Αποστολέας Θέμα: Αδειοδοτήσεις (ΕΕΑ)  (Αναγνώστηκε 46058 φορές)

Αποσυνδεδεμένος blue

• Full Member
    • Προφίλ
Απ: Αδειοδοτήσεις (ΕΕΑ)
« Απάντηση #325 στις: Τρι 08 Μάρ 2022 12:25 »

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #326 στις: Τρι 08 Μάρ 2022 12:27 »
Αφού δικαιωθήκαμαν πανηγυρικώς λόγω παραγραφής του λάθους του πρόεδρα, οφείλει να κάνει ό,τι μπορεί να διασφαλίσει τη συνέχεια της ομάδας, προσφέροντας ικανοποιητικά συμβόλαια στους πολύ σημαντικούς παίχτες που θεωρητικά αποχαιρετούν το καλοκαίρι. Για τον κόουτς δεν το συζητάμε καν. Θέλεις να είσαι ο πιο πετυχημένος πρόεδρος; Ιδού η Ρόδος. Ο Νιόπλιας προχτές είπε κάτι πολύ σημαντικό: Είναι σπάνιο μια επαρχιακή ομάδα σαν τον ΠΑΣ να επαναλαμβάνει πολλές συνεχόμενες καλές χρονιές. Ας προσπαθήσουμε λοιπόν να καταφέρουμε αυτό.
Τώρα, για Ευρώπη δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος. Υπολογίζω όμως στο χαρακτήρα της ομάδας και στην ηρεμία του Crimson  B-)
Κοίτα, αυτή τη στιγμή είμαι κατενθουσιασμένος που θα παίξουμε πλέι οφ και δεν πήγαν χαμένοι οι κόποι και ο ιδρώτας του προπονητή και των παιδιών. Και είμαι αισιόδοξος ότι θα καταφέρουμε να τερματίσουμε 4οι.
Μόλις μου περάσει ο ενθουσιασμός και η μεγάλη χαρά, μόλις δηλαδή ηρεμήσω για τα καλά, θα θεωρήσω την κατάκτηση του πρωταθλήματος μία εξαιρετικά δύσκολη αποστολή. Να είμαστε "λογικοί", έτσι? Θα πω όμως μετά βεβαιότητας και με πλήρη συναίσθηση της κυνικότητας που διακρίνει την Ομάδα του Ηρακλή ότι η κατάκτηση της 2ης ή 3ης θέσης είναι κάτι το οποίο μπορεί να πραγματοποιηθεί με λίγη προσπάθεια!
Προέχει όμως πρώτα η ηρεμία...  :)

Όλων αυτών που δεν μας είχαν μέχρι τώρα γραμμένους στ` αρχ@##$ τους (sorry αγαπημένε μου Crimson Glory), πολύ απλά γιατί ποτέ δεν έδειξαν να έχουν αρχίδια...

Πόσα "Συμφωνώ" να σου βάλω, φιλαράκι μου!

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #327 στις: Τρι 08 Μάρ 2022 12:30 »
Παρακαλείτε ο κύριος Αυγενάκης να βγει από την τρύπα που είναι κρυμμένος. Οι παγουράδες αφού δικαιωθήκαμε θα σταματήσουμε να τον ενοχλούμε στα σόσιαλ μίντια. Μπορεί να συνεχίσει τη βρώμικη ζωή του κανονικά πλέον. Συγχαρητήρια εμείς δε περιμένουμε και ούτε γουστάρουμε από τέτοιους ανθρώπους. Ας πάει να πει δικαιολογίες στους κρητικούς, που δε κατάφερε τελικά να τους βάλει 6αδα.

Συνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #328 στις: Τρι 08 Μάρ 2022 12:47 »
Συγχαρητήρια στην Επιτροπή Αθωώσεων «Εφέσεων» της Ε.Π.Ο. που κατήργησε Ανώτατους Δικαστές, καθηγητές Πανεπιστημίου και Πρόεδρο Πρωτοδικών.

Πληροφορηθήκαμε ότι η Επιτροπή Αθωώσεων «Εφέσεων» της Ε.Π.Ο. κατεξευτέλισε την Ανεξάρτητη Αρχή της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και τους καθηγητές που την απαρτίζουν, αλλά και τον Πρόεδρο Πρωτοδικών που απαρτίζει το Πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Super League 1 και αποφάσισε ότι η μεταβίβαση του 51% των μετοχών του ΠΑΣ Γιάννινα με συμβολαιογραφικά έγγραφα στον Γιάννη Αυδή τον συνέταιρο του ιδιοκτήτη της Ξάνθης Πολυχρόνη Συγγελίδη που λίγες μέρες πριν είχε πουλήσει το ακίνητο του στρατηγείου του ΝΑΤΟ στην Θεσσαλονίκη, την 27/2/2015, χωρίς την έγκριση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, δεν έγινε ποτέ και μάλλον τα συμβόλαια δεν αφορούσαν την μεταβίβαση, αλλά της Ρεάλ Μαδρίτης και έτσι επέστρεψε τους 5 βαθμούς που χαριστικά, αντί του υποβιβασμού, είχαν αφαιρεθεί από τον ΠΑΣ Γιάννινα και του επέστρεψαν τους 5 βαθμούς.

Μετά από αυτή την εξέλιξη από την χαρά τους ο Νόμπλιας και ο Μπούσης ψήνουν αρνιά και αύριο στην κλήρωση των play of fαντί του Χριστοβασίλη θα εμφανιστεί ο Πουρσανίδης μαζί με τον Γεραπετρίτη.

Όλοι εμείς στην ΑΕΛ βλέπουμε βουλευτικές εκλογές τον Μάιο.

Στην Επιτροπή Εφέσεων ενώ εξετάστηκε όχι η επιβολή ποινής, αλλά και η ουσία της υποθέσεως κατά παγκόσμια πρωτοτυπία δεν κλητεύθηκε ποτέ η ΑΕΛ αν και ήταν η καταγγέλουσα.

Είμαστε περίεργοι να μάθουμε πως η Επιτροπή «Αθωώσεων» της Ε.Π.Ο. έκανε «γαργάρα» τα συμβόλαια μεταβιβάσεως του ΠΑΣ Γιάννινα.

Αλλά είναι τυχεροί γιατί αυτή την στιγμή δεν έχουμε άμεσο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού αγωνιζόμαστε στην Super League 2 και η υπόθεση εξετάστηκε μετά από ένα χρόνο.
http://www.aelfc.gr/anakoinoseis-menu/item/3948-sygxaritiria-stin-epitropi-athooseon-efeseon-tis-e-p-o-pou-katirgise-anotatous-dikastes-kathigites-panepistimiou-kai-proedro-protodikon

:)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 08 Μάρ 2022 19:52 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #329 στις: Τρι 08 Μάρ 2022 12:50 »
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΟΥΓΙΑ ΠΟΝΑΑΑΑΣΣ. ΚΛΑΨΕ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΠΟΝΕΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ Η ΒΕΡΟΙΑ

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #330 στις: Τρι 08 Μάρ 2022 12:50 »
Θα κινηθουμε νομικα αφου αποδειχθηκε οτι καποιος μας συκοφαντησε?
Θα ασκηθουν διωξεις σε κουγια και λοιπους?
Ειμαστε εντελως καθαροι ή υπαρχει καποια αμφιβολια ακομα και τωρα?

Πως ειναι δυνατον αρχικα να τρωμε -5 και μετα να το παιρνουν πισω σε λιγοτερο απο 1 εβδομαδα?
Τι σοι δικαιοσυνη ειναι αυτη?
Προς τι ολο αυτο το καραγκιοζιλικι και ποιος το δημιουργησε?

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #332 στις: Τρι 08 Μάρ 2022 12:56 »
http://www.aelfc.gr/anakoinoseis-menu/item/3948-sygxaritiria-stin-epitropi-athooseon-efeseon-tis-e-p-o-pou-katirgise-anotatous-dikastes-kathigites-panepistimiou-kai-proedro-protodikon

:)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))

"Κε κούγια" αφού, πέραν των ποινικών που "διαπρέπετε", τα όποια νομικά σας δεν θα έλεγε κάποιος ότι αξίζουν του θαυμασμού οιουδήποτε έστω πρωτοετούς φοιτητή της Νομικής, σταματήστε πια, μπροστά στον καθρέφτη σας να απαγγέλετε, και να μας τα ζαλίζετε...
Α, και που `στε... ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ...ΥΠΟΚΛΙΘΕΙΤΕ...
Τους χαιρετισμούς μας...

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #333 στις: Τρι 08 Μάρ 2022 12:56 »
ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΣΜΑΣΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΩΤΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ.

Έπρεπε να ξεγυμνωθούν οι πάντες, υπουργοί, δημαρχίδια, χασοδίκες, πρόεδροι- προπονητές, να περάσουμε δια πυρός και σιδήρου, από το κλάμα των παικτών στο τέλος ενός σάπιου πρωταθλήματος στην απόλυτη χαρά δυο μέρες μετά.

ΧΒ η γνώμη μου για εσένα δεν αλλάζει με καμία δικαστική απόφαση αλλά η χαρά που πήραμε σήμερα για τους κόπους αυτών των παιδιών πάνω απ' όλα και από την άλλη η χαρά να κάθονται στο παγωτό (για να μην πω τίποτα άλλο) όλα τα σκουπίδια αυτής της κοινωνίας που χαιρόταν μέχρι χθες το βράδυ δεν περιγράφεται.

Φινλανδική σάουνα από το απόλυτο κρύο και παγωμάρα στην ζέστη.

Ο Κόντε άκουσα τέλος βδομάδας μπαίνει σε κανονικές προπονήσεις.  :pashat:
Έχει να πέσει #$%^&$# τατιανάκια...

Γλένταγες χτες λυγερόκορμη. Τι χορό πατάς μωρ μάνα μου. Σαν την θειά μου την Ευτέρπη που δεν ξέρει τα βήματα και κοιτάει τον διπλανό για να συγχρονιστεί. Για να σε δω στο τσάμκο σήμερα.

Την ίδια ώρα στα Σούρμενα. Για δες τον ΧΒ να μαθαίνεις:

Την ίδια ώρα κάπου σε κάποια δικαστική αίθουσα έχουμε λιποθυμίες:

Και νέες δηλώσεις Νιόπλια- αηΓ@μ΅ςκσυ πτπαιειζκαιηθικός:
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 08 Μάρ 2022 12:59 από PAS and stale bread »

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #334 στις: Τρι 08 Μάρ 2022 13:08 »
Θα κινηθουμε νομικα αφου αποδειχθηκε οτι καποιος μας συκοφαντησε?
Θα ασκηθουν διωξεις σε κουγια και λοιπους?
:pas: :pashat: :joker:
ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΙΣ το γουρούνι στη λάσπη και τον βρωμιάρη στα σκατά. Είναι όπως η φάση με τον ηλίθιο... σε παρασύρει...
Άλλος είναι ο τρόπος ;)

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #335 στις: Τρι 08 Μάρ 2022 13:41 »
Δεν ξέρω αν είδατε την απόφαση
Την είχαν βγάλει έναν μήνα πριν

(8/2/2022)  :P :P :P

Συνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #336 στις: Τρι 08 Μάρ 2022 14:18 »
Δεν ξέρω αν είδατε την απόφαση
Την είχαν βγάλει έναν μήνα πριν

(8/2/2022)  :P :P :P

Από εκεί θα πιαστεί ο κοντός να την ακυρώσει!   :joker: :joker:

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #337 στις: Τρι 08 Μάρ 2022 14:31 »
Τριπλό το κέρδος.
Και επιστροφή Κόντε και στα play - off και ο Κούγιας τέζα.
 :flag: :flag: :flag: :flag: :flag: :flag:

Κουιζ:

Πιο ψηλός ο 1,79 είναι όρθιος ή ξαπλωμένος;
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #338 στις: Τρι 08 Μάρ 2022 15:00 »
Ήταν δίκαιο για τους παίχτες τον προπονητή και φυσικά τον κόσμο.

