Αποστολέας Θέμα: Jairo de Macedo da Silva  (Αναγνώστηκε 14145 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Jairo de Macedo da Silva
« Απάντηση #25 στις: Πεμ 01 Σεπ 2016 14:06 »

Mόλις ανακοινώθηκε.Σιδεροκέφαλος παιχταρά μου.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 06 Μάρ 2017 18:27 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #26 στις: Πεμ 01 Σεπ 2016 14:10 »
pasgiannina.gr
Παράθεση
H ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας με τον βραζιλιάνο επιθετικό Jairo de Macedo da Silva.

Ο ποδοσφαιριστής δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: "Πρώτα απ' όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Χριστοβασίλη, τον Διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Νιαρχάκο και τον Προπονητή κ. Πετράκη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στις ικανότητες μου και για τις προσπάθειες τους να με φέρουν στην ομάδα. Ο ΠΑΣ είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα να δείξω την αξία μου και υπόσχομαι να δουλέψω σκληρά με τους νέους προπονητές και συμπαίχτες μου για να πετύχουμε τους στόχους του συλλόγου".
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Πεμ 01 Σεπ 2016 18:35 »
Και συμπλήρωσε
Απο μικρος ημουν ΠΑΣ  :P

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Πεμ 01 Σεπ 2016 19:57 »
Οι πληροφοριες μου απο Σαλονικη λενε πως ειναι παιχταρας,
καλυτερος του Ιλιτς που πατησε 31,
ποιοτικος παιχτης,πολυ καλος στο 1 με 1 και
συμπληρωνω εγω πως ειναι και απολυτα ετοιμος να παιξει,γιατι εχει κανει ολη την προετοιμασια με παοκ,,λιγο στην ενταξη στα συστηματα υπαρχει 1 θεματακι,αλλα εδω ειναι ο κοουτς για να επιλυσει!

Αποσυνδεδεμένος gecks

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Πεμ 01 Σεπ 2016 21:19 »
Είναι παιχταράς, αλλά είναι αυτό που λέει ο PASas_.

Νομίζω ότι θα είναι με διαφορά ο πιο ποιοτικός παίχτης του ρόστερ μας, αν όμως με ρωτούσες αν θα τον έπαιρνα δανεικό ή όχι η απάντηση θα ήταν ξεκάθαρα ΟΧΙ. Και δεν εξετάζω το κομμάτι παράρτημα ή όχι, εξαρτημένος ή όχι. Απλώς δεν θεωρώ ότι χτίζονται ομάδες με δανεικούς, ούτε έχει νόημα να φέρνεις σε μια ομάδα σαν τον ΠΑΣ, που τα τελευταία χρόνια έχει ένα ρόστερ που βασίζεται σε παίχτες με κίνητρο να παίξουν και να αποδείξουν ότι αξίζουν, παίχτες σαν τον Ζάιρο που θα το δούνε ξεκάθαρα ως αγγαρεία. Επίσης δεν υπάρχει καμία απολύτως οικονομική δυνατότητα παραμονής του και μετά το καλοκαίρι αν ικανοποιήσει. Χτίζεις λοιπόν μια ομάδα γύρω του όταν ξέρεις ότι του χρόνου δε θα τον έχεις; ΟΧΙ.

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Πεμ 01 Σεπ 2016 21:22 »
ε αυτο λεω απο χθες

Αποσυνδεδεμένος gecks

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Πεμ 01 Σεπ 2016 21:25 »
Άρα είναι αυτό που λέει ο PASas_ και ο thodoris.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Πεμ 01 Σεπ 2016 22:03 »
Δεν ξέρω αν θα είναι ο ποιοτικότερος παίκτης μας αλλά  αυτό που ξέρω είναι ότι ο ΠΑΣ τους σέρβιρε τρία γκολακια και τον ίδιο με 2 κιτρινες αποβολή.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Πεμ 01 Σεπ 2016 22:17 »
Κι αυτό που λέει ο άλλος:

“Το θέμα είναι μην την πάθουμε όπως με τον Κόουτς...  Δηλ., να μην μας βγουν οι 2-3 cash μεταγραφές και να μας βγουν οι loan… στην τελική!  Άντε μετά να βρεις κρεμάστρες… “

Μακάρι να βγουν όλοι, cash and loan και περισσότερο να αντέξει ο “κορμός” μας που εκτελεί χρέη μπακ – χαφ (90%), που κουράστηκε αρκετά το καλοκαίρι…  γεροί να είναι όλοι και ξέρει ο Κόουτς τη δουλειά του.
Ο Πετράκης κατεβάζει τον ΠΑΣ στα γήπεδα... ούτε ο Στρωματσόνης, ούτε ο Ήβητς.

Πάντως, η επιτυχία ξεκινάει από τα αποδυτήρια… κι αυτό το ξέρει ο Κόουτς.   

* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος PASaris

• Global Moderator
  • Sr. Member
  • Elite Member
    • Προφίλ
    • PAS Forum
« Απάντηση #34 στις: Πεμ 01 Σεπ 2016 22:45 »
Εμένα δεν με προβληματίζει ούτε ότι είναι δανεικός, ούτε ότι δεν θα μπορούμε στο μέλλον να τον αγοράσουμε.
Ο δανεισμός δεν διαφέρει σε τίποτα από την αγορά ενός παίχτη με μονοετές συμβόλαιο.
Η μόνη ένσταση είναι όταν με έναν δανεικό παραρτηματοποιείσαι.
Όταν παίρνεις παίχτες που δεν υπολογίζονται απ΄την ομάδα τους, καλύπτοντας και μέρος του συμβολαίου τους, ελαφρύνοντας τους και το μπάτζετ, κανένα πρόβλημα.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω και περιμένω τον Πετράκη να μου λύσει την απορία είναι το εξής:
Ο Ζάιρο περιθωριοποιήθηκε στον ΠΑΟΚ του μαθητευόμενου μάγου προπονητή Τούντορ, επειδή το σύστημα ήταν 3-4-3 με 2 εσωτερικούς μέσοεπιθετικούς(10αρια), χωρίς εξτρέμ.
Γιατί εξτρέμ είναι. Καθαρός.
Που διάολο θα παίξει στο 3-5-2 του ΠΑΣ; Κατά τη γνώμη μου, ούτε στους 2 μπροστά χωράει, ούτε σε θέση κεντρικού μέσου(10άρι) με τροποποίηση της διάταξης στα χαφ, ούτε φυσικά και δεξιά ως φουλ μπακ.
Και δεν νομίζω ότι πήραμε το Ζάιρο για να είναι αλλαγή.
Η στρατηγική χωρίς τακτική, είναι η πιο αργή πορεία προς τη νίκη,
η τακτική χωρίς στρατηγική, είναι ο θόρυβος πριν από την ήττα.
Σουν Τσου(Κινέζος Στρατηγός, 544 π.Χ. - 496 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος vaggelis-pas

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Πεμ 01 Σεπ 2016 23:22 »
Ακριβως αυτο σκεφτομαι κ εγω απο χτες.Ισως παμε σε αλλαγη συστηματος στα ματς που θα παιζει ο Jairo.

Για να τον ηθελε τοσο πολυ ο Πετρακης κατι θα εχει στο μυαλο του.Ισως ενα 4-2-3-1 με αυτον στα δεξια,τον Μαμπουλου ή Ακοστα αριστερα κ τον Κοντε - Μαμπουλου μπροστα.

Θα υπαρχει εναλλακτικο πλανο παντως στα ματς που δεν μας βγαινουν.

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Παρ 02 Σεπ 2016 13:37 »
Ένας τρόπος παιγνιδιού που σε ξελασπώνει μια χρονιά δε σημαίνει ότι θα σε ξελασπώνει πάντα.
Καλός προπονητής είναι εκείνος που μπορεί να ανανεώνει τον τρόπο παιγνιδιού (συστήματα) των ομάδων που προπονεί.
Έτσι η ομάδα του δεν γίνεται προβλέψιμη, αποκτά πλουραλισμό ως προς τους τρόπους διαχείρισης των αγώνων της
και γίνεται πιο ελκυστική στους οπαδούς της αποφεύγοντας την επανάληψη.
Οπότε από όσα αναλύονται ουδένας προβληματισμός μου δημιουργείται,
αντιθέτως ωραία μου ακούγονται αυτά που συζητάτε :)

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Παρ 02 Σεπ 2016 20:51 »
ΠΑΣ – ΑΟΤ 3-0

Macedo…  τραβάει παίκτες πάνω του και αλωνίζει στους συνωστισμένους χώρους (?)
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Σαβ 03 Σεπ 2016 21:56 »
Ιουλίου 17, 2016
http://paokforum.gr/index.php?topic=769.60

Για το αν πρόκειται να αποχωρήσει: «Δεν ξέρω κάτι σχετικά με αυτές τις φήμες. Αυτό που κάνω είναι να είμαι συγκεντρωμένος 100% σε αυτά που κάνω. Στο να είμαι στην ομάδα, στο να τη βοηθήσω και να στο να προσπαθήσω να δείξω τις δυνατότητες μου. Η περυσινή σεζόν δεν ήταν η πιο καλή για εμένα και θέλω σε αυτή την προετοιμασία να φθάσω στο επίπεδο ετοιμότητας που πρέπει και δεν είμαι ακόμα σε αυτό το επίπεδο. Θέλω να δείξω στον κόσμο φέτος το ποιες είναι οι πραγματικές μου δυνατότητες»

Δείξε  :mono:

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Πεμ 08 Σεπ 2016 11:02 »

Ενθουσιασμένος ο Χριστοβασίλης με τη μεταγραφή Ζάιρο

Είναι γεγονός ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα δείχνει να έχει ενισχυθεί σημαντικά στην μεταγραφική περίοδο και το κερασάκι στην τούρτα αποτελεί το τελευταίο απόκτημα,ο Βραζιλιάνος Ζάιρο που ήρθε από τον ΠΑΟΚ  ως δανεικός.

