«Οσα θα δωσει και στον Παντο.....»
Καταρχήν μην είσαι σίγουρος πόσα έδωσε στο Πάντο και πόσα πρότεινε στον Κάζνα. Όλα είναι σχετικά. Αν –λέω αν – χωρίς να έχω στοιχεία, ο Κάζνα έπαιρνε € 40,000 το χρόνο και του πρότεινε € 90.000 και € 120.000 το 2ο χρόνο αν θα είμαστε S.L. είναι λίγα ή πολλά;;; Αν ο Πάντος έπαιρνε στο γαύρο π.χ € 280.000 το χρόνο και εδώ ήρθε με € 150.000 + πριμ ανόδου είναι λίγα ή πολλά;;; Και πέρα από τη γνώμη που έχει ο καθένας για το Πάντο, την ηλικία του, τη θέση που παίζει (και τα έχω γράψει κι εγώ σε άλλο post) δεν μπορεί να παραγνωρίζει κανείς τα 7 χρόνια στη κορυφαία ίσως ομάδα στη χώρα μας και τις 50+ συμμετοχές σε αγώνες C.L.
«Εκεινος ο Ογιος επεμενε στον Μεζα.......Τι σημαινει?Οτι ειναι ασχετος?Μη πιανουμε τη λυση των τριων,γιατι ακρη δεν βρισκουμε....
Η αξια του Καζνα,εγω πιστευω ηταν μεγαλη (και ειναι),αλλα δεν τον δουλεψαν καλοι προπονητες...Βαλε και την συμπεριφορα του τρελο-Κουγια......,βαλε το φανταρικο,βαλε και κανενα τραυματισμο.....Ας θυμομαστε ολη την ιστορια....»
Κι εγώ μπορεί να πιστεύω ότι η αξία του Καζνα είναι μεγάλη, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία τι πιστεύω εγώ και τι ο καθένας εδώ μέσα, Δυστυχώς η μέχρι τώρα πορεία του, με όσα σωστά αναφέρεις πιο πάνω, δείχνουν το αντίθετο. Περισσότερο μετρά η γνώμη των προπονητών, οι συμμετοχές κλπ. Και με βάση αυτά δεν είδα να έρχεται κα καμιά μεγάλη πρόταση στο ΠΑΣ για έναν έστω εξελίξιμο (αν όχι ταλέντο) παίκτη όπως μπορεί να είναι ο Κάζνα. Από ότι είπε χτες ο Τσώλης € 50.000 θα πάρει ο ΠΑΣ συν τα έσοδα του φιλικού. Αν έφευγε το Δεκέμβρη ο ΠΑΣ δεν έπαιρνε μία. Από τη στιγμή που ο παίκτης δεν ήθελε να ανανεώσει και είχε –όπως πάντα λέγεται- προσυμφωνήσει με ΑΡΗ, καλά κι αυτά που πήρε ο ΧΒ.
«Δηλαδη ο Κουπερ πηρε ενα σκουπρο ερασιτεχνικων προδιαγραφων....Μαλλον αμπαλος θαναι......»
Εγώ δεν έγραψα ότι ο Κάζνα είναι σκούπρο ή ερασιτεχνικών προδιαγραφών. Ούτε φυσικά πιστεύω ότι ο Κούπερ είναι άμπαλλος (εκτός αν εννοείς τον Κάζνα, πράγμα που πάλι δεν έγραψα). Αλλά είσαι τόσο σίγουρος ότι όλες τις μεταγραφές και ιδίως των Ελλήνων παικτών τις κάνει ο Κούπερ;;; Και ο κάθε Κούπερ σε όλες τις ομάδες. Και ο Ντε Μολ σε μας;;;;
Και αν είναι έτσι ποια η γνώμη για τη μεταγραφή του Μενδρινού;;; Εκεί ο Κούπερ τι είδε που δεν το είδαμε εμείς όλη τη χρονιά;;;
Ή μήπως από τις μεταγραφές το ΑΡΗ το Δεκέμβρη (που πιθανώς έγιναν από Κούπερ) δεν βγήκαν λάθος πολλές και ήδη έχουν πάρει πόδι!! Δεν είναι παιδιά τα πράγματα τόσο απλά πάντα!!!
Και τελειώνω γιατί μακρηγόρησα. Δεν τα γράφω φίλε μου αυτά για αντιδικία. Προφανώς δεν έχουνε να χωρίσουμε τίποτε. Κουβέντα εποικοδομητική να γίνεται νομίζω. Και προσωπικά καλή επιτυχία και στο Κάζνα και στο Μεδρινό. Μακάρι να παίξουν καλύτερα από ότι εδώ. Μακάρι να μάθουν από τον Κούπερ πολλά περισσότερα μιας και είναι προπονητής αξίας (σε σχέση με Χαντζάρα, Παράσχο, Γεωργούλη κλπ) Και μακάρι να τους δούμε και Εθνική αύριο μεθαύριο.
Όπως επίσης καλή επιτυχία και στο Τάσο Πάντο σε μας. Τον συγχωριανό μου.
ΥΓ. Μακάρι να έρθει ο Ρόβας σε μας. Παρότι δεν τον είχα σε εκτίμηση και ιδίως με τις «σακούλες» που του μοίρασε ο Μιχαλόπουλος πέρυσι στο Χαριλάου, εν τούτοις όταν ήρθε εδώ με το παιγνίδι του μου άλλαξε γνώμη, πιστεύω πρόσφερε κι αν έρθει θα προσφέρει πολλά στην ομάδα μας !!!