδειξε ότι ο ΠΑΣ δεν είναι πια καφενείο να κάνει ο καθένας ότι θέλει κλπ κλπ που ακούγονται και γράφονται αυτές τις μέρες.
Μήπως όμως σε μια τέτοια περίπτωση συμφέρει την ΠΑΕ να έρθει σε συμφωνία με τη Τρίπολη, να μη τη κυνηγήσει και να της πουλήσει το Μιχαλόπουλο έναντι αδράς αμοιβής;;;  Για δείτε το και από αυτή τη σκοπιά.

ΥΓ. Πως θα σας φαινόταν στο τελευταίο σενάριο, αν γινόταν, εκτός από ευρώ να ζητούσαμε από τη Τρίπολη και τον Αράς δανεικό για 2 έτη;;;;;;;

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
ΣΚΟΥΦΑΛΗΣ!!!!!
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος pagouras7

• Full Member
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος mh_per_

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Παράθεση
Φαίνεται πως η μεταγραφή του Ηλία Μιχαλόπουλου στον Αστέρα Τρίπολης, αν τελικά γίνει θα περάσει από πολλά κύματα. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε καταγγελία στη Σούπερ Λίγκα κατά των Αρκάδων ενώ την ερχόμενη Δευτέρα θα ενημερωθεί και η ΕΠΟ. Ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιώργος Βήτας, μίλησε στον SUPER FM 104,3 και ανέλυσε το σκεπτικό της ομάδας της Ηπείρου, αλλά και το τι αναμένεται να διεκδικήσει. Το www.sport-fm.gr  μίλησε με τον νομικό σύμβουλο του Αστέρα Τρίπολης.

«Έγινε καταγγελία στη Σούπερ Λίγκα για τον Αστέρα Τρίπολης, παράλληλα είχαμε καλέσει σε απολογία τον Μιχαλόπουλο, ο οποίος δεν ήρθε, ούτε έστειλε απολογητικό υπόμνημα, οπότε θα συνεδριάσει το Δ.Σ. της ΠΑΕ, θα αποφασίσει για την τιμωρία του παίκτη και θα τη στείλει για επικύρωση στην ΕΠΟ», είπε στην αρχική του τοποθέτηση ο νομικός σύμβουλος του ΠΑΣ Γιάννινα και συμπλήρωσε «την Δευτέρα θα κάνουμε καταγγελία και στην ΕΠΟ με ταυτόχρονη αγωγή για αποζημίωση για τη συμπεριφορά του Αστέρα Τρίπολης, όπου θα ζητήσουμε 100.000 ευρώ. Από τον ποδοσφαιριστή θα ζητήσουμε άλλα χρήματα, επιπλέον. Δεν υπήρξε κάποια επαφή των δύο πλευρών για συμβιβασμό», είπε αρχικά.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αναμένεται να «πατήσει»: «Στην ανακοίνωση από το επίσημο site του Αστέρα Τρίπολης, στις ανακοινώσεις και τις συνεντεύξεις του Ηλία Μιχαλόπουλου που ‘χάρηκε για τη μεταγραφή' του και όλα αυτά που διάβασαν όλοι και γενικώς όσα αποδεικνύουν ότι όλα έγιναν εν αγνοία μας».

Για το αν επηρεάζει την όποια δικαστική απόφαση η μη κατάθεση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή στην ΕΠΟ, ο κ. Βήτας απάντησε: «Και να το κατέθεταν δεν μπορούσε να το κάνει δεκτό η ΕΠΟ και να εκδώσει δελτίο στον ποδοσφαιριστή. Αρκεί και η προσέγγιση, που είναι κι αυτή μεμπτή, αλλά εδώ μιλάμε για συμφωνία που ανακοινώθηκε».

Για την άποψη του Ηλία Μιχαλόπουλου ότι η προσέγγιση ήταν μόνο σε θεωρητικό επίπεδο, σχολίασε: «Έτσι είναι το θεωρητικό επίπεδο; Τουναντίον δίνει «στεγνά» τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος ανέφερε σε δική του ανακοίνωση ότι δεν ήξερε για την προσφυγή, ενώ στη δική του ο κ. Μιχαλόπουλος λέει ότι τον προσέγγισαν ομάδες όταν έμαθαν για την προσφυγή».

Τέλος σε ερώτηση, αν τυχόν δικαιωθεί στην προσφυγή του ο Μιχαλόπουλος και μείνει ελεύθερος, αν παύει να ισχύει η δυνατότητα του ΠΑΣ να διεκδικήσει αποζημιώσεις κτλ, τόνισε: «Υπό την αίρεση μιας δικαστικής απόφασης δεν μπορείς να συζητάς. Ήξερε ο Αστέρας Τρίπολης ότι θα δικαιωθεί ο Μιχαλόπουλος; Εδώ υπάρχει πολύ σοβαρό θέμα».

«Σε λίγες μέρες θα τελειώσει το θέμα, όταν και θα εκδικαστεί η προσφυγή του παίκτη(14/6)», ανέφερε ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, Αργύρης Λίβας, μιλώντας στο www.sport-fm.gr.
sport-fm.gr
When the going gets tough, the tough get going

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
Παράθεση
Παράθεση από: chilly στις Ιούνιος 04, 2010, 08:05:28 μμ

ΣΚΟΥΦΑΛΗΣ!!!!!

????

Ακούστηκε σε ραδιόφωνο τοπικό οτι έκλεισε.
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος mh_per_

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Παράθεση
Στην μεταγαφική λίστα του Εργοτέλη φαίνεται πως είναι ο Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς. Ο Κροάτης αμυντικός που θα μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενδιαφέρει τους Κρητικούς που δεν αποκλείεται να προχωρήσουν το θέμα απόκτησης του.

Την ερχόμενη εβδομάδα εξάλλου αναμένεται να συναντηθεί με τη διοίκηση των Ηπειρωτών, προκειμένου να λύσει το συμβόλαιό του και να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Το γεγονός μάλιστα πως ο παίκτης μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο κέντρο της άμυνας, όσο και στη μεσαία γραμμή, κάνει την περίπτωσή του ακόμα πιο δελεαστική στα μάτια του Νίκου Καραγεωργίου.
sportnet.gr
When the going gets tough, the tough get going

Αποσυνδεδεμένος TarifaPAS

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
οι Ντιμπαλά, Μπακατσιώκος μη φύγουν παιδιά. Καταστραφήκαμε... :P :mono: