Αποστολέας Θέμα: Ποιοί μένουν, ποιοί φεύγουν, ποιοί έρχονται (καλοκαίρι '10)  (Αναγνώστηκε 95825 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ztoby

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
Παράθεση
Τέρμες

Σικαλιάς, Κηπουρός, Κουβεντάρης, Λόλας, Ελευθερόπουλος, Ζαφειρόπουλος

Αμυντικοί:

Βάντερσον, Κώτσιος, Nτάσιος, Βαρτζιώτης, Στάθης, Πάντος, Μιχαήλ, , Παγώνης, Μαργαρίτης, Βάτσης, Κούσας, Μαϊστόροβιτς, Κανακούδης, Λουμπούτης, Συλλά, Καρακώστας, Τζίμας, Γόγολος.

Κέντρο:

Ανδράλας, Βαγγελής, Τζάνης, Μπουχάν, Σενόνε, Χριστοβασίλης, Κυριάκος, Σκούφαλης, Κεϊτά, Ιωάννου, Φρέιτας, Τζημόπουλος, Ντε Βιντσέντι, Κολιός, Μενδρινός, Μιχαλόπουλος, Καζναφέρης, Ρόβας, Σίσιτς.

Επίθεση:

Μπακαγιόκο, Νικολόπουλος, Κουτσοσπύρος, Σιαλμάς, Παππάς, Γιάκος, , Σαϊτιώτης, Κοντογουλίδης, Ντιμπαλά, Αράς, Λάππας, .

Με bolds το υπάρχον ρόστερ.
Με μπλε τα νέα αποκτήματα
Με πορτοκαλί οι δανεικοί, που επιστρέφουν
Με κόκκινο όσοι αποχωρούν
Με πράσινο όσοι δίνονται δανεικοί

ασχετο υ.γ. Στον Αρη ο Καζναφερης θα συναντησει -εκτος απο το Μενδρινο- εναν ακομη πρωην παικτη του ΠΑΣ. Ποσοι θυμουνται τον επιθετικο απο τη Γουατεμαλα Καρλος Ρουις?

ο οποίος αν δεν κάνω λάθος ήταν ακόμη ένα θύμα της προπονητικής διάνοιας και εν δυνάμει ισόβιου προπονητή μας κάθε άνοιξη Αναστόπουλου

ο τύπος στις προπονήσεις έβγαζε μάτια, ο αναστό κολλημένος, αναγκάστηκε να τον βάλει αλλαγή σε ενα ματς πρώτη φορά κάπου στο δευτερο ημιχρονο, παίρνει κόκκινη και τέλος. δεν ξανακπύμπησε.

την αμέσως επόμενη χρονιά πήγε usa και βγήκε πρώτος σκόρερ....
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 03 Σεπ 2010 10:49 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος fragn0r

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
Καλημέρα παιδιά. Οπαδός του Άρη είμαι.

Απλά θέλω να μου πείτε λίγα λόγια για τον Καζναφέρη εσείς που ξέρετε καλύτερα μιας και ήταν στην ομάδα σας. Προσωπικά στα λίγα παιχνίδια που τον είδα μου φάνηκε καλός, με σχετικά καλή τεχνική για Έλληνα παίχτη. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως αν είναι όντως καλός γιατί τον ακούμε πρώτη φορά (εμείς οι οπαδοί των υπόλοιπων ομάδων) στα 23 του. Εσείς τι γνώμη έχετε;

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Είναι πολύ καλός παίχτης...Τώρα γιατί δεν ακούστηκε είναι γιατί δεν πήρε τις ευκαιρίες που έπρεπε...Βάλε και ότι είμαστε τόσα χρόνια β και γ οπότε συμπληρώνεται το παζλ..
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 11 Ιούλ 2010 13:11 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος xman3

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
Παικταράς...πολυ καλύτερος απο μενδρινό που πήρατε...Αν του δοθούν ευκαιρίες θα παιξει μεγάλη μπάλα...Το μόνο αρνητικό ίσως  είναι το κατα πόσο μπορεί να ανταπξέλεθει στα αποδυτήριατου άρη...
αγωνιστικά  ειναι παικταράς....