Χριστοβασίλη δρόμο.
Ούτε να σκεφτείς να παραμείνεις.

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #339 στις: Τρι 08 Μάρ 2022 15:21 »
Ήταν το δίκαιο και έγινε πράξη.
Μπράβο στον, πέραν πάσης αμφισβήτησης, πιο επιτυχημένο πρόεδρο της ιστορίας του ΠΑΣ που κατάφερε και νίκησε μόνος του σε αυτή τη δικαστική μάχη. Κατάφερε έτσι να μην στερηθεί το αγωνιστικό τμήμα (παίκτες, γυμναστές, προπονητής) ό,τι κατέκτησε στους αγωνιστικούς χώρους. Μόνος του εναντίον όλων.
Όπως το βλέπω εγώ, ο πρόεδρας νίκησε πρώτα τον κακό του εαυτό (που σαν πορδή κάνει συχνά την εμφάνισή του, του στυλ "έι, είμαι κι εγώ εδώ"...) και μετά όλους τους υπόλοιπους...

Έτσι όπως γίνεται το πρωτάθλημα στην Ελλάδα με τις αποφάσεις των οργάνων να βγαίνουν όποτε βολεύουν και να έχουν μεγαλύτερη σημασία από το ίδιο το άθλημα, είναι το απόλυτα ξενερωτικό πράμα. Δεν υπάρχει αυτή η μπανανία πραγματικά σε καμιά άλλη γωνιά του πλανήτη. Μακάρι να καταστραφεί μια ώρα αρχύτερα.. Δεν υπάρχει ούτε ένα παράδειγμα σε όλο τον κόσμο που οι πρωταγωνιστές να είναι οι δικηγόροι και οι ομοσπονδίες κάθε, μα κάθε φορά. 
Τι να πω είμαι τόσο ξενερωμένος..
Και θα εκφράσω αντιδημοφιλή άποψη: Καλύτερα να μην πάρουμε πίσω τους βαθμούς. Στ αρχ@##$ μας και μας Κωστής Παλαμάς.
Υπάρχει περίπτωση να μη σφαχτούμε στα πλέι οφ? Θυμηθείτε το 2013 στα πλέι οφ μετά από 2 νίκες με τρίπολη και παοκ που πηγαίναμε τρένο για ch l,  τι σφαγή φάγαμε στα 2 επόμενα ματς με ατρόμητο. Υπάρχει περίπτωση να μας αφήσουν να βγούμε 4οι? Δε νομίζω. Και θα φανεί σαν χάρη οτι μας έβαλαν στα πλέι οφ και θα υποχρεωθούμε κιόλας.
Άντε γαμηθείτε  .!.
Ρε φίλε, κι εγώ το ίδιο σκέφτομαι ώρες ώρες.
Έτσι μου γυρνάει το μυαλό ανάποδα...
Από την άλλη όμως, σκέφτομαι ότι σε περίπτωση αθώωσης τί νίκη θα είναι αυτή απέναντι σε όλους!
Πόσο δηλαδή "μου τα πιάνεις μου τα ξύνεις Γεώργιος Δροσίνης" δήλωση θα ήταν αυτή μέσα στα μούτρα όλων τους!
Και το σουρεάλ, τί νίκη θα ήταν αυτή του πρόεδρα απέναντι... στον εαυτό του...  :-?
Και καμία χάρη δεν θα είναι, χέσιμο στα μούτρα του κατεστημένου θα είναι. Έτσι το βλέπω αυτή τη στιγμή τουλάχιστον.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #340 στις: Τρι 08 Μάρ 2022 15:48 »
Οι αρειανοι έχουν ξεσαλώσει εναντίον της απόφαση.. Τσούζουν τα 7 γκολακια..
....

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #341 στις: Τρι 08 Μάρ 2022 15:50 »
Δεν είναι τα 7 που έφαγαν είναι τα επόμενα 3 που έρχονται

ΧΒ ΓΜΣ

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #342 στις: Τρι 08 Μάρ 2022 16:11 »
Κούγιας τώρα Γεωργίου

http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=3297

Αποσυνδεδεμένος GAVOS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #343 στις: Τρι 08 Μάρ 2022 17:05 »
Μιλάμε ο τύπος δεν είναι καλά... Από τα λίγα που άκουσα είπε ότι μόνο ο ίδιος κ ο Μονεμβασιωτης είναι σοβαρή επενδυτές κ αγαπάνε το ποδόσφαιρο....
Εν τω μεταξύ ανακοίνωσε ότι θα προβεί σε νέα καταγγελία,αν η ΕΕΑ δεν κινηθεί αυτεπάγγελτα, γιατί δεν υπάρχει κ νέο πληρεξούσιο το 2017. Αυτό με το οποίο οχβ ξαναπήρε τις μετοχές...
Με λίγα λόγια δλδ κατήγγειλε ότι ο χβ πούλησε αυτό δεν έγινε δεκτό κ ξανακαταγγελει ότι ο χβ ξαναπήρε πίσω την ομάδα
Έναν ψυχίατρο παιδιά

Συνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #344 στις: Τρι 08 Μάρ 2022 17:13 »
θα ήθελα να ήξερα με βάση ποιο άρθρο θα κάνει καταγγελία για την ανάκληση πληρεξουσίου... 

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #345 στις: Τρι 08 Μάρ 2022 17:27 »
Nα, αυτά συμβαίνουν κάθε φορά που ένα τόσο δα μικρό, ανάξιο λόγου, ανθρωπάκι κρύβεται πίσω από ένα μεγάλο "εγώ".
Τρομερή περίπτωση πλάσματος που το μπόι του είναι πολύ πολύ μικρότερο και από το λειψό ύψος του...
Νομικά μιλώντας πια: ΕΛΑ ΚΟΥΤΣΑ ΚΟΥΤΣΑ και ... κούτσα κούτσα έλα... B-)

Αποσυνδεδεμένος GAVOS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #346 στις: Τρι 08 Μάρ 2022 17:41 »
Σε συνέντευξη που έδωσε ο πρωί στον Σούπερ fm ο κύριος Παπαγεωργίου είπε ότι δεν υπάρχει δεύτερο πληρεξούσιο. Υπάρχει ανάκληση πληρεξουσίου.
Και αυτός ο Κούγιας ρε παιδί μου δεν βάζει μυαλό με τίποτε. Τι χολή είναι αυτήν που βγάζει με την ομάδα μας. Έλεος κάπου δλδ. Ας του κάποιος ότι κούρασε όλο αυτό.
Εν τω μεταξύ ο Αλέκος δεν πρέπει να έχει κερδίσει ποτέ σε αθλητική δικάσιμο...

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #347 στις: Τρι 08 Μάρ 2022 18:34 »
Κάνεις πληρεξούσιο σε κυνηγάει, δεν κάνεις σε κυνηγάει πάλι...

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #348 στις: Τρι 08 Μάρ 2022 19:22 »
Αφήστε τον κοντο να γαυγιζει.
Τον κρητικό να βάλει τα ψηφαλακια του στον πάτο.
Αφήστε τους όλους να σκυλιαζουν.

Σήμερα γιορτάζουμε και τα δάκρυα που ρίξαμε στο Πανθεσσαλικό μετατράπηκαν σε δακρυα χαράς.

Πλέον ήρθε η ώρα του Μεταξά και των παικτών του να το χαρούν και να συνεχίσουν να μας κάνουν περήφανους.

ΥΓ αρχηγέ, Γιούρι μας , πιτσιρικά Αγγελε , Μανωλιό αλάνι μας τέρμα τα δάκρυα. Πλέον μόνο χαρές. Συνεχίστε να τους χαλάτε την πιάτσα .

ΥΓ1 Κόντε όπου τους δεις σκότωσε τους. Ανεξαρτήτως χρώματος. Ήρθε η ώρα σου παικταρα μου

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #349 στις: Τρι 08 Μάρ 2022 19:22 »

Χριστοβασίλη δρόμο.
Ούτε να σκεφτείς να παραμείνεις.

Ηρεμα.Μια φορα πηγε να πουλησει και ειδες τι εγινε.