Αυτός που φαίνεται να έχει ενθουσιαστεί περισσότερο με τον Ζάιρο είναι ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα κ.Χριστοβασίλης που όπως υποστηρίζει το metrosport.gr,  εδώ και καιρό μιλούσε στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για τον ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα φέρεται να είπε σύμφωνα πάντα με το metrosport.gr :«Αφήστε τον μία χρονιά στον ΠΑΣ και θα τον κάνετε μεταγραφή».

Μακάρι να δικαιωθεί ο πρόεδρος του ΠΑΣ και ο Ζάιρο να δείξει όλα εκείνα τα καλά στοιχεία που τον έφεραν στην Ελλάδα,βοηθώντας τον ΠΑΣ στους  στόχους που έχει βάλει για τη χρονιά που ξεκινάει το Σαββατοκύριακο

http://www.olaballa.gr/2016/09/06/enthousiasmenos-o-xristovasilis-me-tin-metagrafi-zairo/

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Τετ 19 Οκτ 2016 22:11 »

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #41 στις: Κυρ 06 Νοέ 2016 18:55 »
Ο Ζάιρο έκανε τον πιο περίεργο πανηγυρισμό της σεζόν μέχρι τώρα
http://www.sport24.gr/Paraxena/o-zairo-ekane-ton-pio-periergo-panhgyrismo-ths-sezon-mexri-twra.4356816.html
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Τρι 29 Νοέ 2016 10:22 »

Το μήνυμα Χριστοβασίλη για το «δέσιμο» του Ζάιρο

Άλλος άνθρωπος δείχνει ο Ζάιρο απ΄την στιγμή που ακολούθησε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Γιάννενα το περασμένο καλοκαίρι.

Και για αυτό άλλωστε στον ΠΑΣ θα κινήσουν νωρίτερα τις διαδικασίες επέκτασης του δανεισμού του απ΄τον ΠΑΟΚ.

Οι Θεσσαλονικείς διατηρούν τα δικαιώματα του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού ο οποίος αγωνίζεται δανεικός στον ΠΑΣ.

Ηδη μάλιστα ο Χριστοβασίλης φρόντισε να στείλει το σχετικό μήνυμα στον σκάουτερ του ΠΑΟΚ Κώστα Μαλιούφα, ο οποίος βρέθηκε προ ημερών στα Γιάννενα και παρακολούθησε το παιχνίδι του ΠΑΣ με τον Λεβαδειακό.

http://www.marca-sl.gr/news/4013-2016-11-29-08-18-00

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Τρι 29 Νοέ 2016 10:30 »

Κώστα Μαλιούφα

http://www.marca-sl.gr/news/4013-2016-11-29-08-18-00

Συνοδεία όρων... καλή η κίνηση.

* ο κ. Μαλιούφας είναι από την Αετομηλίτσα

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Τετ 30 Νοέ 2016 00:37 »
O παίχτης έχει χαρακτηριστικά μοναδικά για μας, μοναδικά και για τον Παοκ. Πώς τον άφησαν να φύγει; Η αλήθεια πάντως είναι οτι του φεύγει και το κοντρολ κανα-2-3 μέτρα τη φορά.

Τουλάχιστον μπορεί να τριπλάρει...

Κατά τ' άλλα, ο παίχτης κάνει 400.000, ο χβ δίνει 20.000, θα τα βρούνε "κάπου"... στη μέση και με 25.000 θκος μας.
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Τετ 30 Νοέ 2016 15:07 »
Πάντως 20.000 έδωσε ο Ιβάν φιλοδώρημα στους υπαλλήλους της Δ/νσης Μεταφορών που του έβγαλαν πινακίδες με το έτος ίδρυσης του μπαοκ για τις mercedes :P
http://www.sportdog.gr/sports/podosfairo/article/307701/apisteyto-ti-exei-kanei-o-iban-sabbidis-sta-aytokinita-toy-foto

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Πεμ 19 Ιαν 2017 20:01 »

16η Αγωνιστική 

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Πεμ 19 Ιαν 2017 21:26 »
Πρώτη φορά χαίρομαι με έναν τέτοιο δανεικό που παθιάζεται.
Ούτε καν με τον Τόμας όταν ήρθε δανεικός από το γαύρο το χάρηκα γιατί μας βγάζανε το όνομα.
Πρόεδρε, αν υπάρχει οψιόν αγοράς νομίζω θα ήταν μια καλή προσθήκη, αν φυσικά και ο ίδιος θέλει.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Πεμ 19 Ιαν 2017 21:46 »
Συμφωνώ...Θα τον ήθελα στην ομάδα!
....

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #49 στις: Πεμ 19 Ιαν 2017 22:04 »
Μωρ όλοι σφωνάμε, αρκεί να αλλάξει παπούτσια, γιατί αυτά που φοράει γλυστράνε συνέχεια, άσε π μερικές φορές δε δίνουν τη μπάλα ούτε το ένα στο άλλο.
Αν διορθωθούν αυτά, να κάτσει.

Νομίζω όμως ό,τι κάποια τσέπη θα διαμαρτυρηθεί εντόνως σε τέτοια περίπτωση  ;)

Εκτός και αν:

τον χρησιμοποιούμε και σαν το νέο ειδικό μηχάνημα-λασπωτήρα.