Αποσυνδεδεμένος fragn0r

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
Τι εννοείς για τα αποδυτήρια; Φέτος πηραμε αρκετούς Έλληνες, εκτός αν εννοείς για κλίκες ή τίποτα άλλο. Ο Μενδρινός στα φιλικά που παίξαμε ως τώρα ήταν από τους καλύτερους, αν και στο κέντρο έλειπαν οι βασικοί και παίζαμε με παιδιά από την δεύτερη ομάδα. Ο Καζναφέρης απ'ότι ξέρω είναι δεξί χαφ, και δυστυχώς έχουμε πολλούς παίχτες από τα δεξιά. Αλλά ίσως πάρει ευκαιρίες από τα αριστερά.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Μπορεί να παίξει και πιο κεντρικά οπότε ίσως έχει κάποιες ευκαιρίες παραπάνω.

Αποσυνδεδεμένος mh_per_

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
O Καζναφερης δεν ειναι δεξι χαφ, αν κ σε αυτη τη θεση εχει χρησιμοποιηθει (κακως) αρκετα στον ΠΑΣ. Ειναι ενας παικτης που μπορει να προσφερει πολλα στον αξονα αν εχει διπλα του καποιον πιο αμυντικα προσηλωμενο χαφ (τον Ναφτι ας πουμε στην περιπτωση σας). Απο αποψη ταλεντου ειχε ολα οσα χρειαζονται για να εξελιχθει σε εναν παρα πολυ καλο ελληνα παικτη (ο πιο προικισμενος νεος ελληνας που ειδαμε στον ΠΑΣ εδω κ αρκετα χρονια), αλλα η θητεια του σε εμας τον εφερε πολυ πισω με οσα του συνεβησαν με Κουγια, προπονητες κτλ. Προσωπικα θελω να τον δω να φτανει οσο πιο ψηλα γινεται, αλλα θεωρω οτι μενοντας σε μια ομαδα μικροτερου επιπεδου για μια σεζον οπου θα ειχε ηγετικο ρολο στη φυσικη του θεση θα μπορουσε να εξελιχθει καλυτερα απο ο,τι θα καταφερει ως αναπληρωματικος στον Αρη.
When the going gets tough, the tough get going

Αποσυνδεδεμένος fragn0r

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
Δηλαδή η θέση του είναι σαν του Νίνη περίπου, κανονικά παίζει στο κέντρο αλλά μπορεί να παίξει και στα πλάγια.

Οκ ευχαριστώ παιδιά. Κανονίστε να ανεβείτε του χρόνου, το ό,τι να ναι πρωτάθλημα που έχουμε χρειάζεται γεμάτα γήπεδα.

Αποσυνδεδεμένος astralon

• Hero Member
  • Plavo srce
    • Προφίλ
Εχουμε πολλά να πούμε, στο αντίστοιχο θέμα για τον Καζναφέρη...

Ένας παίκτης που ''μιλάει'' στην μπάλα, απο τους λίγους  Έλληνες παίκτες  που έχω δεί να το κάνουν...
Αδικήθηκε πολύ στον ΠΑΣ...
Μεγάλο ταλέντο
που είχε μέχρι τώρα, την γνωστή μοίρα των ταλέντων στην Ελλάς...

Καλά έκανε και πήγε στον Άρη
αν και η φυγή του με στεναχώρησε....

Ο Κούπερ δεν ξέρω πως θα τον διαχειριστεί....

KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος pasopoulo

• Full Member
    • Προφίλ
Πάντως άμα πει ο Σαιτας ή ο Μενδρινός κάτι το κάνετε θέμα, τώρα που είπε ο Κάζνα ότι πάντα ήθελα να πάω σε μεγάλη ομάδα το κάνετε μόκο... Και εγώ θέλω να πάει μπροστά και χαλάστηκα που έφυγε, αν και θεωρώ ότι αυτό το παιδί είτε έχει αδύναμο χαρακτήρα (απογοητεύεται αντί να προσπαθεί στην προπόνηση να κάνει τον προπονητή να νιώσει μαλάκας) ή είναι τεμπελάκος στην προπόνηση. Τα λέω αυτά γιατί τον είχα δει σε προπονήσεις και στις καλές και στις κακές του.

Αποσυνδεδεμένος microsurfer

• Global Moderator
  • Full Member
    • Προφίλ
Οφείλουμε σε ορισμένα πράγματα να είμαστε πιο ειλικρινής και να μην αφήνουμε τυχόν συμπάθειες να μας παρασύρουν στην κρίση μας.
Σαφώς και ήταν ανερχόμενο ταλέντο, σαφώς και του δόθηκαν λίγες -σχετικά- ευκαιρίες αλλά σε καμία περίπτωση δεν μας δικαίωσε στις ευκαιρίες που πήρε παρά μόνο όταν ο Αναστόπουλος του τις έδωσε. Κι αυτό γιατί είναι κυρίως παίχτης ψυχολογίας με ιδιότροπο χαρακτήρα και πολύ φοβάμαι πως έκανε λάθος που πήγε στον Άρη όπου πιθανότατα θα χαθεί κάπου μεταξύ πάγκου και κερκίδας. Δεν νομίζω να μπορεί να συγκριθεί με τον Μενδρινό γιατί ναι μεν έχει καλή τεχνική αλλά είναι πολλά σκαλοπάτια κάτω και φυσικά του λείπει η εμπειρία.

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
O καζναφερης δεν θα εκανε ποτε καριερα στον ΠΑΣ κ καλως εφυγε.
Εναν παικτη που ειχε τεχνικες αρετες κ τσαμπουκα ωστε να τα βαζει με οποιαδηποτε αντιπαλο,τον ειδαμε να παιζει μεχρι κ δεξι μπακ %-|
Εχω την εντυπωση πως απο καποια στιγμη κ μετα εδειχνε πολυ ξενερωμενος ακομη κ οταν επαιζε κ απλα περιμενε να ληξει το συμβολαιο του.
Φυσικα στον αρη τα πραγματα θα ειναι πολυ πιο δυσκολα κ εκτος απο τις ποδοσφαιρικες αρετες θα χρειαστει να επιδειξει περισσοτερη υπομονη κ επιμονη.
Το παραδοξο ειναι πως δεν θα φανει η απουσια του γιατι απλα ηταν λιγες οι φορες που αποτελεσε βασικο μελος της 11αδας,με αλλα λογια ειχαμε μαθει(ή μας ειχαν μαθει) χωρις καζναφερη
Αντιθετως θα δημιουργηθει δυσαναπληρωτο κενο στις ιδανικες 11αδες που κατα καιρους δημιουργουμε στη φαντασια μας...κριμα :(
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 11 Ιούλ 2010 20:46 από mike71 »

Αποσυνδεδεμένος CPAS1

• Hero Member
    • Προφίλ
Στο καλό και να μας γράφει.
Ταλέντο αλλά εξέλιξη καμία. Είναι τυχαίο ότι κανείς προπονητής πλην Αναστόδ εν τον πίστεψε;
Για μένα ως παίκτης δεν υπάρχει μετά την εμφάνιση του στο ματς με την καλαμάτα το 1-1 που μας στοίχισε μια κατηγορία.
Μπορεί να πάει στον άρη και να πετύχει. Του το εύχομαι

Όμως οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έφυγε δε μου γεμίζουν το μάτι..

Αποσυνδεδεμένος GEROKSEKOYTIS

• Full Member
    • Προφίλ
Παράθεση
Στον ΠΑΣ τα έχουν με τον Πατρίκ Ντιμπαλά που έκανε προσφυγή για ένα ποσό 3.000 ευρώ, το οποίο, όπως λένε από τη διοίκηση, το εισέπραξε προσωπικά από τον πρόεδρο στο αεροδρόμιο όταν πήγαινε σε διακοπές και καλή τη πίστη δεν του ζήτησαν απόδειξη

Ναι μωρε.....Με τον Ντιμπαλα τα εχετε τωρα....Αλλοι,σε φιλους δανειζουν 20 ευρω και ζητανε αποδειξη,κι εσεις δινετε 3 χιλιαρικα ετσι......Ενα απο τα εξης συμβαινουν....Η' μας δουλευουν Βητταδες και λοιποι διοικητικοι-παραδιοικητικοι,,,,η' ειναι ο ΧΒ μεγαλος χουβαρντας,,,,η' ειναι ολοι τους ΜΠΟΥΦΟΙ......Δεν υπαρχει αλλη εξηγηση....Ας διαλεξουν να μας πουν ....

Οσον αφορα Καζναφερη,θα ξαναπω.Εγκλημα που δεν του κανανε ηγεμονικο συμβολαιο απο το Δεκεμβρη....Τετοια ταλεντα δεν τα πετας ετσι...Και φυσικα δεν συμεριζομαι αυτα που λενε καποιοι οπως ''καλα εκανε και εφυγε''....,''εδω θα χαραμιζοταν'' κλπ...Το καλο του ΠΑΣ κοιταμε....Αν ειναι ετσι ας φυγουν ετσι ελαφρα την καρδια Ντασιος-Βαντερσον-Σικαλιας κλπ,γιατι εδω χαραμιζονται......,και  ας παιζουμε με τον Κουτσομητρα,τον Βλαχογιωργο και τον Μουτσομπαμπα...Αυτοι αρμοζουν στον ΠΑΣ...

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
ΑγαΠΑΣ;
ΧΒδειξεις χτΠΑΣ.-

ΑγαΠΑΣ.-
ΧΒδειξεις χτΠΑΣ;

Κι εν Πασει περιπτωσει, για να μη σας κοραϊδευει ο καθε τχαρπαστος Ντιμβαλας, τη στιγμη που εσεις ασχολειστε πυρετωδως με τν αναστασ τσ ομαδας, μη κανετε τετοια κ αυτοαναιρειστε ως προς το οικονομικο φερεγγυο σας  (ασε μοναχ π θα σας κατηγορησουν κ για ρατσισμο, γιατι στ ασπρς τα δωσαταν κι με τα φχαριστουμε)

Μ’ φαινετ οτ μαλλον, αλλου ειν οι τζεπες κ αλλου παν τα χερια.

Θελω ΧΒειξεις

* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

• Hero Member
    • Προφίλ
“Οσον αφορα Καζναφερη,θα ξαναπω.Εγκλημα που δεν του κανανε ηγεμονικο συμβολαιο απο το Δεκεμβρη....Τετοια ταλεντα δεν τα πετας ετσι...”

Για σταθείτε ρε μάγκες. Για πόσο ηγεμονικό μιλάμε?? Πόσα π.χ. ευρώπουλα έπρεπε να του προτείνει. Και μιας και τα ξέρετε όλα, πόσα του πρότεινε και δεν τα δέχτηκε. Γιατί, από όσο ξέρω ο Κάζνα δε δέχτηκε ανανέωση με το σκεπτικό ότι ήθελε να πάει σε μεγάλη ομάδα. Το μόνο που με προβληματίζει είναι αν έφυγε με ελευθέρας και όχι με κάποιο –έστω και μικρό- χρηματικό αντάλλαγμα. Εκτός αν παιχθεί κάτι με Ρόβα.

Όσον αφορά για την αξία του παίκτη, προσέξτε κάτι πολύ σωστό που έγραψε ο Χρήστος πιο πάνω, ότι κανείς προπονητής πλην Αναστό δεν τον εμπιστεύτηκε. Και για να είμαστε δίκαιοι δεν θα πρέπει να κρίνουμε μόνο με τα δικά μας κριτήρια. Δηλαδή στην περίπτωση Ρουίζ ο Αναστό είχε λάθος και στην περίπτωση Καζναφέρη ήταν σωστός??? Και καλά ο Χαντζάρας και ο Παράσχος ήταν «άσχετοι» και δεν εκτίμησαν τον Κωστάκη, εκείνος ο Όγιος πως και τον «έθαψε»??

Και για να μη νομισθεί ότι υπεκφεύγω να πω κι εγώ την γνώμη για τον Καζναφέρη:
-Στα 23 δεν μπορεί να θεωρείται πλέον ταλέντο.
- Έχει καλή τεχνική κατάρτιση, αλλά πολλές φορές κάνει κατάχρηση της ντρίπλας.
- Δυστυχώς ή ευτυχώς στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν αρκεί να είσαι καλός τεχνίτης. Πρέπει να τρέχεις, να είσαι γρήγορος σε πόδια και νου, να μαρκάρεις. Πολλά από αυτά ήταν άγνωστα για τον Καζναφέρη. Ώρες ώρες νόμιζες ότι έπαιζε ακόμα στην Άρτα σε 4η Εθνική και προσπαθούσε να το … «παίξει» Μάσσι!!!!

Και τελειώνοντας θα ξαναγράψω κάτι που το έχω πει πολλές φορές. Και ισχύει και για τον Μενδρινό και για τον Καζναφέρη και για όλους τους παίκτες:

Το ότι δεν απέδωσαν σε μια ομάδα δεν προδικάζει ότι θα αποτύχουν και σε μια άλλη. Όπως και το ότι ήταν καλοί κάπου θα είναι το ίδιο ή και καλύτεροι σε μια άλλη ομάδα.

Αποσυνδεδεμένος xman3

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
Τι εννοείς για τα αποδυτήρια;

Εννοώ οτι όσο εχει αγωνιστικό τσαμπουκά δεν έχει τον ανάλογο τσαμπουκα και στα αποδυτήρια... .και για να παιζεις σε μεγάλη ομάδα θέλει και τα 2...

Αποσυνδεδεμένος mh_per_

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Παράθεση
Δεν θα αλλάξει στρατόπεδο από ότι φαίνεται ο Χρήστος Κουτσοσπύρος. Ο 29άχρονος άσος, αναμένεται να απαντήσει θετικά στην πρόταση που του έγινε από τη διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα για παραμονή τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβρη, με μειωμένες οικονομικές απολαβές.
sportnet.gr

Αν ο Ντεμολ δεν ειναι κανας τσαρλατανος του αθληματος αλλα εχει εστω κ την παραμικρη ιδεα περι ποδοσφαιρου, θα εχει ηδη αντιληφθει οτι μονο ενας δρομος υπαρχει για του χρονου. 4-4-2 με Κουτσοσπυρο-Μπακαγιοκο να φορτωνουν γκολ τις αντιπαλες αμυνες κ να χαριζουν απλοχερα το γελιο......εεεεεεε λαθος, λαθος!!!! το θεαμα εννοω στους φιλαθλους του ΠΑΣ.
When the going gets tough, the tough get going

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Παράθεση
Καλημέρα παιδιά. Οπαδός του Άρη είμαι.

Απλά θέλω να μου πείτε λίγα λόγια για τον Καζναφέρη εσείς που ξέρετε καλύτερα μιας και ήταν στην ομάδα σας. Προσωπικά στα λίγα παιχνίδια που τον είδα μου φάνηκε καλός, με σχετικά καλή τεχνική για Έλληνα παίχτη. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως αν είναι όντως καλός γιατί τον ακούμε πρώτη φορά (εμείς οι οπαδοί των υπόλοιπων ομάδων) στα 23 του. Εσείς τι γνώμη έχετε;

κοιτα μαστορα στην μπαρτσα θα μαζευε μπαλες
στους γαυροβαζελους θα σκουπιζε τον παγκο
για τον αρη καλος ειναι
για εμας θα ηταν ηγετης της ομαδας αν καποιοι ειχαν λιγο περισσοτερο μυαλο.

* Οι γαυροι τον ακουσαν και τον εμαθαν καλα το 2006... ρωτησε τους να σ πουν...
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 12 Ιούλ 2010 20:43 από pagourenko1966 »

Αποσυνδεδεμένος GEROKSEKOYTIS

• Full Member
    • Προφίλ
Παράθεση
Για σταθείτε ρε μάγκες. Για πόσο ηγεμονικό μιλάμε?? Πόσα π.χ. ευρώπουλα έπρεπε να του προτείνει

Οσα θα δωσει και στον Παντο.....

Παράθεση
Και μιας και τα ξέρετε όλα, πόσα του πρότεινε και δεν τα δέχτηκε.

Εδω εχεις δικιο...Δεν ξερουμε.Και αυτο ισως ειναι το λαθος του ΧΒ.Ισως να τον βριζουμε αδικα....Καλο θα ειναι να υιοθετησει καποιες πρακτικες Κουγια....Δηλ να λεει ανδρικια οτι ''εγω του προτεινα τοσα,αλλα αυτος δεν ηθελε''.

Παράθεση
Όσον αφορά για την αξία του παίκτη, προσέξτε κάτι πολύ σωστό που έγραψε ο Χρήστος πιο πάνω, ότι κανείς προπονητής πλην Αναστό δεν τον εμπιστεύτηκε. Και για να είμαστε δίκαιοι δεν θα πρέπει να κρίνουμε μόνο με τα δικά μας κριτήρια. Δηλαδή στην περίπτωση Ρουίζ ο Αναστό είχε λάθος και στην περίπτωση Καζναφέρη ήταν σωστός??? Και καλά ο Χαντζάρας και ο Παράσχος ήταν «άσχετοι» και δεν εκτίμησαν τον Κωστάκη, εκείνος ο Όγιος πως και τον «έθαψε»??

Εκεινος ο Ογιος επεμενε στον Μεζα.......Τι σημαινει?Οτι ειναι ασχετος?Μη πιανουμε τη λυση των τριων,γιατι ακρη δεν βρισκουμε....
Η αξια του Καζνα,εγω πιστευω ηταν μεγαλη (και ειναι),αλλα δεν τον δουλεψαν καλοι προπονητες...Βαλε και την συμπεριφορα του τρελο-Κουγια......,βαλε το φανταρικο,βαλε και κανενα τραυματισμο.....Ας θυμομαστε ολη την ιστορια........

Παράθεση
Στα 23 δεν μπορεί να θεωρείται πλέον ταλέντο.
- Έχει καλή τεχνική κατάρτιση, αλλά πολλές φορές κάνει κατάχρηση της ντρίπλας.
- Δυστυχώς ή ευτυχώς στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν αρκεί να είσαι καλός τεχνίτης. Πρέπει να τρέχεις, να είσαι γρήγορος σε πόδια και νου, να μαρκάρεις. Πολλά από αυτά ήταν άγνωστα για τον Καζναφέρη. Ώρες ώρες νόμιζες ότι έπαιζε ακόμα στην Άρτα σε 4η Εθνική και προσπαθούσε να το … «παίξει» Μάσσι

Δηλαδη ο Κουπερ πηρε ενα σκουπρο ερασιτεχνικων προδιαγραφων....Μαλλον αμπαλος θαναι......

υγ.Δεν θα επιμεινω στο θεμα αυτο.Δεν θα μας λειψει ο Καζνα,γιατι οπως ειπε ενας παραπανω,ποτε δεν ηταν στον βασικο κορμο ολα αυτα τα χρονια....Ομως,δεν μου αρεσει να χανονται παιχτες εξελιξιμοι (δεν χρησιμοποιω τη λεξη ταλεντο,γιατι καποιοι εννοειτε ως ταλεντα μονο τα 17χρονα),για ενα κομματι ψωμι,οπως εκανε ο Κολεμπας.......

υγ2 Κατηγορω τη διοικηση στο θεμα με Καζνα,με τα μεχρι τωρα δεδομενα...Αν αργοτερα ερθει πχ ο Ροβας η' καποιος αλλος ''κιτρινος'',η' ακομα και ο ιδιος ο Καζναφερης σαν δανεικος πλεων,τοτε θα τα μαζεψω,και θα πω....''Μπραβο στον προεδρο''

Αποσυνδεδεμένος fragn0r

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
Ο Ρόβας δεν υπολογίζεται, δεν συμμετέχει στην προετοιμασία σε εμάς. Μάλλον θα τον δώσουμε πάλι δανεικό (ελπίζω όχι ελεύθερο). Τώρα αν θα έρθει σε εσάς ή σε κάποια άλλη ομάδα δεν ξέρω.

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

• Hero Member
    • Προφίλ
«Οσα θα δωσει και στον Παντο.....»

Καταρχήν μην είσαι σίγουρος πόσα έδωσε στο Πάντο και πόσα πρότεινε στον Κάζνα. Όλα είναι σχετικά. Αν –λέω αν – χωρίς να έχω στοιχεία, ο Κάζνα έπαιρνε € 40,000 το χρόνο και του πρότεινε € 90.000 και € 120.000 το 2ο χρόνο αν θα είμαστε S.L. είναι λίγα ή πολλά;;; Αν ο Πάντος έπαιρνε στο γαύρο π.χ € 280.000 το χρόνο και εδώ ήρθε με € 150.000 + πριμ ανόδου είναι λίγα ή πολλά;;; Και πέρα από τη γνώμη που έχει ο καθένας για το Πάντο, την ηλικία του, τη θέση που παίζει (και τα έχω γράψει κι εγώ σε άλλο post) δεν μπορεί να παραγνωρίζει κανείς τα 7 χρόνια στη κορυφαία ίσως ομάδα στη χώρα μας και τις 50+ συμμετοχές σε αγώνες C.L.

«Εκεινος ο Ογιος επεμενε στον Μεζα.......Τι σημαινει?Οτι ειναι ασχετος?Μη πιανουμε τη λυση των τριων,γιατι ακρη δεν βρισκουμε....
Η αξια του Καζνα,εγω πιστευω ηταν μεγαλη (και ειναι),αλλα δεν τον δουλεψαν καλοι προπονητες...Βαλε και την συμπεριφορα του τρελο-Κουγια......,βαλε το φανταρικο,βαλε και κανενα τραυματισμο.....Ας θυμομαστε ολη την ιστορια....»

Κι εγώ μπορεί να πιστεύω ότι η αξία του Καζνα είναι μεγάλη, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία τι πιστεύω εγώ και τι ο καθένας εδώ μέσα, Δυστυχώς η μέχρι τώρα πορεία του, με όσα σωστά αναφέρεις πιο πάνω, δείχνουν το αντίθετο. Περισσότερο μετρά η γνώμη των προπονητών, οι συμμετοχές κλπ. Και με βάση αυτά δεν είδα να έρχεται κα καμιά μεγάλη πρόταση στο ΠΑΣ για έναν έστω εξελίξιμο (αν όχι ταλέντο) παίκτη όπως μπορεί να είναι ο Κάζνα. Από ότι είπε χτες ο Τσώλης € 50.000 θα πάρει ο ΠΑΣ συν τα έσοδα του φιλικού. Αν έφευγε το Δεκέμβρη ο ΠΑΣ δεν έπαιρνε μία. Από τη στιγμή που ο παίκτης δεν ήθελε να ανανεώσει και είχε –όπως πάντα λέγεται- προσυμφωνήσει με ΑΡΗ, καλά κι αυτά που πήρε ο ΧΒ.

«Δηλαδη ο Κουπερ πηρε ενα σκουπρο ερασιτεχνικων προδιαγραφων....Μαλλον αμπαλος θαναι......»

Εγώ δεν έγραψα ότι ο Κάζνα είναι σκούπρο ή ερασιτεχνικών προδιαγραφών. Ούτε φυσικά πιστεύω ότι ο Κούπερ είναι άμπαλλος (εκτός αν εννοείς τον Κάζνα, πράγμα που πάλι δεν έγραψα). Αλλά είσαι τόσο σίγουρος ότι όλες τις μεταγραφές και ιδίως των Ελλήνων παικτών τις κάνει ο Κούπερ;;; Και ο κάθε Κούπερ σε όλες τις ομάδες. Και ο Ντε Μολ σε μας;;;;
Και αν είναι έτσι ποια η γνώμη για τη μεταγραφή του Μενδρινού;;; Εκεί ο Κούπερ τι είδε που δεν το είδαμε εμείς όλη τη χρονιά;;;
Ή μήπως από τις μεταγραφές το ΑΡΗ το Δεκέμβρη (που πιθανώς έγιναν από Κούπερ) δεν βγήκαν λάθος πολλές και ήδη έχουν πάρει πόδι!! Δεν είναι παιδιά τα πράγματα τόσο απλά πάντα!!!

Και τελειώνω γιατί μακρηγόρησα. Δεν τα γράφω φίλε μου αυτά για αντιδικία. Προφανώς δεν έχουνε να χωρίσουμε τίποτε. Κουβέντα εποικοδομητική να γίνεται νομίζω. Και προσωπικά καλή επιτυχία και στο Κάζνα και στο Μεδρινό. Μακάρι να παίξουν καλύτερα από ότι εδώ. Μακάρι να μάθουν από τον Κούπερ πολλά περισσότερα μιας και είναι προπονητής αξίας (σε σχέση με Χαντζάρα, Παράσχο, Γεωργούλη κλπ) Και μακάρι να τους δούμε και Εθνική αύριο μεθαύριο.
Όπως επίσης καλή επιτυχία και στο Τάσο Πάντο σε μας. Τον συγχωριανό μου.
ΥΓ. Μακάρι να έρθει ο Ρόβας σε μας. Παρότι δεν τον είχα σε εκτίμηση και ιδίως με τις «σακούλες» που του μοίρασε ο Μιχαλόπουλος πέρυσι στο Χαριλάου, εν τούτοις όταν ήρθε εδώ με το παιγνίδι του μου άλλαξε γνώμη, πιστεύω πρόσφερε κι αν έρθει θα προσφέρει πολλά στην ομάδα μας !!!

Αποσυνδεδεμένος SAS

• Sr. Member
    • Προφίλ
ο ΑΡΤΙΝΟς δεν θα επαιζε ποτε μπαλα στον ΠΑΣ,πρωτον διοτι ειναι αρτνος και δεν γουσταρει και οτι μπαλα επαιξε το εκανε για μετεγραφη,αν εμενε μια στα μπαρ μια στην κερκιδα θα ηταν,πλην Καουνου κανεις αλλος δεν πονεσε την ομαδα,οποτε αι στα τσακιδια λασπια και οπως μας φερθηκες να τα βρεις μπροστα σου,ουτε ενα ευχαριστω για τα 4-5 χρονια που τον πληρωναμε για να γνωρισει την νυχτερινη ζωη των Ιωαννινων δεν ειπε το κρεας στις δηλωσεις του,ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ
ONLY PAS GIANNINA

«Κοιτάξτε να τα βρείτε εδώ. Να ενωθείτε, παράγοντες, γήπεδα, ερασιτέχνης, ΠΑΕ, γίνεται όλοι σας ένα και θα διεκδικεί η ομάδα ΟΥΕΦΑ σε λίγα χρόνια.»

Αποσυνδεδεμένος dimitris_kzn_pas7

• Full Member
    • Προφίλ

«Δηλαδη ο Κουπερ πηρε ενα σκουπρο ερασιτεχνικων προδιαγραφων....Μαλλον αμπαλος θαναι......»

Εγώ δεν έγραψα ότι ο Κάζνα είναι σκούπρο ή ερασιτεχνικών προδιαγραφών. Ούτε φυσικά πιστεύω ότι ο Κούπερ είναι άμπαλλος (εκτός αν εννοείς τον Κάζνα, πράγμα που πάλι δεν έγραψα). Αλλά είσαι τόσο σίγουρος ότι όλες τις μεταγραφές και ιδίως των Ελλήνων παικτών τις κάνει ο Κούπερ;;; Και ο κάθε Κούπερ σε όλες τις ομάδες. Και ο Ντε Μολ σε μας;;;;
Και αν είναι έτσι ποια η γνώμη για τη μεταγραφή του Μενδρινού;;; Εκεί ο Κούπερ τι είδε που δεν το είδαμε εμείς όλη τη χρονιά;;;
Ή μήπως από τις μεταγραφές το ΑΡΗ το Δεκέμβρη (που πιθανώς έγιναν από Κούπερ) δεν βγήκαν λάθος πολλές και ήδη έχουν πάρει πόδι!! Δεν είναι παιδιά τα πράγματα τόσο απλά πάντα!!!

Θα συμφωνήσω μαζί σου φίλε μου.. Τι σας κανει να πιστευετε οτι ο κουπερ εχει δει τον καζναφερη ή τον μενδρινό???Όπως κ ο ντε μολ δεν ξερει κανένα απ'τις καινουριες μεταγραφες του ΠΑΣ!Άλλοι τις κάνουν εκεί κ το ίδιο συμβαίνει κ εδώ!όντως υπάρχουν πολλα κολλητιλικια με τον αρη  %-|

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Άμα κάτσουμε να αναλύσουμε τον μεταγραφικό σχεδιασμό (τον ποιον;; ) των ελληνικών ομάδων αλλά και την οργάνωση τους (την ποια;;; ) θα δούμε τα μαύρα μας τα χάλια...Ποιος κάνει μεταγραφές,τι μεταγραφές κάνει,όλα.Μια από τις πολλές πονεμένες ιστορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου...